Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resident Evil 5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Η ερωτηση μου ομως για τον Snake ειναι αυτη:H ετυμολογια που αντιπροσωπευει κατι που πρωτοεμφανιζεται ή εδραιωνεται/γινεται γνωστο στο ευρυ κοινο δεν οριζεται κατα τη γνωμη σου απο τον πρωτοπορο;Εκει νομιζω διαφωνουμε...
    [/b]

Βασικα οχι δεν διαφωνουμε

την upoκατηγορια/κονσεπτ "survival horror" σιγουρα την ονομασε και την εκανε γνωστη το RE αν και οπως ειπες και εσυ δεν ηταν το πρωτο

εγω ειπα:
    το οτι το πρωτο RE ονομασε το κονσεπτ αυτο survival horror δεν σημαινει οτι δημιουργησε και ενα νεο ειδος [/b]
    με την λεξη ειδος θελω να πω οτι το RE ηταν ενα adventure/action game και σιγουρα δεν δημιουργησε αυτο το ειδος

αυτο που εκανε ειναι οτι οναμασε και κατεστησε γνωστη και δημοφιλη την θεματολογια "survival horror"

μια θεματολογια που κατα την γνωμη μου δεν εχασε το RE4 (ισως σε αυτο να διαφωνουμε)
    αυτο που για εμενα εχασε ειναι των adventure προσανατολισμο του
    και αντικατεστησε πολλα απο τα στοιχεια που το εκαναν γνωστο με περισοτερο action και shooting

Comment

• Περα απο καθε τι αλλο αυτη η κουβεντα μας αποδεικνυει ενα πραγμα:Μεταξυ πολιτισμενων ανθρωπων γινονται πολιτισμενες συζητησεις .
      <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

• εγώ τόση ώρα που διαβάζω πραγματικά κουράστηκα.η άποψη του Σωτήρη με καλύπτει πλήρως,χωρίς αυτο να σημαίνει πως διαφωνώ με τους FiOth,sOLiD Snake.απλά πιστεύω ότι πολύ το έχουμε κουράσει το θέμα της φύσης του re4.έχει σημασία το είδος του;καμία.είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ;αυτό έχει σημασία.και η απάντηση είναι ΝΑΙ&#33;&#33;&#33;ΤΕΛΟΣ&#33;&#33;&#33;
        Carpe diem

Comment

• EDGE PREVIEW
          http://www.edge-online.com/magazine/reside...volution-horror
          Aside from these basics, there are all the series staples you might expect. Crates and explosive barrels return, with the latter packing significantly more oomph. A slightly slimmer version of RE4?s chainsaw-toting Ganado pops up at one stage, and will happily slice through his compatriots to get to you, while a hulking monstrosity with an axe is destined to end many unwary players? lives. Add in some neat cinematic touches, such as Chris? communication with a helicopter pilot, and the hope is that the tight pacing and twists of Resident Evil 4 can be carried over into a more expansive setting. In short, Resident Evil 5 is going to be like Resident Evil 4, but bigger, much better looking, and with many more enemies. Which isn?t a bad prospect.
          [/b]
          Bigger, better and more Badass&#33; Χμμ..... οκει, θα το πάρω B)
          I attack sharks
          when i smell them bleed
          I dont go swimming
          water just wants to be around me.

Comment

• Bigger, better and more Badass&#33; Χμμ..... οκει, θα το πάρω B)
            [/b]
            Τι μου θυμίζει αυτό? Χμ Gears of War 2 μήπως? Αλλά ναι ξέρω αφού δεν έχει πρωτότυπα στοιχεία ή νέους μηχανισμούς δεν αξίζει.Μία από τα ίδια είναι...αυτό και το RE 5 και τόσες άλλες στάσιμες σειρές. <_<

Πάντως για όσους παραπονιούνται επί την ευκαιρία και του παραπάνω θέματος <<evolution of gaming series>> για την στασιμότητα στην οποία έχουν εισέλθει εδώ και χρόνια( Loggo πολύ μου άρεσαν τα μακροσκελή σου posts) διάφορες σειρές λέγε με Tomb Raider ή The Legend of Zelda και με όλη την καλή διάθεση που έχω αλλά και τα εκατοντάδες κλικ κλικ στο πληκτρολόγιο έχετε αναρωτηθεί ποτέ να κόψετε το gaming?

