Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Οταν λες χρησιμοποιεις paradigms εννοεις οτι κανεις εναλλαγες? Αυτο που μπορω να σκεπτω στην παρουσα φαση ειναι πως μενεις με καποιον medic ή με 2 rav για αρκετη ωρα (μη μπορωντας να κανεις γρηγορα stagger) και ετσι καταλωνεις χρονο κατι που σου ριχνει τη βαθμολογια. Νομιζω οι εναλλαγες αυτες καθ'αυτες δεν παιζουν ρολο στο rank.

Στο δευτερο, αμα περασεις το boss πρεπει να κανεις load για να επιστρεψεις. Η μονη εναλλακτικη ειναι αν δεις και δεν τα πηγαινεις καλα (πριν τελειωσεις τη μαχη) να πατας start και retry.

Basic οι απαντησεις μου γιατι και εγω ειμαι ακομα σε noob mode. Btw μεγεια bart, ηθελα να σου στειλω και χθες στο psn αλλα κοιμομουν ορθιος!!! Καλο λιωσιμο!!

Comment

• EInai 0 epeidh mallon kathystereis poly..
      Oxi prepei na exeis save, ta boss fights den epanalamvanontai.

To Boss fight kai egw me thn prwth to evgala, omws katalavainw thn dyskolia pou anaferei o Deus Dope.
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Ευχαριστώ για τις απαντήσεις nooto

Όταν λέω paradigms ναι τις αλλαγές εννοώ , με έχουν βοηθήσει αρκετές φορές σε δύσκολους αντιπάλους . Θα το κάνω practice και άλλο να δω τι ταιριάζει καλύτερα έτσι ώστε να ανεβάζω και το rank.
        Ευτυχώς έχω κάνει save τα 3 bosses τα οποία έχω συναντήσει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι χωρίς να τα διαγράψω με κάποιο άλλο save άρα όποτε θέλω τα επαναλαμβάνω για μεγαλύτερο score , όταν μάθω περισσότερο το battle system .

Είμαι στη μέση του ch.4 και συνεχίζω ακάθεκτος

Comment

• παιδια οποιος θελει info,βοηθεια,η οτιδηποτε αλλο let me know,
          (ακομα και κουβεντουλα για το game)
          add me msn *darksavior@freemail.gr

Comment

• Γρήγορη ερώτηση στους ψαγμένους: Το collector's catalog πρέπει να το έχω εξοπλισμένο στον party leader για να ισχύει ή σε οποιονδήποτε και να το βάλω είναι το ίδιο; Μόλις έσφαξα το 11ο mark και μου το έδωσε (άπειρη χαρά btw ).

Εδώ να πω ότι ήμουν τραγικός, δεν παρατήρησα ότι μέσα από το χάρτη του παιχνιδιού μπορείς να βλέπεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα missions (πόσα έχεις βρει, πόσα έχεις κάνει, που είναι το κάθε mark και το κάθε stone ΚΑΙ με τι βαθμό νίκησες τα τέρατα). Φανταστείτε ότι σε ένα τετράδιο καθόμουν και έγραφα ακριβώς τα ίδια πράγματα, ενώ το παιχνίδι μου το προσέφερε. Τέλος πάντων, ευτυχώς που το παρατήρησα νωρίς .

Έχω αρχίσει να προσαρμόζομαι στο μέγεθος της Gran Pulse και στην τελείως διαφορετική φιλοσοφία που ακολουθά πλέον το παιχνίδι. Ανυπομονώ μάλιστα να δω τι έχει να μου προσφέρει σεναριακά αργότερα. Ελπίζω να έχει πολύ πράμα ακόμα, γιατί μου έλειψαν οι άπειροι διάδρομοι με τα φοβερά cut scenes .

Comment

• Το collectors μολις το πηρα και εγω στην 8η mission, λογικα σε οποιον και να το βαλεις το ιδιο ειναι, αν ξερει κανεις θα ηθελα να μαθω και εγω..

