Announcement

Collapse
No announcement yet.

Donkey Kong Country Returns

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Κάθισα χθες και τελείωσα πέρα από κάποια puzzles- 2-3 πρπ- τον πρώτο κόσμο. Περιττό να πω πως το extra lvl ήταν super! Αν έχει τέτοια platforming challenges και στο κανονικό game, ανυπομονώ. Κάτι μου λέει πως η Retro το έκανε πάλι το θαύμα της. Λεπτομέρειες εικαστικές, ηχητικές- παρατηρήσατε το one, two, three που λέει ο Donkey μαϊμουδίστικα όταν πηδάει πάνω στους εχθρούς?

     
    Μου άρεσε το πόσο με μπέρδεψε το Ο στην πρώτη πίστα μέχρι να καταλάβω πως με roll και καπάκι jump το παίρνεις ανετότατα κι ας το λέει ο Cranky μέχρι και στο manual- άλλο hint στον παλιό τίτλο

    Έπαιξα και 2πλο co-op και καταλάβα πόσο παλούκι μπορεί να γίνει από νωρίς... Αλλά τα σπάει ρε γμτ. Βέβαια, αναλογιζόμενος την extra stage στο co op με πιάνει ημικρανία, αλλά από την άλλη μπορεί και να κουβαλάς τον Diddy οπότε σε κράζει μετά αν χάσεις, ωραία σκηνικά. Θα πέσουν βασιλικές φάπες πάλι.
    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

    Comment


    • Ρε μόνο εμένα ο 4ος κόσμος
       
      (ο κόσμος που όλες οι πίστες είναι...on rails...)
      μου φάνηκε τρελόοοοο παλούκι;Δλδ έχω χάσει τουλάχιστον 20-30 ζωές.
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

      Comment


      • Ειναι δυσκολος οντως, απλα εφοσον σε αυτες τις πιστες μπορεις να χασεις με πολυ συγκεκριμενους τροπους αναγκαστικα μαθαινεις τις διαφορες παγιδες και ελπιζεις να φτασεις στο επομενο checkpoint προτου κανεις καποια γκαφα.
        Λιγη ψυχραιμια θελει, για τα τρενακια τουλαχιστον. Οι πιστες που ειναι πανω στο rocket ειναι αλλο θεμα. Στην αρχη με ειχαν ζορισει αρκετα και εχει μια δυσκολη και ο 4ος κοσμος νομιζω, αλλα παλεψε το και πιστευω πως δε θα σε κουρασει τοσο πολυ πια.

        Οι επομενοι κοσμοι δε νομιζω να σου φανουν πολυ πιο δυσκολοι, ο 4ος ειναι ο πρωτος ζορικος του παιχνιδιου αν και σιγουρα προς το τελος εχει μερικες αρκετα ενδιαφερουσες πιστες.

        Burai καλα το πας, οι extra πιστες ειναι ολες μια και μια και η 1η ειναι σιγουρα απο τις σχετικα δυσκολες.
        Χαρα στο κουραγιο σου που ψαχνεις και τα puzzle pieces, θελουν παρα πολυ ψαξιμο - οχι αστεια.

        Για το roll κατι ακομα που ισχυει ειναι πως οταν εχεις και τον Diddy μπορεις να κανεις non stop roll (με non stop waggling - yay).

        Comment


        • Ναι Κωστή, τα κατάλαβα αυτά που λες και εγώ...αλλά ειδικά στις ρουκετοπίστες έφτασα να ξέρω όλο το πατερν από έξω (τώρα αν πάω να κοιμηθώ κάτι μου λέει πως θα το δώ στον ύπνο μου) και όμως πάλι κάνω γκάφες!!!Αρρρρρ βούκος και έτσι.

          Θυμάσαι καμμιά πιστα να φαρμάρω ζωές / μπανανομετάλλια γιατί δεν την βλέπω καλά τη δουλειά με 4 ζωές που μου έμειναν (θέλω να βγάζω όλες τις πίστες πριν πάω στον επόμενο κόσμο)

          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

          Comment


          • Αν σε ζοριζει αυτο το γιγαντιο troll που πεταει φωτιες (φοβερη περιγραφη ) στην πιστα με τη ρουκετα τοτε δοκιμασε να ξεκινησεις να κινεισαι χαμηλα και οταν βαρεσει χαμηλα πηγαινε τερμα πανω. Με τη μια δε θα σε βαρεσει σιγουρα, θελει 2 βολες τουλαχιστον για να προσαρμοστει στο υψος που εισαι. Οποτε πηγαινε μια τερμα πανω, μια τερμα κατω και θα εχεις αρκετο χρονο στο ενδιαμεσο για να το αποφυγεις. Στο τελος πεταει και ενα τεραστιο beam οποτε παλι πρεπει να μεινεις τερμα πανω ή τερμα κατω.

