Ένα ενδιαφέρον και informative video. Μου αρέσει ο τρόπος που τα παρουσιάζει.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Castlevania Saga
Collapse
X
-
ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ.
Castlevania Retrospective Part 5 Konami's Curse
Το τέλειο κλείσιμο του αφιερώματος.
Leave a comment:
-
Έγραψα για το δεύτερο part.
Δεν ξέρω,καθώς έβλεπα το τελευταίο αφιέρωμα,ενώ στην αρχή ένιωθα νοσταλγία,κάπου άρχισα να κουράζομαι.Ίσως φταίει το ότι έπαιξα και τα 6 metroidvanias σερί σχεδόν.Πάντως αν βγει ένα ακόμα,δεν θα πω όχι,αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Και αν συνεχιστεί η παράδοση 3 τίτλοι της σειράς σε κάθε φορητό της Nintendo,τότε βλέπω να παίζω 3 τίτλους στο 3DS.
Leave a comment:
-
ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ.
Castlevania Retrospective Part 4 Procession of Portability
Lame τίτλος ρε γμτ,αλλά τουλάχιστον κρατάει 25 λεπτά το βίντεο και λογικά καλύπτει όλους τους τίτλους για gb,gba,ds.Πάμε να το δούμε κι αυτό.Σχόλια μετά.
Leave a comment:
-
ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ.
Castlevania Retrospective Part 3 Realm Of Horror
Όταν το δω θα γράψω και σχόλιο.
Leave a comment:
-
ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ.
Castlevania Retrospective Part 2 Resurrection Of Evil
Βλέποντάς το,θυμήθηκα για ποιους λόγους το Symphony of the Night θα παραμείνει αξεπέραστο,κι ας έλεγα κάποτε ότι θεωρώ ισάξιο το Order of Ecclesia.
Leave a comment:
-
ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ.
Castlevania Retrospective Part 1 Road Into Darkness
Περιμένω με ανυπομονησία το δεύτερο part μιας και από κει κι έπειτα άρχισα να ασχολούμαι με τη σειρά.
Leave a comment:
-
το επαιξα και εγω , μονο oi die hard fans θα το βρουνε super, το γραφικα ειναι copy-paste απο το ds σε HD, το ιδιο και τα περισσοτερα δωματια,εχει νοημα να παιξεις μονο στο online και κακως βαλανε χρονο, βρηκα τα bosses καπως ενδιαφερον και challenging,ομως τιποτα που δεν λυνεται με lvling και δυνατο εξοπλισμο-spells δεν εχει να κανει τοσο με skill factor φυσικα, alucard,shanoa=broken ειδικα ο alucard, για μενα ειναι μια οχι και τοσο πετυχημενη προσπαθεια να βγαλει κανα φραγκο η κοναμι, δεν ειναι κακο game με τιποτα, ομως δεν ειναι και το castlevania που περιμεναμε
Leave a comment:
-
το δοκίμασα και εγώ είναι μούφα με τι σημασία της λέξης γιατί ρε konami γιατί?
Leave a comment:
-
Έπαιξα ντέμο του Harmony of Despair.Εντάξει δεν τρελάθηκα,αλλά σε γενικές γραμμές μου φάνηκε ωραίο.
Μου την έσπασε πολύ που δεν μπορείς να αλλάξεις/χρησημοποιήσεις τα αντικείμενα που βρίσκεις όποτε θες,παρά μόνο πρέπει να βρεις κάτι στύλους με ένα βιβλίο από πάνω για να μπορέσεις να μπεις στο μενού του χαρακτήρα.
Στο ντέμο έχεις την επιλογή να παίξεις μόνο με τον Alucard.Τα Χ,Υ είναι για επίθεση,το Α για άλμα,το Β για μαγεία.Μπορούσα να καλέσω μόνο το μονό πνεύμα(στο Symphony Μπορείς μέχρι και 4),αλλά δε θυμάμαι ονομασία.Πατώντας το Β μαζί με διάφορες κατευθύνσεις μπορείς να χρησημοποιήσεις κι άλλα ξόρκια τα όποια όταν τα μάθεις τα κάνεις equip,όταν βρεθείς στο κατάλληλο σημείο φυσικά.Με τον δεξί αναλογικό μοχλό,κάνει zoom in/out Η οθόνη ώστε να δεις όλο το επίπεδο.Οι πίστες είναι τεράστιες,όμως δεν μπορείς να πας παντού.Ανάλογα με τον χαρακτήρα που έχεις έχεις πρόσβαση και σε διαφορετικά σημεία.
Αυτά μου έρχονται τώρα,αν έχετε κάποια απορία σχετικά με το νtέμο ρωτήστε.
Leave a comment:
-
OK όντως δεν το είχα πει απλώς μαζί με το IV ξέρεις τώρα All-time classic.
Θα τα κατεβασω μια μέρα.
Leave a comment:
Leave a comment: