Announcement
Collapse
No announcement yet.
Killzone 3
Collapse
X
-
Evans ennousa (opws kai o BB nomizw) pws einai pio entypwsiako apo to Crysis 2 stin ekdosi gia konsoles. Ta PC einai mprosta auto einai gnwsto.
-
Καλά καλύτερο δε θα είναι (οπτικά) αλλά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Παιχνιδάρα θα είναι και σίγουρα ό,τι καλύτερο έχουν να δείξουν οι κονσόλες.
Leave a comment:
-
Ρε γω εντυπωσιάστηκα και από το Crysis 2 και το είπα και στον Azrael αλλά τεχνικά το Killzone 3 δείχνει πολύ πιο εντυπωσιακόOriginally posted by Altair View PostTo Crysis 2 δεν με εντυπωσίασε,σε αντίθεση με αυτό το οποίο φαίνεται υπερβολικά καλό.Οι Melee επιθέσεις όλα τα λεφτά.
Leave a comment:
-
To Crysis 2 δεν με εντυπωσίασε,σε αντίθεση με αυτό το οποίο φαίνεται υπερβολικά καλό.Οι Melee επιθέσεις όλα τα λεφτά.
Leave a comment:
-
Το animation των κυμάτων με τα κομμάτια πάγου που επιπλέουν κτλ, το χιόνι που το παίρνει ο αέρας κτλ είναι το κάτι άλλο. Δείχνει καλύτερο και από το Crysis 2 και από τα κορυφαία σε τεχνικό τομέα games του ps3. ΚΑΙ σε 3d όλη αυτή η ποιότητα.
Και μετά η Capcom σου βγάζει την θολούρα Batoneta σε ένα εργαλείο σαν το ps3 λολ.
Leave a comment:
-
Se pre-alpha dixnei hdh kalytero apo to killzone 2. Opws eipe kai enas sto neogaf. trexei se 30 bullshots per second. Poly pio entypwsiako apo to Crysis 2.
Leave a comment:
-
Έλα μωρέ τα CGI του FF XIII είναι καλύτερα
.
Σοβαρά τώρα, τι άλλο θα δούμε σε αυτήν την κονσόλα;
Leave a comment:
-
Keighley: Gamers Will “Love” Killzone 3 Trailer, “Lots of Action!”
Leave a comment:
-
Μια νέα εικόνα

που να κυκλοφορήσει....ήδη έχει καλύτερο τεχνικό τομέα από το Killzone 2:resp:
Leave a comment:
-
Wow....ok, τα ξεκαθαρισαμε στο msn με τον Azra βεβαια (δεν τρεχει καστανο) αλλα θα πρεπει να ξεκαθαρισω και την θεση μου και απο εδω.
Ειμαι 20 μερες στο νησι, και η τελευταια φορα που μιλησαμε πριν φυγω ειναι πολυ παραπανω απο εναν μηνα. Μεσα σε αυτον τον μηνα νοικιασα το KZ2 και το τερματισα, ετσι να δω τι παιζει. Το παιχνιδι το επαιξα με το δευτερο account που εχω κανει για παιχνιδια που νοικιαζω ή δανειζομαι για να μην χαλαω στο score μου με παιχνιδια που δεν εχω στην κατοχη μου.
Απο HL εχω τερματισει τα παντα, απο το πρωτο μεχρι και το episode 2. Μαλιστα το ειχα δηλωσει πως αρχιζα HL marathon, και ο Evans θα το θυμαται. Φυσικα μπορω να συζητησω το οτιδηποτε αφορα τα παραπανω παιχνιδια.
Νομιζω πως ξακαθαρισα την θεση μου και την ικανοτητα μου να λεω την γνωμη μου για πραγματα τα οποια εχω πληρη και σαφη αποψη, αν και νομιζω οτι πλεον ειμαι κατι σαν "ευκολος στοχος" στην κριτικη μου, μια κριτικη η οποια μετα απο καιρο πολλες φορες αποδυκνυεται μαλλον πιο σοβαρη απο το συνεχες χαϊδεμα που βλεπουμε πολλες φορες και κατα περιπτωσεις.
Οσο εχω γνωμη θα την λεω και οσο εχω μυαλο θα την τεκμηριωνω, οπως και κανω παντοτε. Εαν αυτο δεν ειναι φανερο δεν ειναι δικο μου προβλημα.
Και φυσικα η κουβεντα ειναι κουβεντα και η φιλια φιλια. Ελπιζω αυτο να ειναι αρκετα σαφες.
Leave a comment:
-
Dj autes tis pipes astes. Prin kana mina ta legame kai mou eipes pws mono to demo tou killzone 2 exeis paiksei. pou einai ta trophies episis. edw oute ta expansions tou Half life 2 den exeis termatisei pou gkarizeis oli thn wra gia to poso teleia einai. ti prwti fora pou ta vales itan otan imoun k gw spiti sou, tote ta kanes install, kai les ''variemai, ta vgazw''. ante giati olo malakies akouw kai ws edw itan h mougka.
Leave a comment:
-
Killzone 3 teaser built from "in-game animations"
και πάλι στο n4g.com όλοι μιλάνε για το Killzone 3.
Mαθήματα hype...

artwork
Leave a comment:

Leave a comment: