Announcement

Collapse
No announcement yet.

Killzone 3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Killzone 3

    Ξεκινάω thread για το επερχόμενο Killzone 3 στο ps3.

    Killzone 3 due this Christmas?

    Sources close to Sony have mooted Killzone 3 for a Christmas release.

    Also, following on from this year's firmware updates and the release of Sony's new motion controller, Killzone 3 will support both 3D and motion controls.

    Killzone 3 will apparently join the list of high profile titles such as Heavy Rain and LittleBigPlanet to boast motion controller support.

    We have asked Sony Computer Entertainment Europe for an official response but have yet to receive a reply.
    http://play.tm/news/29177/killzone-3-due-this-christmas/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaig n=Feed%3A+playtm+%28play.tm%29
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

  • #2
    Αν βγει Killzone 3 μεσα στο 2010 εγω θα ξυρισω το κεφαλι μου και θα φαω τις τριχες μου.

    Το Killzone 2 ειναι ενας απο τους 10 πιο ακριβους σε παραγωγη τιτλους στην ιστορια της βιομηχανιας, και τους πηρε πανω απο 4 χρονια για να τον κυκλοφορησουν. Και θα βγαλουν τον επομενο μεσα σε λιγοτερα απο 2; Don't think so.

    Και για του λογου το αληθες:



    Hype bullshit to me...
    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

    Comment


    • #3
      Και μενα ψιλοαπίθανο μου φαίνεται να κυκλοφορήσει φέτος killzone 3! Βεβαια δεν θα χρειαστουν 4-5 χρόνια για την ανάπτυξη του όπως εγινε με το K2 καθώς την μηχανή γραφικών την εχουν έτοιμη αλλά και πάλι για χριστουγεννα δύσκολο το βλέπω. Ποιο πιθανό για μένα είναι μια ανακοίνωση στην Ε3 και release το 2011.
      Πάντως ρε BB καλο θα είναι να επιβεβαιώνετε πρώτα η κυκλοφορία ενος game και μετά να ανοιγουμε thread;)
      I attack sharks
      when i smell them bleed
      I dont go swimming
      water just wants to be around me.

      Comment


      • #4
        Same game, new levels ανετα μπορει να βγει σε λιγοτερο απο 2 χρονια. Απλα θα ναι Killzone 2.5 κι οχι Killzone 3.
        Do a barrel roll!

        Comment


        • #5
          Είναι λογικό να χρειάστηκαν πολύ περισσότερο χρόνο για το Killzone 2, νέο μηχάνημα, καινούργια μηχανή γραφικών...αν το Killzone 3 κυκλοφορήσει Χριστούγεννα, αυτό σημαίνει πως θα έχει κυκλοφορήσει 22 μήνες μετά το Killzone 2, δηλαδή μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα για τα videogames. Πχ και το Uncharted 2 κυκλοφόρησε σχεδόν δύο χρόνια μετά το πρώτο Uncharted, όπως και το Shenmue II σε σχέση με το Shenmue ή το GTA Vice City σε σχέση με το GTAIII. H ιστορία του Killzone universe είναι ήδη ολοκληρωμένη στο χαρτί (όπως και του Shenmue) απλώς μένει να τη δούμε ολόκληρη και σε games.

          Όλα δείχνουν πως πάμε για κυκλοφορία Killzone 3.

          Originally posted by Ramparter View Post
          Απλα θα ναι Killzone 2.5 κι οχι Killzone 3.
          Αμέσως έβγαλες το συμπέρασμα, ούτε Λιακόπουλος να ήσουν.
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

          Comment


          • #6
            H Sony πάντως εκείνη την περίοδο θα έχει ανάγκη από ένα δυνατό τίτλο, δεδομένου ότι θα υπάρχει Halo Reach. Εγώ δεν το θεωρώ απίθανο να κυκλοφορήσει φέτος, συμφωνώ μάλιστα με τον Ramp. Όλα έτοιμα τα έχουν, το να φτιάξουν ένα sequel με ελάχιστα νέα στοιχεία και καινούριες πίστες δεν είναι δα και τόσο δύσκολο ή χρονοβόρο. Το θέμα είναι να καταφέρουν να δώσουν μία τόσο ολοκληρωμένη online εμπειρία, όπως λένε ότι είναι του δεύτερου Killzone.

