Announcement

Collapse
No announcement yet.

Killzone 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Δε θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά, αλλά Dj έχω την αίσθηση ότι μιλάς πάλι για παιχνίδια που δεν έχεις παίξει. Και ΟΚ το MAG έτυχε να το δεις στην beta του, για το KZ2 πώς μιλάς με τόση σιγουριά για τα setpieces του, από τη στιγμή που δεν το έχεις παίξει/ τερματίσει;

Εγώ είμαι με αυτούς που έχουν λιώσει το KZ2 και γουστάρουν με αυτά που ακούγονται. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να υπάρξει κάποιος που θα πεταχτεί και θα αρχίσει τα "πρέπει να κρατάμε πισινές, μπορεί να είναι μάπα, μπορεί να μην υλοποιηθεί τίποτα καλά, τα μισά από όσα λένε δε λένε τίποτα" κτλ. Να μιλούσες για τίτλους που σε αφορούν (βλέπε κάποιο racing) να το καταλάβαινα, το να θέτεις περιορισμούς και να γενικολογείς για τίτλους που δεν πρόκειται να παίξεις νομίζω ότι απλά ενοχλεί. Και όλα αυτά τα λέω επειδή έχει καταντήσει κουραστικό να είναι ενθουσιασμένα 2-3 άτομα με έναν τίτλο και να εμφανίζεται κάποιος που να αρχίζει τις θεωρίες και να χαλάει το όλο κλίμα.

Φιλικά και χαλαρά όλα αυτά και χωρίς emoticons .

Comment

Kαλά εντάξει για το MAG και εγώ έχω αυτήν την απορία, "...θά εχει κάθε server διακόσα πενηντά το σα άτομα ή θα παίζουν οι μισοί και λιγότεροι;..." Δεν έχω παίξει το game, δεν ξέρω πως είναι ακριβώς, αν έχει πολύ κόσμο που ασχολείται ή όχι και τόσο πολύ. Πάντως η ιδέα για τόσο κόσμο (256 άτομα, με 128 εκατέρωθεν) αν μη τι άλλο εντυπωσιάζει και κρίνοντας από τα reviews το game πρέπει να είναι πολύ καλό.

Αυτό που ξέρω πάντως είναι πως κάθε squad έχει έναν δικό της τομέα ευθύνης, δηλαδή δεν πας τελείως όπου θες, κάνοντας επίθεση όπου θες, ακριβώς για να μην δημιουργείται χάος.
      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Originally posted by Evans View Post
        Δε θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά, αλλά Dj έχω την αίσθηση ότι μιλάς πάλι για παιχνίδια που δεν έχεις παίξει. Και ΟΚ το MAG έτυχε να το δεις στην beta του, για το KZ2 πώς μιλάς με τόση σιγουριά για τα setpieces του, από τη στιγμή που δεν το έχεις παίξει/ τερματίσει;

Εγώ είμαι με αυτούς που έχουν λιώσει το KZ2 και γουστάρουν με αυτά που ακούγονται. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να υπάρξει κάποιος που θα πεταχτεί και θα αρχίσει τα "πρέπει να κρατάμε πισινές, μπορεί να είναι μάπα, μπορεί να μην υλοποιηθεί τίποτα καλά, τα μισά από όσα λένε δε λένε τίποτα" κτλ. Να μιλούσες για τίτλους που σε αφορούν (βλέπε κάποιο racing) να το καταλάβαινα, το να θέτεις περιορισμούς και να γενικολογείς για τίτλους που δεν πρόκειται να παίξεις νομίζω ότι απλά ενοχλεί. Και όλα αυτά τα λέω επειδή έχει καταντήσει κουραστικό να είναι ενθουσιασμένα 2-3 άτομα με έναν τίτλο και να εμφανίζεται κάποιος που να αρχίζει τις θεωρίες και να χαλάει το όλο κλίμα.

