Μόλις έφτασα στο Act III και συνεχίζω να είμαι πορωμένος με το παιχνίδι. Η μάχη Raiden vs Vamp (δεν είναι spoiler, φαινόταν στο trailer πριν 2 χρόνια) είναι η καλύτερη μάχη που έχω δει ως τώρα σε παιχνίδι/ταινία/όνειρο στην ζωή μου. Είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα, μέχρι και μπουνιές έκανα με τα χέρια μου.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Collapse
X
-
-
Aδέρφια με πήραν τηλέφωνο ότι έρχεται! :blink: αρχίζει το κάψιμο. Στο Big Boss hard ή Big Boss extreme να το ξεκινήσω;
Comment
-
Aδέρφια με πήραν τηλέφωνο ότι έρχεται! :blink: αρχίζει το κάψιμο. Στο Big Boss hard ή Big Boss extreme να το ξεκινήσω;
[/b]
Comment
-
<div class='quotetop'>(BigBOSS @ Jun 16 2008, 09:17 AM) [snapback]28762[/snapback]</div>Aδέρφια με πήραν τηλέφωνο ότι έρχεται! :blink: αρχίζει το κάψιμο. Στο Big Boss hard ή Big Boss extreme να το ξεκινήσω;
[/b]
<div class='quotetop'>(Alexandros @ Jun 16 2008, 09:26 AM) [snapback]28764[/snapback]</div>Στον έβδομο ουρανό όλοι αδέλφια. Βρε μήπως ο Solid Snake ήταν τελικά Έλληνας; [/b]
Comment
-
Tελείωσα το πρώτο act σε 5 ώρες και 50 λεπτά, τώρα είμαι στο δεύτερο. Το παίζω στο Big Boss hard.
Πρεπει να το παιζει κανεις πολυ... αργα για να τελειωσει το παιχνιδι σε πανω απο 23 ωρες πραγματικα δεν γινεται.[/b]
Comment
-
<div class='quotetop'>(BigBOSS @ Jun 17 2008, 07:54 AM) [snapback]28854[/snapback]</div>Tελείωσα το πρώτο act σε 5 ώρες και 50 λεπτά, τώρα είμαι στο δεύτερο. Το παίζω στο Big Boss hard.[/b]
Comment
-
Eίναι δύσκολο με την έννοια, ότι αν είσαι απρόσεκτος είναι εύκολο να σε εντοπίσουν οι PMC, ειδικά μέχρι να εξοικιωθείς με τους gameplay μηχανισμούς, πρέπει να παίζεις σωστά. Επίσης οι PMC μπορούν να ακολουθήσουν κάθε δυνατή διαδρομή, πχ πετάχτηκαν αρκετές φορές μπροστά μου, ειδικά στις μάχες όπους γίνεται χαμός.Το MK II είναι περισσότερο χρήσιμο απ' ότι περίμενα. Kατα τ'άλλα από πυρομαχικά, μόνο από ration έχω κάποια έλλειψη.
Comment
Comment