Announcement

Collapse
No announcement yet.

Portal 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by hideo View Post

Ενταξει εχεις δικιο αλλα πρεπει να δω και το παιχνιδι.Δεν εχει καθε μερα Μπαρτσα-ρεαλ.:xp:
    Ναι κάθε 3-4 μέρες μόνο.

Θέλω και γω να δω αγώνα και μετά Portal 2 σχεδίαζα, αλλά θα πάω για ταινία τελικά damn it! Portal 2>movies

Comment

P0rtal 2 >all αλλά τι να λέμε τώρα αφήνετε και περνάνε έτσι οι ώρες και σαν να μην έφτανε αυτό κανονίζεται και έξοδο , social geeks :whip:
      Eλπίζω ο Evans να το κάνει σωστά τουλάχιστον...

Comment

Originally posted by ChrisTop View Post
        Ναι κάθε 3-4 μέρες μόνο.

Θέλω και γω να δω αγώνα και μετά Portal 2 σχεδίαζα, αλλά θα πάω για ταινία τελικά damn it! Portal 2>movies
        :xp:

Ελα ντε...
        Αλλα τωρα ειναι μολις το 2ο συνεχομενο και ειναι και τελικος.Οποτε δεν τα βαρεθηκαμε ακομα.

Comment

Τι σωστά ρε bart, αντί να ξεκινάω 2ο playthrough τώρα γράφω εκθέσεις στα αγγλικά, @$@! το IELTS μου μέσα.

Comment

LOL η neogaf-ίλα στο μεγαλείο της.:xp:
            sigpic

Comment

Δείτε την εικόνα, ίσως για κάποιους να είναι spoiler, εγώ δεν το θεωρώ πάντως .

To παιχνίδι είναι πραγματικά τέλειο και τώρα φτάνω στα καλύτερα σημεία του.

Comment

xaxaxaxaxa
                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                Kindred, this blade and I.
                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                Greek Gaming Videos
                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Mόλις έφτασα στη φάση που μπαίνουν αυτά τα περίεργα gels στο παιχνίδι και το έκλεισα. Ως τώρα θα είχα τερματίσει 2 φορές το Portal και θα ήμουν στα μισά του 2ου playthrough, είναι εμφανώς μεγαλύτερο. Βέβαια μέχρι τώρα κινούταν στα πρότυπα του πρώτου, χωρίς να βάζει κάποια σπουδαία νέα ιδέα. Θα έλεγα μάλιστα ότι οι γρίφοι ήταν αρκετά απλοί. Το παίρνω σαν tutorial, χωρίς να ξέρω τι έχω να περιμένω από εδώ και πέρα.

Comment

dp γιατί πρέπει

Καλά hideo παράτα ό,τι κάνεις και λιώσε, μιλάμε για απίστευτη εμπειρία . Δε θέλω να πω οτιδήποτε γιατί μπορεί να χαλάσει την οποιαδήποτε έκπληξη, θα μείνω μόνο στο ότι είναι πολύ μεγαλύτερο του πρώτου.

Αύριο λογικά θα έχετε συνολικές εντυπώσεις, δε νομίζω να μου μένει πολύ ακόμα.

Comment

Ελεγα να το βαλω σε λιγο,χθες επαιξα 1.5 ωρα περιπου.

Comment

Πεθάνετε όλοι σας τομάρια

Άντε ρε ΕΛΤΑ γαμώ το δέμα μου μέσα

Comment

Οδυσσέα 1 ώρα σε χωρίζει από το να πάρεις μία κόπια στα χέρια σου .

Όταν φυσικά έρθει το δέμα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις :xp: .

hideo περιμένουμε εντυπώσεις.

Comment

Δεν με χωρίζει μια ώρα,μία κάρτα γραφικών με χωρίζει

Comment

Τελος για σημερα.Aρχιζει και δυσκολευει και αυτο μου αρεσει.
                              Αρχικα ηταν ευκολο θα ελεγα.Βεβαια για αυτους που δεν εχουν παιξει το πρωτο portal,δεν νομιζω οτι θα ηταν το ιδιο ευκολο.
                              Μεχρι στιγμης μου αρεσει οσο και το πρωτο.Ειμαι στην ιδια φαση με τοτε,καθως προχωραω.
                              ''Αντε λιγο ακομα να βγαλουμε και την επομενη περιοχη και σταματαω''.
                              Αλλα τελικα συνεχιζω

Comment

The end .

Δεν ξέρω τι να πρωτογράψω, ήταν τέλειο σε όλους τους τομείς του. Οι γρίφοι ήταν πάρα πολλοί και αρκετά έξυπνοι, αν και γενικά δε θα έλεγα ότι δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα. Σε 5-6 σκάλωσα μερικά (έως αρκετά) λεπτά, σίγουρα όμως δεν αντιμετώπισα τη δυσκολία που αντιμετώπισα σε μερικά σημεία του πρώτου Portal. Πιστεύω βέβαια ότι σε αυτό οφείλεται και η εμπειρία που είχα από τον πρώτο τίτλο, αφού τον έχω τερματίσει κοντά 10 φορές, κάνοντας όλα τα portal challenges. Το πιο ωραίο όσον αφορά στους γρίφους είναι ότι συνέχεια μπαίνει ένα νέο στοιχείο: αρχικά παίζεις με τη λογική του πρώτου Portal, μετά μπαίνουν κάτι barriers, μετά κάτι lasers, μετά τα υγρά, μετά κάτι περίεργα fields και προς το τέλος έχεις ένα συνδιασμό όλων αυτών. Έπειτα, οι χώροι συνέχεια αλλάζουν. Δε θα πω περισσότερα για να μη χαλάσω πιθανές εκπλήξεις.

Η δομή του τίτλου επίσης είναι τελείως διαφορετική. Στο πρώτο είχες 19 chambers και ένα κομμάτι όπου περιφερόσουν στους χώρους της Aperture. Εδώ δεν υπάρχει μία τόσο συγκεκριμένη δομή, το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, ο τίτλος είναι χωρισμένος σε chapters, βάσει του σεναρίου και του πώς αυτό εξελίσσεται. Αυτό λειτουργεί πολύ καλά κατά την άποψή μου, δεδομένου ότι με το πρώτο Portal πήραμε μία γερή δόση μυστηρίου, ενώ το δεύτερο είναι εδώ για να μας δώσει κάποιες απαντήσεις και να μας προϊδεάσει ίσως για μία επικείμενη συνέχεια του Half-Life (υποτίθεται ότι γεφυρώνει κάποιο χάσμα σχετικά με το Borealis και τη σύγκρουση Black Mesa - Aperture).

Τα γραφικά είναι πολύ βελτιωμένα. Δεν περίμενα ότι 7 χρόνια μετά την κυκλοφορία του HL2 η Source θα μπορούσε να δώσει τέτοια αποτελέσματα. Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερα δείγματα στον οπτικό τομέα, αλλά αυτή η ιδιαίτερη αισθητική που πετυχαίνει η Valve στα παιχνίδια της τα καθιστά διαχρονικά.

Πάντως μην περιμένετε να σας αφήσει την ίδια αίσθηση που πιθανώς σας άφησε το Portal. Μέχρι και τη μέρα που το ξεκίνησα φοβόμουν ότι θα έβλεπα ένα δεύτερο Portal, με ίδια δομή και ίδια μυστικά, χάρηκα ιδιαίτερα όμως όταν κατάλαβα που το πάνε. Σωστή η απόφασή τους να του δώσουν ένα συγκεκριμένο σεναριακό κορμό, με αυτόν τον τρόπο διαφοροποιείται από τον πρώτο τίτλο και δικαιολογεί πλήρως την ύπαρξη του ως sequel.

10/10 χωρίς πολλή σκέψη .

Δυστυχώς μία ατάκα σαν το the cake is a lie δεν είδα. Λογικά το "For Science. You monster." μπορεί να το αντικαταστήσει αλλά και πάλι... the cake is a lie .

ΥΓ: Άντε να μου έρθει το original τώρα για replay και multi .
                                ΥΓ2: Όταν το τερμάτισα και μου έβγαλε το "The End" κράσαρε, καλή φάση :xp: .

Comment

Working...
                                X