Announcement

Collapse
No announcement yet.

Castlevania Saga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Ground_zero View Post
    Sto SOTN h pragmatikh diafora anamesa sta opla htan sto range, thn taxhthta, thn dynamh, to an mporousan na varane diagwnia (xamhla), to an eixan magikh epithesh, ton arithmo xtyphmatwn pou ekanan ana button press, to an mporouses na perpatas kai na xtypas taftoxrona kai telos sto element tous,καθώς επίσης και αν μπορούσες να χρησημοποιήσεις ασπίδα ή όχι.
    Xwris na symperilavw opla pou dinoun apeftheias abilities (opws mourneblade, h mourasame kai alla).

Dhladh sto Aria of sorrow ti strathgikh parapanw yparxei ston sygekrimeno tomea?
    (as poume pera apo thn taxythta, to range, thn dynamh kai to element).

Pera apo afta, ola ta opla kai sta 2 games gia na kaneis damage einai kai sta sygekrimena paixnidia pou exoun poly mikro vathmo dyskolias logw grinding, den nomizw pws h strathgikh paizei kai poly megalo rolo.

Px egw sto Aria of sorrow xrhsimopoiousa mono spathia pou xtypousan apo panw mexri katw (katheta) kai den synanthsa pouthena provlhma.

Kai mhn anhsyxeis, den malwnoume, syzhtame opote pes kai esy thn gnwmh sou elefthera.
    Δε διαφωνώ κάπου μαζί σου,απλά στο Aria οταν χρησιμοποιούσα Hammer ή Lance έπρεπε να αλλάξω τελείως τον τρόπο που έπαιζα μιας και είτε ήταν πιο αργά από τα σπαθιά που χρησημοποιούσαν οριζόντιες επιθέσεις είτε είχαν πιο,πως να το πω,περίεργο τρόπο χτυπήματος με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι να πετύχω και τους πιο απλούς εχθρούς.
    Δεν ξέρω,ίσως το κάνω πολύ υποκειμενικό το θέμα.

Βασικά σπάνια μαλώνω με κάποιον,ειδικά όταν είμαι σίγουρος πως έχει ασχοληθεί με κάτι,περισσότερο απ'ότι εγώ.;)
    Carpe diem

Comment

Nai ksexasa na anaferw an ta spathia einai zwei hander h one handed, opote mporouses na eksopliseis off hand.

Δε διαφωνώ κάπου μαζί σου,απλά στο Aria οταν χρησιμοποιούσα Hammer ή Lance έπρεπε να αλλάξω τελείως τον τρόπο που έπαιζα μιας και είτε ήταν πιο αργά από τα σπαθιά που χρησημοποιούσαν οριζόντιες επιθέσεις είτε είχαν πιο,πως να το πω,περίεργο τρόπο χτυπήματος με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι να πετύχω και τους πιο απλούς εχθρούς.
      Afto den einai kati pou den eixe kai to Sotn, px me allo style epezes ta chackram me allo tis grothies me allo ta spathia me allo ta nunchacks ktl ktl den tha analysw, apo sena eksartate pws tha pekseis ena game an exeis options, to thema einai poio game sou dinei ta perissotera.

Gnwmh mou genika einai oti den tha eprepe na yphrxe lvling se afta ta games, tote tha fenotan 100 fores perissotero kai h stratigikh kai h ikanothta tou paixth.
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Μόλις τερμάτισα το Castlevania Aria of Sorrow.Μου πήρε 7 ώρες παρά κάτι και το έφτασα στο 96%.Δεν ξέρω αν το μέγιστο είναι το 100% αλλά λογικά αυτό θα είναι.Είδα 2 τερματισμούς σύνολο,δεν ξέρω πόσους έχει,αλλά υποθέτω υπάρχει και τρίτος και είναι αυτός που βλέπεις αν δεν έχεις πάρει τις 3 συγκεκριμένες ψυχές που απαιτούνται για το πραγματικό φινάλε,τον οποίο αν θυμάμαι καλά τον είχα δει όταν το είχα πρωτοπαίξει το παιχνίδι,αλλά δεν παίρνω και όρκο μιας κι έχουν περάσει κάμποσα χρόνια από τότε.Πήρα μόνο το 64% των ψυχών,και δε νομίζω να πάω για το κάτι παραπάνω.
        Carpe diem

Comment

Τελος το καταπληκτικο symphony of the night με ποσοστο 198% μετα απο 18 περιπου ωρες. Πραγματικα ημουν απαραδεκτος που τοσο καιρο δεν ειχα ασχοληθει με αυτο το αριστουργημα. Δεν εχω να πω πολλα παραπανω και νομιζω πως δεν εχει και ιδιαιτερο νοημα μιας και θεωρω πως ειμαι απο τους τελευταιους εδω μεσα που δεν ειχαν ασχοληθει με το παιχνιδι, ενα μεγαλο μπραβο μονο και στον ground για το review του το οποιο με βρισκει σε ενα πολυ μεγαλο ποσοστο συμφωνο (σε οτι αφορα τους διαλογους εγω ευτυχως επαιζα τον τιτλο στα Ιαπωνικα).

