Για τον BigBOSS ρε γαμώτο!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Killzone 3
Collapse
X
-
Oμορφα...Originally posted by BigBOSS View PostKillzone 3 Debut Trailer Coming Next Friday
http://www.examiner.com/examiner/x-12218-Video-Game-Examiner~y2010m6d1-Killzone-3-debut-trailer-coming-this-Friday
Στην Ε3 θα παει η sony ή μπα...?
LBP2,K3 πριν την Ε3 και πολυ φοβαμαι οτι θα πηξουμε σε ''move'' παρουσιασεις στην εκθεση:xp:
Leave a comment:
-
Killzone 3 Debut Trailer Coming Next Friday
http://www.examiner.com/examiner/x-12218-Video-Game-Examiner~y2010m6d1-Killzone-3-debut-trailer-coming-this-FridayGeoff Keighley posted on Twitter just now: "The only place to see the world gameplay premiere of KILLZONE 3 is on Spike's Pre-E3 Special, Friday June 11th at 11."
Leave a comment:
-
Banjo Kazooie -> Banjo TooieOriginally posted by Dj Solid View PostΣχεδον τα αυτονοητα ειπα: οτι οταν καποιος λεει οτι το περιβαλλον του θα αλλαξει ουσιαστικα ριζικα, θα εχουμε 10Χ εκτασεις κλπ κλπ, νομιζω οτι ειναι λογικο να υπαρχει και μια πλευρα ολων που θα λεει I hope they do it right. Ποσες φορες στο παρελθον sequels παιχνιδιων πηγαν να κανουν το ιδιο και τελικα κατεληξαν χειροτερα; Απειρα. Γιατι σε αυτη την περιπτωση να πουμε κατι διαφορετικο;
They DID IT W-R-O-N-G!!!!!!
Leave a comment:
-
The madness....begins.
Το θεμα ειναι πως δεν μιλησα αρνητικα για κατι. Σχεδον τα αυτονοητα ειπα: οτι οταν καποιος λεει οτι το περιβαλλον του θα αλλαξει ουσιαστικα ριζικα, θα εχουμε 10Χ εκτασεις κλπ κλπ, νομιζω οτι ειναι λογικο να υπαρχει και μια πλευρα ολων που θα λεει I hope they do it right. Ποσες φορες στο παρελθον sequels παιχνιδιων πηγαν να κανουν το ιδιο και τελικα κατεληξαν χειροτερα; Απειρα. Γιατι σε αυτη την περιπτωση να πουμε κατι διαφορετικο;
Παω για μπανιο, συμπληρωνω αργοτερα!!!!
Leave a comment:
-
Άλλα πράγματα είπα, άλλα κατάλαβες. Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία, ήμουν πολύ ξεκάθαρος και δε θέλω να επεκταθώ. Αν το έχεις τερματίσει καλώς.
Leave a comment:
-
Εχω δηλωσει παλαιοτερα (οταν μαλλον κοιμωσουν) πως τερματισα killzone 2 και το MAG το επαιξα κανονικα και online την πρωτη βδομαδα κυκλοφοριας του.Originally posted by Evans View PostΔε θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά, αλλά Dj έχω την αίσθηση ότι μιλάς πάλι για παιχνίδια που δεν έχεις παίξει. Και ΟΚ το MAG έτυχε να το δεις στην beta του, για το KZ2 πώς μιλάς με τόση σιγουριά για τα setpieces του, από τη στιγμή που δεν το έχεις παίξει/ τερματίσει;
Εγώ είμαι με αυτούς που έχουν λιώσει το KZ2 και γουστάρουν με αυτά που ακούγονται. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να υπάρξει κάποιος που θα πεταχτεί και θα αρχίσει τα "πρέπει να κρατάμε πισινές, μπορεί να είναι μάπα, μπορεί να μην υλοποιηθεί τίποτα καλά, τα μισά από όσα λένε δε λένε τίποτα" κτλ. Να μιλούσες για τίτλους που σε αφορούν (βλέπε κάποιο racing) να το καταλάβαινα, το να θέτεις περιορισμούς και να γενικολογείς για τίτλους που δεν πρόκειται να παίξεις νομίζω ότι απλά ενοχλεί. Και όλα αυτά τα λέω επειδή έχει καταντήσει κουραστικό να είναι ενθουσιασμένα 2-3 άτομα με έναν τίτλο και να εμφανίζεται κάποιος που να αρχίζει τις θεωρίες και να χαλάει το όλο κλίμα.
Φιλικά και χαλαρά όλα αυτά και χωρίς emoticons
.