Comment

• Pante mexri thn 14 na niwsete chocobos!
                "

Greek Gaming Videos

Comment

• Βασικα αξιζει να δωσω 60Κ gill να αναβαθμησω το collector's? κανει καποια ουσιαστικη διαφορα η οχι? Το θελω βασικα για να παρω μερικα tetradic tiara απο το boss της mission 7..

Comment

• Είμαι ch.5 και το παιχνίδι είναι απλά υπέροχο μέχρι στιγμής...
                    Όσο πιο πολύ το παίζω τόσο πιο πολύ γουστάρω...Το τοπίο στην αρχή του 5 με άφησε μλκα απλά
                    screw 360 , ps3 is the shit

Comment

• Έχω αρχίσει να προσαρμόζομαι στο μέγεθος της Gran Pulse και στην τελείως διαφορετική φιλοσοφία που ακολουθά πλέον το παιχνίδι. Ανυπομονώ μάλιστα να δω τι έχει να μου προσφέρει σεναριακά αργότερα. Ελπίζω να έχει πολύ πράμα ακόμα, γιατί μου έλειψαν οι άπειροι διάδρομοι με τα φοβερά cut scenes
                      Έχεις πράμα, dont worry. Η Gran Pulse είναι η μέση του παιχνιδιού, έχεις άλλο τόσο.

Βασικα αξιζει να δωσω 60Κ gill να αναβαθμησω το collector's? κανει καποια ουσιαστικη διαφορα η οχι? Το θελω βασικα για να παρω μερικα tetradic tiara απο το boss της mission 7..
                      Αν δεν έχεις ήδη τον catalyst που θέλει, τότε ναι αξίζει. Δεν έχει σημασία σε ποιον απ'τους τρεις θα το κάνεις equip.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by deus_d0pe View Post
                        Έχεις πράμα, dont worry. Η Gran Pulse είναι η μέση του παιχνιδιού, έχεις άλλο τόσο.

Αν δεν έχεις ήδη τον catalyst που θέλει, τότε ναι αξίζει. Δεν έχει σημασία σε ποιον απ'τους τρεις θα το κάνεις equip.
                        Δεν το ειχα και εδωσα 60Κ, ελπιζω να τα παρω πισω με τα tetradic tiara..

Comment

• Εγώ το άφησα στην μέση του ενάτου κεφαλαίου επειδή με απορόφησε το heavy rain.Σήμερα ή αύριο θα το τελειώσω και έπειτα θα συνεχίσω το 13.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                          In Matsuno we trust.

Comment

• Erwtish:

To Tetradic Tiara dinei polla gamata buffs sthn arxh ths maxhs alla kratoun mono gia 4 turns, ean to kanw level up tha kratoun perissotero?
                            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Μόλις έβγαλα το boss του Chapter 5 (που μοιάζει με φυτό ή κάτι τέτοιο) όταν είμαι με την Lightning και τον Hope ...
                              Στην αρχή έτρωγα τρελή φόλα αλλά μόλις έφτιαξα τα paradigms στα μέτρα μου τον έβγαλα με 5 χρυσά άστρα αλλά μέχρι να γίνει αυτό με πήρε άπειρη ώρα , χαλαρά το δυσκολότερο boss που συνάντησα μέχρι στιγμής στο παιχνίδι...

Συνεχίζω δυναμικά και παίρνω δύναμη από τα pms του evans στο psn

Comment

• IMO o Odin einai poio dyskolos, den me afine na skeftw.

To sygekrimeno Boss pou les me skotwse kai mena 5-6 fores, omws eixa arketh anesh stis kinhseis mou etsi vrhka tropo na ton nikhse grhgora.

Pistevw pws o Odin, o Raines kai afto to Boss einai ta poio dyskola tou prwtou merous tou paixnidiou.
                                "

Greek Gaming Videos

Comment

Working...
                                X