Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resident Evil 5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μα δε διαφωνω, απλα μια σκεψη εκανα φιλε μου .
    <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

• Ναι ρε δεν υπαρχει προβλημα απλα νομιζα οτι καταλαβες λαθος αυτο που εγραψα

και το διευκρινησα για να μην παρεξηγηθω (οχι απο εσενα συγκεκριμενα)

Comment

• eho di ta nea videos ke den mporo na perimeno mono pou ida ton wesker me ekane na trelatho apo tin hara mou ida omos kati sto telos tou alternate trailer pou me stenohorise

Comment

• IIIII spoiler alert&#33;&#33;&#33;Ti htan afto pou ksestomhses?Svhsto grhgora prin to doun kai alloi...Dn ginetai na mhn trwme to spoiler sth mapa se afto to forum pia?Eleos...
          Nintendo I.D.: paixtis
          3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Co-op Videos&#33;
            http://www.gametrailers.com/player/41387.html
            http://www.gametrailers.com/player/41381.html
            Ωραία τα βιντεος αλλά οι γιαπωνέζοι που μιλούσαν συνέχεια μου τα κάνανε μπαλόνια να πούμε&#33; ΣΚΑΣΤΕ ΠΙΑ&#33;&#33;&#33;
            I attack sharks
            when i smell them bleed
            I dont go swimming
            water just wants to be around me.

Comment

• Η αλλιώς
              TGS08: Resident Evil 5 15 minutes of gameplay
              http://www.gamersyde.com/stream_8962_en.html

Comment

• Εγώ απόφασισα πάντως να μην βλέπω video απο τα games που πρόκειτε να πάρω, γιατί έγινε κάποια ζημιά με το MGS4. Έτσι δεν πρόκειτε να δω άλλο video από το RE5, πέρα από κάποια αρχικά που έχω ήδη δει.
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• an kanis search sto intrenet olo kai kapio spoiler tha dis

Comment

• Πραγματικα παντως, το spoiler count σε ορισμενα promotional trailers εχει ξεφυγει ασχημα...
                    <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

• To ξεκινησα με εναν φιλο co-op και μου αρεσει παρα πολυ.Ειχα δοκιμασει να το αρχισω και μονος μου,μου αρεσε,αλλα πραγματικα δεν συγκρινεται η εμπειρια.

Μεχρι στιγμης (εχοντας συνηθισει πλεον τον χειρισμο) ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

Comment

• Σε split screen πάντως είναι ελεινό.Δοκιμάσαμε να το παίξουμε με ένα φιλαράκι και δεν παιζόταν.Το ένα παράθυρο είναι στην μια μεριά και το άλλο στην άλλη(όχι το ένα κάτω από το άλλο όπως έπρεπε να είναι) και μπερδεύεσαι κάργα!Στο demo δεν ήταν έτσι.
                        Nintendo I.D.: paixtis
                        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Εννοειται οτι δεν το παιζω split screen
                          Δεν παλευεται η εικονα.Εκτος του οτι μπερδευεσαι... ειναι πολυ κουραστικο για τα ματια.

Comment

• Το παιξα αρκετα σε ενα φιλαρακι εδω περα και μπορω να πω οτι το χαρηκα πολυ περισσοτερο απ'το demo. Ευκολα θα το παιρνα για co-op.

ΥΓ: Στο easy ειναι easy ακομη και για μενα, παιζω σαν νουμπας και ειμαι ανετος, δε χανω παρα μονο σε καμια παγιδα, boss κλπ.
                            Do a barrel roll!

Comment

• 45 ευρώ το Collector's από το Play.com .. Λέτε να το τσιμπήσω ?? Σκεφτόμουν να περιμένω μέχρι να βρώ price cut στα 30 ευρώ, αλλά είναι αρκετά tempting και σε αυτή την τιμή ..

Comment

• Να μην το αγοράσεις. LE sux .

Comment

Working...
                                X