Κλεινει λοιπον και το τελευταιο κομματι της συλλογης dracula x chronicles ολοκληρωνοντας ετσι ενα απο τα ωραιοτερα πακετα του psp:resp:.

Comment

Μηπως να το κατεβασω στο xbla; Αλλες εναλλακτικες ειναι emulator psone και psp σωστα;

ΥΓ: Μπα ξεχαστε το, ολα τα Castlevania περα του Dawn of Sorror μου εχουν πεσει δυσκολα.
            Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by Ramparter View Post
              Μηπως να το κατεβασω στο xbla; Αλλες εναλλακτικες ειναι emulator psone και psp σωστα;

ΥΓ: Μπα ξεχαστε το, ολα τα Castlevania περα του Dawn of Sorror μου εχουν πεσει δυσκολα.
              Λολ.Πιο πολύ με δυσκόλεψε το dawn of sorrow αν και για να είμαι ειλικρινής όχι οι μάχες,όσο η εξερεύνηση που χάνομαι πολύ εύκολα.

To SOTN πάντως αξίζει να το κατεβάσεις πιστεύω σε xbla.
              Carpe diem

Comment

XBLA δε λέει, τα borders είναι πολύ σπαστικά. Το ίδιο θα μου πεις ισχύει και για την έκδοση του PSP. Πουθενά δεν αξιώθηκαν να βάλουν wide screen. W/e, αφού μόνο XBLA μπορείς να το παίξεις, αγόρασέ το για εκεί. Η πάρε ένα PSP να λιώσεις στα JRPGs που ξέρω ότι γουστάρεις .

Comment

Και σε psp και σε xbla μια χαρά ήταν που το έπαιξα εγώ.
                  Carpe diem

Comment

Θα συμφωνήσω με Alt εδώ. Στο psp είχα δει την emulated version του PSX και είπα wow, εκαναν πολύ καλή δουλειά οι μπαγάσιδες! Έπαιζα Down of Sorrow εκείνη την εποχή στο DS-άκι και ζήλεψα τρελά όταν είδα το Symphony στο PSP. Η διαφορά κλάσης στην απεικόνιση ήταν μεγάλη. Στο XBLA είδα την demo έκδοση και με το φίλτρο μια χαρά έλεγε!
                    The illusion of free will is an illusion.

Comment

Σε XBLA ειναι unplayable το SOTN, οποιος εχει PSP ας βολευτει μ' αυτο για να γλυτωσει το eyebleeding.
                      Songoku αν σε παρηγορει κι εγω πριν μισο χρονο το παιξα πρωτη φορα, αλλα οκ late is better than never .

Comment

Αγαπητέ Xeno κάποιοι έστω και λίγοι δεν έχουμε μοντέρνες HD TFT-LCD οθόνες αλλά ώριμες τεχνολογικά και 2D friendly SD/HD CRT οθόνες οπότε το SOTN σε αυτές είναι μια χαρά playable.

Comment

Στον Ramp πες τα αυτα που ψαχνεται και μονο LCD διαθετει.
                          Το PSP μου οπως και να χει τρωει σκονη αν ενδιαφερεται κανεις..

Comment

Εμένα με ενδιαφέρει το SOTN σου που επίσης μαζεύει σκόνη.
                            Carpe diem

Comment

Originally posted by Xeno View Post
                              Στον Ramp πες τα αυτα που ψαχνεται και μονο LCD διαθετει.
                              Το PSP μου οπως και να χει τρωει σκονη αν ενδιαφερεται κανεις..
                              Mου το χαρίζεις;

Comment

Originally posted by Altair View Post
                                Εμένα με ενδιαφέρει το SOTN σου που επίσης μαζεύει σκόνη.
                                Originally posted by ChrisTop View Post
                                Mου το χαρίζεις;

Πάει, το διώξατε το παιδί!!!

Comment

Working...
                                X