Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Mario Galaxy 2 - ɹǝʌǝɹoɟ ǝɥʇ ɟo ǝɯɐƃ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    11 Iουνίου...

97 από τα 240 ε; Πωπω πόσο τεράστιο ακούγεται...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Καθετη βουτια και πρωτη πορτα, φουλ αριστερα μεσα απο τη 2η πορτα και συνεχιζω για το τουνελ, καταβαση χωρις χτυπηματα κατω απο τα thwomps και 3η πορτα, ακομη πιο χαμηλα ισα με το εδαφος για τη 4η πορτα και τελος επικινδυνοι ελιγμοι αναμεσα σε καθετες κωλονες για τη 5η και τελευταια πορτα. Στριβω αριστερα ξανα και ισια κατω. Βουταω το Comet medal και τερματιζω.

Bye, bye stupid bird fly no 2. I will miss you... not.

97

και συνεχιζω...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Πίστα,όχι πίστες.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    (ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΕΝΙΚΩΣ) ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΟΥ SPOILERS;
    Θέλω να ευχαριστηθώ το game και τώρα έμαθα ότι υπάρχει galaxy (παρ)όμοιoς με πίστες του

64
    , ψάχνοντας για soundtrack!
    Ελπίζω να έχει και άλλα καρφωτά!
    Να παίζεις ως link από το zelda πχ στα 9999999999999999999999999999 star bits

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Τελειως ασχετο αλλα αναρωτιομουν πραγματικα πως δε σκεφτηκαν να χρησιμοποιησουν το εν λογω power up στο Galaxy 1 / 2:

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    να κάνω κλικ ή είναι κάτι κακό για όποιον δεν το'χει καν;

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ραμπίδη και όποιος άλλος το τερμάτισε

πόσο τέλειο που μετά παίρνει από το save του πρώτου galaxy τις ζωές και στις δίνει...και καλά ότι τις στέλνει η Ροζακάμπια!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Εγραψε διαφορα κομματια και ο Koji Kondo, ενα απο αυτα:

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Μου λύνετε μια απορία;
    Ο koji kondo εγραψε καθόλου μουσική, ή μόνο ο πώς τον λένε και η ορχέστα;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αυτο το αστερι τα εσπασε πραγματικα, αρχικα πιστευα οτι θα με δυσκολεψει πολυ αλλα τελικα ηθελε τακτικη και λιγο skill.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Καλα μερικά mini games είναι βούρτσα...μου θύμισαν σπάσιμο α λα Donkey Kong 64

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αλλο ενα Daredevil Boss εφυγε νυχτα, χωρις να χασω ουτε ζωη - το World 5 Bowser Jr. Boss παρακαλω!

Οι κοσμοι 1 και 2 ειναι complete, στο 3ο μου λειπει ενα comet που μολις τωρα εγινε διαθεσιμο στους αλλους εχω αρκετα να βρω ακομη.

Αυτο που μ' αρεσει ειναι οτι μεχρι τωρα ενω το παιχνιδι ειναι σαφως πιο challenging απο το πρωτο δεν υπαρχουν επιμερους αστερια που να μου την εχουν δωσει και να με κανουν να χασω παρα πολλες ζωες αλλα και τη ψυχραιμια μου Εχω βεβαια αλλα 40+ αστερια ετοιμα να με διαψευσουν και να με κανουν να πεταξω το χειρηστηριο κατω οπως ο Miyamoto

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ραμπιδη διαβάζω την υπογραφή σου και σκέφτομαι πόση ειρωνεία το γεγονός ότι αναφέρεται στο πρώτο galaxy ενώ ισχύει για το δεύτερο.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ραδιο αρβυλα, η αληθεια ειναι οτι το πραγματικο reward ειναι πολυ καλυτερο απο το να σε αφηνε απλα να παιξεις με αλλο χαρακτηρα. Και βεβαια πρεπει πρωτα να παρεις 120 αστερια, εχω δρομο ακομη.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    παιζεις ως wario αν τερματισεις;:xp:
    ετσι ακουσα

Leave a comment:

Working...
X