Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Διαβασε το κειμενο, τα αναλυουν (πολυ οπως παντα).Τα βιντεο ειναι χαλια σε ποιοτητα για να καταλαβεις.
    Ground_Zero:

    Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

    Comment


    • Το παιχνιδι τεχνικα ειναι καλυτερο στο PS3, αν εννοεις αυτο. Κι εγω για εκει θα το προσπαθησω να το παρω...
      :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

      Comment


      • Υπάρχει κάποια πηγή να το σιγουρέψουμε;Αζ το διάβασα το κείμενο,δεν μου λέει κάτι.
        Carpe diem

        Comment


        • Εγω παντως διαβασα το κειμενο και λεει ξεκαθαρα για ποιους λογους ειναι καλυτερη η εκδοση στο PS3.

          Αλλα αφου εχεις 360 γιατι να περιμενεις;Εκτος αν δε το βιαζεσαι.


          Δες και εδω http://www.1up.com/do/blogEntry?bId=9022412
          Ground_Zero:

          Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

          Comment


          • Και καλως ή κακως παλι, αυτα που ακουω, βλεπω και βγαζω ως συμπερασμα ειναι πως, ενω ειναι ενας καλος τιτλος, δεν ειναι κατι το οποιο θα πρεπει να επιλεξει με κλειστα τα ματια καποιος ο οποιος δεν ειναι απαραιτητα φαν της σειρας ή ακομα και του ειδους. Και πριν πει κανεις οτιδηποτε περι jrpgs ή FF fanbase, θα πρεπει να καταλαβουμε οτι μιλαμε πλεον για μια σειρα η οποια εχει ξεφυγει απο τα ορια του JRPG-only κοινου και κοιτα να απευθυνεται σε οσο το δυνατον περισσοτερο κοσμο.
            Πάντως, αν και δεν έχω παίξει το παιχνίδι πιστεύω πως σχεδόν αποκλείεται να μην αρέσει σε JRPG fan αλλά ακόμα και σε μη fan. Δηλαδή πιστεύω πως άμα το δίναμε στον paixtis θα πωρωνόταν άγρια ειδικά τώρα που προετοιμάστηκε το έδαφος με τα Kingdom Hearts. Αν και δεν πιστεύω πως όλα αυτά που γράφονται είναι ανακρίβειες παίζει μεγάλο ρόλο το πόσο σημαντικά θεωρείς τα ελαττώματα (αν και κάποια είναι κάπως γελοία-το σύστημα μάχης πχ ξεδιπλώνεται αργά σε όλα τα FF από το 5 και μετά). Το ότι το παιχνίδι είναι μια ευθεία για μένα ακούγεται πιο πολύ σαν πλεονέκτημα. Πιστεύω πως κάθε καινούργιο FF είναι ο καλύτερος τρόπος για να μπει κάποιος που δεν ασχολείται με το είδος στο κόλπο. Και νομίζω πως το ίδιο ισχύει και εδώ.
            Το 5 του Edge ήταν σχετικά αναμενόμενο θα έλεγα (αν και περίμενα 6).
            Ζηλεύω το deus_dope.
            Originally posted by Squall Leonhart
            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
            Originally posted by 丹野
            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
            Originally posted by Ryu_gr
            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

            Comment


            • Σ'ευχαριστώ Azrael.PS3 it is then...
              Τι να βιάζομαι ρε;Αφού τρίτη ξαναμπαίνω στο στρατόπεδο.:S
              Carpe diem