Επισης δεν γνωριζα οτι απαγορευεται καποιος να εκφραζει αποψη πανω σε κατι οταν αυτη ειναι εστω και λιγο αντιθετη (που στην περιπτωση του Κ3 δεν ειναι, εαν διαβασεις παραπανω) επειδη απλα και μονο υπαρχουν 3-4 ατομα "ενθουσιασμενα". Ισως θα πρεπει να αναθεωρησεις λιγο την αντιληψη σου περι συζητησης.
Επισης ποια γενικολογια; αναφερομαι σε συγκεκριμενα θεματα (χειρισμος, cover system, level design κλπ) και λεω συγκεκριμενα πραγματα. Γενικολογια ειναι να πεις "ελα ρε μλκ, αφου το παιχνιδι ειναι μουφα" και αλλα τετοια γλυκα λογακια.
Τελος, "τιτλους που με αφορουν"; WTF; Γραφει πουθενα στο μετωπο μου με σκουρα γραμματα οτι εγω παιζω μονο Racing; Ή επειδη τα racing μπορω να τα αναλυσω μεχρι τελευταια ρανιδας παει να πει οτι θα πρεπει να μιλαω μονο για αυτα; Σε παρακαλω παρα πολυ, προσεχε τι λες...
Εdit: ασε που νομιζα οτι μου μιλαει ο παιχτης με την μαλακια το avatar που εχεις βαλει. Νομιζω οτι εχουμε ξεκαθαρισει καποια πραγματα πανω σε αυτες τις κουβεντες και το τι μπορουμε να λεμε και τι οχι. Βαριεμαι να ξαναμπαινω στην διαδικασια "ασε ρε, το εχεις παιξει, δεν το εχεις παιξει, περιμενε, μην περιμενεις, μουφα-ξεμουφα" κλπ. Εκτος αν παλι θα πρεπει να σε σερνω τον Οκτωβρη για κρεπες και καφε του 1,50 lol. Ηρεμα πραγματα.
Leave a comment:
-
Kαλά εντάξει για το MAG και εγώ έχω αυτήν την απορία, "...θά εχει κάθε server διακόσα πενηντά το σα άτομα ή θα παίζουν οι μισοί και λιγότεροι;..." Δεν έχω παίξει το game, δεν ξέρω πως είναι ακριβώς, αν έχει πολύ κόσμο που ασχολείται ή όχι και τόσο πολύ. Πάντως η ιδέα για τόσο κόσμο (256 άτομα, με 128 εκατέρωθεν) αν μη τι άλλο εντυπωσιάζει και κρίνοντας από τα reviews το game πρέπει να είναι πολύ καλό.
Αυτό που ξέρω πάντως είναι πως κάθε squad έχει έναν δικό της τομέα ευθύνης, δηλαδή δεν πας τελείως όπου θες, κάνοντας επίθεση όπου θες, ακριβώς για να μην δημιουργείται χάος.
Leave a comment:
-
Δε θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά, αλλά Dj έχω την αίσθηση ότι μιλάς πάλι για παιχνίδια που δεν έχεις παίξει. Και ΟΚ το MAG έτυχε να το δεις στην beta του, για το KZ2 πώς μιλάς με τόση σιγουριά για τα setpieces του, από τη στιγμή που δεν το έχεις παίξει/ τερματίσει;
Εγώ είμαι με αυτούς που έχουν λιώσει το KZ2 και γουστάρουν με αυτά που ακούγονται. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να υπάρξει κάποιος που θα πεταχτεί και θα αρχίσει τα "πρέπει να κρατάμε πισινές, μπορεί να είναι μάπα, μπορεί να μην υλοποιηθεί τίποτα καλά, τα μισά από όσα λένε δε λένε τίποτα" κτλ. Να μιλούσες για τίτλους που σε αφορούν (βλέπε κάποιο racing) να το καταλάβαινα, το να θέτεις περιορισμούς και να γενικολογείς για τίτλους που δεν πρόκειται να παίξεις νομίζω ότι απλά ενοχλεί. Και όλα αυτά τα λέω επειδή έχει καταντήσει κουραστικό να είναι ενθουσιασμένα 2-3 άτομα με έναν τίτλο και να εμφανίζεται κάποιος που να αρχίζει τις θεωρίες και να χαλάει το όλο κλίμα.
Φιλικά και χαλαρά όλα αυτά και χωρίς emoticons
.