            Comment


            • #7
              Γιατι, θελει πολυ μαστορια για να καταλαβει κανεις πως μετα απο 22 μηνες ενας τιτλος θα ειναι απλως ενα sequel και τιποτε παραπανω; Ή μηπως το Uncharted ηταν κατι το εξαιρετικα διαφορετικο (περαν του multiplayer);

              Δεν ειναι κακο αυτο αναγκαστηκα, αλλα δε πιστευω με τιποτα οτι ενας τιτλος με ονομα Killzone 3 θα ειναι απλως μια επαναληψη και τιποτε παραπανω. Και ακομα κι αν εχουν ετοιμη μηχανη γραφικων, θελει τουλαχιστον πλεον 2 χρονια για να ανασυνταξουν εναν τετοιο τιτλο σε εκταση και συλληψη.

              Bottom line, μην κρατησεις και την ανασα σου για τα Χριστουγεννα...

              Edit συνεχεια: Απλως η βιομηχανια δεν μας εχει συνηθισει σε τετοιου ειδους ξεσπασματα. Δεν ειχαμε ακουσει ΤΙΠΟΤΕ για Killzone 3, ουτε καν αναφορες ή φημες. Και μια φημη απο ενα τετοιο site βγαινει στην επιφανεια τωρα και μαλιστα μιλαμε για Χριστουγεννα; Μου φαινεται καπως απιθανο, ειδικα αν λαβουμε υποψη την σημασια του τιτλου...

              Αληθεια, το lineup της SONY μεσα στην χρονια εκτος απο God of War τι αλλο εχει δυνατο; Ειλικρινα δεν μου ερχεται τιποτε στο μυαλο αυτη την στιγμη.... (και το λεω παντα με καλες προθεσεις).
              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

              Comment


              • #8
                Δεν ειναι συμπερασμα αλλα εικασια, δεν ειμαι βλακας να πω κατι που δε ξερω. Επισης ο Λιακοπουλος δε βγαζει συμπερασματα, απλα λεει μεγαλες αληθειες και αφηνει τους τηλεθεατες να βγαλουν τα συμπερασματα τους.

                Επισης οταν λεω 2.5 δε το λεω με κακη εννοια υπαρχουν παρα πολλα παραδειγματα τετοιων εξαιρετικων τιτλων (πχ Gears of War 2), απλα δε θα ναι η τεραστεια αναβαθμιση που ειδαμε απο Killzone σε Killzone 2.
                Do a barrel roll!

                Comment


                • #9
                  Παρατηρώ πως έχεται μια αρνητική προδιάθεση για το Killzone γενικά και σων και καλά πιστεύεται πως το Killzone 3 θα είναι ένα Killzone 2,5. Mάλιστα αυτό το υποστηρίζεται έχοντας παίξει ελάχιστα το Killzone 2 σε σχέση με άλλα άτομα. Ελάχιστοι πχ εδώ μέσα ασχολούνται με το online multi του Killzone 2 που είναι εθιστικότατο και εξαιρετικότατο (κι εγώ που γενικά δεν ασχολούμαι με το online κομμάτι των shooter έχω φθάσει αισίως τις 46 ώρες με το multi κομμάτι του Killzone 2 και συνεχίζω). Δηλαδή καλά καλά oι περισσότεροι δεν ξέρετε ποιο είναι το Killzone 2 και μιλάτε για Killzone 2,5.

                  Και ξαναλέω το Uncharted 2 κυκλοφόρησε 23 μήνες μετά το πρώτο Uncharted και είχε τεράστιες βελτιώσεις, όπως τεράστιες βελτιώσεις είχε και το Assassin's Creed II σε σχέση με το AC (και αυτό κυκλοφόρησε 24 μήνες μετά το πρώτο game) όπως μεγάλες βελτιώσεις είχε GTA VC που κυκλοφόρησε σχεδόν δύο χρόνια μετά το GTA III, και υπάρχουν βέβαια και άλλα παραδείγμα που δείχνουν ότι πάνω - κάτω δύο χρόνια είναι επαρκές χρονικό διάστημα για την κυκλοφορία ενός αξιοπρεπέστατου sequel με μεγάλες ή λιγότερο μεγάλες βελτιώσεις σε σχέση με τον προηγούμενο τίτλο ενός franchise. Oπότε μην βλέπεται μόνο την μια πλευρά του νομίσματος και μην θεωρείται τίποτε απίθανο. Πλέον τα περισσότερα είναι έτοιμα για ένα Killonze 3 απ' ότι ήταν για το Killzone 2, όπως μηχανή γραφικών, μεγαλήτερη αποδοχή του franchise από το κοινό, δοκισμασμένοι και πετυχημένοι μηχανισμοί gameplay (τόσο στο single όσο και στο multi) που θα αποτελέσουν τη βάση για κάτι νέο.

