Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kingdom Hearts 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Τελείωσα με Port Royale,Olympus Colliseum,Agrabah,100 Acre Wood,Halloween Town και είμαι στα Pride Lands.Το κακό είναι ότι έχει Battle level 43 κι εγώ είμαι στο 41.Γενικά ως τώρα σε όλα τα Kingdoms που έπαιξα 2η φορά ήμουν πάντα 1 level πίσω,το οποίο όμως έπαιρνα κατά τη διάρκεια τους.Τώρα είμαι 2 levels πίσω και θέλω να μου προτείνετε τρόπους και μέρη για grinding.Βρήκα εντελώς στην τύχη ένα μέρος στα Pride Lands,το Peak,εκεί δηλαδή που αντιμετώπισες τον Scar την πρώτη φορά.Απλά θέλω έναν γρήγορο τρόπο.Νομίζω κάτι είχε αναφερθεί στο chatbox σχετικά αλλά δε θυμάμαι,οπότε κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
    Carpe diem

Comment

Anaferoume tron tropo gia leveling se prohgoumena posts oriste:

Milame gia to poio efkolo paixnidi tou kosmou gia na pas 99.
      Level 50-99 mesa se 15 lepta peripou sou akougetai kala?

To meros gia Leveling einai pisw apo thn sphlia tou Simba sta Proud Lands (kai panw sto lofo) kai o tropos leveling einai me Magnega.
      Ta ypoloipa tha ta katalaveis monos sou
      Gia thn akriveia thes prwta to "Gullwing Keyblade" pou sou dinei diplasia EXP otan exeis critical HP.
      Meta prepei na kleiseis to cure tou Donald kai na pas se critical HP kai na energopoihseis 2 EXP boost abilities.

To Magnega tha ta skotwnei me 1 hit kai parallhla tha gemizeis ta MP sou me MP orbs pou peftoun.

Apoti fenetai yperevala ligo me to poso grhgora pas apo ta 50 sta 99, alla entaksei den to kaneis se 1 tetarto, to kaneis se kamia wra, siga to pragma
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Thanks.Το είδα είναι στη σελίδα 3.Καλά εγώ 2 Levels θέλω μόνο.
        Carpe diem

Comment

Δεν ξέρω αν είναι πιο εύκολο με Magnega αλλά το κόλπο που γράψατε παραπάνω με δυσκολεύει για τον απλούστατο λόγο ότι συνέχεια πεθαίνω.Οπότε απλά πήγα εκεί και έσφαζα συνέχεια μέχρι να πάρω τα 2 level μου.Είμαι στην αρχή του Space Paranoids και μου μένουν ακόμα Twillight Town & The World That Never Was για φινάλε.
          Carpe diem

Comment

Kala re xwris magnega?
            "

Greek Gaming Videos

Comment

To Magnega απ'όσο ξέρω το παίρνεις μετα τη μάχη με τον Xigbar.Οπότε απλά περιμένω να φτάσω εκεί.
              Carpe diem

Comment

Το τελείωσα κι εγώ χτες βράδυ.Άργησα για τους λόγους που έγραψα σε άλλο θέμα,αλλά δεν έχει σημασία.Το καταευχαριστήθηκα το παιχνίδι όσο λίγα.Ορίστε μερικά στατιστικά.
                Level 53,χρόνος 33 ώρες,επίπεδο δυσκολίας Proud.Η αλήθεια είναι ότι στον τελικό ζορίστηκα,αλλά κατά τ'άλλα ήταν αρκετά βατός ο τίτλος και χωρίς leveling/synthesizing ultimate weapons.To Secret Ending είναι τρελό hyping για το Birth By Sleep.Θα κάτσω να δω σήμερα τα Final Mix videos και μετά πάω για 358/2 Days.

Θετικά:
                Οπτικός τομέας,χειρισμός,μουσική,βλετιωμένες gumim ship routes και μια καταπληκτική ιστορία η οποία συνεχίζει απίστευτα από τα προηγούμενα,έχει πολλές ανατροπές και παράλληλα εξηγεί πολλά από όσα συνέβησαν και είχαν δημιουργήσει απορίες.
                Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ το σύστημα μάχης,αν και όντως mashάροντας Χ και Τρίγωνο έβγαιναν τα πάντα.

Αρνητικά:
                Οι άδειοι κόσμοι και η έλλειψη πολλών npcs.Στην αρχή δεν με πείραξε τόσο αλλά στην συνέχεια κάπου με κούρασε αυτό.

Άσχετο,αλλά πόσο τέλεια η σκηνή που πρέπει να κάνεις reflect τα lazer.Πόνεσαν τα δάχτυλά μου.

Από Optional stuff δεν έκανα τίποτα πέρα από Atlantica & 100 Acre Wood.Ίσως κάτσω να ασχοληθώ με κάνα τουρνουά,τον Sephiroth και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.θα δείξει.
                Carpe diem

Comment

Άσχετο,αλλά πόσο τέλεια η σκηνή που πρέπει να κάνεις reflect τα lazer.Πόνεσαν τα δάχτυλά μου.
                  Best final Boss se JRPG evar
                  "

Greek Gaming Videos

Comment

Πιο πολύ μου άρεσε η μάχη στο ΚΗ1,με τον "Ansem".Μάλλον επειδή ήταν πιο εύκολη.
                    Carpe diem

Comment

• Poia re h vlakeia to Eden apo FF8 sto telos?
                      Teleiws ksenerwth maxh.
                      "

Greek Gaming Videos

Comment

• Έχω ξεκινήσει εδώ και κάτι μέρες το Kingdom Hearts 2 στο Proud. Μόλις μπήκα στο Timeless River. Έχει πολύ ακόμα; Το action κομμάτι σύστημα μάχης δε με έχει ενθουσιάσει, στο 358/2 είναι σαφώς πιο εξελιγμένο. Χ Χ Χ μέχρι αηδίας χωρίς να βλέπεις που πας, με κάνα τρίγωνο και τετράγωνο στο τσακίρ κέφι. Βέβαια είναι εμπλουτισμένο με τα Limits και τα Drives οπότε αποκτά κάποιο ενδιαφέρον το όλο θέμα (αν και δεν έχω καταλάβει πώς ακριβώς λειτουργούν τα limits). Η ιστορία φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα βέβαια από όλα τα υπόλοιπα που έχω παίξει αν και γίνεται ένας ψιλοχαμός και δεν τα θυμάμαι όλα.
                        Έχει κάποιο νόημα να ασχοληθώ με Gummi Ships και τα high score minigames (όπως αυτά στο 100 Acre Wood); Δεν έχω πολύ χρόνο μέχρι να το τερματίσω και θέλω να ξέρω αν αξίζει να ξοδέψω χρόνο σε αυτά.
                        Originally posted by Squall Leonhart
                        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                        Originally posted by 丹野
                        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                        Originally posted by Ryu_gr
                        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Και μόνο λόγω της ιστορίας αξίζει.Όσο προχωράει πάντως τόσο περισσότερο βελτιώνεται.Οι μάχες γίνονται πιο απαιτητικές και δύσκολες.Με το 100 acre Wood αξίζει για να πάρεις το Curaga.Με Gummi δεν ασχολήθηκα καθόλου.
                          Carpe diem

Comment

• Για μενα αυτα που αναφερει στο τελος ο Straier δεν αξιζουν καν, ποσο μαλλον οταν λεει πως δεν εχει πολυ χρονο.
                            Παιξτο στα γρηγορα για να δεις την ιστορια, αλλα και παλι μην περιμενεις να το βγαλεις ευκολα σε κατω απο 30 ωρες.

Comment

• Ola aksizoun (etsi gia spasimo)
                              Eimai o monos pou asxolhthike me Gummi ships kai goustara!

Genika an den exeis xrono den mporeis na asxolitheis me ola, opote nai mporeis na paraleipseis gummi ships kai acre wood, eksalou paizeis sto Proud kai to secret ending tha to deis etsi ki alliws.
                              "

Greek Gaming Videos

Comment

• Είναι καθαρά θέμα χρόνου. Από το να κάνω τα gummi ships και να μην το τελειώσω καλύτερα να τα αφήσω και να το τελειώσω. Εννοώ χάνω τίποτα φοβερό από αντικείμενα μαγικά κλπ; Δεν είμαι και πολύ των mini-games και παίζω και αργά τα παιχνίδια...
                                Originally posted by Squall Leonhart
                                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                                Originally posted by 丹野
                                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                                Originally posted by Ryu_gr
                                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Working...
                                X