Announcement

Collapse
No announcement yet.

Killzone 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Raphael View Post
    Αφού μόλις πριν λίγες μέρες ξεκλειδώθηκαν 70MB μνήμης προς χρήση. Δε ξέρω από που και ως που αλλά θα κάνει το κομμάτι του στα γραφικά αυτό.
    Tο λειτουργικό του PS3 πλέον αντί για 120mb από τα συνολικά 512mb χρησιμοποιεί μόνο 50mb και έτσι απελευθερώνονται +70mb για τους devs.
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Που καταντησαμε, να θεωρουμε 70mb RAM σημαντικη προσθηκη σε μια κονσολα με επεξεργαστη Cell... Αν ειναι δυνατον...

Βεβαια αυτο λεει περισσοτερα για την ανικανοτητα των PC παρα για την εξαιρετικη διαχειριση μνημης στις κονσολες.
      :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

17% περίπου αύξηση στη RAM είναι, δε το θεωρώ ασήμαντο.

Comment

Αν ηταν 17% σε 2 γιγα ΡΑΜ ουτε κι εγω θα το θεωρουσα...

Comment

...

Θεωρητικά σημαίνει 17% βελτίωση της RAM, είτε είναι 512MB, είτε 2GB είτε 2TB.

Comment

Θεωρητικα. Αν αναλυσουμε τι σημαινει 70mb ram, ενα παιχνιδι το οποιο ειναι σε blu-ray και φορτωνει αδιακοπα στο 12χ speed 54mb/second. Κοινως, ακομα και στην μιση ταχυτητα η διαφορα προσπελασης δεδομενων ειναι καπου στο ενα με δυο δευτερολεπτα ταχυτερα. Εαν τωρα το μετρησουμε με ειδος δεδομενων, υπαρχουν ομαδες απο textures στα παιχνιδια του PS3 τα οποια υπερκαλυπτουν τα 70mb. Επισης το PS3 εχει 2x BR Drive, προσπελαυνει δλδ δεδομενα με 9mb/s. Οκ, βοηθαει η περισσοτερη μνημη σαφως, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι και τοσο σημαντικη διαφορα.

Εαν μιλουσαμε για ενα 17% σε επιπεδο ανω του ενος gigabyte RAM, τοτε θα μπορουσα να θεωρω σημαντικη αυξηση αυτην. Οταν μιλαμε για 17% επι 256MB XDR Main RAM @3.2GHz (οντως εντυπωσιακος χρονισμος βεβαια, δεν αντιλεγω...) τοτε δεν μιλαμε και για κανενα τερατωδες ποσοστο.

Το νοημα μου ειναι πως δε θα πρεπει να μας εκπλησει μια αναβαθμιση διαθεσιμης μνημης της ταξης του 17% οταν απο την αρχη θα μπορουσε το PS3 να εχει 1giga Ram διαθεσιμη με ελαχιστα μεγαλυτερο κοστος.

Θα προτιμουσα ας πουμε αυτο το 17% να το εβλεπα σε χρονισμο του Cell.

Comment

Θα προτιμουσα ας πουμε αυτο το 17% να το εβλεπα σε χρονισμο του Cell.
                Μπα, η μνήμη είναι πολύ περιοριστικό bottleneck στο PS3 ενώ από επεξεργαστική ισχύ έχει να φάνε και οι κότες. Μάλιστα ακριβώς επειδή είναι λίγη η μνήμη το ποσοστό είναι πιο εντυπωσιακό.
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

...ακριβώς.

Comment

Killzone 3 (and Motorstorm 3) in time for Xmas?

A news piece over at play.tm cites “sources close to Sony” stating that Killzone 3 is going to be out by Christmas. Killzone 3, in case you’ve forgotten, has been reported as “deep in development” since October last year. CVG also happened to alert the Internet this week of a quote in a recent issue of PSM3, saying we could expect to hear some details on the game within the "next few months".

From a business standpoint, that makes a lot of sense; Killzone 2 went gold at the end of January last year, which will give Guerrilla games a fairly standard almost-two-years development cycle if they want to hit a November 2010 release.
                    With the engine pretty much sorted - Killzone 2 is still one of the most aesthetically sublime games on the market - and the core mechanics already locked down, it’s safe to assume Guerrilla won’t need quite as long to make another game in the series. It would be a shame to see their engine remain unused for long

Comment

Φουντωνουν αι φημαι...χμμ....maybe it is so after all.

Comment

Originally posted by Dj Solid View Post
                        Αν βγει Killzone 3 μεσα στο 2010 εγω θα ξυρισω το κεφαλι μου και θα φαω τις τριχες μου.
                        Χεχεχε! Αναμενουμε με αγωνια!

Πάντως ελπίζω να μην τους πιέσουν να κυκλοφορήσουν γρήγορα το παιχνίδι μόνο και μόνο για να εχει ανταγωνισμό το halo reach (ανταγωνισμό? το Halo? LOL!!)
                        I attack sharks
                        when i smell them bleed
                        I dont go swimming
                        water just wants to be around me.

Comment

Αν τελικά ισχύουν οι φήμες ότι θα υποστηρίζει motion controls, τότε πραγματικά με ενδιαφέρει πολύ να δω πως θα είναι.
                          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Originally posted by Pilgrim View Post
                            Χεχεχε! Αναμενουμε με αγωνια!

Πάντως ελπίζω να μην τους πιέσουν να κυκλοφορήσουν γρήγορα το παιχνίδι μόνο και μόνο για να εχει ανταγωνισμό το halo reach (ανταγωνισμό? το Halo? LOL!!)
                            Εγω ελπιζω να μην το πιεσουν πολυ να κυκλοφορησει τωρα που ακουσαν οτι θα φαω τις τριχες μου!!! SONY can do that...

Και δεν ειναι το οτι εχω προβλημα να ξυρισω το κεφαλι μου (τρια χρονια το εκανα), αλλα οι τριχες ρε γμτ παει πολυ....:kill:

Comment

Killzone 3 is 3D, uses wand

Guerrilla sequel to be announced tonight?

Killzone 3 is set to arrive in stereoscopic 3D and use Sony's motion wand - rumoured to be called 'Arc' - a source has told CVG.

According to our contact, the Guerrilla Games sequel will launch as part of a big 3D push for the PlayStation 3 this Christmas - far earlier than we expected.

While our source is unsure if the follow-up is indeed the "Sony sequel" that looks set to be unveiled tonight, we're assured that the information on the game itself is "rock solid".

Earlier this year PSM3 Magazine also went on record that Killzone 3 information would arrive in "the coming months".

Check back later tonight to see if this is indeed the announcement.
                              http://www.computerandvideogames.com....php?id=237740

Comment

Working...
                              X