Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
o skopos einai px na mporw na moirasw ta mikra cure
Τα curakia δηλαδή! curaki-cure-cura-curaga-curaja-curada. Ξέρω, βλακεία σχόλιο αλλά δε μπορούσα να συγκρατηθώ.
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Ground κι εγώ θα ήθελα να μοιράζονται τα cures, αλλά το Cura "χτυπάει" όλους τους χαρακτήρες με 2 ΑΤΒ, οπότε κάπως λύνεται το θέμα.
BTW έφτασα Gran Pulse (επιτέλους :xp: ) και είδα τα Calm Lands να επιστρέφουν . Νομίζω ότι η τροπή του σεναρίου δικαιολογεί την όλη γραμμικότητα και την έλλειψη πόλεων, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε μου έλειψαν έστω και ελάχιστα . Βασικά αυτό που μου έλλειψε είναι ένα γιγάντιο hub-μέρος στο οποίο μπορείς να κάνεις οτιδήποτε πέρα από το να ακολουθάς μία γραμμή. Βέβαια η Gran Pulse είναι τόσο μεγάλη όσο όλοι οι διάδρομοι που πέρασα ως τώρα . Χάθηκα λίγο με την ελευθερία που ξαφνικά απέκτησα. Επόμενη κίνηση να ορίσω κάποια σταθερά builds και να ψαχτώ λίγο με όπλα. Βασικά τελείως ξαφνικά έχω στα χέρια μου μία άπειρη ελευθερία, οπότε με βλέπω για ξύσιμο με God of War III πρώτα και μετά συνέχεια FF XIII :xp: .
συμφωνω με τις παρατηρησεις που κανατε στα + και τα - (τα ποια?)
το AI για τους healers ειναι αθλιο, αντι να σπαμαρουν σαν πορνες οπως πρεπει δηλαδη curaja πανε και κανουνε κατι τυχαια curasa,cura,cure, παρτε την κατασταση στα χερια σας
4 trophies μου εμειναν και αισιως 105(!) ωρες playtime αλλα επαθα overdose απο το farming μου φαινεται θα βαλω λιγο god3 ετσι για αλλαγη 1-2 μερες.
new farming strategies τσεκαρετε το οσοι ειστε post game
Τα Calm Lands δε μου άρεσαν καθόλου. Ένας τεράστιος, σχεδιαστικά βαρετός, χώρος με πολύ πρασινάδα και σχεδόν κανένα σημείο αναφοράς για προσανατολισμό. Ξόδευα πολύ χρόνο προσπαθώντας να καταλάβω που βρίσκομαι...
Λέγεται πάντως ότι κόπηκε τόσο υλικό που αν οι πωλήσεις πάνε καλά, σκέφτονται για ΧΙΙΙ-2.
Final Fantasy XIII-2: The NPCs, villages and non-linear dungeons saga.
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Τα Calm Lands δε μου άρεσαν καθόλου. Ένας τεράστιος, σχεδιαστικά βαρετός, χώρος με πολύ πρασινάδα και σχεδόν κανένα σημείο αναφοράς για προσανατολισμό. Ξόδευα πολύ χρόνο προσπαθώντας να καταλάβω που βρίσκομαι...
Final Fantasy XIII-2: The NPCs, villages and non-linear dungeons saga.
Eντάξει δεν είναι τόσο χωράφι, έχει ποικιλομορφία στο σχεδιασμό με βουναλάκια και λιμνούλες, τερατάκια να τρέχουν ανέμελα, αλλαγές στον καιρό και τέτοια όμορφα. Είναι λίγο μεγάλη περιοχή να την περπατήσεις όλη με τα πόδια, μετά με το chocobo είναι πιο καλά τα πράγματα, εύκολα μπορείς να σταμπάρεις landmarks να μη χάνεσαι και ο χάρτης βοηθά πολύ.
Καλά vaynard, θεϊκός ο guide που έδωσες! Δεν ήξερα ότι παίζει auto-haste accessory, το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι τελειώνοντας το παιχνίδι.
αμα εχεις ηδη tiares φτιαχτα αμεσως εγω για καποο λογο ειχα ηδη απο το chapter 10 τρια sprint shoes που σημαινει οτι απο καπου ειχα παρει 3 tiares, τσεκαρε to invectory σου
χτες με 4 ωρες farming στο mission 24 εβγαλα 2,8 μυρια gil
Τα Calm Lands δε μου άρεσαν καθόλου. Ένας τεράστιος, σχεδιαστικά βαρετός, χώρος με πολύ πρασινάδα και σχεδόν κανένα σημείο αναφοράς για προσανατολισμό. Ξόδευα πολύ χρόνο προσπαθώντας να καταλάβω που βρίσκομαι
ναι στην αρχη ειχα την ιδια εντυπωση, μολις ανοιξεις λιγο το map βαλε σημεια αναφορας τα δυο teleports που θα βρεις, και μην ανησυχεις μολις φτασεις post game και αρχισεις το farming θα μαθεις την περιοχη απεξω ευκολα
βασικα ειναι τελειως χαζο το γεγονος οτι ο χαρτης γυρναει συνεχεια αναλογως στο που κοιταει ο χαραχτηρας
Παρά την γραμμική του φύση το διασκεδάζω απίστευτα λόγω του κορυφαίου συστήματος μάχης και του ενδιαφέροντος σεναρίου.
Με upgradind έχω ασχοληθεί λίγο.Έχω ανεβάσει κάποια level κάποια αccesories που ανεβάζουν πολύ τα strength,magic και physical/magical resistance.Τα όπλα δεν τα έχω πιάσει ακόμη καθόλου,περιμένω να φτάσω στην pulse και θα ψαχτώ τότε.
Με αυτά που λέτε πάντως για την pulse με πορώνετε,ανυπομονώ να φτάσω εκεί και να χαθώ στις άπειρες πεδιάδες της!
Κάποιες ερωτήσεις τώρα.
Όταν ανεβάζεις level κάποιο role τι ακριβώς κερδίζεις;
Είναι αναγκαίο να κάνεις dismantle όπλα/accesories για να αποκτήσεις σημαντικά αντικείμενα ή είναι κάτι καθαρά προαιρετικό;
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Ναι αυτό βλέπω, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω κανένα catalyst.
edit: Βασικά μόλις είδα ότι έχω και 2 Tetradic Crown οπότε θα φτιάξω shoes και με αυτά, με τον "δύσκολο" τρόπο.
edit2: Καλά σίγα τον δύσκολο, απλά ξοδεύεις 30κ gil και είσαι έτοιμος, τα Hermes Shoes θέλουν μόνο 600 ΕΧP για να πάρουν αστεράκι. Eίχα ήδη έναν Perovskite catalyst, έτσι μπήκα μέσα μόνο 30κ και πλέον όλη η τριάδα μου έχει auto-haste ^_^ Πάλι καλά που υπάρχουν άτομα που πειραματίζονται με τα upgrades και τα παίρνουμε έτοιμα στο πιάτο γιατί για να βρεις όλα τα μυστικά του πειραματιζόμενος θέλει πολύ χρόνο.
Mono egw parathrw pws den exei victory theme to game?
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Comment