Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resident Evil 5

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Το παιχνίδι δείχνει τρομερά στοιχεία. Δεν παίζεται ρε παιδιά η Capcom όταν θέλει να δουλέψει. Το περιμένω πως και πώς και είμαι σίγουρος ότι θα είναι εξαιρετικό παιχνίδι. Η καινούρια κοπελίτσα πανέμορφη και sexy, πιο πολύ στο στυλ της Ada παρά στην Jill. Go Capcom Go!

    Υ.Γ. Αυτή η γενιά δεν σας θυμίζει τα 16-bit; Που παρόλο που στηρίζεται σε sequels και δοκιμασμένες συνταγές, κάθε τίτλος που ανανεώνεται είναι εξαιρετικός; Halo3, GTA IV, Mario Galaxy, SF IV κ.α.
    Insert Coin

    Comment


    • Κάθε γενιά είχε τις ανανεώσεις της.Η 32-64 που τα έκανε όλα 3d η προηγούμενη γενιά με ανανεώσεις σειρών όπως το GTA κλπ.
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

      Comment


      • Το παιχνίδι δείχνει τρομερά στοιχεία. Δεν παίζεται ρε παιδιά η Capcom όταν θέλει να δουλέψει. Το περιμένω πως και πώς και είμαι σίγουρος ότι θα είναι εξαιρετικό παιχνίδι. Η καινούρια κοπελίτσα πανέμορφη και sexy, πιο πολύ στο στυλ της Ada παρά στην Jill. Go Capcom Go![/b]
        Kαλά για σένα πρέπει να λένε χειρότερα. Εγώ εδώ που είμαι σίγουρος ότι το MGS4, που θα κυκλοφορήσει σε κάποιες μέρες και ξέροντας και έχοντας δει πολλά για το game, θα τα σπάει 101% με λένε κάτσε πρώτα να το παίξουμε και εσύ μιλάς με σιγουριά πως το RE5 θα τα σπάει έχοντας ακόμη το game μήνες μπροστά του και μη ξέροντας για αυτό και πάρα πολλά πράματα. Πάντως ομολογώ πως κι εγώ εντυπωσιάστικά από το πρόσφατο video.
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

        Comment


        • Edw exei dikio o BigBOSS.
          Nintendo I.D.: paixtis
          3ds friend code: 2664-2347-7128

          Comment


          • ρε σεις μην προτρέχετε.άλλο πράγμα λέει ο jedah,άλλο λέτε εσείς.σταματήστε να βλέπετε παντού συνωμοσίες ενάντια στο mgs4(BB σε σένα αναφέρομαι).
            Carpe diem

            Comment


            • Εδώ φαίνεται πως είναι καθαρός ενθουσιασμός BigBoss όχι καθημερινή προπαγάνδα ότι το MGS is teh b3st G@m3 3v@r και teh pStriple rul3z.

              Πάντως ρε Jedah όντως τι είδες στο Resident Evil 5 και ενθουσιάστηκες τόσο; Εγώ πάλι απλά μου άρεσε το trailer και απλά η συνέχεια πατάει στην συνταγή του 4 που είναι απίστευτο παιχνίδι. Αν απλά γουστάρεις συνέχεια από το 4 όπως και εγώ άλλωστε λογικό είναι να ενθουσιάζεσαι αλλά σίγουρα νέα στοιχεία πέρα της γκόμενας και περίπτωση co-op δεν έχουμε δει τίποτα το συνταρακτικό.

              Chill Out man.

              Comment


              • Play AND THEN judge!Το αντιστροφο ειναι κομματακι αφελες...

                Τωρα οσον αφορα το να εχουμε καποιες Χ αρχικες εντυπωσεις...δεν ειναι κακο,απλα δε πρεπει να εμμενουμε σε αυτες και να αφηνουμε το hype να μας επηρεαζει.
                <div align="center">

                "Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

                Comment


                • +1
                  An dn to paikseis dn mporeis na&#39;sai 100% sigouros gia tpt.Exoume anaferei polla paradeigmata sto parel8on opou alla perimename kai alla eidame.
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

                  Comment


                  • Ενταξει δεν ειπε και κατι παραλογο ο Jedah.Φαινεται πολυ προσεγμενο απο τα videos.H πρωτη εντυπωση λοιπον ειναι θετικη.Μενει να δουμε πως θα ειναι και στην πραξη το παιχνιδι.

                    Comment


                    • Εδώ φαίνεται πως είναι καθαρός ενθουσιασμός BigBoss όχι καθημερινή προπαγάνδα ότι το MGS is teh b3st G@m3 3v@r και teh pStriple rul3z.[/b]
                      Oκ φίλε και να το λέω αυτό, εσένα τι σε πειράζει; σε έβρισα ή μπήκα σε topic άλλων μεγάλων game και έκανα συνεχές spam.
                      Star Citizen videos Star Citizen gallery

                      Comment


                      • Oκ φίλε και να το λέω αυτό, εσένα τι σε πειράζει; σε έβρισα ή μπήκα σε topic άλλων μεγάλων game και έκανα συνεχές spam.
                        [/b]
                        Δεν πειράζει....... Κουράζει. B)

                        Comment


                        • <div align="center">Εχω ενθουσιαστει με ενα παιχνιδι και πιστευω οτι θα ειναι τρομερο.