              Comment


              • Πάντως εγὠ που είδα πάλι το trailer με τον αδερφό μου-όσο cheesy κι αν είναι με το κομμάτι της Leona Lewis- συγκινήθηκα.
                Όσον αφορά τις κριτικές... Για το Edge περίμενα τα ίδια με τον straier δλδ 6 με 7. Από εκεί και πέρα με έχουν χαλάσει και εμένα κάποια πράγματα που έχω διαβάσει. Τώρα τι να κάνουμε είναι Final Fantasy πάντα θα διχάζουν μιας και όπως πολύ σωστά έχει ειπωθεί είναι η ναυαρχίδα των jrpgs σαν σειρά για τη Δύση. Δεν παίζει σε άλλες περιπτώσεις να ασχοληθεί τόσος κόσμος με jrpg... Υπό αυτό το πρίσμα ίσως κάποιοι reviewers το αντιμετωπίζουν πολύ πιο αυστηρά από το μέσο jrpg- όλα τα υπόλοιπα δλδ. Κακά τα ψέματα το είδος πλέον είναι περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις σαν έσοδα και παραγωγές όσον αφορά τις μαζες ειδικά αν συγκριθεί με εποχές psone.

                Προσωπικά σαν fan πιστεύω πως πάντα πρέπει να είμαι αυστηρός. Κάτι που με χαρακτηρίζει από τη μουσική που ακούω μέχρι σκηνοθέτες και πάει λέγοντας. Βέβαια πλέον είναι και θέμα ηλικίας και gaming ωριμότητας κάποια πράγματα... Αλλιώς ας πούμε είδα το FFVIII τότε και αλλιώς το αντιμετωπίζω τώρα- όμως ελέω nostalgia factor το παίζω anytime όπως φυσικά και το VII. Aκόμη και το λιγότερο αγαπημένο μου-από όσα έχω παίξει δλδ- το Χ, εξακολουθεί να παραμένει από τα καλύτερα και πιο προσεγμένα jrpgs που έχω ασχοληθεί. Παραμένει μια σειρά που "χτυπάει" κάποιες ευαίσθητες χορδές μου και όπως και να το κάνουμε σημαίνει πολλά για μένα-ναι όλα ξεκίνησαν από το πολυσυζητημένο 7, οπότε ίσως να μην μπορώ να την αντιμετωπίσω και τόσο αντικειμενικά... Έστω όχι εν θερμώ αλλά σε βάθος χρόνου.

                Τώρα από εκεί και πέρα κανείς δεν είπε πως τα FF πρέπει να φέρουν ντε και καλά τον αέρα της ανανέωσης στο είδος. Όπως επίσης αν κάποιος δεν ασχολείται με jrpgs πιστεύω πως θα το απολαύσει σαν game- μιας και ελέω budget αυτός είναι και ο στόχος της SE... Τέλος πάντων σύντομα θα το έχω στα χέρια μου και θα το τελειώσω αν όλα πάνε καλά οπότε θα μιλήσω από πρώτο χέρι.

                Evans περιμένω τηλέφωνο με εντυπώσεις
                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                Comment


                • Εγω απλως θα πω οτι συνυπογραφω τα λεγομενα και του Straier και του Burai. Σας αγαπω! lol
                  :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                  Comment


                  • Διάλλειμα για φαγητό Άρχισε το πήξιμο, μου έχουν ανοίξει τόσα paradigms και δεν ξέρω με τι σειρά να σετάρω το party μου... Καλά, από αυτά που διάβαζα στα reviews περίμενα ένα άθλιο battle system, χωρίς στρατηγικό βάθος και ανάπτυξη μηχανισμών... Καμία σχέση, να καούνε όλοι οι εμπαθείς στην κόλαση. A, και φοβερή μουσική, ΦΟΒΕΡΗ <3
                    sigpic

                    Comment


                    • Originally posted by Dj Solid
                      Συμφωνω, αλλα θα πρεπει να καταλαβουμε και το εξης: δεν εχουν ολοι την δυνατοτητα να αγοραζουν με την μια τα παιχνιδια (ή ακομα και καθολου) ωστε να μπορεσουν να σχηματισουν δικη τους αποψη. Ετσι λοιπον βλεπουν τις παρουσιασεις, τις εντυπωσεις απο τα φορουμς και τα reviews και γενικοτερα προσπαθουν να ενημερωθουν για το αν τελικα αξιζει να δωσουν τα πολυτιμα λεφτουδακια τους για να παρουν ενα συγκεκριμενο παιχνιδι ή να αναζητησουν ισως κατι καλυτερο.


