Announcement

Collapse
No announcement yet.

Donkey Kong Country Returns

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Το ξεκίνησα χθες.
    Ρε σεις αυτό είναι δύσκολο! Με την καλή έννοια και όχι του cheap δύσκολου.
    Και τα puzzle κομμάτια που τα κρύβουν οι άτιμοι; Μόνο στην 1-1 τα έχω βρει όλα. :xp:

Comment

• 73% και έχω ακόμα τον όγδοο κόσμο.
      Καλά στις τελευταίους κόσμους το level design απογειώνεται.

Comment

• Ετσι ετσι, πες ποσο τελειος ειναι ο 7ος κοσμος. Switcheroo, cog jog, music madness, foggy fumes .
        O 8ος δεν ειναι τοσο ωραιος, αλλα ειναι σιγουρα αρκετα challenging. Hot rocket (8-2) ftw, χανεις ζωες με το τσουβαλι εκει στο χαλαρο.

Comment

• Originally posted by Xeno View Post
          Ετσι ετσι, πες ποσο τελειος ειναι ο 7ος κοσμος. Switcheroo, cog jog, music madness, foggy fumes .
          O 8ος δεν ειναι τοσο ωραιος, αλλα ειναι σιγουρα αρκετα challenging. Hot rocket (8-2) ftw, χανεις ζωες με το τσουβαλι εκει στο χαλαρο.
          6ος και 7ος τα σπάσανε άσχημα. Σήμερα έβγαλα και τις 3 πρώτες έξτρα πίστες, την 1 και 3 με όλα τα puzzle pieces. Νοιώθω πολύ hardcore τώρα

Comment

• Καλα οι εξτρα πιστες παιζουν μπαλα σε αλλο επιπεδο. Δε θυμαμαι να χω δει τετοιο level design σε αλλο παιχνιδι, ολες ειναι μια και μια πραγματικα.

Comment

• Το πηρα χτες μαζι με το New super mario bros wii ελπιζω να εχουν καλο co-op και τα 2 για λιωσιμο στις διακοπες..

Αντε να ασχοληθω και λιγο με το wii καιρος ηταν..

Comment

• Originally posted by i Have no Equal View Post
                Το πηρα χτες μαζι με το New super mario bros wii ελπιζω να εχουν καλο co-op και τα 2 για λιωσιμο στις διακοπες..

Αντε να ασχοληθω και λιγο με το wii καιρος ηταν..
                Στο NSMB Wii ευχαριστηθηκα πιο πολυ το co-op. Ειναι παιχνιδι που φωναζει co-op και ειναι εξαρχης φτιαγμενο με αυτο στο μυαλο.

Το DKC μπορω να πω πως το χαρηκα πιο πολυ μονος μου αλλα και σε καποιες πιστες που εκατσε φαση και επαιξα με ενα φιλο δεν ηταν κακο αλλα δε μπορω να πω πως το απογειωσε κιολας.

Τωρα για τη δυσκολια που λενε καποιοι, ηταν λογικο να το βγαλουν τοσο δυσκολο, αν και οχι εκνευριστηκα δυσκολο (στο συνολο του). Οταν βγαζουν ενα NSMB DS και ολοι λενε "ναι ηταν πολυ καλο αλλα τοοοσο ευκολο" και σου λεει η nintendo μετα οριστε το NSMB Wii που ειναι πιο δυσκολο και ολοι λενε "ναι ηταν πολυ καλο αλλα και αυτο οχι τοσο δυσκολο", τι μενει μετα; Σου λεει η Nintendo δια στοματος Retro παρε τωρα το DCK και αν σου βασταει μιλα.

Τα παραπανω αποτελουν προιον φαντασιας btw. :phil:

Κραταμε και σαν δεδομενο την παραπανω δυσκολια που ειχαν παντα τα DK και οριστε!

Σε καθε περιπτωση αν θες απλα να πας στον τελικο αρχηγο δεν ειναι τοσο δυσκολο.
                Γ@#!&$αι ολημερίς στα games αλλά οι τσέπες σου είναι άδειες; | gametrade.gr
                ninty.gr | The Greek Nintendo community!

