Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
eho di ta nea videos ke den mporo na perimeno mono pou ida ton wesker me ekane na trelatho apo tin hara mou ida omos kati sto telos tou alternate trailer pou me stenohorise
IIIII spoiler alert!!!Ti htan afto pou ksestomhses?Svhsto grhgora prin to doun kai alloi...Dn ginetai na mhn trwme to spoiler sth mapa se afto to forum pia?Eleos...
Nintendo I.D.: paixtis 3ds friend code: 2664-2347-7128
Εγώ απόφασισα πάντως να μην βλέπω video απο τα games που πρόκειτε να πάρω, γιατί έγινε κάποια ζημιά με το MGS4. Έτσι δεν πρόκειτε να δω άλλο video από το RE5, πέρα από κάποια αρχικά που έχω ήδη δει.
To ξεκινησα με εναν φιλο co-op και μου αρεσει παρα πολυ.Ειχα δοκιμασει να το αρχισω και μονος μου,μου αρεσε,αλλα πραγματικα δεν συγκρινεται η εμπειρια.
Μεχρι στιγμης (εχοντας συνηθισει πλεον τον χειρισμο) ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.
Σε split screen πάντως είναι ελεινό.Δοκιμάσαμε να το παίξουμε με ένα φιλαράκι και δεν παιζόταν.Το ένα παράθυρο είναι στην μια μεριά και το άλλο στην άλλη(όχι το ένα κάτω από το άλλο όπως έπρεπε να είναι) και μπερδεύεσαι κάργα!Στο demo δεν ήταν έτσι.
Nintendo I.D.: paixtis 3ds friend code: 2664-2347-7128
45 ευρώ το Collector's από το Play.com .. Λέτε να το τσιμπήσω ?? Σκεφτόμουν να περιμένω μέχρι να βρώ price cut στα 30 ευρώ, αλλά είναι αρκετά tempting και σε αυτή την τιμή ..
Comment