Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • MA POSO FUCKIN PRO EINAI TO SKILL QUAKE????
    den paizete.

    Exete parathrisei pws oti oplo foraei o Snow exei diaforetiko shma sthn plath?

    Epishs exete paratirisei oti otan malakizese kai kounas tous xarakthres spastika aftoi se stamatane kai kanoun mia apodokimastikh kinhsh?
    Kathe xarakthras exei thn anektikothta tou se afto h Vanille px to anexete poio poly apo ton Snow.

    Posh leptomeria telos pantwn?
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

    "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

    Comment


    • Παιδιά ερώτηση, αξίζει να ανεβάσω κανένα όπλο από τώρα; Τα βρίσκω λίγο σκούρα και θέλω να ανεβάσω τα όπλα που χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή, απλώς φοβάμαι μην το μετανιώσω αργότερα. Δεν έχω όλα τα βασικα όπλα στον κάθε χαρακτήρα, για να δω ποιο με βολεύει καλύτερα. Βρήκα βέβαια αναλυτικές λίστες με τα όπλα και τα διάφορα στατιστικά τους σε διαφορετικά levels, καθώς και στις αναβαθμίσεις αυτών, αλλά και πάλι είμαι λίγο αναποφάσιστος. Σκέφτομαι ότι θα αργήσω να τα πάρω όλα και καλό είναι μέχρι τότε να είμαι λίγο upgraded γιατί δε θα την παλέψω με τόσα τέρατα . Από ότι κατάλαβα πάντως, το τραγικό δεν είναι να ανεβάσεις τα πρώτα levels μέχρι το πρώτο * αλλά να max-άρεις ένα όπλο (και να το κάνεις Omega) οπότε δε χάνω και τίποτα.

      Comment


      • Nαι, μέχρι το πρώτο αστεράκι ανέβασε άνετα.


        Nα και 3 χρήσιμα accessories

        1) SPRINT SHOES - Αuto Haste στην αρχή της μάχης.

        Υπάρχουν δύο τρόποι να φτιάξουμε αυτό το accessory, ο εύκολος και ο δύσκολος τρόπος.
        - Εύκολος τρόπος:
        1. To πρώτο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι να βρούμε 1 Tetradic Tiara. Το accessory αυτό είναι rare drop (το common drop είναι το Tetradic Crown) από το boss του Mission 7 ενώ μπορούμε να το βρούμε και σε random θησαυρούς με το chocobo. Eξοπλίσετε κάποιον χαρακτήρα σας με το accessory Collector's Catalog που αυξάνει το drop rate και στοχεύστε για 5 αστέρια στη μάχη ώστε να αυξηθεί το chance για rare drops x5.

        2. Mόλις πάρετε τη Tetradic Tiara, αναβαθμίστε την. Χρειάζεται μόνο 2000 EXP για αστεράκι. Για να ανεβάσετε γρήγορα τα level της, xρησιμοποιείστε τα Bomb Core που επίσης πετάει το boss του Mission 7.

        3. Όταν ολοκληρωθεί το upgrade, κάντε τη Tiara dismantle. Tα αντικείμενα που θα δώσει είναι τα εξής:
        Perfume, Shield Talisman, Soulfont Talisman, Shrouding Talisman και SPRINT SHOES!

        - Δύσκολος τρόπος:
        1. Πείτε πως είστε άτυχοι στα drops και αντί για την Tiara σας πετάει συνέχεια το common drop, τη Tetradic Crown. Πέρνουμε λοιπόν ένα Tetradic Crown και του ανεβάζουμε levels μέχρι να πάρει το πρώτο αστεράκι. Θέλει μόνο 1000 EXP.

        2. Στη συνέχεια το κάνουμε dismantle και θα μας δώσει τα εξής:
        Hermes Sandals, Green Needle, Quardian Amulet, Auric Amulet και Watchmans Amulet.

        3. Τα Hermes Sandals είναι η αδύναμη μορφή των Sprint Shoes οπότε πρέπει να τα κάνουμε upgrade. Τα Hermes Sandals θέλουν μόνο 600 EXP για αστεράκι. Αφού τα κάνουμε upgrade χρησιμοποιούμε τον catalyst "Perovskite" (εάν δεν έχουμε, αγοράζουμε έναν από το μαγαζάκι Motherlode με 30.000 gil) και τα μετατρέπουμε σε Sprint Shoes.


        2) CONNOISSEUR CATALOG - Αυξάνει το drop rate των rare items.

        Για αυτό το accessory χρειαζόμαστε ένα Colloctor's Catalog το οποίο και κάνουμε upgrade, χρειάζεται 1050 EXP για αστεράκι. Αν δεν έχουμε, μπορούμε να αγοράσουμε ένα από το μαζαγί Moogleworks στη τιμή των 100.000 gil. Εν συνεχεία χρησιμοποιούμε τον catalyst "Μnar Stone" (αγορά με 60.000 gil στο μαγαζί Motherlode) και έτοιμο το accessory.

        3) AURORA SCARF - Αρχίζεις τη μάχη με full ATB.

        Xρειαζόμαστε σαν βασικό accessory ένα Whistlewind Scarf το οποίο μπορούμε να αγοράσουμε από το μαγαζί Μoogleworks με μόλις 1.000 gil. Το κάνουμε upgrade (μόλις 350 ΕΧP για αστεράκι) και εν συνεχεία transform με τον catalyst "Rhodochrosite" (αγορά από Motherlode με 8.000 gil) και έτοιμο το accessory.
        sigpic

        Comment


        • Πολύ ωραία όλα αυτά, χρειάζομαι απαραίτητα λίστες. Πιστεύω όμως ότι προς το παρόν μου είναι αχρείαστα, θα επικεντρωθώ στο να αναβαθμίσω κάποια όπλα και όταν με το καλό έρθει ο οδηγός και τελειώσω με τα όπλα και την εξερεύνηση (καθώς και με το grinding για ολοκλήρωση ρόλων), θα αρχίσω τα upgrades σε μεγαλύτερα tiers και των accs.

          Thanks dope .

          Comment


          • Εντάξει όλα αυτά πειραματικά βγαίνουν, δε τα γράφει κανένας οδηγός. Πάντως με το που βρεις το Collector's Catalog, μη το σκεφτείς και κάντο upgrade για rare items. Θα έχεις μαζέψει πολύ πράμα μέχρι να βγεις post-game.

            Τώρα ο συνδυασμός sprint shoes και Aurora απλά σου δίνει το πλεονέκτημα στην αρχή κάθε μάχης και κοστίζουν φθηνά στην αναβάθμιση.

            Εγώ το έχω αφήσει λίγο πριν τον τελικό, στο τελευταίο (θεϊκό btw) dungeon και έχοντας μαζέψει περίπου 2 μύρια πειραματίζομαι με accessory upgrades κάνοντας εννοείται συνέχεια loads. Από όπλα έχω βρει τι θέλω να ανεβάσω αλλά δεν έχω επιχειρήσει ακόμα.
            sigpic

            Comment


            • Έκανα κάποιες αναβαθμίσεις, αλλά δεν έχω κάποια πηγή για να μαζεύω gils οπότε το αφήνω και πάλι . Ας κάνω μερικές βολτούλες να σφάξω μερικά marks και εμβαθύνω αργότερα.

              BTW η μετάβαση από linearity στην Gran Pulse είναι τραγικά άκυρη . Γουστάρω άπειρα που έχω τόση ελευθερία και τόσα πράγματα να κάνω, αλλά εντάξει μιλάμε για άλλο παιχνίδι.

              Comment


              • Dope kala pou ta grafeis giati egw den exw vgalei tetradia

                Πιστεύω όμως ότι προς το παρόν μου είναι αχρείαστα, θα επικεντρωθώ στο να αναβαθμίσω κάποια όπλα και όταν με το καλό έρθει ο οδηγός και τελειώσω με τα όπλα και την εξερεύνηση (καθώς και με το grinding για ολοκλήρωση ρόλων), θα αρχίσω τα upgrades σε μεγαλύτερα tiers και των accs.

