To platforming kommati den tha alaksei sth poreia dystixws.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kingdom Hearts 2
Collapse
X
-
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
-
Τελικα ειναι official, το level design του παιχνιδιου ειναι για τα πανηγυρια. Εχω φτασει στην Ακραμπα (15 ωρες btw) και τα πραγματα στον συγκεκριμενο τομεα δεν εχουν αλλαξει στο ελαχιστο. Δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω γιατι τετοια αλλαγη σε σχεση με το πρωτο παιχνιδι (τσεκαρα παλι το kingdom hearts 1 απο ενα ξεχασμενο save και οι κοινες πιστες δεν εχουν καμια απολυτως σχεση δομικα)...γιατι τετοια απλοποιηση?
Το battle system εχει ανοιξει πολυ αλλα επειδη ο τιτλος τελικα ειναι πολυ ευκολος, μπορεις απλα να περιοριστεις στο πατημα του X. Τι να πω ελπιζω τα πραγματα να αλλαξουν στην πορεια και να παρουσιαστουν περισσοτερες προκλησεις.
Το σεναριο και τα boss fights παραμενουν σε πολυ καλα επιπεδα. Το γεγονος ωστοσο οτι δομικα ο τιτλος ειναι σχεδον ανυπαρκτος (μονο fights σε επιπεδα διαδρομους -welcome back to the future FFXIII-) απο ενα σημειο και μετα κανει την ολη ενασχοληση αρκετα μονοτονη.
Δεν λεω οτι δεν μου αρεσει, οι κοσμοι, η αισθητικη της Disney (timeless river ftw), το σεναριο κλπ ειναι top, αλλα imo σαν τιτλος ειναι αρκετα παιδικος και το περιεργο ειναι οτι ο προκατοχος ηταν πολυ καλυτερος και πολυπλοκος σε βασικα σημεια.
Να πως επισης οτι εβαλα το BBS για να το δω λιγακι και μου φανηκε αιωνες μπροστα απο το KH2. Και να σκεπτει κανεις οτι το 2 εχει το μεγαλυτερο μεσο ορο σε βαθμολογιες απο ολα τα παιχνιδια της σειρας...
Anyway ειμαι ανοιχτος στο να με κραξετεκαι σιγουρα οι εντυπωσεις μου αυτες δεν ειναι οι τελικες...περισσοτερα συντομα!!
Comment
-
Oxi ti na se kraksoume, afou kai emeis ta idia legame, to level design tou paixnidiou poio aplo den ginotan, to platforming den yparxei kai to game den exei dodge roll pou einai megalo fail
Afou legame pws to teleio KH einai afto me tis pistes tou 1 kai ta Boss fights tou 2.
To BBS einai ontws kalytero se level design, alla distyxws elew PSP poly adeio..."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Νουτο έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα λες,τα ίδια έλεγα και όταν πρωτοέπαιξα το παιχνίδι και τα ίδια λέω και τώρα.Μην ανησυχείς όμως,στο τέλος το παιχνίδι θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω:Η ιστορία στην συνέχεια γίνεται όλο και καλύτερη και το τέλος είναι πραγματικά μαγικό και τα boss fights γίνονται όλο και πιο εντυπωσιακά.Αφού σου αρέσουν όσα έχεις δει ως τώρα τα επόμενα θα σε ξετρελάνουν!
Γενικά το kh2 το κάνανε αδικαιολόγητα απλό σε ορισμένους τομείς.Η μάχη έχει υποστεί πολύ μεγάλη βελτίωση στο 2,αν οι κόσμοι διατηρούσαν δομή παρόμοια με αυτούς του πρώτου kh θα μιλούσαμε για ένα ίσως τέλειο παιχνίδι.
