Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Double post, teleiwsa kai egw to game shmera kai phra to growth egg.
    Exw sxedon gemisei to Crystarium kai meta tha teleiwsw me tis missions ypothetw.

Wraio to telos tou paixnidiou, mathainoume kai ti einai to shma tou titlou, wraio paixnidi apo tous developers na sou deixnoun to telos apo thn arxh

Anyway paw....
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Kαλά εγώ έχω μείνει τελείως πίσω . Τελείωσα τις πρώτες 17 αποστολές με 5 stars και έχω ολοκληρώσει σε όλους τους δύο από τους τρεις βασικούς ρόλους τους (στο stage 8 είμαι), ενώ ο τρίτος είναι κοντά στο τέλος. Σκέφτομαι να δοκιμάσω και κανένα άλλο party όταν αποφασίσω να το προχωρήσω, κυρίως για να δω και τις δυνατότητες των άλλων. Βέβαια το Light-Hope-Fang με έχει βολέψει άπειρα . BTW πήρα και εγώ 3 sprint shoes (η τελευταία tiara βρέθηκε με το chocobo lol). Θέλω να προσπαθήσω και το ochu, μία φορά μόνο του επιτέθηκα και με ισοπέδωσε.

Comment

• Sto Neochu tha klapseis
        "

Greek Gaming Videos

Comment

• σπαμαρεις σαν τρελος death και προσευχεσε στον θεο της τυχης σου να πιασει καποια στιγμη

σε εμενα επιασε με την πεμπτη (!) φορα που κασταρα death

talk about a lucky son of a b*itch

Comment

• 2 Neochu nikhsa me Death kai malista kai sta 2 mou phre kamia 30-40 prospathies to kathena.
            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Τέλος και το Ch.10 βγάζοντας τον Raines με την πρώτη
              Gran Pulse here I am !

Lightning , Hope και Fang ο πιο καλός συνδυασμός από όλους όσους έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής...

Comment

• Bart σε βρίσκω τεράστιο! Περιμένω εντυπώσεις από την Gran Pulse .

Comment

• Πρώτες εντυπώσεις από Gran pulse , με μία λέξη WOW! Έμεινα λίγο μλκς και έφαγα αρκετή ώρα μέχρι να την διασχίσω όσο μπορούσα κάνοντας παράλληλα κάποια missions ...
                  Το παιχνίδι από εδώ και πέρα το γουστάρω ακόμα πιο άπειρα και αρχίζει να δείχνει σιγά-σιγά το βάθος του. Στους εχθρούς δεν αντιμετώπισα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα εκτός από τους πολύ τεράστιους , τα 3 missions τα έβγαλα με 5αρακι...

Comment

• Κάτσε κάτσε δεν σε έσφαξε το King Behemoth?

Αυτό αποκλείετε...

Εγώ αποφάσισα να συνεχίσω το story γιατί με κούρασαν οι missions λιγάκι,έκανα καμία 20αρία.

Επίσης μετά από 20-25 φορές που έσφαξα το Cieth στην 7η missions επιτέλους πέταξε μια Tiara και έχω και τα πρώτα μου sprint shoes...

Αξίζει να αναβαθμίσω το Collectors Catalog που έχω σε Connoisseur Catalog?

Comment

• Tι κάνει το τελευταίο; Αργότερα θα πάρεις και άλλο catalog, οπότε χαλαρά. Επίσης αργότερα θα πάρεις και άλλα tiara, εύκολα επομένως. Πάω να κοιμηθώ και μετά να παίξω!

Comment

• Aνεβάζει το drop rate των rare items. Οπότε αξίζει.
                        sigpic

Comment

• Αυτό που λες Laharl δεν το έχω συναντήσει

Comment

• Ωραία,πάνε πέσε πάνω του τώρα...Είναι απλά ένα Behemoth δεν θα έιναι δύσκολο να το δεις

Αν δεν ταπεινωθείς από ένα King Behemoth δεν έχεις ζήσει την Grand Pulse

Ωραία,θα το αναβαθμίσω αν είναι,thanks guys

Comment

• χαχαχαχα πριν λίγο έπεσα πάνω σε ένα τέτοιο , την έφαγα την π@!$τσα μου για τα καλά

Comment

• Κάτσε κάτσε δεν σε έσφαξε το King Behemoth?

Αυτό αποκλείετε...
                                Ti lete wre, egw me to pou pathsa podi sthn Pulse tous farmara gia kana pentawro aftous...
                                "

Greek Gaming Videos

Comment

Working...
                                X