                Thanks dope .
                Miso lepto, mporeis na ftiakseis arketa apo afta, egw exw ftiaksei kai ta 3 items kai molis vghka sthn Grand Pulse.
                Proteinw na dokimaseis kapoies anavathmiseis (poulhse ola ta "chips" pou exeis mazepsei gia lefta ektos apo 1 apo to kathena gia na exeis) toso se accessories oso kai se opla.

                Gia thn akriveia exeis hdh to kalytero oplo tou Snow kai tou Hope, an ekseraiseis to oplo tou Snow pou thelei shitload of Exp gia levels, mporeis na ta kaneis ola ta ypoloipa me 200k gil peripou ws to prwto asteraki.

                A kai na rwthsw kati, poio htan to dyskolo Boss pou legate?
                 
                To terastio kefali, h o Cid?
                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                Kindred, this blade and I.
                "

                "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                Greek Gaming Videos
                Greek Final Fantasy Forum

                Comment


                • Πούλησα όλα τα clips και μάζεψα 100k, όχι παραπάνω. Αυτή τη στιγμή μου περίσεψαν 50k, ίσως πουλήσω κάποια διπλά πράγματα όπως είπες.

                  Comment


                  • Egw ta farmara ta chips gia kana 2wrw kai eixa arketa lefta.

                    Thelei 40.000 gil gia na kaneis ena oplo* (ektos tou snow)
                    Agorazeis gyrw sta 36 sturdy bones, pou kostizoun peripou 4000k kai ta ypoloipa ta dineis gia na pareis gyro sta 50 turbo-kati (nomizw turbocharge).

                    Kathe oplo thelei apo 30-36 bones gia na paei X3 to exp kai gyrw sta 40-50 turbo-kati gia na ginei ( * )
                    kai to kalo einai oti thelei mono lefta, pou pairneis apo chips.

                    - Apla lew pws to ekana sto 7o kefalaio, ekei pou eiste mporei na exei kalitera antikimena kai gia exp kai gia na anevazeis ton polaplasiasth
                    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

                    "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

                    Comment


                    • A kai na rwthsw kati, poio htan to dyskolo Boss pou legate?


                       
                      o Cid. Εμένα ρε παιδιά μου έβγαλε τη παναγία να τον νικήσω...

                      sigpic

                      Comment


                      • Παρόμοια λογική ακολούθησα Ground, απλώς μου τελείωσαν τα chips. Τέλος πάντων, σιγά σιγά θα βρω κάποιες άκρες, κύριο πρόβλημα είναι τα λεφτά (που δεν έχω ). Αν υπήρχε 100% loot θα ήμουν πιο χαλαρός, δυστυχώς όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον για την ώρα.

                        Εγώ το boss αυτό το έβγαλα με την πρώτη και μάλιστα με 5 stars. Dunno τι σε δυσκόλεψε dope, μάλλον το overdose θα σε είχε κουράσει τραγικά πολύ .

                        Κάθησα και πειραματίστικα λίγο με τα accessories, όντως λίγο trial and error δε βλάπτει. Χαρτί και μολύβι για σημειώσεις και αρκετός πειραματισμός, load και κάνεις τις επιλογές σου. Κάποια marks (3 και 5) δεν μπόρεσα να τα βγάλω με 5 αστεράκια και θέλω να τα ξαναπροσπαθήσω. Ρε παιδιά μόνο σε εμένα φαίνεται ηλίθιος ο τρόπος που αναλαμβάνεις αποστολές; Πας σε ενα C'ieth Stone, τρέχεις μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου, σφάζεις το mark, παίρνεις 3 stars, τράβα πάλι πίσω στο stone για να αναλάβεις πάλι το ίδιο mark.

                        Τέλος, τα waypoints πώς λειτουργούν; Συνάντησα ένα stone που έλεγε ότι είναι waypoint, έκανα την αποστολή του και δε λειτουργεί σαν wayoint (συγκεκριμένα ήταν το 4ο στη σειρά mission).

                        Comment


                        • Βρες και ένα δεύτερο waypoint mission και χρησιμοποιώντας αυτές τις πέτρες μπορεις να κάνεις γρήγορο teleport μεταξύ των περιοχών.
                          sigpic

                          Comment


                          • Ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος για farming στην grand pulse? Μιλαω οταν πας για πρωτη φορα και δεν εισαι τοσο δυνατος για τα adamantoise.. Μπορει να κανεις κατι για gill η cp η πρεπει να τελειωσω το game και να επιστρεψω ισχυροτερος?

                            Comment


                            • Μιας και μπήκα στον κόπο να το μεταφράσω για το gameover, το κάνω και εδώ post για όποιον ενδιαφέρεται.



                              Upgrading Guide

                              Τα βασικά

                              To σύστημα των upgrades ανοίγει στο 4ο κεφάλαιο αφού πάρουμε το Omni-kit Key και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε οποιοδήποτε Save station του παιχνιδιού. Καλό θα ήταν να μην ασχοληθούμε από τόσο νωρίς με upgrades καθώς απαιτούν μεγάλες δόσεις χρημάτων και υλικών. Τα upgrades θα μας χρειαστούν κυρίως στο post-game για την ολοκλήρωση των δύσκολων missions.

                              Kάθε αντικείμενο του εξοπλισμού μας, weapon ή accessory, αρχίζει από lvl.1 και απαιτεί έναν συγκεκριμένο αριθμό από EXP για να ανέβει level. Χρησιμοποιώντας components από το Inventory μπορούμε να ανεβάσουμε το level του αντικειμένου.

                              Για παράδειγμα, έχουμε το accessory "Chef's Spoon" το οποίο είναι lvl.1 και απαιτεί 100 EXP για να το πάμε lvl.2. Στα components έχουμε το "Chocobo's Egg" που δίνει 10 EXP το ένα, επομένως χρησιμοποιώντας 10 "Chocobo's Eggs" (10x10) αυτόματα ανεβάζουμε το "Chef's Spoon" σε lvl.2

                              Aυτή είναι η γενική ιδέα με κάθε level που ανεβάζουμε το εν λόγω αντικείμενο να αυξάνονται και οι ιδιότητές του. Components μπορούμε να βρούμε από treasure spheres, drops από μάχες και κυρίως αγοράζοντας από τα μαγαζιά.

                              Κάθε αντικείμενο τώρα μόλις φτάσει το μέγιστο level του αποκτά το πρώτο του αστεράκι (*) το οποίο θα απεικονίζεται στη θέση του level. Το μέγιστο level κάθε αντικειμένου ποικίλει, μπορεί κάποιο αντικείμενο να θέλει 20 lvls ώστε να γίνει *, μπορεί να θέλει και 26. Από τη στιγμή που πάρουμε το πρώτο * δεν μπορούμε να αναβαθμίσουμε άλλο το αντικείμενο με τα απλά components. Εδώ θα χρειαστούμε ένα συγκεκριμένο transformational catalyst ώστε να μετατρέψουμε το αντικείμενο στην ανώτερη μορφή του για να μας δωθεί ξανά η δυνατότητα να το αναβαθμίσουμε.

                              Για παράδειγμα, καταφέραμε να πάμε το "Chef's Spoon" lvl.20 και πήρε το πρώτο του αστεράκι. Για να αναβαθμίσουμε κι άλλο το "Chef's Spoon" lvl.* θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε έναν συγκεκριμένο catalyst, ο οποίος πάντα θα είναι ξεχωριστός για κάθε αντικείμενο. Χρησιμοποιώντας λοιπόν έναν catalyst το "Chef's Spoon" μετατρέπεται σε "Chef's Koytala" και ξεκινά είτε από το ίδιο, είτε από λίγο μικρότερο, είτε από λίγο μεγαλύτερο level από εκεί που το αφήσαμε. Μπορεί δηλαδή το νέο αντικείμενο να είναι lvl.20 ξανά, είτε lvl.19, είτε lvl.21 κι έτσι να μπορούμε να συνεχίσουμε την αναβάθμιση. Ποτέ ένα αντικείμενο στη μετατροπή του πάντως δεν ξεκινά ξανά από lvl.1



                              Συνοπτικά λοιπόν η φόρμουλα έχει ως εξής:

