Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Το πηρα και εγω για ps3 σημερα, μεχρι στιγμης σε μια ευθεια ειμαι και κανω button mashing το Ο.. Οποτε δεν μπορω να πω πολλα εκτος του οτι τα γραφικα και ο ηχος ειναι σε πολυ καλο επιπεδο και γενικα η παραγωγη του παιχνιδιου ειναι σε υψηλα επιπεδα.

Το review του edge ειναι απαραδεκτο μονο γραφικα και ηχο να βαθμολογησεις για 5 δεν ειναι σε καμια περιπτωση. Του authority αν και δεν το συμπαθω το site και τα reviews του ειναι πολυ "φιλοσοφια" για τα γουστα μου ηταν αρκετα καλο, μπορει να βαζει 7 αλλα δικαιολογει αρκετα πραγματα και ειναι καλογραμενο.

Comment

• Tα Game Overs στο Gran Pulse πέφτουν σύννεφο :kill::xp:
      sigpic

Comment

• Εγώ συμπαθώ πολύ τη γραφή του Authority (με ορισμένες παραφωνίες φυσικά), έχει διαφοροποιηθεί προς το καλύτερο σε σχέση με το GamePro, έχει μεστώσει και έχει συνειδητοποιήσει εαυτόν!
        Μόνο μία ένσταση - θα πίστευε κανείς πως, εφ' όσον το forum του ίδιου του site δεν έχει κίνηση, τα παιδιά του Authority θα γούσταραν να συχνάζουν εδώ, αλλά μάλλον αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός...

Comment

• Έσβησα ότι έγραψα γιατί μάλλον το κουράσαμε με τα reviews, πάμε παρακάτω .

Comment

• Έχω παίξει και εγώ γύρω στα 35 λεπτά- το νοίκιασα τελικά μιας και με περιμένει η CE στην Αθήνα. Aπό τεχνικής άποψης ενταξει απλά σου πέφτει το σαγόνι ειδικά από άποψη αισθητικής αλλά και συνθέσεων-έστω μέχρι στιγμής. Οι μάχες προς το παρόν είναι απλά βασικές αλλά μου έχει μείνει το battle theme.

Ένα πράγμα με έκανε να στραβώσω αρχικά και μετά να το μετανιώσω 'moms can be tough'

EDIT:
            To review του EDGE δε μου άρεσε. Του authority- που νομίζω το έγραψε ο TSH- ήταν καλό. Απλά και μόνο γιατί ανέφερε πως το FF είναι αναγκασμένο να τραβάει όλη την προσοχή του κόσμου και τις απαιτήσεις για την ανανέωση ολόκληρου του είδους, με ό,τι καλό ή κακό συνεπάγεται αυτό. Εγώ είμαι πλήρως αντίθετος με αυτή την άποψη μιας και με αυτό τον τρόπο οι ανα τον κόσμο αναλυτές διαγράφουν jrpgs που όλο και κάτι εχουν δώσει( ίσως κάποιες φορές πιο σημαντικό από το εκάστοτε FF)στο είδος. Βέβαια κάπου εδώ η κουβέντα θα ξεφύγει και θα ανακυκλωθεί στα ίδια που μας βασανίζουν από το 2003-2004...

Απολαύστε ένα πανέμορφο jrpg για τις κονσόλες νέας γενιάς γιατί πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μέχρι στιγμής τόσο ποιοτικό παράδειγμα δεν είχαμε από ότι φαίνεται( εξαιρώ το τέλειο DS γιατί δεν είναι jrpg αλλά αν θεωρείται ορίστε ένα game που είναι ΑΑΑ και έλαβε τέλειες κριτικές και απο πωλήσεις τα πήγε απλά καλά αν δεν κάνω λάθος)
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Poio einai to DS?
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Demon's Souls.
                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Ωπα, μπήκε ο αρχηγός στο τρυπάκι! Αντε παράτα τα πάντα (ζωή) και λιώσε πριν ξαναμπείς! Αναμένω εντυπώσεις .

Comment

• Κάνω αυτό το post μόνο για πάρτη του BigBoss... άντε και του Evans !!!

Face-off: FFXIII yeah babyyy!!

The rumours are true. Final Fantasy XIII on Xbox 360 isn't anywhere near as impressive as it is on PlayStation 3. The r…

FAQ:

Q: You punk Ryu_gr! Τhis was TL;DR (Too long; didn't read) (uhmm, not exactly a "Q" :S)

A: Η έκδοση του PS3 είναι ανώτερη. Κοινώς, αν έχετε και τα 2 συστήματα, προτιμείστε χαλαρά την PS3 version. Εν ολίγοις, η έκδοση του Xbox 360 τρέχει σε χαμηλότερη ανάλυση (1024x576) και η ποιότητα των βίντεο είναι χαμηλότερη λόγω της συμπίεσης. Παρόλα αυτά, το frame rate στο Xbox 360 είναι ελαφρώς καλύτερο, χωρίς όμως να μπορεί να δώσει προβάδισμα στην έκδοσή του. Το gameplay είναι ουσιαστικά το ίδιο, απλά στο Xbox 360 έχει μικρότερη εξερεύνηση σε κάποιες περιοχές.

Είδα και τα βίντεο σύγκρισης, όσο και να πιέστηκα, δεν κατάφερα να δω εμφανείς διαφορές στα γραφικά του gameplay (πέρα από λίιιιγο παραπάνω aliasing στο Xbox 360 σε κάποια σημεία). Ακόμα και στα CG video οι διαφορές φαίνονται με πολύ μεγάλη προσοχή.
                    The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Καλα το οτι η Ευρωπη ειναι γεματη PS3 fanboys και οτι το Eurogamer εχει μπερδεψει την ενημερωση με το κιτρινισμο το ξερουμε χρονια τωρα.
                      Do a barrel roll!

Comment

• Αφιερωμενο στον evans (και λιγο στον Pilgrim )

I am in !!!

Comment

• Originally posted by Ramparter View Post
                          Καλα το οτι η Ευρωπη ειναι γεματη PS3 fanboys και οτι το Eurogamer εχει μπερδεψει την ενημερωση με το κιτρινισμο το ξερουμε χρονια τωρα.
                          To eurogamer λέει τα πράματα όπως είναι και εύγε, άλλωστε κι εγώ είμαι εξωτερικός συνεργάτης του.

Τα cgi στο 360 τρέχουν στα 576p ενώ στο ps3 στα 1080p ελέω Θεού και blu ray.
                          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Δε μιλαγα σοβαρα, πιστευω παρα ηταν υπερβολικο το ποστ μου για να το εννοω.
                            Do a barrel roll!

Comment

• ούτε εγώ
                              Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Originally posted by nooto View Post
                                Αφιερωμενο στον evans (και λιγο στον Pilgrim )

I am in !!!
                                Ναι ρε nooto,παράτα τα όλα τα άλλα και λιώσε όπως κάνουμε όλοι μας.

Βρίσκομαι στις 20 ώρες παιχνιδιού και δεν χορταίνω να παίζω,αφού λέω να πάω με πιο αργούς ρυθμούς για να μην τελειώσει ποτέ αυτό το παιχνίδι.

Με βλέπω όταν μου δώσει όλο το party βέβαια να χάνομαι στην πληθώρα τον paradigms

Comment

Working...
                                X