                  Originally posted by Dj Solid View Post
                  Ή μηπως το Uncharted ηταν κατι το εξαιρετικα διαφορετικο (περαν του multiplayer);
                  Dj εάν το Killzone 3 αφήνει την αίσθηση ανενέωσης σε σχέση με το Killzone 2 (όπως έκανε το UC2: AM σε σχέση με το UC: DF) τότε εγώ θα είμαι και με το παραπάνω ικανοποιημένος. Δεν έχω την απαίτηση το Killzone 3 να εκτοξεύει πυραύλους.
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

                  Comment


                  • #10
                    Χαλάρωσε, κανείς δεν έχει αρνητική προδιάθεση για το K3. Κανείς. Εκτός από εμένα φυσικά, αλλά εγώ δεν έγραψα τίποτα.
                    Απλά τα παιδιά διατύπωσαν ένα πολύ προφανές νομίζω συμπέρασμα. Πως σε ένα τόσο μικρό διάστημα δε θα υπάρχουν αλλαγές/βελτιώσεις/αναβαθμίσεις που θα δικαιολογούν πλήρως το τίτλο ενός καινούργιου παιχνιδιού. Το είπε και ο Ramp, λίγο έχει να κάνει με τη ποιότητα, και το Gears of War 2 έτσι είναι. Φυσικά δε πρόκειται για κάτι το απόλυτο, καθώς όπως είπες και το Assasin's Creed 2 έκανε τη διαφορά.
                    Σώωωωπα, σώωωωωπα, καλό θα είναι.

                    Originally posted by BigBoss
                    Ελάχιστοι πχ εδώ μέσα ασχολούνται με το online multi του Killzone 2 που είναι εθιστικότατο και εξαιρετικότατο (κι εγώ που γενικά δεν ασχολούμαι με το online κομμάτι των shooter έχω φθάσει αισίως τις 46 ώρες με το multi κομμάτι του Killzone 2 και συνεχίζω).


                    Ε, κοίταξε, για να ασχολούνται όλοι με άλλα παιχνίδια ίσως να μη βρίσκουν τόσο εθιστικότατο και εξαιρετικότατο το multi του Κ2...

                    Comment


                    • #11
                      To ίδιο πράγμα υποστηρίζει και ο ramp .

                      Comment


                      • #12
                        Dj εάν το Killzone 3 αφήνει την αίσθηση ανενέωσης σε σχέση με το Killzone 2 (όπως έκανε το UC2: AM σε σχέση με το UC: DF) τότε εγώ θα είμαι και με το παραπάνω ικανοποιημένος. Δεν έχω την απαίτηση το Killzone 3 να εκτοξεύει πυραύλους.
                        Εδω συμφωνω απολυτα, αν μιλαμε για τετοιου ειδους βελτιωσεις θα πρεπει να ειμαστε σιγουρα ενθουσιασμενοι. Επισης να πω οτι ανεξαρτητα με το ποσοι ασχολουνται εδω μεσα με το killzone, το παιχνιδι ειναι οντως εξαιρετικo...

                        Απο κει και περα ουτε εγω πιστευω οτι θα δουμε τη συνεχεια τοσο γρηγορα...εκτος του οτι δεν εχουμε δει ουτε ενα screenshot ή video ή οτιδηποτε εχω την εντυπωση πως θα προσπαθησουν να το hypeαρουν παρα πολυ πριν την κυκλοφορια...ειδικα μετα το μπαμ που εκανε το 2.

