Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Το αγόρασα σήμερα, αφού δεν με κατέβαλλε το Blue Dragon μπορώ να αντιμετωπίσω οτιδήποτε. Προβλέπω βέβαια να το τελειώσω λίγο πριν βγει το XV.

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
      Kserei kaneis an to item drop rate afksanetai perissotero me parapanw apo 1 catalogs, h ean kanw equip kai thn anavathmish kai to aplo?
      Νομίζω δεν αυξάνεται, μπες σε ένα faq που εξηγεί τους μηχανισμούς του παιχνιδιού (στο gamefaqs), εκεί λέει διάφορα πράγματα. Αύριο θα το κοιτάξω κι εγώ.

Comment

• Actually to exw afto to guide, eftyxws pou mou to thymhses, tha to koitaksw twra.
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Χωρίς να έχω καν το παιχνίδι η FF διαίσθησή μου λέει πως δεν αυξάνεται.
          Originally posted by Squall Leonhart
          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          Originally posted by Ryu_gr
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Prin kaneis level up to item afksanei to drop rate twn normal items, afou to levelareis afksanetai to rate twn spaniwn.
            Xwris na to psaksw akomh, oute egw pistevw pws afksanetai to chance an valeis polla idia items, alla den vazw to xeri mou sthn fwtia gia ena upgraded kai ena aplo item giati sthn ousia einai 2 diaforetika items.

BTW just for the info, afto to FF kanei kati pou den isxyei sta prwhgoumena.
            Exei "Diminishing Returns" pou shmainei oti ean kaneis equip 2 items pou dinoun gia paradeigma 20% resistance se kati, tote to apotelesma den einai 40% resistance, alla 32% or something.
            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Μήπως 36%; πιο λογικό από 32.
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Nai 36% einai, aplws den to thymwmoun, to egrapsa sthn tyxh.

Me mia prwth matia exeis 5% diminishing returns pou shmainei oti ean to 100% bonus pou tha epernes htan +40 resistance tote perneis mono to 95% pou einai +36.
                "

Greek Gaming Videos

Comment

• Όχι λογικά δεν πάει έτσι (μιλάω χωρίς να έχω ιδέα καν τι μπορείς να κάνεις equip ), μάλλον είναι 1-0.8*0.8=36%.
                  Originally posted by 丹野

Comment

• Οπότε μ' αυτά που λέτε υπάρχει πιθανότητα στα 70% με 30% να αυξηθεί το όριο των αντικειμένων.

Ότι να ναι δηλαδή. Το κάνανε ακόμα πιο προκλητικό από τα προηγούμενα FF. Ίσως παίζει ρόλο και το επίπεδο δυσκολίας, στην οποία βρίσκεστε, παιδιά.
                    sigpic

Comment

• Δεν υπάρχουν εναλλακτικά επίπεδα δυσκολίας.

Το έφτασα και εγώ στην grand pulse επιτέλους...Αύριο θα πέσει πειραματισμός με paradigms και θα αρχίσω δειλά δειλά να εξερευνώ.

Το σενάριο πάντως παίρνει πολύ ωραία τροπή και οι χαρακτήρες αναλύονται πολύ καλά.Το soundtrack επίσης είναι πολύ δυνατό και τολμώ να πω πολύ καλύτερο από αρκετές δουλειές του uematsu.

Το περίφημο boss του δεκάτου κεφαλαίου με δυσκόλεψε αρκετά αλλά το νίκησα με 5 αστεράκια έπειτα από 5-6 game over.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                      In Matsuno we trust.

Comment

• Οπότε μ' αυτά που λέτε υπάρχει πιθανότητα στα 70% με 30% να αυξηθεί το όριο των αντικειμένων.

Ότι να ναι δηλαδή. Το κάνανε ακόμα πιο προκλητικό από τα προηγούμενα FF. Ίσως παίζει ρόλο και το επίπεδο δυσκολίας, στην οποία βρίσκεστε, παιδιά.
                        Oxi Tanno, emeis leme pws ean kaneis equip 2 items pou sou dinoun 20% resistance enantia se epitheseis fwtias gia paradeigma, tote den exeis aftomatws 40% prostasia apo fwtia, alla 36%.
                        "

Greek Gaming Videos

Comment

• Έφτασα τις 20 ώρες και μπήκα αισίως στο Chapter 9.
                          Αρχίζουν σιγά-σιγά τα πράγματα να ξεδιαλύνουν με το τι παίζει με τον κάθε χαρακτήρα και τι ρόλο βαράει , γιατί στην αρχή δεν καταλάβαινα χριστό.
                          Το κάθε chapter πραγματικά καλύτερο από το προηγούμενο αν και το αγαπημένο μου ήταν το Ch.6...
                          Στο ch.8 εντύπωση μου έκανε η μελωδία όταν συναντάς τα chocobos : http://www.youtube.com/watch?v=i7km555hZIc .. Απίστευτο remake , δεν κάνει μόνο η N γαμάτα songs remakes.

Comment

• Bart το κάνεις απόλυτα σωστά αγόρι μου, κοίτα να δεις που μπήκες στη σειρά με ένα από τα δυσκολότερα επεισόδιά της. Ωραίος τι να πω, δεδομένου ότι δεν είχες ιδέα από JRPG.

Comment

• Καινουριος στο forum ειπα να γραψω κ γω για το λατρεμενο μας JRPG.

Τελειωσα καμια βδομαδα τωρα το storyline κ απο χθες μοθ μενει μολις το τελευταιο mission no.64!Πρεπει να παραδεχτω πως απογοητευτηκα παρα πολυ απο την διαρκεια των side missions αν αναλογιστει κανεις πω αν εξαιρεσεις το main story(που κ αυτο σχετικα συντομο μου φανηκε σε σχεση με παλαιοτερα FF) τα side missions τα τελειωσα τοσο γρηγορα λιωνωντας παραλληλα το God of War.

Full crystarium δεν χρειαζετε παρα μονο τα 3 βασικα καθε char.To δυσκολοτερο πραγμα στο FF13 ειναι να μαζεψεις τα catalysts για τα tier 3 weapons που απλα ειναι καμως χρονοβορο αλλα τιποτα το δυσκολο.Εν ολιγοις πιστευω πως τα trophies k achievments πραγματικα ειναι ο λογος που τα side quests ειναι λιγα (64 hunts μπορει να φαινονται μπολικα αλλα πραγματικα ειναι ολα πολυ εθκολα εκτος απο 4-5 που γινονται κ αυτα μολις αποκτησεις growth egg k κανεις γρηγορο lvl up).Οι developers μειωνουν content καθως ο κοσμος θα συνεχιζει να παιζει για το platinum ακομα κ οταν εχει δει τα παντα στο παιχνιδι.

Τωρα για ατομα σαν κ μενα που δεν βρισκω ενδιαφερον να μαζευω ολα τα items του παιχνιδιου για ενα trophy δεν ειναι κ οτι καλυτερο.Οπως κ να χει βεβαια το FF13 ειναι φοβερο κ παταει κατω οτι αλλο κυκλοφορησε τα τελευταια χρονια (σε JRPG κ οχι μονο).Απλα οποιος περιμενει Yiazmat,Omega,Penance ή κατι παρομοιο δεν θα το βρει!!

Comment

• .. Απίστευτο remake , δεν κάνει μόνο η N γαμάτα songs remakes.
                                Αν Ν σημαίνει Νιντέντο, τότε η Square χρόνια τώρα κάνει απείρως καλύτερα song remakes (αν και έχουν και καλύτερο αρχικό υλικό).
                                Originally posted by 丹野

Comment

Working...
                                X