Leave a comment:
-
Το MAG ειναι χαοτικο ρε συ. Επειδη δυστυχως δεν μπορει ολος ο κοσμος να συννενοηται αμεσα στο PS3 λογω ελλειψης headset (και επειδη δεν εχουν ολοι bluetooth, οπως και να το κανουμε. ασχετως εαν ειναι φθηνη λυση ή οτιδηποτε) και επειδη το MAG ειναι μονο online, χωρις ΑΙ ή οτιδηποτε, το μεγεθος του φτανει καποιες φορες τους παικτες σε σημειο να μην ξερουν τι ακριβως να κανουν. Ειδικα σε περιπτωσεις με πανω απο 50 παικτες στην πιστα γινεται της καριολας και το feedback δεν ειναι αρκετο απο μονο του για να αλλαξει την κατασταση και να ενωσει επαρκως τις ομαδες. Και ειναι πολυ δυσκολο να βρεις 25 ατομα που να ειναι τελειως dedicated στο παιχνιδι και να εχεις μια σταθερη ομαδα...
Το γεγονος παλι οτι το συστημα καλυψης του Vegas αλλαζει την καμερα δεν εχει και μεγαλη σημασια, αρκει που λειτουργει ικανοποιητικα. Οχι παντα βεβαια, σε καμια περιπτωση, αλλα λειτουργει. Δεν αλλαζει σε κατι τον χαρακτηρα του παιχνιδιου (tactical ηταν, tactical παραμενει).
Το συστημα του Killzone επισης θεωρω οτι επιδεχεται βελτιωσης, χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι ασχημο φυσικα.
Leave a comment:
-
Στο Rainbow Six απ'ότι ξέρω η κάμερα γυρίζει σε τρίτο πρόσωπο και το game μετατρέπεται σε 3rd person shooter, δεν παραμένει πρώτο πρόσωπο. Διορθωσέμε αν κάνω λάθος. Δεν έχω αγγίξει το game, οπότε δεν μπορώ να πω πόσο καλά λειτουργεί το σύστημα κάλυψης.Originally posted by Altair View PostRainbow Six Vegas κανείς;
Για το MAG όσοι ασχολούνται λένε πως είναι πολύ καλό game. Προσωπικά θέλω να το αποκτήσω και εγώ. Σαν εμπειρία είναι κάτι το πρωτόγνωρο, και για pc (256 παίχτες).
Leave a comment:
-
Δεν εγινε πουθενα καμια συγκριση MAG - Killzone. Ενα απλο παραδειγμα περι μετριας συλληψης και εφαρμογης μεγαλων εκτασεων φεραμε.Originally posted by Azrael View Post10 plasies perioxes simainei perissoteroi taktiki kai maxes se megalytero scale. an peite ''oxi aparaithta'' tha sas pw na diavasete kana preview.
se autous pou lene ''de mou leei tipota auto'' na to thymithoun prin to ksanapoun san pleonektima pou exei to halo.
otan se 3 lepta epideikshs eixe perissotera setpieces ap oti mia olokliri pista sto killzone 2 tote leei polla nai. kai etsi tha einai kai to ypoloipo. diavaste previews.
osoi to sykgrinoun me to MAG to opoio einai allo eidos kai stoxeuei allou, tote as ksanaskeftoun ti eipan.
Τα ειδα τα previews, αλλα οπως και καθε εξυπνος ανθρωπος που τυχαινει να εχει γραψει εστω και δυο αραδες εδω μεσα,ετσι κι εγω ξερω πως ο,τι και να πει ενα preview, o,τι και να δειξει ενα video ή να γραψει καποιος που εχει hands-on, κραταμε παντα μια πισηνη και περιμενουμε το τελικο προϊον.
Αυτα που λεμε ειναι ουσιαστικα παρατηρησεις και επιθυμιες. Λεμε το τι ελπιζουμε, χωρις να θεωρουμε κατι δεδομενο ουτε απο πλευρας ποιοτητας (καλο ή κακο) ουτε απο πλευρας τελικης εκτελεσης.
Chill τωρα μην σε στειλω Valhalla να συναντησεις το σφυρι του Thor!!!!!!!!
edit: Οντως το Vegas προηγηθηκε του Killzone στο θεμα της καλυψης. Και στο Vegas 2 λειτουργει ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (γιατι θα μου σπασετε τα νευρα παλι) καλυτερα απο οτι στο Killzone 2, κυριως ομως λογω σχεδιασμου set piece και οχι τιποτε συγκλονιστικο.
Leave a comment:
-
10 plasies perioxes simainei perissoteroi taktiki kai maxes se megalytero scale. an peite ''oxi aparaithta'' tha sas pw na diavasete kana preview.
se autous pou lene ''de mou leei tipota auto'' na to thymithoun prin to ksanapoun san pleonektima pou exei to halo.
otan se 3 lepta epideikshs eixe perissotera setpieces ap oti mia olokliri pista sto killzone 2 tote leei polla nai. kai etsi tha einai kai to ypoloipo. diavaste previews.
osoi to sykgrinoun me to MAG to opoio einai allo eidos kai stoxeuei allou, tote as ksanaskeftoun ti eipan.
Leave a comment:

Leave a comment: