Ανέβασε το στο forum, αφού το έγραψες. Καλή φάση θα είναι. Αν ποτέ γίνει το site, μεταφέρεται εκεί.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Collapse
X
-
Evans σου συνιστω να παιξεις τα previous MGS ειναι ολα πολυ ωραια ! (στο λεει αυτο ενας RPGακιας) εγω αντιθετα με ολους σας ειμαι με τον ΒΒ πραγματικα πιστευω πως το 4ο μερος θα ειναι αψογο !
[/b]
Απλα λεω οτι εχει και αδυναμιες δεν ειναι το 8ο θαυμα του κοσμου και η πεμπτουσια του gaming...
Comment
-
Ο David Hayter μιλάει στο gametrailers ------>
http://www.gametrailers.com/bonusround.php?ep=22
Solid Snake 2005 - 2008, τα τρία βασικά στάδια από τα οποία πέρασε ο σχεδιασμός του μοντέλου, με το τελικό να είναι αυτό τέρμα δεξιά όπως βλέπετε την εικόνα:
Comment
-
Evans σου συνιστω να παιξεις τα previous MGS ειναι ολα πολυ ωραια ! (στο λεει αυτο ενας RPGακιας) εγω αντιθετα με ολους σας ειμαι με τον ΒΒ πραγματικα πιστευω πως το 4ο μερος θα ειναι αψογο !
[/b]
Comment
-
..κι εγω θα το νοικιασω απο καναν φιλο αν χρειαστει, αλλωστε ποσο μεγαλο να ειναι πια (μην αρχισετε να μου λετε για τη διαρκεια παλι). Λιγων ημερων δουλεια θα ειναι, οποτε... γιατι οχι.
Οπως και να χει δε βιαζομαι και τρελα, ας φυγει η εξεταστικη και βλεπουμε..
Comment
-
-
Εγω εχω ενα φιλο με ps3 που το πηρε για να παιζει το pro και τωρα πια εχει αραχνιασει...μαλλον για ενοικιαση το κοβω και τερματισμο στο δανισμενο ps3 . Καποια στιγμη παντως θα το αγορασω για συλλεκτικους λογους ακομα και αν δεν παρω ποτε την κονσολα της sony . Οσο για το mgs5 ελπιζω να μην εμπλακει ο kojima ( δεν το λεω απο πλευρας ποιοτητας ) , ειναι καιρος πιστευω να προχωρησει και αυτος λιγο παρακατω , να ξεφυγει απο τη σειρα και να ασχοληθει με κατι νεο ... λογικα ειναι κατι που πρεπει να το θελει και ο ιδιος.
Comment
-
<div class='quotetop'>(XenoVagrant @ May 26 2008, 09:28 PM) [snapback]24970[/snapback]</div>Τα αλλα τα επαιξα με παρεα 1-2 ατομα, αναλυοντας την πλοκη κτλ.. Δε θα με χαλαγε να το επαναλαβω, μιας και τα παιζω για να βλεπω την ιστορια/σκηνοθεσια κτλ και σιγουρα οχι για το gameplay.
[/b]
Ναι ,αρχισαν να παρουσιαζονται καποια προβληματα απο το 2 και μετα λογο της εμμονης του kojima για αυτην την ξεπερασμενη fixed καμερα (η οποια βεβαια στο mgs1 ηταν καταπληκτικη για την εποχη) και οχι μονο,αλλα για μενα ολα ειχαν παρα πολυ καλο gameplay..
Οταν βρεθει stealth παιχνιδι(ή καποιο που να εχει τα χαρακτηριστικα των mgs) που θα μου αρεσει περισσοτερο σαν gameplay απο αυτο των MGS,τοτε το ξανασυζηταμε.
Προς το παρον και μην λαμβανοντας υπ'οψη τα cut-scenes,με ευχαριστει περισσοτερο το gameplay ενος MGS απο αυτο των SC,S.Filter,AG.
Επισης δεν μπορω να καταλαβω(και δεν το λεω για σενα,γιατι το εχω ξανακουσει) την λογικη,''θα το παιξω γιατι εχει καλο σεναριο και σκηνοθεσια αλλα σιγουρα οχι για gameplay''
Υπαρχουν πολυ καλυτερες ταινιες εκει εξω απο το παιχνιδι του kojima.Αντι λοιπον να πας να νοικιασεις το ps3 που θα σου βγει και ακριβο ,παρε με τα ιδια λεφτα 5-6 ταινιαρες που θα κανουν τα cut-scenes του kojima να φαινονται μετριοτατα.
<div class='quotetop'>(songoku @ May 26 2008, 09:58 PM) [snapback]24976[/snapback]</div>Οσο για το mgs5 ελπιζω να μην εμπλακει ο kojima ( δεν το λεω απο πλευρας ποιοτητας ) , ειναι καιρος πιστευω να προχωρησει και αυτος λιγο παρακατω , να ξεφυγει απο τη σειρα και να ασχοληθει με κατι νεο ... λογικα ειναι κατι που πρεπει να το θελει και ο ιδιος.
[/b]
Γιατι τα zone of the enders δεν μπορω να πω οτι μου αρεσαν ιδιαιτερα.
Comment
-
Δεν εχει κακο gameplay απλα ειναι παιχνιδι που ειτε το παιζω εγω, ειτε αλλος, λιγα αλλαζουν στο πως το βλεπω ΕΓΩ σαν συνολικη εμπειρια.
Ουτε arcade game ειναι να θελει skill, ουτε rpg να θελει customization που διαφερει τρελα απο gamer σε gamer.
Αυτα.
Comment
-
ειναι καιρος πιστευω να προχωρησει και αυτος λιγο παρακατω , να ξεφυγει απο τη σειρα και να ασχοληθει με κατι νεο ... λογικα ειναι κατι που πρεπει να το θελει και ο ιδιος.[/b]
Comment
Comment