Δεν μπορεί, κάτι θα φταίει.Είμαι τόσο λάθος? Το ένα μας βρωμάει,το άλλο μας ξυνίζει και το τρίτο μας χαλάει...

Comment

• Μη ξεχνάς ότι μερικά post και μερικές φωνές από gamers είναι τις περισσότερες φορές αφορμές για τους developer να αλλάξουν πέντε πράγματα που ίσως θέλουν αλλαγή. Αν δε φώναζε ο κόσμος για το Sunshine είναι πιθανότερο να βλέπαμε ένα Sunshine 2 παρά το Galaxy, αν δε φώναζε ο κόσμος για το Resident Evil, μπορεί το Resident Evil 4 να μην ήταν αυτό που ήταν κοκ.

Τα games για να παίζουμε, τα forum για να συζητάμε.

Ίσως αν το 2018 παίζεις Gears of War 8 και είναι copy paste με το 1, να κάνεις κι εσύ post στο συγκεκριμένο θέμα.
              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Ren σε βρισκω υπερβολικο και το λεω γιατι το εχω ξαναδει το σκηνικο.
                Δε μιζεριαζουμε ουτε γκρινιαζουμε χωρις λογο.
                Ο υγιης προβληματισμος και η αναλυση γυρω απο μια σειρα που εχουμε αγαπησει κατα καιρους δε νομιζω να εχουν να κανουν με ολα οσα περιγραφεις.

Χειροτερους θεωρω οσους μπορουν να παιζουν αδιαμαρτυρητα παιχνιδια τα οποια παραμενουν ολοιδια με την παροδο των ετων και θεωρουν τους εαυτους τους χαρουμενους γιατι μεχρι εκει φτανει ο οριζοντας τους.

Sorry for being off topic, αν θελει καποιος να συνεχισει καλυτερα να το κανει στο αντιστοιχο θεμα.

Comment

• Νομιζω ειναι αυτονοητο πως πρεπει να υπαρχει εξελιξη ομως στην περιπτωση του RE 5 ενταξει ρε παιδια, ακομα κι αν εχει πολλες ομοιοτητες με το RE 4 προκειται μονο για δυο τιτλους, δεν ειναι δα και τα The Legend of Zelda.
                  <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

• To RE5 δε χρειαζεται καποια ανανεωση, σιγουρα αρκει το bigger better and more badass.
                    Δε νομιζω κανεις να παραπονεθηκε για την εν λογω σειρα μετα την υποδειγματικη συνταγη του 4, ασχετα αν καποιοι "purists" δεν το αποδεχτηκαν ποτε.

Comment

• Kαλά το θέμα "ανανέωση" πρέπει να ανήκει στην τάξη των ιών...Εξαπλώνεται σε όλα τα υπόλοιπα θέματα και χρησιμοποιεί τους μηχανισμούς τους για να αναπαραχθεί και να αντιγραφεί
                      Originally posted by Raf
                      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• True, it&#39;s spreading like a virus.
                        Μιας και το αναφεραμε οπου να ναι ληγει το XBL subscription μου (τωρα βρηκε, λιγο πριν το SF2HD; )
                        Τελικα ακομα κι αυτο θελει ανανεωση, νισαφι πια βαρεθηκαμε, καντε κατι να ανανεωθει τωρα που γυριζει για ολους και για ολα.

Comment

• Φαγωθήκατε για ανανέωση???
                          Πάρτε την&#33;&#33;
                          Resident Evil 5 heads for TGS, to show new control system
                          http://www.qj.net/Resident-Evil-5-heads-fo...g/49/aid/123586
                          RE5 producer Jun Takeuchi has now confirmed that they&#39;ll finally be revealing the new control scheme in the game during the TGS event. He doesn&#39;t breathe a word about what the new control system will be like, and the only thing we have to go by is that he referred to it as "Gears-like".[/b]
                          Ανυπομονώ&#33;&#33;&#33;
                          I attack sharks
                          when i smell them bleed
                          I dont go swimming
                          water just wants to be around me.

Comment

• Δηλαδή ο Christaras θα κάνει κωλοτούμπες,θα κρύβεται πίσω από πεζούλια και κολόνες και θα πυροβολάει Fifty Centides ενώ τρέχει? Γουστάρω...

