Announcement

Collapse
No announcement yet.

Deus Ex: Human Revolution

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Θέλω κι εγώ καπαρτίνα.
    Carpe diem

Comment

μολις εφυγε pre order για την καπαρντινα (πλακα πλακα εψαχνα μια για το χειμωνα) σαν καλο fashion victim που ειμαι its all about style, black is my colour after all

Comment

ΑΠΑΙΤΩ να ανέβει φωτογραφία με εσένα να τη φοράς αν όντως την παρήγγειλες και δε μας τρολλάρεις ομαδικά.
        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Δερμάτινη καπαρντίνα δε φοράει ο τύπος;
          Originally posted by Squall Leonhart
          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          Originally posted by Ryu_gr
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Originally posted by Titus View Post
            ΑΠΑΙΤΩ να ανέβει φωτογραφία με εσένα να τη φοράς αν όντως την παρήγγειλες και δε μας τρολλάρεις ομαδικά.
            θα περιμενεις μεχρι τον οκτωβριο ομως και θα απαιτησω με την σειρα μου να την κορνιζαρεις

Comment

ΜΠΟΥΑΑΑΑΑΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥ!!!

Έχασα ένα sidequest! Που να πάρει και να σηκώσει, δε βρήκα το sidequest με το barman στο Hive και τώρα έχω προχωρήσει πάρα πολύ για να το ξανακάνω load! Γαμώ την ατυχία μου, τώρα μένει για το δεύτερο playthrough...

Αν το παίξει κανείς ας μου πει τι περίπου γίνεται και αν αξίζει σα sidequest.
              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Ποιον barman; Σε πoio Ηive; AAAAAA παίζεις το game δε μας λυπασεεεε!!!!!!!!
                sigpic

Comment

εεεεπ!! για το νεο deus no spoilerszzzz ουτε για little tiny sidequests ,θα πεσει φωτια να μας καψει!!

Comment

Ρε παιδιά η beta που διέρευσε έχει καμια σημαντική διαφορά απο την τελική έκδοση;;σε επίπεδο γραφικών κτλ;;
                    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

γιατι να κατεβασεις την beta αφου το παιχνιδι βγηκε ηδη μπορεις να βρεις να κατεβασεις την κανονικη εκδοση, shame on you βεβαια για to deus ex θα πεσει φωτια να μας καψει, original λεμε!!

Comment

Originally posted by Vaynard View Post
                        γιατι να κατεβασεις την beta αφου το παιχνιδι βγηκε ηδη μπορεις να βρεις να κατεβασεις την κανονικη εκδοση, shame on you βεβαια για to deus ex θα πεσει φωτια να μας καψει, original λεμε!!
                        ήδη έχω κατεβάσει την beta που διέρευσε απο τον Ιούνιο
                        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

εχω γραψει λιγες ωρες....τι παιχνιδουμπα ειναι αυτη ρε σεις? τα παντα ειναι προσεγμενα μεχρι τελευταια λεπτομερια μεχρι και μερικα sidequests θα μπορουσανε να κανουνε για main στορυ quests σε αλλα rpgs, μονο τα loading times και το ασταθες frame rate χαλανε λιγο το pacing

το hacking ειναι εθισμος!!

Comment

απλώς γαμάει, είναι αρώστια το παιχνίδι, να σας ρωτήσω, οταν γυρνάω γύρω γύρω κάνει οριζόντιο σπάσιμο σε σας?

Comment

Αν δεν εχεις παιξει τα 2 πρωτα χανεις πολύ από την ατμοσφαιρα και την ιστορια;

Comment

οχι ιδιαιτερα γιατι ειναι prequel του πρωτου, αλλα αδερφε... να μην εχεις παιξει κανενα deus ex? περνα εξω

seriously παιξτο αφοβα το human revolution

Comment

Working...
                                X