Bασικά όλα τα base όπλα τα βρίσκεις στο game χωρίς να χρειαστεί να τα αγοράσεις στο shop. Εγώ π.χ. πριν λίγο βρήκα σε ένα σεντούκι το Ηauterclaire της Lightning.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy XIII
Collapse
X
-
Πωπω με τόση συζήτηση για τα όπλα με πείσατε να ασχοληθώ με αυτά με το που μπω στο επόμενο chapter. Βασικά είχα πει ότι δε θα κοιτάξω οδηγούς και τα συναφή μέχρι να φτάσω στο σημείο που ανοίγει το παιχνίδι. Σε λίγο όμως... πωπω δε θέλω να σκεφτώ τι λιώσιμο θα πέσει, όλη μέρα FF XIII που να πάρει.
Auto-battle δε χρησιμοποιώ ποτέ, πάντα κάνω repeat τις επιλογές που βάζω.
Comment
-
Βασικά κάτι τόσο generic όσο τα upgrades θα έπρεπε να είχαν τύχει καλύτερης αντιμετώπισης αν θες τη γνώμη μου. Ακόμα και στο σημείο που βρίσκομαι δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά με κανένα upgrade μιας και δεν έχω μαζέψει καν τα base weapons. Όταν με το καλο τα έχω στην κατοχή μου θα τα ανεβάσω μιας και μερικά τέρατα στα missions με τσακίζουν εν ρυπή οφθαλμού.
Το καλό της όλης υπόθεσης είναι ότι πλέον βρήκα τα τελικά builds μου και πλέον παίζει χώρος και για τον Snow που σχεδόν τον είχα ξεχάσει. Ότι missions μπορούσα να κάνω στη Gran Pulse τα έκανα και συνεχίζω το story.sigpic
Comment
-
Kainouria TV kai back in da game."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Εγώ μόλις τελείωσα το 9ο κεφάλαιο και μπήκα στο 10ο. Δεν το προχώρησα ακόμα, η αλήθεια είναι ότι το overdose που έφαγα άρχισε να με κουράζει λίγο σήμερα. Το 9ο κεφάλαιο είχε άπειρες μάχες από την αρχή μέχρι το τέλος. Στις πρώτες ώρες δεν είχα πρόβλημα, αλλά έφτασα να παίξω σχεδόν 5 ώρες για να το τελειώσω, οπότε 5 ώρες να κάνεις ασταμάτητα τις ίδιες μάχες, ενώ τις υπόλοιπες 24 ώρες του παιχνιδιού επίσης έκανες μάχες κάπου κουράζει. Ελπίζω να ανοίξει σύντομα, γιατί δε θα την παλέψω με πολλούς διαδρόμους. Ως τώρα το pacing ήταν άριστο, έχω την αίσθηση όμως ότι πλέον απαιτείται ένα άνοιγμα...
Κατά τα άλλα πρώτη μου μέριμνα θα είναι (όταν φτάσω στην Gran Pulse) να πειραματιστώ με συνδυασμούς paradigms και με ποια μέλη να χρησιμοποιώ και που. Οι αναβαθμίσεις όπλων θα πάρουν σειρά. Εντωμεταξύ σκέφτομαι να κάνω ένα διάλειμμα και να τερματίσω το God of War III, είμαι στις 30 ώρες παρά λίγα λέπτά, τόσες πολλές ώρες μέσα σε μία βδομάδα πάει πολύ για τα δικά μου δεδομένα. Τις τελευταίες τρεις μέρες παίζω 4-6 ώρες την ημέρα.
Deus Dope δώσε μου κουράγιο :xp: .
Comment
-
Bασικά θα το πάω λίγο χαλαρά. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα στο μυαλό μου, αυτό το 9ο κεφάλαιο με κατέστρεψε, πολεμούσα επί 4-5 ώρες τους ίδιους εχθρούς ξανά και ξανά. Ως τώρα δε με ενόχλησε καθόλου η γραμμικότητα που χαρακτηρίζει τον τίτλο, αλλά μέσα αυτή τη γραμμικότητα είχαμε ποικιλία από εχθρούς, εναλλαγές μεταξύ των δύο βασικών ομάδων (Light-Hope, Sazh-Vanille), εξελίξεις στο σενάριο και πανέμορφες περιοχές, κάποιος πειραματισμός με paradigms και το άνοιγμα νέων δεδομένων. Το 9ο ήταν ασταμάτητα, από την αρχή μέχρι το τέλος, το ίδιο πράγμα, ίδιο dungeon, ίδια ομάδα, ίδια skills, ίδια paradigms, ίδιοι εχθροί... ε κάπου μπουχτίζεις.
Πάντως οι χαρακτήρες είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους που κάπου χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια, δεν ξέρεις ποιον να βάλεις στην ομάδα σου. Σιγά σιγά...