                          Προσπαθω να πεισω ολους οτι αυτο θα ειναι το απολυτο παιχνιδι.</div>
                          Do a barrel roll!

                          Comment


                          • Μισό λεπτό να πιάσουμε τα θέματα ένα-&#39;ενα:

                            Ο λόγος που ενθουσιάστηκα είναι πως το παιχνίδι δείχνει να πατά στην συνταγή και τα mechanics του 4 (που λάτρεψα και αγόρασα 2 φορές (GC & PC)), με βελτιωμένο απίστευτα ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για παιχνίδια του είδους: τον τεχνικό τομέα. Αν έκανα λάθος και όσα δείχνει το video δεν είναι in-game τότε ναι, ενθουσιάζομαι τζάμπα. Αν όμως κατάλαβα καλά δεν είναι prerendered cutscenes και ακόμα και τα cutscenes είναι real-time από την μηχανή του παιχνιδιού. Όπως και να έχει ετούτη η γενιά έκανε σπουδαία δουλειά στο να παρέχει φανταστικά βελτιωμένα sequels και το RE5 δείχνει να συνεχίζει την πορεία αυτή. Επιπρόσθετα το παιχνίδι δείχνει πολύ καλύτερο οπτικά από ότι έχουμε δει ή περιμένουμε να δούμε από κοντά, όσων αφορά τα 360/PS3.

                            Τώρα για το MGS4 που αναφέρθηκε απλά η σειρά για εμένα πέθανε μετά το πρώτο MGS. Το Twin Snakes με κούρασε στον χειρισμό και το παράτησα. To MGS2 δεν το έπαιξα, αλλά με κουράζουν τα μεγάλα cutscenes οπότε δεν έχασα τίποτα. Το MGS 3 με κούρασε με τα συνεχόμενα loading και την απαίτηση να μπαίνεις κάθε λίγο και λιγάκι στο μενού για να αλλάζεις καμουφλάζ. Για αυτούς τους λόγους δεν με συγκινεί η κυκλοφορία του MGS 4, καθώς και ότι οπτικά δεν είναι στα επίπεδα που θα ήθελα.

                            Τελικά δεν καταλαβαίνω γιατί μετά από 18 χρόνια gaming, θα πρέπει ο ενθουσιασμός μου να μπαίνει στα καλούπια του καθενός εδω μέσα; Μήπως πείραξα κανέναν; Μήπως ειδικά σε αυτό το παιχνίδι έχει κανείς αμφιβολία ότι η Capcom δεν θα δώσει τον καλυτερο εαυτό της;

                            Θα σας θερμοπαρακαλούσα, ανεξάρτητα από τις προσωπικές σας προτιμήσεις, να μην κατακρίνετε τον ενθουσιασμό και την προσμονή κανενός. Στην τελική δεν είμαστε εδώ για να κρατάμε ισορροπίες και αποστάσεις σαν πολιτικάντιδες. Είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό μας για αυτό το χόμπι. Δεν έχω κανένα λόγο να είμαι συγκρατημένος ή να κρατώ ισορροπίες στα γούστα και τα θέλω μου.

                            Έχει αρχίσει να χαλάει η ατμόσφαιρα και δεν μου αρέσει καθόλου η κατάσταση αυτή...
                            Insert Coin

                            Comment


                            • Θα σας θερμοπαρακαλούσα, ανεξάρτητα από τις προσωπικές σας προτιμήσεις, να μην κατακρίνετε τον ενθουσιασμό και την προσμονή κανενός. [/b]
                              Έτσι ακριβώς είναι jedah και δε χρειάζεται να εξηγήσε για κάτι. Ενθουσιάστηκες με αυτό που είδες και προσωπικά χάρηκα πολύ με την έκφραση αυτού του ενθουσιασμού. Έλεος, δύο πράγματα βγήκες και είπες και ακολούθησαν 10 posts πάνω σε αυτό...

                              Comment


                              • Θα σας θερμοπαρακαλούσα, ανεξάρτητα από τις προσωπικές σας προτιμήσεις, να μην κατακρίνετε τον ενθουσιασμό και την προσμονή κανενός. Στην τελική δεν είμαστε εδώ για να κρατάμε ισορροπίες και αποστάσεις σαν πολιτικάντιδες. Είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό μας για αυτό το χόμπι. Δεν έχω κανένα λόγο να είμαι συγκρατημένος ή να κρατώ ισορροπίες στα γούστα και τα θέλω μου.

                                Έχει αρχίσει να χαλάει η ατμόσφαιρα και δεν μου αρέσει καθόλου η κατάσταση αυτή...[/b]
                                +1000
                                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                                Comment

                                Working...
                                X