Φιλικά και χαλαρά όλα αυτά και χωρίς emoticons .
        Εχω δηλωσει παλαιοτερα (οταν μαλλον κοιμωσουν) πως τερματισα killzone 2 και το MAG το επαιξα κανονικα και online την πρωτη βδομαδα κυκλοφοριας του.

Επισης δεν γνωριζα οτι απαγορευεται καποιος να εκφραζει αποψη πανω σε κατι οταν αυτη ειναι εστω και λιγο αντιθετη (που στην περιπτωση του Κ3 δεν ειναι, εαν διαβασεις παραπανω) επειδη απλα και μονο υπαρχουν 3-4 ατομα "ενθουσιασμενα". Ισως θα πρεπει να αναθεωρησεις λιγο την αντιληψη σου περι συζητησης.

Επισης ποια γενικολογια; αναφερομαι σε συγκεκριμενα θεματα (χειρισμος, cover system, level design κλπ) και λεω συγκεκριμενα πραγματα. Γενικολογια ειναι να πεις "ελα ρε μλκ, αφου το παιχνιδι ειναι μουφα" και αλλα τετοια γλυκα λογακια.

Τελος, "τιτλους που με αφορουν"; WTF; Γραφει πουθενα στο μετωπο μου με σκουρα γραμματα οτι εγω παιζω μονο Racing; Ή επειδη τα racing μπορω να τα αναλυσω μεχρι τελευταια ρανιδας παει να πει οτι θα πρεπει να μιλαω μονο για αυτα; Σε παρακαλω παρα πολυ, προσεχε τι λες...

Εdit: ασε που νομιζα οτι μου μιλαει ο παιχτης με την μαλακια το avatar που εχεις βαλει. Νομιζω οτι εχουμε ξεκαθαρισει καποια πραγματα πανω σε αυτες τις κουβεντες και το τι μπορουμε να λεμε και τι οχι. Βαριεμαι να ξαναμπαινω στην διαδικασια "ασε ρε, το εχεις παιξει, δεν το εχεις παιξει, περιμενε, μην περιμενεις, μουφα-ξεμουφα" κλπ. Εκτος αν παλι θα πρεπει να σε σερνω τον Οκτωβρη για κρεπες και καφε του 1,50 lol. Ηρεμα πραγματα.
        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Originally posted by Dj Solid View Post
          ασε που νομιζα οτι μου μιλαει ο παιχτης με την μαλακια το avatar που εχεις βαλει.
          Lol

O παίκτης έλιωσε το Killzone 2; σαν ανέκδοτο ακούγεται

Comment

Άλλα πράγματα είπα, άλλα κατάλαβες. Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία, ήμουν πολύ ξεκάθαρος και δε θέλω να επεκταθώ. Αν το έχεις τερματίσει καλώς.

Comment

The madness....begins.

Το θεμα ειναι πως δεν μιλησα αρνητικα για κατι. Σχεδον τα αυτονοητα ειπα: οτι οταν καποιος λεει οτι το περιβαλλον του θα αλλαξει ουσιαστικα ριζικα, θα εχουμε 10Χ εκτασεις κλπ κλπ, νομιζω οτι ειναι λογικο να υπαρχει και μια πλευρα ολων που θα λεει I hope they do it right. Ποσες φορες στο παρελθον sequels παιχνιδιων πηγαν να κανουν το ιδιο και τελικα κατεληξαν χειροτερα; Απειρα. Γιατι σε αυτη την περιπτωση να πουμε κατι διαφορετικο;

Παω για μπανιο, συμπληρωνω αργοτερα!!!!

Comment

Originally posted by Dj Solid View Post
                Σχεδον τα αυτονοητα ειπα: οτι οταν καποιος λεει οτι το περιβαλλον του θα αλλαξει ουσιαστικα ριζικα, θα εχουμε 10Χ εκτασεις κλπ κλπ, νομιζω οτι ειναι λογικο να υπαρχει και μια πλευρα ολων που θα λεει I hope they do it right. Ποσες φορες στο παρελθον sequels παιχνιδιων πηγαν να κανουν το ιδιο και τελικα κατεληξαν χειροτερα; Απειρα. Γιατι σε αυτη την περιπτωση να πουμε κατι διαφορετικο;
                Banjo Kazooie -> Banjo Tooie
                They DID IT W-R-O-N-G!!!!!!
                Do a barrel roll!