Comment
-
αποφασισα να μην πιασω ακομα το god3 μιας και απο την τεταρτη που τελειωσα αυτη την παιχνιδαρα το ff13 ειμαι σε αυτες τις hardcore καταστασεις που περιγραφει ο deus ..απο χτες βλεπω ΚΑΙ στον υπνο μου adamantoises..αλλα συνεχιζω ακαθεκτος για το platinum.
οριστε ενα πολυ καλο guide για οσους θελουνε να σκοτωσουνε καπως ευκολα τα adamatoises για platinum ingots και trapezohedrons χωρις να προσευχεστε ποτε θα πιασει το death της vanille
οσοι πατε επισης για το platinum προσεξτε μερικα πραγματα...
1) μην ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ποτε elemental rings καθως δεν πουλιουνται σε shops και ετσι δεν θα μπορεσετε να φτιαξετε τα upgrades τουs γιια το item collector
2) προσπαθειστε να παιρνετε 5 stars στα ratings στα missions οταν τα κανετε για πρωτη φορα γιατι αν τα αφησετε για το τελος που θα ειστε τουμπανα θα δυσκολευεστε να παρετε 5stars μιας και ο χρονος που χρειαζεσαι για 5αρι rating οσο ανεβαζεις attack/magic/hp γινεται και μικροτερος
θελω να γραψω χιλαδες πραγματα για το game αλλα θα το κανω καποια αλλη στιγμη
amazing year for gaming O_o
Comment
-
Το ξεκινησα και εγω χτες και μολις μπηκα στο 3ο chapter οπου παρουσιαζονται τα paradigms. Εδω ειναι και η στιγμη που ψιλοχαθηκα μιας και αρχιζει ο χαμος με το ανοιγμα του battle system...Γουσταρω. Anyway ακομα δεν εχει αρχισει το ψαξιμο και οι πειραματισμοι οποτε δεν μπορω να πω πολλα.
Γραφικα και ηχος ειναι OMG. Με το που εφτασα στη lake bresha επαθα την πλακα μου βλεποντας το wallpaper που ειχα 2 χρονια τωρα στο pc σε real time να παιρνει ζωη...πραγματικα απιστευτο. Επισης δικιο ειχαν οσοι ελεγαν πως εχει γινει τρομερη δουλεια στα μουσικα themes...σκετη απολαυση. Το cast ειναι πολυ ενδιαφερον τοσο αισθητικα οσο και σεναριακα, ο μονος που δεν μου πολυαρεσε ηταν ο snow αλλα το πραγμα εχει αρχισει και φτιαχνει. Δεν ξερω, το αισθητικο κομματι μου φαινεται απιστευτα υπεροχο και ολες οι επιλογες που εχουν κανει μεχρι στιγμης ειναι εξαιρετικες...
Γενικα πολυ καλες εντυπωσεις σε αυτο το πολυ πρωιμο σταδιο. Συνεχιζω δυνατα.
Comment
-
Έκανα μία βόλτα, έβγαλα μερικές φωτογραφίες, με χτύπησε λίγος καθαρός αέρας και με το που γύρισα ξανά σπίτι έβαλα να παίξω... Ναι, τόσο πολύ κρατήθηκα. Το 10ο κεφάλαιο με έκανε να ξεχάσω τις τελευταίες ώρες του 9ου. Πλέον έχω τα πάντα στα χέρια μου, όλοι οι ρόλοι ξεκλειδωμένοι, δυνατότητα να βάζω όποιον θέλω στο party κτλ... άντε να δούμε τι ομάδα θα φτιάξουμε
.
Πάντως, παρόλο που το βασικό σενάριο δε με συγκινεί ιδιαίτερα (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν το βρίσκω ενδιαφέρον, κάθε άλλο), ο κόσμος που έχουν φτιάξει είναι φοβερός και με πολύ υπόβαθρο. Θέλω να δω πώς θα τα συνδέσουν όλα αυτά με τα άλλα δύο ΧΙΙΙ που ετοιμάζουν. Μακάρι το όλο Fabula Nova Crystallis project να μας οδηγήσει σε κάτι καλό. Το πρώτο επεισόδιο του project πάντως είναι εξαιρετικό.
Comment
-
O Snow den paizetai san sxediasmos kai sthn maxh einai o theos o idios "Broken"
Anyway san "proswpikothta" o Sazh einai o kalyteros me terastia diafora apo tous allous kai h Vanille einai h xeiroterh me ton hope na akolouthei apo konta.
To systhma maxhs mathenetai grhgora kai opoios leei pws oi maxes ginontai efkoles epeidh giatrevesai sto telos kathe battle thelei ksylo
Anyway to paixnidi spernei."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
Comment