Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resident Evil 5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Evans View Post
    Να μην το αγοράσεις. LE sux .
    Το ξέρω, αλλά αυτό το steelbook case μου γυάλισε από την πρώτη στιγμή :p Θα περιμένω λίγο ακόμα όμως για πτώση τιμής ... Έχω καλομάθει να αγοράζω παιγνίδια στο range των 20-25 ευρώ και τα 45 μου φαίνονται υπερβολικά πολλά

Comment

• Κι εγώ Νικ έλεγα ότι θα το πάρω στα 60€ αλλά τώρα περιμένω να πέσει στα 20-30 μαξ.Δεν την ξαναπατάω όπως με τη legendary του halo 3 (ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει):wall:
      Carpe diem

Comment

• Υπαρχει κανενας διαθεσιμος για co-op;

Comment

• Να κανονίσουμε αν θες.
          (Gamertag: Tananga)

Comment

• Xαχα.. Δεν τολμω να σε ρωτησω ποσες φορες το εχεις τελειωσει, αλλα απ οτι φαινεται δε λες να το βαρεθεις. Καλη φαση .

Comment

• Αρκετές, αλλά ήταν περισσότερο για achs και πλάκα με τα όπλα + κάποιες δοκιμές/περιέργεια παρά από πραγματική απόλαυση replay (όπως στο 4 στο οποίο το κάθε replay τα έσπαγε όπως το πρώτο playthrough).
              Το Mercenaries είναι καλή φάση για λιώσιμο

Comment

• Έβαλα χτες το Resident 5 και ασχολήθηκα περίπου 1.30 ώρα, δεν μπόρεσα άλλο ειδικά με το Batman να σιγοψιθυρίζει στην άκρη του μυαλού μου.

Από την αρχή πάντως τα vibes της εισαγωγής ήταν λίγο meh. Tώρα που το σκέφτομαι πρέπει να είναι η μόνη εισαγωγή RE παιχνιδιού που δεν μου έκανε καμία αίσθηση... Όποτε έλεγε "terrorist" ή "terrorism" έβγαζα σπυριά, είχα και τον macho-man dah Chris on drugs στην οθόνη, έναν αμερικάνο με επικριτική ματιά στο american system και ότιναναι.... Πάλι καλά που έσκασε η Sheva μύτη γιατί το σκηνικό άρχιζε να μου φέρνει πονοκέφαλο.

Αλλά εντάξει, ο πονοκέφαλος και οι ζαλάδες ήρθαν στη συνέχεια. Σε όσες σκηνές δράσης έπαιξα υπήρχε ένα playfield με πόρτες, σκεπές, βαρέλια που σκάνε και μια ντουζίνα Infected να μας κυνηγάει και να πρέπει τώρα εγώ να ανταπεξέλθω τρέχοντας και βρίσκοντας καίρια spots για να τους αντιμετωπίσω καλύτερα χρησιμοποιώντας τον άθλιο χειρισμό του παιχνιδιού. Στο normal mode τα πυρομαχικά ήταν ψιλο-περιορισμένα κυρίως γιατί τα μοιράζεσε σε 2 χαρακτήρες και με τον αριθμό των αντιπάλων πολλές φορές οι μάχες γινόντουσαν melee.... Δε γίνεται να τρέχω δύο βήματα, να σταματάω να βαρέσω, να τρέχω ξανά λίγο παραπέρα και ξανά τα ίδια όταν σε κυνηγάει τέτοιο μπουλούκι..... Γενικά πολύ action στήσιμο στις μάχες με εντελώς λάθος χειρισμό.

Δυο τρεις φορές έχασα τον προσανατολισμό μου, οκ μου βάζεις το map πάνω δεξιά αλλά κάνε sticky to north και μη γυρνάς γύρω γύρω όταν στρίβω.... Τώρα, εκτός από το mini-map υπάρχει χάρτης όλης της περιοχής να εμφανίζεται ή όχι γιατί δεν βρήκα κάτι....

Το άφησα στο πρώτο boss που καις στον φούρνο, το οποίο boss μόλις το είδα τηλεμεταφέρθηκα στο twilight zone, λέω από τι παιχνίδι το σκασε τούτος; Μια άμορφη μάζα που έμοιαζε με εξωγήινο οργανισμό τώρα λέω θα μας φάει και θα μεταμορφωθούμε σε Venom.....

Σταμάτησα σκεφτόμενος πόσο πιο "Resident Evil" ήταν η Ισπανία του 4 σε σχέση με την Αφρική του 5 και θα το συνεχίσω ξανά σήμερα μόνο κ μόνο να δω αν αλλάζει καθόλου η ατμόσφαιρα, αν και με ντάλα ήλιο χλώμο το κόβω.
                sigpic

Comment

• Παρτο στο χαβαλε για να μη πανε τα λεφτα σου χαμενα!

