"Δε θα παιξω πολυ, αλλο ενα αστερακι θα παρω και θα το κλεισω..."
Και τελικα εφτασα μετα απο μια βδομαδα να εχω 73 αστερια, και να εχω τερματισει το game (τον απλο τεματισμο).
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Super Mario Galaxy 2 - ɹǝʌǝɹoɟ ǝɥʇ ɟo ǝɯɐƃ
Collapse
X
-
κατσε ρεεεεεεεεεεεεεεε
no koji kondo?
POY INE O KOJI KONDO?????????????????????????????????????????
Leave a comment:
-
Απο σημερα ειμαι ο καλυτερος 3D Platform Player, εβγαλα Daredevil Boss με τη πρωτη προσπαθεια και η πλακα ειναι πως δε το χα ξαναπαιξει το συγκεκριμενο.
Leave a comment:
-
Ασχετο αλλα για καποιο λογο μ' αρεσει πολυ αυτο το κομματι (απο τις πιστες του Bowser Jr):
Leave a comment:
-
Όντως τι άκυρος προβληματισμός
. Αν έπαιρνες MH3 τώρα αντί για SMG2 νομίζω θα κάναμε petition για permaban από το internet.
Leave a comment:
-
Ακόμα και' γω μπορώ να απαντήσω μια τέτοια ερώτηση: Mario!!Originally posted by LinkmasterswordSMG 2 or Monster Hunter tri??????help
Leave a comment:
-
Το παιχνιδάκι απλώς γ@μ@ει.
Τρομερό, αλλά μου αρέσει πιο πολύ το, πως το λένε...castle στο 64 plaza στο sunshine και observatory στο smg 1. Γιατί πίσω σε 2δ στυλ; Δεν είναι κακό....
No piracy-hacks whatever πια, αλλά δεν έχω δυνατότητα για πολλούς τίτλους.
Είμαι σε δίλλημα.
SMG 2 or Monster Hunter tri??????help
Leave a comment:
-
lol re rampOriginally posted by Ramparter View PostΡε σεις το παιχνιδι ειναι τοσο τελειο που κρατιεμαι να μη το παιξω αλλο μεχρι τη Δευτερα που δινω μαθημα για να κατσω μετα και να το λιωσω.
Επισης:
Ακριβως την ιδια αισθηση μου εχει δωσει κι εμενα μεχρι τωρα.
EDIT: Για να ειμαστε και δικαιοι οριστε και τα μειονεκτηματα του τιτλου οπως πολυ σωστα τα αποτυπωσε ενας GAFer
Leave a comment:
-
Ρε σεις το παιχνιδι ειναι τοσο τελειο που κρατιεμαι να μη το παιξω αλλο μεχρι τη Δευτερα που δινω μαθημα για να κατσω μετα και να το λιωσω.
Επισης:
Ακριβως την ιδια αισθηση μου εχει δωσει κι εμενα μεχρι τωρα.το SMG1 μοιάζει σαν beta του SMG2
EDIT: Για να ειμαστε και δικαιοι οριστε και τα μειονεκτηματα του τιτλου οπως πολυ σωστα τα αποτυπωσε ενας GAFer
-no online multiplayer
-No support for 3D TVs
-The cake is not a lie.. They just hand it to you at the beginning
-No Nolan North voice acting
-The Konami code does nothing
-breaks the cardinal rule of videogames and does not contain David Bowie
Leave a comment:
-
Ρε τι να λέμε...το SMG1 μοιάζει σαν beta του SMG2...Και όπως έλεγα και στο Ραμπίδιον, μετά από 19 χρόνια,είναι το πρώτο pure platform Mario game... το οποίο το γουστάρω ακόμα πιο πολύ γιατί αποδίδει ΠΟΛΥ μεγάλο φόρο τιμής (
) στο αγαπημένο μου SMWorld...
Leave a comment:
Leave a comment: