Originally posted by paixtis
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Killzone 3
Collapse
X
-
εμενα δεν με ενδιαφέρει καθόλου ούτε και το 2 μου άρεσε και από τα videos που είδα τι το σπουδαίο έχει δηλαδή?
Leave a comment:
-
12 Mins. of Pure Killzone 3 Multiplayer Carnage
Leave a comment:
-
νέο multi gameplay video
Explore the new generation PlayStation 4 and PS5 consoles - experience immersive gaming with thousands of hit games in every genre to rewrite the rules for what a PlayStation console can do.
τέλειο
άντε θα συνεχίσουμε το κάψιμο στο τρίτο μέρος.
Θα ήταν τέλειο αν μεταφέρουν τα στατιστικά και τις πίστες από το Killzone 2.
Leave a comment:
-
Από τα gameplay video που βγήκαν τον τελευταίο καιρό όσον αφορά το single player μου δείχνει την αίσθηση ότι στις μάχες συμμετέχεις πιο ενεργά. Είναι δηλαδή περισσότερο ουσία, παρά ένα θέατρο πολέμου όπως συμβαίνει κατά την άποψή μου στο campaign του K2 όπου γίνεται ο χαμός αλλά στην ουσία πρόκειται περισσότερο για σκηνικά εντυπωσιασμού παρά καταστάσεις όπου εσύ όριζες την συνέχειά τους. Το KZ 3 φαινεται να έχει λιγότερα scripted sequencies στο καθαρό πιστολίδι. Μακάρι και το A.I. των bots να είναι αξιόλογο.
Τέσπα, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να έχουμε solid εντυπώσεις.
Leave a comment:
-
Φυσικά και δεν θα πάρω, αλλά κανέναν δεν θα τον χάλαγε το 3d αν είχε 3dtv, αυτό θέλω να πω. Δε θα ήταν κάτι το περιττό όπως ειπώθηκε αλλά ακόμη μια επιλογή. Προσωπικά αυτή τη στιγμή κρατώ ουδέτερη στάση απέναντι στο 3d στα games καθώς δεν είδα ακόμη τίποτα άρα δεν μπορώ να κρίνω.Originally posted by i Have no Equal View PostΕσυ θα παρεις 3d tv να παιξεις το killzone bigboss??
Πάντως όλοι οι δημοσιογράφοι που έπαιξαν Κillzone 3 σε 3d είναι το λιγότερο ενθουσιασμένοι.
Leave a comment:
-
Akrivws.....
overprised einai kai ase pou se 50ara thes na eisai se 1.5-2 metra
Leave a comment:
-
Εσυ θα παρεις 3d tv να παιξεις το killzone bigboss?? Πραγματικα τετοιες αγελαδες(να τους αρμεγει τα λεφτα εννοω..
) να εχει η Sony και μπορει να στειλει στο διαολο ολους τους υπολοιπους gamers..
Το ιδιο που γινοταν παλια με HDMI 1.2 και DeepColor 1080p @120fps και αηδιες λες και ειδε κανεις καμια διαφορα. Εχω δει 3 3D τηλεορασεις μεχρι στιγης και θελει παρα παρα πολυ δουλεια ακομα. Επισης ειναι απλα ενα polarized φιλτρο(για να κανει την tv να μπορει να δειξει 3D) απ'οσο ξερω και οχι καποια μαγικη τεχνολογια για να κοστιζει διπλασια απο τις υπολοιπες tv..
Ξυπνηστε 2010 εχουμε οχι 2005....
Leave a comment:

Leave a comment: