Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Mario Galaxy 2 - ɹǝʌǝɹoɟ ǝɥʇ ɟo ǝɯɐƃ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ασχετο αλλα για καποιο λογο μ' αρεσει πολυ αυτο το κομματι (απο τις πιστες του Bowser Jr):
    Do a barrel roll!

Comment

• Ρέτζι Φύσα με.
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Απο σημερα ειμαι ο καλυτερος 3D Platform Player, εβγαλα Daredevil Boss με τη πρωτη προσπαθεια και η πλακα ειναι πως δε το χα ξαναπαιξει το συγκεκριμενο.
        Do a barrel roll!

Comment

• κατσε ρεεεεεεεεεεεεεεε
          no koji kondo?

POY INE O KOJI KONDO?????????????????????????????????????????

Comment

• "Δε θα παιξω πολυ, αλλο ενα αστερακι θα παρω και θα το κλεισω..."

Και τελικα εφτασα μετα απο μια βδομαδα να εχω 73 αστερια, και να εχω τερματισει το game (τον απλο τεματισμο).
            Do a barrel roll!

Comment

• παιζεις ως wario αν τερματισεις;:xp:
              ετσι ακουσα

Comment

• Ραδιο αρβυλα, η αληθεια ειναι οτι το πραγματικο reward ειναι πολυ καλυτερο απο το να σε αφηνε απλα να παιξεις με αλλο χαρακτηρα. Και βεβαια πρεπει πρωτα να παρεις 120 αστερια, εχω δρομο ακομη.
                Do a barrel roll!

Comment

• Ραμπιδη διαβάζω την υπογραφή σου και σκέφτομαι πόση ειρωνεία το γεγονός ότι αναφέρεται στο πρώτο galaxy ενώ ισχύει για το δεύτερο.
                  Originally posted by Raf

Comment

• Αλλο ενα Daredevil Boss εφυγε νυχτα, χωρις να χασω ουτε ζωη - το World 5 Bowser Jr. Boss παρακαλω!

Οι κοσμοι 1 και 2 ειναι complete, στο 3ο μου λειπει ενα comet που μολις τωρα εγινε διαθεσιμο στους αλλους εχω αρκετα να βρω ακομη.

Αυτο που μ' αρεσει ειναι οτι μεχρι τωρα ενω το παιχνιδι ειναι σαφως πιο challenging απο το πρωτο δεν υπαρχουν επιμερους αστερια που να μου την εχουν δωσει και να με κανουν να χασω παρα πολλες ζωες αλλα και τη ψυχραιμια μου Εχω βεβαια αλλα 40+ αστερια ετοιμα να με διαψευσουν και να με κανουν να πεταξω το χειρηστηριο κατω οπως ο Miyamoto
                    Do a barrel roll!

Comment

• Καλα μερικά mini games είναι βούρτσα...μου θύμισαν σπάσιμο α λα Donkey Kong 64
                      Originally posted by Raf

Comment

• Αυτο το αστερι τα εσπασε πραγματικα, αρχικα πιστευα οτι θα με δυσκολεψει πολυ αλλα τελικα ηθελε τακτικη και λιγο skill.
                        Do a barrel roll!

Comment

• Μου λύνετε μια απορία;
                          Ο koji kondo εγραψε καθόλου μουσική, ή μόνο ο πώς τον λένε και η ορχέστα;

Comment

• Εγραψε διαφορα κομματια και ο Koji Kondo, ενα απο αυτα:
                            Do a barrel roll!

Comment

• Ραμπίδη και όποιος άλλος το τερμάτισε

πόσο τέλειο που μετά παίρνει από το save του πρώτου galaxy τις ζωές και στις δίνει...και καλά ότι τις στέλνει η Ροζακάμπια!
                              Originally posted by Raf

Comment

• να κάνω κλικ ή είναι κάτι κακό για όποιον δεν το'χει καν;

Comment

Working...
                                X