Πάντως όσον αφορά το παραπάνω μου πόστ έχετε δίκιο.Ήμουν υπερβολικός αλλά ξέρετε η θέληση για νεωτερισμό,αλλαγή και πειραματισμούς ορισμένες φορές για τους παίκτες πρέπει να ακολουθεί και τις ανάγκες των παικτών? Δηλ. να φωνάζουμε να δούμε κάποιες σημαντικές αλλαγές στα Franshise π.χ. Tomb Raider ή στα Project Zero (τυχαία λέμε) αλλά ένα Final Fantasy XIII να το θέλουμε στην κλασσική συνταγή της σειράς ή όταν η ανανέωση επιτυγχάνεται λέγε με FF XII και RE 4 να μας απογοητεύει που το όλο look όπως και οι μηχανισμοί gameplay μας φαίνονται απρόσιτα.
                            Δεν είναι και τόσο εύκολο να σκεφτείς να αλλάξεις ακόμα και ριζικά ένα τίτλο πόσο μάλλον να το πράξεις όταν δεν είσαι σίγουρος ότι ο χρόνος και ο κόπος ανάπτυξης θα βρει ανταπόκριση στις επιθυμίες των παικτών και να έχει ως επακόλουθο αποτέλεσμα ουσιαστικές απολαβές.
                            Όπως ξέρουμε όλοι δεν είναι απλά τα πράγματα για να γίνει μία τέτοια διαδικασία.Το να εκφραζόμαστε στα forum και να ζητάμε αυτό και το άλλο μία κουβέντα είναι.Από κει και πέρα όταν θέλεις να ξεφύγεις από την θεωρία ξεκινούν τα εμπόδια και οι αντιφάσεις.Πάντα θα υπάρχουν νεωτερισμοί και πάντα θα βλέπουμε τίτλους πρωτότυπους ή και διαφορετικούς φωνάζοντας και μη (το DS είναι γεμάτο με δαυτούς) όπως και έχουμε πάμπολλα παραδείγματα χρόνια τώρα γνωστής συνταγής.

Για να τελειώνω με την πάρλα μου ας προσπαθήσουμε να το δούμε κι από την μεριά του κατασκευαστή ή της εταιρείας και να κοιτάξουμε τι είναι πραγματικά συμφέρον γι&#39; αυτούς και όχι μόνο για μας.Εγώ μπορεί να θέλω να αλλάξουν τα πάντα στα παιχνίδια αλλά το τι συμφέρει καλύτερα την επιχείρηση φαίνεται μέσα από την θετική/αρνητική στάση κυρίως της πλειοψηφίας της καταναλωτικής άποψης στην βιομηχανία του gaming και όχι μέσα από μία περιοριστική επιθυμία του θέλω εγώ,εσύ ή εκείνος...

Φτου βαρέθηκα με την φλυαρία...πάω να παίξω EDF 2017.

Loggo να δω πότε θα σε δω να παίζεις σοβαρά και χεσβοξ 360 κάποια στιγμή.Με Fable 2 ίσως? B)

Comment

• Εμενα αυτο που δε μ&#39;αρεσε ειναι το "more enemies" σε σχεση με το RE4.

More enemies = less atmosphere
                              Θα ερθει η στιγμη που πολλοι θα αγανακτησουν με τις μαχες του παιχνιδιου και ο κοσμος θα ζητησει Resident Evil στη φιλοσοφια των πρωτων τιτλων.

ΥΓ: O Loggo δεν ενδιαφερεται να παιξει παιχνιδια στο 360, πηρε τη κονσολα μονο και μονο για να ενισχυσει τη Microsoft.
                              Do a barrel roll!

Comment

• Ουτως ή αλλως δεν τιθεται θεμα ατμοσφαιρας με την εννοια που θα ηθελαν καποιοι (ουτε το 4 ειχε καποια ιδιαιτερη ατμοσφαιρα), οποτε δε νομιζω να ισχυει κατ αναγκη αυτο που λες.
                                Σιγουρα, αν το κανουν σαν fps θα ειναι υπερβολη, αλλα δε νομιζω να φτασουν εκει.

Comment

Working...
                                X