Ασχετο αλλα για καποιο λογο μ' αρεσει πολυ αυτο το κομματι (απο τις πιστες του Bowser Jr):
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Super Mario Galaxy 2 - ɹǝʌǝɹoɟ ǝɥʇ ɟo ǝɯɐƃ
Collapse
X
-
-
Απο σημερα ειμαι ο καλυτερος 3D Platform Player, εβγαλα Daredevil Boss με τη πρωτη προσπαθεια και η πλακα ειναι πως δε το χα ξαναπαιξει το συγκεκριμενο.
Comment
-
"Δε θα παιξω πολυ, αλλο ενα αστερακι θα παρω και θα το κλεισω..."
Και τελικα εφτασα μετα απο μια βδομαδα να εχω 73 αστερια, και να εχω τερματισει το game (τον απλο τεματισμο).
Comment
-
Ραδιο αρβυλα, η αληθεια ειναι οτι το πραγματικο reward ειναι πολυ καλυτερο απο το να σε αφηνε απλα να παιξεις με αλλο χαρακτηρα. Και βεβαια πρεπει πρωτα να παρεις 120 αστερια, εχω δρομο ακομη.
Comment
-
Αλλο ενα Daredevil Boss εφυγε νυχτα, χωρις να χασω ουτε ζωη - το World 5 Bowser Jr. Boss παρακαλω!
Οι κοσμοι 1 και 2 ειναι complete, στο 3ο μου λειπει ενα comet που μολις τωρα εγινε διαθεσιμο στους αλλους εχω αρκετα να βρω ακομη.
Αυτο που μ' αρεσει ειναι οτι μεχρι τωρα ενω το παιχνιδι ειναι σαφως πιο challenging απο το πρωτο δεν υπαρχουν επιμερους αστερια που να μου την εχουν δωσει και να με κανουν να χασω παρα πολλες ζωες αλλα και τη ψυχραιμια μουΕχω βεβαια αλλα 40+ αστερια ετοιμα να με διαψευσουν και να με κανουν να πεταξω το χειρηστηριο κατω οπως ο Miyamoto
Comment
-
Αυτο το αστερι τα εσπασε πραγματικα, αρχικα πιστευα οτι θα με δυσκολεψει πολυ αλλα τελικα ηθελε τακτικη και λιγο skill.
Comment
-
-
Ραμπίδη και όποιος άλλος το τερμάτισε
πόσο τέλειο που μετά παίρνει από το save του πρώτου galaxy τις ζωές και στις δίνει...και καλά ότι τις στέλνει η Ροζακάμπια!Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
Comment