Announcement

Collapse
No announcement yet.

Killzone 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Μια απ' τα ίδια κλασσικά...
    Θελω να βγει στο Wii ενα τετοιο "κλασικο" game να δω τι θα γραψεις....

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Μια απ' τα ίδια κλασσικά...

Leave a comment:

• wesker
    replied
    εμενα δεν με ενδιαφέρει καθόλου ούτε και το 2 μου άρεσε και από τα videos που είδα τι το σπουδαίο έχει δηλαδή?

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    12 Mins. of Pure Killzone 3 Multiplayer Carnage

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    νέο multi gameplay video

Explore the new generation PlayStation 4 and PS5 consoles - experience immersive gaming with thousands of hit games in every genre to rewrite the rules for what a PlayStation console can do.

τέλειο

άντε θα συνεχίσουμε το κάψιμο στο τρίτο μέρος.

Θα ήταν τέλειο αν μεταφέρουν τα στατιστικά και τις πίστες από το Killzone 2.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Από τα gameplay video που βγήκαν τον τελευταίο καιρό όσον αφορά το single player μου δείχνει την αίσθηση ότι στις μάχες συμμετέχεις πιο ενεργά. Είναι δηλαδή περισσότερο ουσία, παρά ένα θέατρο πολέμου όπως συμβαίνει κατά την άποψή μου στο campaign του K2 όπου γίνεται ο χαμός αλλά στην ουσία πρόκειται περισσότερο για σκηνικά εντυπωσιασμού παρά καταστάσεις όπου εσύ όριζες την συνέχειά τους. Το KZ 3 φαινεται να έχει λιγότερα scripted sequencies στο καθαρό πιστολίδι. Μακάρι και το A.I. των bots να είναι αξιόλογο.

Τέσπα, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να έχουμε solid εντυπώσεις.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Meeeh...

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Ωπ τι βλέπω και mehs; τέλειο φαίνεται;)

Leave a comment:

• hideo
    replied

[YOUTUBEHD]RxFzqlhlLr8[/YOUTUBEHD]

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Εσυ θα παρεις 3d tv να παιξεις το killzone bigboss??
    Φυσικά και δεν θα πάρω, αλλά κανέναν δεν θα τον χάλαγε το 3d αν είχε 3dtv, αυτό θέλω να πω. Δε θα ήταν κάτι το περιττό όπως ειπώθηκε αλλά ακόμη μια επιλογή. Προσωπικά αυτή τη στιγμή κρατώ ουδέτερη στάση απέναντι στο 3d στα games καθώς δεν είδα ακόμη τίποτα άρα δεν μπορώ να κρίνω.

Πάντως όλοι οι δημοσιογράφοι που έπαιξαν Κillzone 3 σε 3d είναι το λιγότερο ενθουσιασμένοι.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Akrivws.....

overprised einai kai ase pou se 50ara thes na eisai se 1.5-2 metra

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Εσυ θα παρεις 3d tv να παιξεις το killzone bigboss?? Πραγματικα τετοιες αγελαδες(να τους αρμεγει τα λεφτα εννοω..) να εχει η Sony και μπορει να στειλει στο διαολο ολους τους υπολοιπους gamers..

Το ιδιο που γινοταν παλια με HDMI 1.2 και DeepColor 1080p @120fps και αηδιες λες και ειδε κανεις καμια διαφορα. Εχω δει 3 3D τηλεορασεις μεχρι στιγης και θελει παρα παρα πολυ δουλεια ακομα. Επισης ειναι απλα ενα polarized φιλτρο(για να κανει την tv να μπορει να δειξει 3D) απ'οσο ξερω και οχι καποια μαγικη τεχνολογια για να κοστιζει διπλασια απο τις υπολοιπες tv..

Ξυπνηστε 2010 εχουμε οχι 2005....

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Όσο εντυπωσιακό κι αν είναι το θεωρώ περιττό.
    Στην περιπτώση μας μάλλον ισχύει, όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Τα νεύρα μου με το 3D . Μάπα είναι, ξεκολλάτε όλοι :xp: .
    Συμφωνώ.
    Όχι σοβαρά τώρα.Όσο εντυπωσιακό κι αν είναι το θεωρώ περιττό.Ειδικά από τη στιγμή που θέλει κι άλλα χρήματα για ΤV.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    The 3rd dimension is a lie.

Leave a comment:

Working...
X