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by nooto View Post
                          Εδω συμφωνω απολυτα, αν μιλαμε για τετοιου ειδους βελτιωσεις θα πρεπει να ειμαστε σιγουρα ενθουσιασμενοι. Επισης να πω οτι ανεξαρτητα με το ποσοι ασχολουνται εδω μεσα με το killzone, το παιχνιδι ειναι οντως εξαιρετικo...

                          Απο κει και περα ουτε εγω πιστευω οτι θα δουμε τη συνεχεια τοσο γρηγορα...εκτος του οτι δεν εχουμε δει ουτε ενα screenshot ή video ή οτιδηποτε εχω την εντυπωση πως θα προσπαθησουν να το hypeαρουν παρα πολυ πριν την κυκλοφορια...ειδικα μετα το μπαμ που εκανε το 2.
                          Συμφωνω απολυτα. Τετοιοι τιτλοι, τετοιας σημασιας ΔΕΝ βγαινουν ουτε τοσο γρηγορα και αν βγουν, θα ειχαμε ηδη μαθει κατι. Η αληθεια ειναι βεβαια οτι μεχρι τα Χριστουγεννα εχουμε ακομα 10 μηνες. Ομως αν λαβουμε υποψη οτι ο (υποθετικος παντα) τιτλος εχει περασει απο το σταδιο της Alfa και ειναι σε Beta μορφη, καποια στιγμη ολο και καποιο Screenshot θα επεφτε παραεξω. Επισης, οι τελευταιοι μηνες αφορουν παντα testing και polishing, και για το ειδος αυτο χρειαζεται τουλαχιστον ενα εξαμηνο για την μεταβαση απο το 90% της ολοκληρωσης του development στην τελικη εκδοση. Δεν ειναι δυσκολο με αυτα τα δεδομενα να κυκλοφορησει ενα killzone 3 τα Χριστουγεννα;


                          Παντως για μενα θα ειναι τεραστια εκπληξη αν γινει κατι τετοιο...
                          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Ramparter View Post

                            Επισης οταν λεω 2.5 δε το λεω με κακη εννοια υπαρχουν παρα πολλα παραδειγματα τετοιων εξαιρετικων τιτλων (πχ Gears of War 2), απλα δε θα ναι η τεραστεια αναβαθμιση που ειδαμε απο Killzone σε Killzone 2.

                            Πςςς μιλαμε εισαι προφητης οχι αστεια. Που τα τα ξερεις αυτα ρε.



                            Λοιπον το killzone 3 θα το δουμε τελος Μαρτιου στην GDC(αν τη λεω σωστα).


                            Το 2 κυκλοφορησε τον Φεβρουαριο 2009 οποτε Φεβρουαριος 2011 ειναι το σιγουρο. Αν καποιος νομιζει πως πρεπει να περασουν αλλα 4 χρονια να του θυμισω πως δε προκειται για game νεας γενιας αλλα της τωρινης.

                            Η μηχανη ειναι ετοιμη και αυτο που εχουν κανει στο 3 ειναι destructive enviroments και βελτιωμενο cover συστημα. Με λιγες βελτιωσεις στα γραφικα (δε θελει και παραπανω) ειναι ετοιμο. 2 χρονια για ενα νεο game της ιδιας γενιας ειναι το κανονικο.

                            Στην E3 θα το δουμε το game, σε μια ολοκληρωμενη σχετικα μορφη.


                            Επισης Evans να σου θυμισω πως η Sony δεν εχει αναγκη δυνατο τιτλο εκεινη τη περιοδο, οπως εσυ το εννοεις. Δεν εχει αναγκη για τιποτα βασικα. Τοτε βγαινει και το GT5.
                            Ground_Zero:

                            Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

                            Comment


                            • #15
                              Για το GT5 δεν γνωριζουμε, θεωρω πως θα ειναι τεραστιο λαθος αν το βγαλουν Χριστουγεννα και οχι νωριτερα, διοτι η υπομονη πλεον εχει εξαντληθει.

                              Εαν το δειξουν GDC τοτε θα αναθεωρησω για το K3. Εαν το δειξουν Ε3 ομως τοτε θα πονταρα σε μια κυκλοφορια Q1 του 2011. Εκτος πια και ειναι το best kept secret της βιομηχανιας. Αν και η SONY δε φημιζεται για αυτη την ικανοτητα....
                              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                              Comment

                              Working...
                              X