Σοβαρα εχεις δικιο σε αυτο που λες για το 4 κτλ.Ειχε λιγο μυστηριο ρε παιδι μου,ψαχνοσουνα.Σε πηγαινε καπως πιο αργα κτλ,στο RE5 ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΒΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ.

Χωρις να θελω να στο χαλασω νομιζω θα ξερεις πως ο νταλα ηλιος ειναι ολη την ωρα αν και εχει και κλειστα επιπεδα και ενα με σκοταδι,το οποιο χανει τη μαγκια ομως γιατι ειναι κλειστο κ αυτο επι το πλειστον.Τεσπα αν θες ατμοσφαιρα παιξε dead space 1000 φορες ανωτερο σε σκηνικα,ηχο κτλ.

Παντως εγω γουσταρα το μπαμ μπουμ και μονος μου σολο εβγαλα και το professional που εισαι ενα hit,ειναι γνωστο πως εγω σολο δινω ρεστα,γνωστος μπογιατζης τεσπα.75 ωρες το save μια χαρα μου εκατσε,λιωστο.
                  Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• οκ κατάλαβα.... Με βλέπω για κάνα διπλό με τον bro, να το χαρούμε τουλάχιστον γιατί μόνος μου δε βλέπω να τη παλεύω.....
                    sigpic

Comment

• Πήρα το R.E. 5 gold και επειδή δεν πρόκειται να το παίξω μόνος μου ψάχνω άτομο που να θέλει να παίξει online co-op (έστω και μόνο για το κανονικό scenario/game). Ή αυτό, ή έναν εθελοντή να δανείσει το παιχνίδι στο Ramparter να παίξω με αυτόν (δεν χρειάζεται να είναι το Gold)

Comment

• Σύντομα θα έχω gold οπότε αν ψήνεσαι το αρχίζουμε από Δευτέρα-Τρίτη.
                        Carpe diem

Comment

• Σύντομα δε θα έχω gold οπότε αν ψήνεσαι το αρχίζουμε από καποια Δευτέρα-Τρίτη μετα τα μεσα Αυγουστου (που ελπιζω να χω και gold ως τοτε).

Comment

• Eγω παντως RE5 μπορω να παιξω χωρις καθολου lag και μαλιστα τζαμπα. Ειπε κανεις κατι;
                            Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Πλάκα πλάκα ψήνεσαι να περιμένεις να βρω το GOLD για να παίξουμε και τα dlcs;
                              Carpe diem

Comment

• Γραφω σε αυτο το θρεντ για το τελευταιο παιχνιδι που περιμενα να γραψω ποτε, αλλα κι ομως τελειωσα solo το Resident Evil 5 (τι κερδιζω; ).

Ειχα κανει τουλαχιστον 3 αποπειρες με φιλους και παντα βαριομασταν καπου στο 1ο chapter και δικαιολογημενα εδω που τα λεμε.
                                Παρολαυτα λεω κοιτωντας το ραφι μου προχθες πως ok, wtf, ο,τι εχω το εχω τελειωσει - αντε να φυγει και αυτο να κλεισει το κεφαλαιο του 360 για την ωρα.

Με 2 chapters τη μερα μου πηρε ενα 3ημερο. Περιμενα να δω ποτε θα βελτιωθει, ποτε θα φτιαξει λιγο η ατμοσφαιρα, ποτε κατι θα αρχισει να αλλαζει τελοσπαντων αλλα φευ.. Ματαια η αναμονη και οι οποιες προσδοκιες.

Το RE5 ειναι ο ορισμος του αδιαφορου παιχνιδιου, πολυ αβολο gameplay και μια γενικοτερη εκτος τοπου και χρονου νοοτροπια.
                                Μπορουσε εστω να χε καλα boss fights ή QTE, αλλα ακομα και εκει ηταν πολυ αδιαφορο.
                                Καμια σχεση με το 4 και οκ πανε κι ερχονται ολα αυτα, αλλα να μην προσπαθησουν να το κανουν εστω λιγο πιο ατμοσφαιρικο;

Ολο το κλιμα ηταν σαν να παιζω ενα Gears of War με last gen gameplay (RE4).
                                Πραγματικα απορω αν αρεσε σε καποιον αυτο το παιχνιδι, εγω οκ το τελειωσα απο πεισμα πιο πολυ, αλλα πραγματικα ηταν ο ορισμος της αγγαρειας.

Στην πορεια εχω διαφορα κατα νου να πιασω μιας και δεν παιζει και η τρελη ορεξη για FF XIII που ελεγα και αναρωτιεμαι αν καποια στιγμη θα πρεπε να δω Batman: AA και κανα A. Creed 2 να μου φυγει κι εμενα η περιεργεια οσον αφορα το τι αλλαξε πια απο το 1 και εγινε τοσο καλυτερο.

Comment

Working...
                                X