Πραγματικά κρίμα που δεν κυκλοφόρησε ποτέ στην δύση το final mix του 2,το επιπλέον περιεχόμενο είναι λουκούμι και κρίμα που δεν το είδαμε ποτέ εμείς εδώ.Ελπίζω σε μια μετάφραση απο φανς.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Deus τελικα ειχες πολυ δικιο. Επαιξα το Tron και μου ανοιξανε τα ματια με το σεναριακο κομματι που ακολουθησε! Γενικα μετα τα pridelands ο τιτλος αποκτα εναν αλλο αερα σε ολα του, ξεκλειδωνουν τα drives, ανεβαινουν τα element magic, αποκτας το magnet (δινοντας στη μαγεια αλλη υποσταση) και συνολικα το ολο θεμα αποκτα πολυ ενδιαφερον. Ο mickey συνεχιζω να λεω οτι ειναι φανταστικος χαρακτηρας (ο Yoda του KH) και επιτελους παρουσιαζεται σιγα σιγα κανονικα.
Το μονο που με χαλασε καπως ηταν οτι στο lion king related κομματι (που btw imo ειναι η ωραιοτερη ταινια της disney) δεν υπηρχε καθολου μουσικη σε μερικες πολυ σημαντικες στιγμες, κατι που εριχνε την ολη υλοποιηση (γκρινια το ξερω αλλα εχω μεγαλη αδυναμια στη συγκεκριμενη ταινια).
Ειμαι στις 20 ωρες πλεον και σε level 32 με τον Sora.
Ground συμφωνω με ολα οσα λες....ενταξει πλεον εχω αρχισει να συμβιβαζομαι καπως με τη δομη του παιχνιδιου και μπορω να πω οτι δεν με πειραζει οσο στην αρχη ;).
Comment
-
Mias pou aneferes ton Mickey, egw ton eida ton Mickey sthn defterh morfh tou teleftaiou Boss!
Milame oute kan hksera oti mporouses na paikseis mazi tou sto game kai emeina poly ekplhktos otan mou to eipane."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Εγω ειμαι Space Paranoids και φαινεται να εχει ενδιαφερον το συγκεκριμενο universe.
Eλπιζω η πλοκη να παρει μπρος σιγα σιγα, γιατι τις τελευταιες 5+ ωρες η πλοκη του main game εχει παει περιπατο και ολα τα σεναριακα events επικεντρωνονται στους κοσμους και τους χαρακτηρες της Disney.
Οπως και να χει 16 ωρες and going, μεχρι να το τελειωσω θα παθω καμια τενοντιτιδα βεβαια με τοσο X mashing.
Comment
-
Entaksei pou kai pou patas kai trigwno gia reaction commands"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Pragmatika einai kalytera etsi, ean ta reaction commands den htan mashable to systhma tha suckare, egw to apolafsa poio poly etsi.
Einai san ta 3D Sonic games, otan se vlepei na paizeis kapoios pou den kserei, nomizei pws kaneis tipote masterilikia enw esy aplws kratas empros
Poulas trelh mourh etsi...
Seriously emena mou aresei to oti mporeis na kaneis tosa polla me toso aplo xeirismo."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Originally posted by Evans View PostΣτο proud πάντως το mashing δεν πιάνει. Όταν τα έλεγαν οι άλλοι εσύ ήθελες speed run, μην γκρινιάζεις τώρα.
Οσο για το proud απλα δε με αφορα. Προτιμω "speed run" οπως λες σ ενα παιχνιδι του οποιου το gameplay δε με ευχαριστει ιδιαιτερα.
Comment
-
otan se vlepei na paizeis kapoios pou den kserei, nomizei pws kaneis tipote masterilikia enw esy aplws kratas empros
Poulas trelh mourh etsi...
εγω παντως ειχα αργησει να καταλαβω οτι ητανε mashable τα reaction commands γυρω στην μεση του παιχνιδιου το πηρα πρεφα
Comment
-
μεχρι που του δινεις το χειριστηριο και ξαφνικα η μουρη που πουλησες καταρρει
εγω παντως ειχα αργησει να καταλαβω οτι ητανε mashable τα reaction commands γυρω στην μεση του παιχνιδιου το πηρα πρεφα"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
Comment