                              1. Aρχική μορφή lvl.1
                              2. Αρχική μορφή lvl.*
                              3. Μετατροπή με τη χρήση transformational catalyst
                              4. Ανώτερη μορφή lvl. τάδε
                              5. Ανώτερη μορφή lvl.*
                              6. Mετατροπή με τη χρήση transformational catalyst
                              7. Aνώτατη μορφή lvl. τάδε
                              8. Ανώτατη μορφή lvl.*

                              Πολλαπλασιαστής, Οργανικά και Μηχανικά Components

                              Κάθε component που χρησιμοποιούμε στην αναβάθμιση ενός αντικειμένου έχει έναν κρυφό πολλαπλασιαστή που επιρρεάζει το EXP Bonus που λαμβάνει το αντικείμενο. Είναι αυτά τα x1.25, x1.50, x2.00 κλπ που θα έχετε παρατηρήσει ενώ αναβαθμίζεται. Η δουλειά εδώ λειτουργεί ως εξής:

                              Tα οργανικά components αυξάνουν τον πολλαπλασιαστή δίνοντας όμως λιγότερα EXP ενώ τα μηχανικά components μειώνουν τον πολλαπλασιαστή δίνοντας περισσότερα EXP. Για να τα ξεχωρίσετε στο inventory, τα oργανικά έχουν νύχια στο εικονιδιάκι τους ενώ τα μηχανικά έχουν μια βίδα.

                              Επομένως ο καλύτερος τρόπος για να αναβαθμίσετε ένα αντικείμενο είναι χρησιμοποιώντας πρώτα τον απαραίτητο αριθμό από οργανικά components ώστε να πάρετε το maximum ΕΧP bonus (που είναι x3 και προσθέτει 200% στην βασική τιμή πόντων εμπειρίας ενός component) και στη συνέχεια με τον απαραίτητο αριθμό ενός και μόνου συγκεκριμένου μηχανικού component να ανεβάσετε με τη μια το level του αντικειμένου στο πρώτο του αστεράκι.

                              Θα βάλω πιο κάτω τα καλύτερα components και για τις δύο περιστάσεις, πρώτα όμως να εξηγήσω το τρόπο λειτουργίας του πολλαπλασιαστή. Όπως παρατηρούμε κάθε οργανικό component έρχεται με διαφορετική τιμή στα EXP και επομένως ανεβάζει λιγότερο ή περισσότερο τον πολλαπλασιαστή. Η φόρμουλα λειτουργεί ως εξής:

                              EXP - ΕXP Bonus

                              0 - 50 = x1
                              51 - 100 = x1.25
                              101 - 200 = x1.5
                              201 - 250 - x1.75
                              251 - 500 = x2
                              504 = x3

                              Για παράδειγμα, έχουμε το oργανικό component "Begrimed Claw" που δίνει 4 EXP το ένα. Χρησιμοποιώντας στο item που θέλουμε να κάνουμε upgrade 26 Βegrimed Claws (26x4=104) αυτόματα προσθέτουμε 104 πόντους στον πολλαπλασιαστή και αυξάνουμε το EXP bonus σε x1.5

                              Τα καλύτερα οργανικά components σε σχέση τιμής/χρήσης είναι τα Sturdy Bone, Barbed Tail και Vibrant Ooze. Xρησιμοποιώντας 36 τεμάχια από κάποιο από αυτά, αυτόματα αυξάνουμε τον πολλαπλασιαστή στη μέγιστη τιμή του (x3). Η τιμή τους είναι 80 gil έκαστος το ένα, οπότε για τα 36 που θέλουμε θα μας κοστίσει 2.880 gil και μπορούμε να τα προμηθευτούμε από το μαγαζί Creature Comforts. Eναλλακτικά, τα αμέσως επόμενα καλύτερα comps. είναι τα Otherworldly Bone, Diabolic Tail και Transparent Ooze και χρειάζονται 24 τεμάχια για το x3 bonus. Η τιμή τους είναι 150 gil το ένα, επομένως ξοδεύουμε 24χ150 = 3600 gil.

