Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ε μετά συνεχίζεις την ιστορία. Σου ανοίγει path για Pulse προς το τέλος πάλι.
    sigpic

Comment

• Ειναι αχρηστες γιατι πιανουν μια πολυτιμη θεση accessory για κατι που αν θελω μπορω να κανω με shroud η σε 2" με ενα synergist..
      Actually ean ta buffs kratousan arketa, to item tha htan theiko, ousiastika kanei ton synergist - "Hope" axrhsto kai sou epitrepei na mhn spatalas turns gia buffs anti gia epitheseis.

Allas omws, it was to good to be true....
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Eγώ χρησιμοποιώ το crown, τουλάχιστον για την ώρα. Τις Tiara τις κάνω sprint shoes (θα φαρμάρω μερικά ακόμα μέχρι να έχω 3). Αρκετά εύκολα τα παίρνεις (αρκεί να είσαι και λίγο τυχερός). Το θέμα είναι ότι το mark βρίσκεται δίπλα στο Cie'th Stone, οπότε κυριλέ.

@nooto: Συνέχισε δυνατά ρε, το κάνεις άψογα .
        @Bart: Καλά δεν περίμενα να σε πωρώσει τόσο, χαίρομαι πάρα πολύ. Μακάρι να συνεχίσει μέχρι τέλους αυτή η πώρωση. Πάντως είναι ίσως το πιο hardcore FF και εσύ φαίνεται να προσαρμόστηκες. Θέλω να σε δω στο shock της Gran Pulse .

BTW το boss που αναφέρεις το έβγαλα με την πρώτη με 5 stars. Προφανώς και με δυσκόλεψε, απλώς τα κατάφερα με την πρώτη. Περιττό να πω ότι από εκείνο το σημείο και μετά λέω ασταμάτητα ότι το battle system είναι το καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο έχω δει σε JRPG. Άντε βάζω να παίξω .

Comment

• Double post:

Τα Gold Nuggets και Dust να τα πουλάω;

Έλιωσα σήμερα, έκανα τις πρώτες 17 αποστολές ως τώρα (με 5 stars) εκτός από την 15η που δεν την έπιασα ακόμα. Επίσης ξεκλείδωσα την 30-κάτι και την 50-κάτι αλλά δε θα τις πιάσω καν . Θα ασχοληθώ λίγο ακόμα, θα φτιάξω κάποια accessories που θέλω και θα το προχωρήσω.

Η πώρωση έχει αρχίσει να φουντώνει και πάλι. Μα τι παίζουμε...

Comment

• πούλα πούλα, όσα έχουν περιγραφή can be sold μπλα μπλα είναι μόνο για gils. Μάλλον την 55 ξεκλείδωσες, 10.000 NEEDLES πόνοςςςς!!!
            sigpic

Comment

• Δεν την προσπάθησα καν, το μεγάλο cactuar είναι πάντως. Εδώ με δυσκόλεψε λίγο το μικρό, τι μεγάλο και βλακείες μου λέει . Κλασικό pure fucking FF awesomeness γαμώτο, το cactuar είχε 777777 ΗΡ και σου έκανε 777 dmg με κάθε χτύπημα, ΕΠΟΣ!

Comment

• Originally posted by Evans View Post
                Eγώ χρησιμοποιώ το crown, τουλάχιστον για την ώρα. Τις Tiara τις κάνω sprint shoes (θα φαρμάρω μερικά ακόμα μέχρι να έχω 3). Αρκετά εύκολα τα παίρνεις (αρκεί να είσαι και λίγο τυχερός). Το θέμα είναι ότι το mark βρίσκεται δίπλα στο Cie'th Stone, οπότε κυριλέ.

@nooto: Συνέχισε δυνατά ρε, το κάνεις άψογα .
                @Bart: Καλά δεν περίμενα να σε πωρώσει τόσο, χαίρομαι πάρα πολύ. Μακάρι να συνεχίσει μέχρι τέλους αυτή η πώρωση. Πάντως είναι ίσως το πιο hardcore FF και εσύ φαίνεται να προσαρμόστηκες. Θέλω να σε δω στο shock της Gran Pulse .

BTW το boss που αναφέρεις το έβγαλα με την πρώτη με 5 stars. Προφανώς και με δυσκόλεψε, απλώς τα κατάφερα με την πρώτη. Περιττό να πω ότι από εκείνο το σημείο και μετά λέω ασταμάτητα ότι το battle system είναι το καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο έχω δει σε JRPG. Άντε βάζω να παίξω .
                Objection !

Comment

• Πόσο γαμεί η τελική μάχη, τι μουσικάρα είναι αυτή!!!!!
                  sigpic

Comment

• Opa! Ti exoume edw?
                    "

Greek Gaming Videos

Comment

• Τhe End. ....πω πω...!!!
                      sigpic

Comment

• Δεν είχα χάσει, έκανα retry επειδή ξεκίνησα με λάθος builds (είχα αλλάξει κάτι και ξέχασα να το επαναφέρω). Για τα 4 αστέρια έκανα λάθος (προφανώς ).

Dope μην τα λες αυτά, ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ!

Comment

• Aksize?
                          "

Greek Gaming Videos

Comment

• Nαι.
                            sigpic

Comment

• Αυτά είναι.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                              In Matsuno we trust.

Comment

• Kserei kaneis an to item drop rate afksanetai perissotero me parapanw apo 1 catalogs, h ean kanw equip kai thn anavathmish kai to aplo?
                                "

Greek Gaming Videos

Comment

Working...
                                X