Announcement

Collapse
No announcement yet.

Castlevania Saga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Fake mexri ekei pou den paei, alla kai gia na to epivevaiwseis monos sou des to teleftaio defterolepto tou video (Ofcourse this is a Hoax).

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ναι το ξέρω.Κάποια στιγμή ίσως ασχοληθώ.Το ξεκίνησα βέβαια αλλά δε νομίζω να κάτσω να το τελειώσω.
    Δείτε και αυτό το τρικ.

Fake αλλά ας υπάρχει.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    CooL, αμα ποτε γουσταρεις παίξε το Julius mode, εκεί έχεις Julius, την γκόμενα και τον αρχιμουτσούναρο στο avatar σου! Μου έκανε εντύπωσε που σε μερικά μέρη σε αυτό το mode έβαζε άλλες μουσικάρες!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εντάξει το έχω ξεφτιλίσει το ξέρω αλλά ήθελα να το γράψω γιατί με δυσκόλεψε πολύ περισσότερο από ότι περίμενα.
    Μόλις τερμάτισα το Castlevania Dawn of Sorrow και με τον τρίτο τερματισμό (και καλύτερο).Με δυσκόλεψε πολύ ο τελικός κάτι που δεν περίμενα έχοντας συνηθίσει στους λαπάδες τελικούς των symphony,harmony,aria.Γενικά θεωρώ πως η δυσκολία του τίτλου ήταν λίγο πιο κάτω από το Circle of the moon.
    Ότι κατάφερα το κατάφερα χωρίς grinding για level up οπότε είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα έτσι.Πάμε για K.O.T.O.R τώρα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μόλις τελείωσα το Castlevania Dawn of Sorrow με τον κακό τερματισμό.Αύριο θα κάτσω να δω και τους άλλους 2.
    Αν και μου άρεσε περισσότερο από circle & harmony είδα ότι πλέον δεν είχα πολύ όρεξη να ψάχνω να βρω τι και πως.Υποθέτω κάπου κουράστηκα μετά από 4 τίτλους σερί.Πάντως γενικά μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω.Το μόνο αρνητικό ήταν το art direction.Πολύ φλούφλικο το κάνανε ρε γμτ.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To SOTN tou PSP prosfata to termatisa me Maria, alla ton Galamoth den mporw na ton nikhsw, vgainei me afthn?

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Βασικά δεν είναι εδώ το θέμα για τις αγορές.

Τη συλλεκτική του SOTN την ανταλλάζεις με την απλή του Dracula X Chronicles;:xp:

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Μηπως να σας δωσω τα κλειδια του σπιτιου μου να τελειωνουμε;
    Η Limited του SOTN δε μου κανει τρελη αισθηση, την ανταλλαζω με την απλη (και 100 ευρω ).

To PSP μου ειναι διαθεσιμο οντως βεβαια αν το θελει καποιος γνωστος, με αυτα δεν εχω καποιο κολλημα, ο σκοπος βεβαια (FFT) αγιαζει τα μεσα.

Πωπω ποσο καιρο εχω να ποσταρω καμια αγορα σε αυτο το τοπικ.. ξεπεσμος.
    Ελπιζω να βρω κατι αξιο αγορας πριν τελειωσει και το καλοκαιρι .

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Εμένα με ενδιαφέρει το SOTN σου που επίσης μαζεύει σκόνη.
    Originally posted by ChrisTop View Post
    Mου το χαρίζεις;

Πάει, το διώξατε το παιδί!!!

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Στον Ramp πες τα αυτα που ψαχνεται και μονο LCD διαθετει.
    Το PSP μου οπως και να χει τρωει σκονη αν ενδιαφερεται κανεις..
    Mου το χαρίζεις;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εμένα με ενδιαφέρει το SOTN σου που επίσης μαζεύει σκόνη.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Στον Ramp πες τα αυτα που ψαχνεται και μονο LCD διαθετει.
    Το PSP μου οπως και να χει τρωει σκονη αν ενδιαφερεται κανεις..

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Αγαπητέ Xeno κάποιοι έστω και λίγοι δεν έχουμε μοντέρνες HD TFT-LCD οθόνες αλλά ώριμες τεχνολογικά και 2D friendly SD/HD CRT οθόνες οπότε το SOTN σε αυτές είναι μια χαρά playable.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Σε XBLA ειναι unplayable το SOTN, οποιος εχει PSP ας βολευτει μ' αυτο για να γλυτωσει το eyebleeding.
    Songoku αν σε παρηγορει κι εγω πριν μισο χρονο το παιξα πρωτη φορα, αλλα οκ late is better than never .

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Θα συμφωνήσω με Alt εδώ. Στο psp είχα δει την emulated version του PSX και είπα wow, εκαναν πολύ καλή δουλειά οι μπαγάσιδες! Έπαιζα Down of Sorrow εκείνη την εποχή στο DS-άκι και ζήλεψα τρελά όταν είδα το Symphony στο PSP. Η διαφορά κλάσης στην απεικόνιση ήταν μεγάλη. Στο XBLA είδα την demo έκδοση και με το φίλτρο μια χαρά έλεγε!

Leave a comment:

Working...
X