            Η υπολοιπη πιστα απ' οσο θυμαμαι δεν ειναι τοσο δυσκολη. Τα τρενακια τωρα ειναι αλλη ιστορια, αλλα οκ με τα checkpoints και μερικες ζωες παραπανω πιστευω θα σαι οκ.

            Εγω ζωες αρχισα να αγοραζω οταν εφτασα τα 999 coins και δεν ειχα τι να τα κανω. Απο εκει και στο εξης μονιμως ειχα 99 ζωες, απο ενα σημειο και μετα δεν εχεις τι να τα κανεις τα νομισματα.

            Comment


            • Σημερα επαιξα λιγο το παιχνιδι με ενα hack που προσφερει classic controller support και ετσι ειπα να το δοκιμασω γιατι περιμενα πως θα ναι ενδιαφερον σαν control scheme, ποσο μαλλον με το SNES pad που εχω για το Wii.

              Παρολαυτα ηταν αρκετα αβολο αν και ισως να ναι λιγο πιο βολικο αν αλλαξω καποια πραγματα.
              Το θεμα ειναι πως οπως και να χει πρεπει να κανεις map 4 κουμπια (run, jump, grab, waggle) κατι που σιγουρα δε βοηθαει. Αυτοι που καναν το hack βαλαν το αλμα στο Β, το αλμα στο Α, το waggle στο Υ και το grab στο R.
              Αν αλλαξω καποια πραγματα (run sto Y, αλμα στο Α) πιστευω πως θα ειναι πιο οικειο το τελικο αποτελεσμα μιας και αυτο εχουμε μαθει απο τα υπολοιπα DKC, αλλα και Mario (στο SNES εστω), αλλα και παλι το να πατας 4 κουμπια αντι για 2 δεν το θεωρω καλο.

              Wiimote only ftw για εμενα μαλλον, αν και το nunchuck/wiimote πιστευω πως θα ειναι αρκετα βολικο για τους περισσοτερους.

              Comment


              • Γιατί δε βάλανε επιλογή grab και run να είναι το ίδιο; Στο wiimote έτσι γίνεται.
                Originally posted by Raf
                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                Comment


                • Ξερω γω... Αν καταλαβω τι ειναι τι στο κατεβατο του cheat file ~ γιατι στην ουσια ενα text ειναι, τοτε θα τα φερω στα μετρα μου.. Θα το κοιταξω με την 1η ευκαιρια, ελπιζω να βγαλω ακρη.

                  Comment


                  • Εγω πάντως δεν χρησιμοποίησα καθόλου το nunchuck. Δοκίμασα στην αρχή μόνο με το wiimote και το βρήκα βολικότατο οπότε συνέχισα έτσι.
                    100% και γω και μου λείπουν 2 puzzle pieces στην τελευταία πίστα.
                    Ρε συ xeno ηθελα να σε ρωτήσω αν βρείς ολα τα puzzles ξεκλειδώνεις και τπτ άλλο ή μόνο μια gallery που εχει μείνει locked?
                    I attack sharks
                    when i smell them bleed
                    I dont go swimming
                    water just wants to be around me.

                    Comment


                    • Ποιος σου πε πως εγω τα βρηκα ολα, τι με περνας καναν pro gamer σαν κι εσενα;
                      Oταν το κανεις πες μου κι εμενα αν και απ' οσο ξερω δεν ξεκλειδωνεις τιποτα ουσιαστικο, γι' αυτο και δε μπηκα καν στον κοπο (οσα δε φτανει η αλεπου... ).

                      Comment


                      • μετριοτητα..

                        Comment


                        • Δεν περιμενα τιποτα παραπανω απο καποιον που πιστευει πως μπορει να ανταγωνιστει τετοια παιχνιδια με κατι μετριοτητες τυπου The Pentagon Grave. StrawRamp fail.

                          Comment


                          • LOL εγω τι φταιω παλι;
                            Do a barrel roll!

                            Comment


                            • Ε το παρατησες στον 1ο κοσμο ξερω γω και επιασες ξανα SMG2, αλλα περι ορεξεως..

                              Comment


                              • To ξεκίνησα χθες και έχω βγάλει τον πρώτο κόσμος εκτός της κρυφής πίστας στην οποία έχω χάσει καμία 50αρια ζωες. Βέβαια τις μισές τις έχασα μέχρι να πάρω πρέφα πως λειτουργεί το σύστημα με τα άλματα. Αν και λίγο νωρίς μέχρι τώρα οι εντυπωσεις μου είναι πολύ καλές.

                                Comment

                                Working...
                                X