Comment

Killzone 3 Debut Trailer Coming Next Friday

Geoff Keighley posted on Twitter just now: "The only place to see the world gameplay premiere of KILLZONE 3 is on Spike's Pre-E3 Special, Friday June 11th at 11."
                  http://www.examiner.com/examiner/x-12218-Video-Game-Examiner~y2010m6d1-Killzone-3-debut-trailer-coming-this-Friday

Comment

Oμορφα...
                    Στην Ε3 θα παει η sony ή μπα...?
                    LBP2,K3 πριν την Ε3 και πολυ φοβαμαι οτι θα πηξουμε σε ''move'' παρουσιασεις στην εκθεση:xp:

Comment

• Για τον BigBOSS ρε γαμώτο!!!
                      Carpe diem

Comment

• Killzone 3 teaser built from "in-game animations"

και πάλι στο n4g.com όλοι μιλάνε για το Killzone 3.

Mαθήματα hype...

artwork

Comment

• Dj autes tis pipes astes. Prin kana mina ta legame kai mou eipes pws mono to demo tou killzone 2 exeis paiksei. pou einai ta trophies episis. edw oute ta expansions tou Half life 2 den exeis termatisei pou gkarizeis oli thn wra gia to poso teleia einai. ti prwti fora pou ta vales itan otan imoun k gw spiti sou, tote ta kanes install, kai les ''variemai, ta vgazw''. ante giati olo malakies akouw kai ws edw itan h mougka.
                          Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Wow....ok, τα ξεκαθαρισαμε στο msn με τον Azra βεβαια (δεν τρεχει καστανο) αλλα θα πρεπει να ξεκαθαρισω και την θεση μου και απο εδω.

Ειμαι 20 μερες στο νησι, και η τελευταια φορα που μιλησαμε πριν φυγω ειναι πολυ παραπανω απο εναν μηνα. Μεσα σε αυτον τον μηνα νοικιασα το KZ2 και το τερματισα, ετσι να δω τι παιζει. Το παιχνιδι το επαιξα με το δευτερο account που εχω κανει για παιχνιδια που νοικιαζω ή δανειζομαι για να μην χαλαω στο score μου με παιχνιδια που δεν εχω στην κατοχη μου.

Απο HL εχω τερματισει τα παντα, απο το πρωτο μεχρι και το episode 2. Μαλιστα το ειχα δηλωσει πως αρχιζα HL marathon, και ο Evans θα το θυμαται. Φυσικα μπορω να συζητησω το οτιδηποτε αφορα τα παραπανω παιχνιδια.

Νομιζω πως ξακαθαρισα την θεση μου και την ικανοτητα μου να λεω την γνωμη μου για πραγματα τα οποια εχω πληρη και σαφη αποψη, αν και νομιζω οτι πλεον ειμαι κατι σαν "ευκολος στοχος" στην κριτικη μου, μια κριτικη η οποια μετα απο καιρο πολλες φορες αποδυκνυεται μαλλον πιο σοβαρη απο το συνεχες χαϊδεμα που βλεπουμε πολλες φορες και κατα περιπτωσεις.

Οσο εχω γνωμη θα την λεω και οσο εχω μυαλο θα την τεκμηριωνω, οπως και κανω παντοτε. Εαν αυτο δεν ειναι φανερο δεν ειναι δικο μου προβλημα.

Και φυσικα η κουβεντα ειναι κουβεντα και η φιλια φιλια. Ελπιζω αυτο να ειναι αρκετα σαφες.

Comment

• Μια νέα εικόνα

που να κυκλοφορήσει....ήδη έχει καλύτερο τεχνικό τομέα από το Killzone 2:resp:

Comment

• Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Working...
                                X