Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Mario Galaxy 2 - ɹǝʌǝɹoɟ ǝɥʇ ɟo ǝɯɐƃ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 5/242 λοιπόν . Καλό μου ξεκίνημα . Βάζω Mass Effect 2.

Comment

• To αγόρασα, το έπαιξα και υποκλίθηκα.

Comment

• Υπάρχουν unlockables? Please ραμπ σομαρι μου λέτε τι ξεκλειδώνεις αν το τερματίσεις 100 %?
        Ντάξει τελικά τα power ups δεν είναι spoilers γιατι τα λέει όλα αναλυτικά το enclosed instruction book.

Comment

• Originally posted by Linkmastersword View Post
          Ντάξει τελικά τα power ups δεν είναι spoilers γιατι τα λέει όλα αναλυτικά το enclosed instruction book.
          Για καποιον που δε θελει να ξερει τιποτα οταν πρωτοπαιζει ενα game οτιδηποτε ειναι spoiler. Βεβαια οποιος το θελει αυτο καλα θα κανει να αποφευγει σχετικα θεματα γιατι παντα μπορει κατι να ξεφυγει απο καποιον.

Τωρα περι unlockables:

1. Μολις βγαλεις τον 6ο κοσμο και δεις για πρωτη φορα το τερματισμο του παιχνιδιου (θες τουλαχιστον 70 αστερια για τη τελευταια πιστα του Boswer) ξεκλειδωνεται ο κοσμος S.

2. Οταν παρεις 120 αστερια και αφου ξανανικησεις τον Bowser βλεπεις ενα λιγο πιο εμπλουτισμενο τερματισμο και πλεον σε καθε πιστα εμφανιζονται πρασινοι Prankster Comets. Πλεον σε καθε πιστα υπαρχουν τοσα πρασινα αστερια σε διαφορα σημεια, οσο ηταν και τα κιτρινα. Αρα εχεις αλλα 120 πρασινα αστερια να βρεις.

3. Φτανεις συνολο τα 240 αστερια και εμφανιζεται ο Grandmaster Galaxy στον κοσμο S. Ετσι εχεις αλλο ενα αστερι να παρεις.

4. Εφ'οσον κερδισεις τον Grandmaster galaxy, παρεις το comet medal του πλανητη αυτου και εχεις 9999 star bits στην Toad bank εμφανιζεται prankster comet στον Grandmaster Galaxy. Ειναι το 242ο και τελευταιο αστερι του παιχνιδιου. Εχει ονομα The Perfect Run κι αν το παρεις ποτε σφυρα μου - ειναι daredevil run της τελευταις πιστας
          Do a barrel roll!

Comment

• Xaxa στο 4 μου αρέσει η προσωπική πινελιά!
            Originally posted by Raf
            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Δηλαδή δεν παίζω ως Wario;
              Αλλά τι το παρίμενα.
              Ραμπ εσυ το πήρες το τελευταίο;

Comment

• 20/242 και το παιχνίδι με έχει ρουφήξει για τα καλά.

Comment

• Εγώ είμαι κάπου στα 15. Ελπίζω να είναι δύσκολο!

Comment

• 120 μόλις τώρα.
                    Originally posted by Raf

Comment

• Αντε μπραβο, για πες ποια αστερια σε ζορισαν πιο πολυ, εγω θυμαμαι στα γρηγορα δυο:
                      Boss Blitz Galaxy Speedrun & Rolling Coaster Galaxy Purple Coins
                      Do a barrel roll!

Comment

• Το 2ο δε το θυμάμαι, το πρώτο το πέρασα με τη 2η, και την πρώτη έχασα από βλακεία μου (ενέργεια). Ίσως να μη το χες βρει,

κάτω από το χταπόδι υπήρχε του-του-του-του-του-του (6άρι)

Με χάλασε πολύ

αυτό που σπας κουτιά με fire flower, το ένα από τα 2, αυτό που σου πα από την special με τους τοίχους, τον αργό χρόνο και τα silver stars, και ένας από τους πίθηκκους με το skating. Ως επι το πλείστον δλδ αρκετά mini games με χάλασαν,και όχι αυτουσια platform σκηνικά.
                        Originally posted by Raf

Comment

• Originally posted by Somari View Post
                          Το 2ο δε το θυμάμαι, το πρώτο το πέρασα με τη 2η, και την πρώτη έχασα από βλακεία μου (ενέργεια). Ίσως να μη το χες βρει,

κάτω από το χταπόδι υπήρχε του-του-του-του-του-του (6άρι)
                          Χα τη πατησες, αναγκαστικα το βρισκεις αυτο καθως εκει βρισκεται και το Comet Medal. Το προβλημα για μενα ηταν

το τελευταιο boss, το Piranha με τη φωτια, δυσκολευομουν πολυ να συγχρονιστω και να τον χτυπησω οταν εσβηνε η ουρα του.

Τωρα για τα mini games δε θυμαμαι να με δυσκολεψε ιδιαιτερα κανενα αλλα δε μ' αρεσαν κιολας.

Αλλο ενα αστερι που με εφτασε στο αμην ηταν

η πιστα που γινεσαι μπαλα και δε σταματαει μετα να προχωραει, μου εσπασε τα νευρα στο τελος που επρεπε να κανεις 2 σποντες απο τον ενα τοιχο στον αλλο και μετα παλι ευθεια.
                          Do a barrel roll!

Comment

• Nai ontos spasimo!
                            Originally posted by Raf

Comment

• Εντάξει, ξεκίνησα τα

πράσινα αστέρια,δεν είναι ακριβώς νέα αστέρια,μου θυμίζουν περισσότερο το κυνήγι των μπλε νομισμάτων από το sunshine,αλλά που τα βρίσκεις πιο εύκολα (και τα παίρνεις πιο δύσκολα).
                              Originally posted by Raf

Comment

•  
                                Μερικα απο αυτα ειναι πολυ απολαυστικα ομως, σε μεγαλο βαθμο ανεβασαν το παιχνιδι στα ματια μου, ηταν μια ευκαιρια να ξαναπαιξω τις πιστες του παιχνιδιου με νεο στοχο αυτη τη φορα.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X