                      Το εχω ξαναπει: για μενα και για σενα και για πολλους εδω μεσα μπορει τα λεφτα με τον ενα ή τον αλλο τροπο να ειναι non-factor. Ομως για την πλειονοτητα του κοσμου εκει εξω ειναι ο main factor. Ετσι αναγκαζονται να επιλεξουν το καλυτερο που μπορουν αναλογα με τα λεφτα που μπορουν να διαθεσουν. Εκει ακριβως ειναι ο ρολος των reviews και των εντυπωσεων. Και στην τελικη το ιντερνετ προσφερει πλεον χιλιαδες πηγες ενημερωσης, με μερικες απο αυτες να ειναι σταθερες αξιες και ως προς την προσεγγιση αλλα και ως προς την αναλυση. Με βαση λοιπον αυτες καλειται πολλες φορες ο καταναλωτης να αποφασισει ποιο παιχνιδι θα αγορασει.

                      Ετσι λοιπον ειναι εντελως ατοπο να λεμε "αγορασε το και μετα πες την γνωμη σου για το αν αξιζει ή οχι", γιατι καλως ή κακως μπορει να μην υπαρχει ΚΑΝ αυτη η δυνατοτητα. Και προσωπικα δεν μπηκα καν στην λογικη να κρινω το παιχνιδι, ομως δεν μπορω να κλεισω και τα ματια μου ή τα αυτια μου σε αυτα που βλεπω ή ακουω συνεχως να λενε για το FFXIII. Και καλως ή κακως παλι, αυτα που ακουω, βλεπω και βγαζω ως συμπερασμα ειναι πως, ενω ειναι ενας καλος τιτλος, δεν ειναι κατι το οποιο θα πρεπει να επιλεξει με κλειστα τα ματια καποιος ο οποιος δεν ειναι απαραιτητα φαν της σειρας ή ακομα και του ειδους. Και πριν πει κανεις οτιδηποτε περι jrpgs ή FF fanbase, θα πρεπει να καταλαβουμε οτι μιλαμε πλεον για μια σειρα η οποια εχει ξεφυγει απο τα ορια του JRPG-only κοινου και κοιτα να απευθυνεται σε οσο το δυνατον περισσοτερο κοσμο.

                      Ξερω οτι κι εσυ και ο Evans και πολλοι αλλοι συνειδητοποιημένοι jrpg ή FF fans θα το γουσταρετε με τον ενα ή τον αλλο τροπο, για πολλους και ΚΑΛΟΥΣ λογους. Ξερω ομως οτι θα υπαρξουν κι αυτοι που ισως κατακρινουν πραγματα στο παιχνιδι που οι φαν ειναι ετοιμοι να τα αφησουν να περασουν. Αυτοι ειναι υγειης προσεγγιση. Και φυσικα δεν ειδα κανεναν ακομα να "θαβει" το παιχνιδι, ουτε φυσικα να το εξυψωνει στον Ολυμπο (ασε που ο Kratos περιμενει εκει και ποιος τον ακουει μετα...).
                      Συμφωνώ απολύτως σε όλα,εννοείται ότι πρέπει ο καθένας να το ψάξει προτού πληρώσει για οποιοδήποτε παιχνίδι,το gaming δυστυχώς είναι πανάκριβο χόμπι.

                      Το σημείο στο οποίο διαφωνούμε είναι το ΠΩΣ θα γίνει αυτή η έρευνα αγοράς.Τα reviews και γενικά τον ειδικό τύπο έχω σταματήσει να το λαμβάνω υπόψιν μου εδώ και χρόνια γιατί θεωρώ ότι δεν είναι αξιόπιστα(υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις)Είδαμε και το edge που έχει βάλει 5αρια σε τίτλους πραγματικά καλούς και υψηλές βαθμολογίες σε παιχνίδια που δεν το αξίζουν.

                      .Υπάρχει και η ενοικίαση για να εξακριβώσει κανείς αν του αρέσει κάποιο παιχνίδι.;)

                      Τέλος να είσαι σίγουρος ότι όταν το τελειώσω πλήρως θα γράψω και τα θετικά που έχει το παιχνίδι αλλά και τα αρνητικά.;)

                      Deus dope συμφωνώ απολύτως,το σύστημα μάχης είναι φανταστικό και την μουσική απλώς δεν χορταίνω να την ακούω.


                      Tidy!

                      Do not blame me.Blame yourself or God.
                      In Matsuno we trust.

                      Comment


                      • Για τα reviews ok, o καθενας εχει την αποψη του και ειναι σεβαστο απολυτα. Απλως θα συμπληρωσω οτι εαν μιλαμε για περιπτωση ενοικιασης, τοτε δεν εχει και νοημα να μιλαμε για ενα παιχνιδι γιατι πολυ απλα μπορεις να το νοικιασεις, δεν το γουσταρεις και το επιστρεφεις, δεν χρειαζεται να δεις ουτε λεξη για εναν τιτλο απο εντυπωσεις στο ιντερνετ. Η ουσια της κουβεντας εχει να κανει πληρως με την αποκτηση του τιτλου.
                        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                        Comment


                        • Re DJ afto pou den exete katalavei einai oti den xreiazetai de kai kala na asxolithite me to game epeidh einai megalos titlos.
                          Den xriazete kanenas na to agorasei ean den asxoleite me to eidos.
                          Antithetos ean kapoios paizei aftou tou eidous ta games gia mena den xwraei kamia amfivolia gia to an tha agorasei to FF 13 h oxi.
                          Poly apla den yparxei deftero jrpg afth th stigmh pou na to kontrarei.
                          Apla ta pragmata.

                          ειναι εντελως ατοπο να λεμε "αγορασε το και μετα πες την γνωμη σου για το αν αξιζει ή οχι"
                          Den leme afto, afto pou leme einai na mhn sxoliazei kapoios ean den asxolitai.
                          Yparxei terastia diafora.
                          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                          Kindred, this blade and I.
                          "

                          "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                          Greek Gaming Videos
                          Greek Final Fantasy Forum

                          Comment


                          • Κατσε ρε φιλε, δηλαδη εγω που θελω να το παιξω δεν πρεπει να το κανω επειδη δεν ασχολουμαι με τα JRPGs γενικοτερα ή δεν ειμαι αξιος να το κανω και να το κρινω μετεπειτα; Ή ειπε καποιος οτι θα πρεπει ντε και καλα να ασχοληθει ολος ο κοσμος με τον τιτλο;

                            Ο τιτλος απευθυνεται πλεον σε ενα ευρύ κοινο, πολυ μεγαλυτερο απο το κοινο των jrpgs. Αυτο ειναι de facto και δεν χωραει κουβεντα. Απο την στιγμη λοιπον που κυκλοφορει σε ενα τετοιο πλαισιο, θα κριθει και ως τετοιο. Αν ειναι δυνατον δλδ να μην μας επιτρεπεται να ακουμπαμε ενα παιχνιδι επειδη απλα και μονο δεν εχουμε ντοκτορα στο ειδος του.


                            Απο εκει και περα, μαζι σου. Μπορει οντως να μην υπαρχει δευτερο jrpg, ουτε τριτο, ουτε χιλιοστο τεταρτο. Μπορει στον σκια του να μην φαινεται τιποτε αλλο. Και τι με αυτο; Δεν μπορουμε να μιλησουμε για το παιχνιδι ή δεν μπορουμε να το κρινουμε; Και απο ποτε τα παιχνιδια κρινονται συνολικα με βαση το ειδος τους και τιποτε αλλο; Ή μηπως επειδη καποια πραγματα επικρατους σε αυτο το ειδος, παει να πει οτι εαν ειναι ασχημα ή μετρια δε θα αναφερθουν ως τετοια; Οπως βεβαια και το ιδιο θα συμβει με τα καλα και τα υπεροχα στοιχεια ενος παιχνιδιου, στοιχεια που το FFXIII φαινεται να εχει μεσα του και μαλιστα πολλα.


