Θέλω κι εγώ καπαρτίνα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Deus Ex: Human Revolution
Collapse
X
-
ΑΠΑΙΤΩ να ανέβει φωτογραφία με εσένα να τη φοράς αν όντως την παρήγγειλες και δε μας τρολλάρεις ομαδικά.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Δερμάτινη καπαρντίνα δε φοράει ο τύπος;Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
ΜΠΟΥΑΑΑΑΑΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥ!!!
Έχασα ένα sidequest! Που να πάρει και να σηκώσει, δε βρήκα το sidequest με το barman στο Hive και τώρα έχω προχωρήσει πάρα πολύ για να το ξανακάνω load! Γαμώ την ατυχία μου, τώρα μένει για το δεύτερο playthrough...
Αν το παίξει κανείς ας μου πει τι περίπου γίνεται και αν αξίζει σα sidequest.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Ρε παιδιά η beta που διέρευσε έχει καμια σημαντική διαφορά απο την τελική έκδοση;;σε επίπεδο γραφικών κτλ;;
Comment
-
Originally posted by Vaynard View Postγιατι να κατεβασεις την beta αφου το παιχνιδι βγηκε ηδη μπορεις να βρεις να κατεβασεις την κανονικη εκδοση, shame on you βεβαια για to deus ex θα πεσει φωτια να μας καψει, original λεμε!!
Comment
-
εχω γραψει λιγες ωρες....τι παιχνιδουμπα ειναι αυτη ρε σεις? τα παντα ειναι προσεγμενα μεχρι τελευταια λεπτομερια μεχρι και μερικα sidequests θα μπορουσανε να κανουνε για main στορυ quests σε αλλα rpgs, μονο τα loading times και το ασταθες frame rate χαλανε λιγο το pacing
το hacking ειναι εθισμος!!
Comment
Comment