                              Aφού αυξήσουμε τον πολλαπλασιαστή στη μέγιστη τιμή του, είναι ώρα να αναβαθμίσουμε τα levels του αντικειμένου χρησιμοποιώντας μηχανικά components. Για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα χρησιμοποιήσουμε μόνο ένα είδος στις ποσότητες που χρειάζεται. Αν χρησιμοποιήσουμε ένα ένα κάποιο μηχανικό comp. ή αν χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά είδη τότε ο πολλαπλασιαστής θα μειωθεί με κίνδυνο ακόμα και να μηδενιστεί, έτσι δεν θα πάρουμε το 200% bonus στα EXP. Είναι καθαρά θέμα υπολογισμών μας για το πιο μηχανικό comp. και σε ποια ποσότητα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για το κάθε αντικείμενο. Επιγραμματικά πάντως, τα καλύτερα μηχανικά components του παιχνιδιού είναι τα εξής:

                              "Bomb Core" - [550 EXP] - τελειώνοντας/επαναλαμβάνοντας τη Mission 7 πέρνουμε 5x bomb cores

                              "Superconductor" - [400 EXP] - με 840 Gil από το Lenora's Garage

                              "Perfect Conductor" - [750 EXP] - με 1,600Gil από το Lenora's Garage

                              "Particle Accelerator" - [4,800 EXP] - με 10,000 Gil από το R&D Depot

                              "Ultracompact Reactor" – [40,000 EXP] – με 50,000 Gil από το R&D Depot


                              ***** Σαν γενικός κανόνας, για να αναβαθμίσουμε ένα αρχικό όπλο από lvl.1 σε lvl.* χρειάζονται περίπου 50.000 EXP., για να αναβαθμίσουμε ένα ανώτερο όπλο από το lvl. που θα βγει σε lvl.* χρειάζονται περίπου 450.000 EXP και τέλος για το ανώτατο όπλο χρειάζονται 1.500.000 ΕΧP *****

                              Συνοπτικά

                              1) Επιλέγουμε το αντικείμενο που θέλουμε να αναβαθμίσουμε.

                              2) Χρησιμοποιούμε 36 Sturdy Bones, ή 36 Barbed Tails ή 36 Vibrant Oozes (είτε 24 Otherworldly Bones, Diabolic Tails ή Transparent Oozes) για να πάρουμε το x3 EXP bonus.

                              3) Xρησιμοποιούμε τον κατάλληλο αριθμό από Ultracompact Reactors, Particle Accelerators ή οποιοδήποτε άλλο από τα μηχανικά comps που προτείνονται για να ανεβάσουμε με τη μια το level του αντικειμένου στο πρώτο αστεράκι.

                              4) Χρησιμοποιούμε τον απαραιτητο catalyst που θέλει το αντικείμενο για να το μετατρέψουμε στην ανώτερη μορφή του.

                              5) Επαναλαμβάνουμε τα βήματα από το 2ο μέχρι να λάβουμε (αν έχει) την ανώτατη μορφή.


                              Προτεινόμενα Components

                              Oργανικά:

                              Sturdy Bone - 80gil
                              Barbed Tail - 80gil
                              Vibrant Ooze - 80gil
                              Otherworldly Bone - 150 gil
                              Diabolic Tail - 150 gil
                              Transparent Ooze - 150 gil

                              Μηχανικά:

                              Superconductor - 400 XP - 840gil
                              Chobham Armor - 460 XP - 1.000gil
                              Bomb Core - 551 XP - 1.200gil
                              Perfect Conductor - 751 XP - 1.600gil
                              Turboprop - 768 XP - 1.600gil
                              Supercharger - 774 XP - 1.600gil
                              Tesla Turbine - 823 XP - 1.800gil
                              Particle Accelerator - 4.800 XP - 10.000gil
                              Ultracompact Reactor - 40.000 XP - 50.000gil
                              sigpic

                              Comment


                              • Noob alert!!
                                Να σας ρωτήσω ρε παίδες , γιατί όταν σε μία μάχη χρησιμοποιώ αρκετές φορές paradigms η βαθμολογία δεν είναι καλή ή ακόμα και μερικές φορές η βαθμολογία είναι 0 ;
                                Επίσης κάτι ακόμα , γίνεται να επαναλάβω τις μάχες με τα bosses για βελτίωση του score χωρίς να κάνω load κάποιο save ; ή πρέπει απαραίτητα να έχω κάνει save πριν το boss fight ;

                                Comment

                                Working...
                                X