                            Ο καθενας μπορει να κρινει και να πει την γνωμη του, αφοτου το παιξει φυσικα. Και αυτο θα κανουμε.


                            Επειδη τα jrpgs ειναι ιδιαιτερο ειδος δεν παει να πει οτι δεν μπορουν να κριθουν οπως και τα υπολοιπα παιχνιδια ομως, μην τρελαθουμε κιολας... Και επειδη ευτυχως ή δυστυχως τα Final Fantasy ειναι η κορωνίδα του ειδους, υπαρχει και ενα παραπανω κινητρο - λογος για να το παιξει κανεις και να το κρινει. Το γεγονος οτι θα κριθει απο ολους μας ομως δεν παει να πει οτι δεν θα το ευχαριστηθουμε και σαν παιχνιδι, θα ειναι εντελως ηλιθιο να υποστηριξει κανεις κατι τετοιο για εναν οντως καλο τιτλο.


                            Αλλα νομιζω οτι ειναι επισης ηλιθιο να βγει καποιος και να πει "Να πατε στο διαολο ολοι σας, ειναι FF - JRPG και ειναι τελειο, υπεροχο, τα κανει ολα φανταστικα, ειστε βλακες επειδη δεν ξερετε, ασχετοι, ζωα, δεν εχετε δικαιωμα να μιλατε κλπ κλπ". Ο καθενας ειναι ελευθερος να πει την γνωμη του, αρκει να την τεκμηριωσει. Και απο εκει και περα η κουβεντα μπορει να συνεχιστει.
                            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                            Comment


                            • Παιδιά τέλος, το παιχνίδι είναι εκεί έξω, μπορούμε να το παίξουμε και να γουστάρουμε. Από εδώ και πέρα εντυπώσεις μετά από ενασχόληση, όποιος θέλει μπορεί κάλιστα να το δοκιμάσει. Μία επίσκεψη στα Seven και είστε έτοιμοι.

                              3 ώρες παιχνιδιού. ΟΚ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ! Τα γραφικά και η μουσική δεν υπάρχουν, μιλάμε για αρτιότητα στο μέγιστο. Για τα άλλα είμαι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο, αλλά το σενάριο φαίνεται να έχει βάθος και να είναι αρκετά πιο περίπλοκο από τα άλλα FF. Το battle system πολύ γρήγορο και φαίνεται απαιτητικό. Αύριο με περισσότερες εντυπώσεις. Ground θα πέσει λιώσιμο λέμε!

                              Burai αύριο ;) .

                              Comment


                              • Originally posted by Dj Solid View Post
                                Κατσε ρε φιλε, δηλαδη εγω που θελω να το παιξω δεν πρεπει να το κανω επειδη δεν ασχολουμαι με τα JRPGs γενικοτερα ή δεν ειμαι αξιος να το κανω και να το κρινω μετεπειτα; Ή ειπε καποιος οτι θα πρεπει ντε και καλα να ασχοληθει ολος ο κοσμος με τον τιτλο;
                                Απλα δεν ειναι απαραιτητο οτι πρεπει να αρεσει σε σενα το παιχνιδι και ουτε ειναι υποχρεωμενη η square να κανει τα FF ετσι ωστε να αρεσουν σε ολους. Απο κει και περα οταν το παιξεις θα το κρινεις με τα δικα σου κριτηρια και τις δικες σου απαιτησεις. (Οπως εκανες και με το Fallout 3 που το θαβες ενω οι περισσοτεροι και ειδικα οι fans των western rpgs το ερωτευτηκαν.)
                                Do a barrel roll!

                                Comment

                                Working...
                                X