Comment

• Επαιξα λιγο Co-op και NSMB και DKC και τα 2 δεν μου φανηκαν ευκολα.. Οχι τιποτα ιδιαιτερο μιας και ειμαι ακομα αρχη αλλα φαινετε οτι μετα θα δυσκολεψουν και θα εχουν αρκετα tricky parts.. Ισως ειναι οτι εχω να παιξω Mario και Donkey 2D απο την εποχη του SNES μαλλον.. Δεν θυμαμαι να ειχα δυσκολευτει σε κανενα DKC τα ειχα τελειωσει ολα και ημουν και 9 χρονων την εποχη που βγηκε το πρωτο DKC. Αυτο παιζει να ειναι ανετα πιο δυσκολο απο τα παλια.

Πολυ καλα και τα 2 παντως, μου θυμισαν τα νιατα μου..:phil:

Comment

• Οντως τα παλια DKC δεν ηταν δυσκολα, αντε το 2 λιγο και αυτο προς το τελος. Δυσκολοι ηταν οι επιπλεον κοσμοι (Lost World, Krematoa) στα 2 και 3.
                    Το DKCR ειναι μακραν το πιο δυσκολο και αυτο αρχιζει να φαινεται μετα τον 3ο κοσμο.

Δεν ειναι κατι τραγικο απλα ειναι απο τα πιο trial and error platformers που εχω δει.
                    Καλο co-op παντως δεν εχει σε αντιθεση με το NSMB, imo παντα.
                    Να τσεκαρεις οπωσδηποτε τις μυστικες πιστες (μια ανα κοσμο αν θυμαμαι καλα).

Μερικες θα σε στειλουν αδιαβαστο, η Retro παρεδωσε μαθηματα level design (στα οποια πολλοι κοπηκαν δυστυχως μιας και το παρατησαν ).

Comment

• Originally posted by Xeno View Post
                      Οντως τα παλια DKC δεν ηταν δυσκολα, αντε το 2 λιγο και αυτο προς το τελος. Δυσκολοι ηταν οι επιπλεον κοσμοι (Lost World, Krematoa) στα 2 και 3.
                      Το DKCR ειναι μακραν το πιο δυσκολο και αυτο αρχιζει να φαινεται μετα τον 3ο κοσμο.

Δεν ειναι κατι τραγικο απλα ειναι απο τα πιο trial and error platformers που εχω δει.
                      Καλο co-op παντως δεν εχει σε αντιθεση με το NSMB, imo παντα.
                      Να τσεκαρεις οπωσδηποτε τις μυστικες πιστες (μια ανα κοσμο αν θυμαμαι καλα).

Μερικες θα σε στειλουν αδιαβαστο, η Retro παρεδωσε μαθηματα level design (στα οποια πολλοι κοπηκαν δυστυχως μιας και το παρατησαν ).
                      Τα παλια DK ηταν δυσκολοτερα απο τα υπολοιπα platform της ninty (Mario, Kirby), προς θεου δεν ηταν γενικα δυσκολα παιχνιδια σε συγκριση με αλλου ειδους.

Σιγουρα δεν ηταν τοσο δυσκολα παντως οπως το Returns αλλα οπως ειπα παραπανω με την φανταστικη εκδοχη μου μαλλον το εκαναν για εκδικηση.
                      Γ@#!&$αι ολημερίς στα games αλλά οι τσέπες σου είναι άδειες; | gametrade.gr
                      ninty.gr | The Greek Nintendo community!

Comment

• Στην 2-2 σε καποια φάση έχει από εκείνες τις μαλακίες κάτω που τις κοπανάς και αλλάζει ο κόσμος στο backround. Μόνο που τη χτυπάω αλλύπητα και δεν λέει να σφηνώσει μέσα. Kαμιά ιδέα;
                        sigpic

Comment

• Φτύσε
                          Originally posted by Raf
                          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Δεν γίνεται τίποτα. Δοκίμασα και να φυσήξω αλλά δεν λέει να σφηνώσει, κάτι νερά μου πετάει μόνο. Ή έχει bug η βαλβίδα ή κάτι δε πάει καλά στα settings του controller.
                            sigpic

Comment

• Άντε γα@#$#@ γορίλα!!!!!!!
                              sigpic

Comment

• Σε ποιο ακριβώς σημείο έχεις πρόβλημα;

Comment

Working...
                                X