Ε μετά συνεχίζεις την ιστορία. Σου ανοίγει path για Pulse προς το τέλος πάλι.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy XIII
Collapse
X
-
Ειναι αχρηστες γιατι πιανουν μια πολυτιμη θεση accessory για κατι που αν θελω μπορω να κανω με shroud η σε 2" με ενα synergist..
Allas omws, it was to good to be true...."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Eγώ χρησιμοποιώ το crown, τουλάχιστον για την ώρα. Τις Tiara τις κάνω sprint shoes (θα φαρμάρω μερικά ακόμα μέχρι να έχω 3). Αρκετά εύκολα τα παίρνεις (αρκεί να είσαι και λίγο τυχερός). Το θέμα είναι ότι το mark βρίσκεται δίπλα στο Cie'th Stone, οπότε κυριλέ.
@nooto: Συνέχισε δυνατά ρε, το κάνεις άψογα .
@Bart: Καλά δεν περίμενα να σε πωρώσει τόσο, χαίρομαι πάρα πολύ. Μακάρι να συνεχίσει μέχρι τέλους αυτή η πώρωση. Πάντως είναι ίσως το πιο hardcore FF και εσύ φαίνεται να προσαρμόστηκες. Θέλω να σε δω στο shock της Gran Pulse .
BTW το boss που αναφέρεις το έβγαλα με την πρώτη με 5 stars. Προφανώς και με δυσκόλεψε, απλώς τα κατάφερα με την πρώτη. Περιττό να πω ότι από εκείνο το σημείο και μετά λέω ασταμάτητα ότι το battle system είναι το καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο έχω δει σε JRPG. Άντε βάζω να παίξω .
Comment
-
Double post:
Τα Gold Nuggets και Dust να τα πουλάω;
Έλιωσα σήμερα, έκανα τις πρώτες 17 αποστολές ως τώρα (με 5 stars) εκτός από την 15η που δεν την έπιασα ακόμα. Επίσης ξεκλείδωσα την 30-κάτι και την 50-κάτι αλλά δε θα τις πιάσω καν . Θα ασχοληθώ λίγο ακόμα, θα φτιάξω κάποια accessories που θέλω και θα το προχωρήσω.
Η πώρωση έχει αρχίσει να φουντώνει και πάλι. Μα τι παίζουμε...
Comment
-
Originally posted by Evans View PostEγώ χρησιμοποιώ το crown, τουλάχιστον για την ώρα. Τις Tiara τις κάνω sprint shoes (θα φαρμάρω μερικά ακόμα μέχρι να έχω 3). Αρκετά εύκολα τα παίρνεις (αρκεί να είσαι και λίγο τυχερός). Το θέμα είναι ότι το mark βρίσκεται δίπλα στο Cie'th Stone, οπότε κυριλέ.
@nooto: Συνέχισε δυνατά ρε, το κάνεις άψογα .
@Bart: Καλά δεν περίμενα να σε πωρώσει τόσο, χαίρομαι πάρα πολύ. Μακάρι να συνεχίσει μέχρι τέλους αυτή η πώρωση. Πάντως είναι ίσως το πιο hardcore FF και εσύ φαίνεται να προσαρμόστηκες. Θέλω να σε δω στο shock της Gran Pulse .
BTW το boss που αναφέρεις το έβγαλα με την πρώτη με 5 stars. Προφανώς και με δυσκόλεψε, απλώς τα κατάφερα με την πρώτη. Περιττό να πω ότι από εκείνο το σημείο και μετά λέω ασταμάτητα ότι το battle system είναι το καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο έχω δει σε JRPG. Άντε βάζω να παίξω .
Comment
-
Opa! Ti exoume edw?"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Originally posted by Bartman View Post
Dope μην τα λες αυτά, ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ!
Comment
-
Aksize?"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Kserei kaneis an to item drop rate afksanetai perissotero me parapanw apo 1 catalogs, h ean kanw equip kai thn anavathmish kai to aplo?"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
Comment