Announcement

Collapse
No announcement yet.

Red Dead Redemption

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Και μια ακομα ερωτηση.

Originally posted by deus_d0pe View Post
    Μaster Hunter 6,
    Τα cougars τα βρηκες στο New Austin(και τα σκοτωσες με το μαχαιρι) ή στο Μεξικο?

Comment

• Originally posted by deus_d0pe View Post
      Ρε συ Boss λογικά στο Mexico έχεις μπει, έτσι; Ο πρώτος stranger που συναντάς είναι ο τυπάς που θέλει να πετάξει και σου ζητά 20 feather από πουλάκια, 10 red sage και κάτι άλλες βλακείες.
      Tα δύο πρώτα σου λέει που να τα βρεις (με ονόματα περιοχές πάνω στο χάρτη). Το τρίτο σου λέει πως είναι κοντά σε μία γέφυρα, δίνει ένα όνομα, αλλά δεν την βρήκα. Μπορεί και να είναι στο κομμάτι του χάρτη που δεν ξεκλειδώθηκε ακόμη (west elizabeth).
      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Originally posted by hideo View Post
        Και μια ακομα ερωτηση.

Τα cougars τα βρηκες στο New Austin(και τα σκοτωσες με το μαχαιρι) ή στο Μεξικο?
        Στο New Austin τα βρήκα, συγκεκριμένα στη Rio Bravo περιοχή ενώ μάζευα red sage. Πάρε και κάνα medicine καλού κακού, δύο φορές να σε χτυπήσει ψόφησες.
        sigpic

Comment

• Red Dead Redemption Has.....Werewolfs?

Every time Rockstar puts out a new open world game, there tends to be numerous rumors of "wild beast" that roam the land. GTA San Andreas was Bigfoot, GTA IV was Ratman, and now we come to Red Dead Redemption. According to one of the users over at reddead.net Werewolf's exist in the world of Red Dead Redemption, and he has the proof....sort of.

Comment

• Oι 9 θησαυροί..

Comment

• Mετά από 39 ώρες παιχνιδιού και 61% complete έφθασα στο Blackwater ως Legend of the West:resp:.

Comment

• Φοβερή αλλαγή από τις ερήμους του Μεξικού πίσω στον πολιτισμό έτσι;
                Κι εγώ εκεί τον έχω αφήσει το τίτλο, λιώνω στο FFIX που το κατέβασα για πλάκα και κόλλησα....
                sigpic

Comment

• Originally posted by deus_d0pe
                  Φοβερή αλλαγή από τις ερήμους του Μεξικού πίσω στον πολιτισμό έτσι;
                  Aκριβώς αυτό θα έλεγα με πρόλαβες. Με αυτή την αντίθεση καταλαβαίνεις γιατί έλεγαν εκείνα τα μέρη της αμερικανικής δύσης "άγρια". Είδα και μια σακαράκα των αρχών του 20ου αιώνα και ενθουσιάστηκα! Πέρα από αυτήν την κορυφαία στιγμή, άλλη κορυφαία είναι όταν φθάνεις στο Μεξικό και παίζει το τραγούδι.

Από τα καλύτερα videogames που αρχισα και συνεχίζω να παίζω (δεν τερμάτησα ακόμη το σενάριο). Πράγματι το RDR αποτελεί μια πολιτιστική άποψη.

Comment

• Παίδες μία ερώτηση από την στιγμή που θα πάω στο Μεξικό θα μπορώ να γυρίσω πίσω στα παλιά λημέρια (Armandilo.MC Farlance Ranch κτλ) ;

Comment

• Μου έδειξε ένας φίλος μου videos και ξετρελάθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(δεν γουστάρω καθόλου την Rockstar)

Έχει βγει κ για pc?

Comment

• Originally posted by Bartman View Post
                        Παίδες μία ερώτηση από την στιγμή που θα πάω στο Μεξικό θα μπορώ να γυρίσω πίσω στα παλιά λημέρια (Armandilo.MC Farlance Ranch κτλ) ;
                        και βέβαια..

Comment

• Λοιπόν , έχοντας παίξει γύρω στις 18 ώρες και έχοντας φτάσει 40% θα ήθελα να γράψω 2-3 πράγματα για τον συγκεκριμένο τίτλο...
                          Είναι καταπληκτικό το αίσθημα ελευθερίας , η ατμόσφαιρα σε κάνει να πιστεύεις ότι πρωταγωνιστείς σε western , τα χρώματα στον ουρανό όταν ο ήλιος δύει ή ανατέλλει , οι άπειρες βόλτες με το άλογο ή ακόμα και με τα πόδια , οι τρελοί που συναντάς κάθε τρεις και λίγο στον δρόμο σου ζητώντας ότι τους κατέβει στο κεφάλι, η καταδίωξη από τον νόμο αν έκανες καμία μαλακία όπως να χτύπησες κάποιον κατά λάθος με το άλογο ή να σκότωσες κάποιος που σου την σπάει , τα duels αν σε πιάσουν να κλέβεις στο poker ...Όλα αποδίδονται πολύ καλά.
                          Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ορισμένες φορές οι αντιδράσεις των npc όταν βγάζεις το όπλο σου σε κάποια πόλη , που τρέχουν σαν παλαβοί ουρλιάζοντας λες και τους έβαλες νέφτι στον κώλο , πηγαίνοντας μέχρι την άλλη άκρη του χάρτη...

To online κομμάτι από το λίγο που το έχω παίξει μπορώ να πω πως είναι πάρα πολύ καλό , έχοντας παίξει τουλάχιστον μία φορά το κάθε mode , όλα τους αξίζουν . Μόνο το free roam mode με έχει ξενερώσει καθώς ναι μεν βρίσκω posse αλλά με ξένους κάτι το οποίο δεν μου αρέσει γιατί δεν υπάρχει συνεννόηση , άντε να τον πάρουν και άλλοι από εδώ μέσα να οργανωθούμε...

Να κάνω μία ερώτηση ... Το να βοηθήσεις τους τυχαίους περαστικούς στον δρόμο (όχι αυτούς με το "?" αλλά αυτούς με την μπλε βούλα) εκτός από φήμη και λεφτά δεν κερδίζεις και πρόοδο στα stats του παιχνιδιού , έτσι δεν είναι ;

Comment

• Originally posted by Bartman View Post
                            Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ορισμένες φορές οι αντιδράσεις των npc όταν βγάζεις το όπλο σου σε κάποια πόλη , που τρέχουν σαν παλαβοί ουρλιάζοντας λες και τους έβαλες νέφτι στον κώλο , πηγαίνοντας μέχρι την άλλη άκρη του χάρτη...
                            λολ γιατί εσύ αν έκανες μια βόλτα σε ένα μέρος και έβλεπες κάποιους να βγάζουν πιστόλια, τι θα έλέγες; γεια σας παιδιά;

Comment

• Όχι ρε απλά η αντίδρασή τους είναι κάπως αλλόκοτη , υποτίθεται ότι κάθε μέρα βλέπουν όπλα δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο. Ας τρέξει κάποιος να φωνάξει τον Σερίφη , είναι ανάγκη να τρέχουν όλοι ?

Comment

• Sorry για το double post.
                                Ρε σεις έχω παρατηρήσει ότι εδώ και 3-4 αποστολές δεν παίρνω καθόλου Honor , ξέρετε τι μπορεί να συνέβη ; Έχω ακόμα λίγο για να το κάνω max

Comment

Working...
                                X