Announcement
Collapse
No announcement yet.
Castlevania Saga
Collapse
X
-
Εγώ πάντως θεωρώ το Aria of Sorrow ίσως τον καλύτερο τίτλο της σειράς. Τέλειος από όλες τις απόψεις : τεχνικά, σενάριο, gameplay κτλ.
-
Παίζω για δεύτερη φορά το Aria of Sorrow κι έχω πωρωθεί περισσότερο από όταν το πρωτοέπαιξα.Ειδικά τώρα που έχω το σπαθί Laevatrin (δε βγάζω καλά τη γραμματοσειρά) κι έχω πάρει και την ψυχή της Lightning Doll νιώθω σαν να έχω Lightsaber & Force Lighting ταυτόχρονα.Τι να λέμε τώραΚ Α Υ Λ Α !
Leave a comment:
-
Μόλις τερμάτισα το Castlevania Harmony of Dissonance.Δυστυχώς δεν είδα τον καλό τερματισμό γιατί δεν πήρα όλα τα κομμάτια του Βλαντ αλλά δεν πειράζει.Θα το κάνω εν καιρώ.Σε γενικές γραμές μου άρεσε αν και είναι υπερβολικά εύκολο αν εξαιρέσουμε την τελική μάχη (του κακού τερματισμού) η οποία είναι μέτριας δυσκολίας.έχοντας παίξει ήδη τα Aria of Sorrow & Circle of the Moon θα το χαρακτήριζα μάλλον το λιγότερο αγαπημένο μου από τα 3 αν και σε ποιοτικό επίπεδο είναι ανώτερο από το Circle.Να ήταν και πιο δύσκολο καλά θα'τανε.Τώρα μάλλον θα κάτσω να βρω τα υπόλοιπα κομμάτια του Βλαντ να το ξανατελειώσω και θα πιάσω το Aria of Sorrow να το τελειώσω και κανονικά μιας και το είχα πρωτοπαίξει σε emulator.
EDIT:
Μόλις ξανατερμάτισα το Castlevania Harmony of Dissonance και είδα και τους άλλους 2 τερματισμούς του παιχνιδιού.Επίσης ξεκλείδωσα το χάρτη σε ποσοστό 199,1%.Βαριέμαι να πάω για το κάτι παραπάνω(νομίζω 200%).
Leave a comment:
-
Castlevania Psp version 99 Lv Alucard,99 Lv All Familiars,all endings,all items,finished with all extra characters.
To psp afou antexe tote einai mia xara.lol
Den thelo na do Belmond gia kanena mina.
Leave a comment:
-
Tελος το rondo of blood με ποσοστο στο 70% βλεποντας και τους 2 τερματισμους . Πραγματικα πολυ καλο , με πολυ προκληση ( η τριτη μορφη του Dracula με παιδεψε αρκετα ) και ηταν οτι επρεπε γι'αυτες τις ημερες . Οπως ειχα ξαναγραψει ειχα πολυ καιρο να ασχοληθω με castlevania και το συγκεκριμενο που ειναι παραδοσιακο με πιο γραμμικα μονοπατια , χειρισμο ακριβειας αλλα και πολλα μυστικα ( εναλλακτικες διαδρομες - επιπλεον πιστες κλπ ) ηταν αυτο ακριβως που ζητουσα . Γενικα δεν εχω κατι αρνητικο να του προσαψω και θεωρω πως ειναι ο πιο ευχαριστος και απολαυστικος τιτλος που εχω παιξει μεχρι στιγμης στο psp . Θα το συνεχισω λιγο και με την Maria Renard και ξεκιναω το symphony of the night... Προτεινεται ανεπιφυλαχτα σε οσους εχουν psp !
Leave a comment:
-
@Xenovagrant:
Castlevania Bloodlines
Super Castlevania IV
Castlevania Vampire's Kiss ή κάπως έτσι,δε θυμάμαι ακριβώς.
Castlevania Symphony of the Night
Castlevania Aria of Sorrow
CAstlevania Harmony of Dissonance
Castlevania Adventure
εντάξει δεν είναι πολλά αλλά δε βαριέσαι....το circle of the moon το ξεκίνησα αλλά δε μου έκανε πολύ εντύπωση και το παράτησα.όμως σίγουρα θα το ξαναπαίξω και αυτή τη φορά θα προσπαθήσω να το τελειώσω.
μη μου ζητάς να ξεχωρίσω κάποιο.όλα τους είναι castlevania.τέλος.ωραίο επιχείρημα θα μου πεις.λυπάμαι αλλά όλα τους είναι ξεχωριστά όσα έχω παίξει.
Leave a comment:
-
Καλά ο ήχος είναι ό,τι πιο απαίσιο έχω ακούσει. Αλλά ναι, ήταν μια θυσία που επέτρεψαν για να τραβήξουν μάλλον τους φαν του SotN. Γενικά αυτό που με ενοχλεί σε όσα έχω παίξει της σειράς είναι η ευκολία στα bosses και τις μάχες. Μόνο το πρώτο στο NES ήταν ζόρικο και κάπως το CotM.
Για κάποιον άγνωστο λόγο ζηλεύω όσους παίζουν MGS 4. Μόνο το 2 έχω και δεν ασχολήθηκα ποτέ αλλά...ΘΕΛΩ!
Πόσες ώρες κρατάει το 4;
Leave a comment:
-
Το CotM είναι πολύ αδικημένο Castlevania.Είναι κάπως δύσκολο,είναι κάπως πρώιμο γραφικά αλλά μου θύμισε κάτι από τα παλιά Castlvania με τα νέα στοιχεία.Για μένα αυτή είναι η σωστή συνταγή.
Bosses που τα βγάζεις ζωρίς να μάθεις patterns απλά ενεργοποιώντας ό,τι spell etc έχεις imo απομακρύνουν τη σειρά από το χαρακτήρα της.Ακόμη και το SotN ήταν κατά γενική ομολογία αν και υπερπροσεγμένο κάπως εύκολο αλλά το συγχωρούμε εν εν χορώ γιατί ήταν το SotN.

Το Harmony είναι κάτι σαν fanservice στο SotN.Ειδικά ο Juste θα μπορούσε να είναι αδερφός του Alucard.Το συγκεκριμένο game το έλιωσα και μου άρεσε αλλά στα μειονεκτήματα βάζω τα κάπως φανταχτερά γραφικά(από ότι διάβασα έγινε εσκεμμένα)και τον πραγματικά μέτριο ήχο.Και δεν εννοώ τις συνθέσεις,αλλά την ποιότητα.Για μια στιγμή νόμιζα πως έπαιζα στο παλιό καλό GB.Είναι μάλλον το τίμημα που πρέπει να πληρώσει το παιχνίδι για τα ανώτερα γραφικά του-ειδικά από το CotM.
Aυτό ισχύει.Ήταν από τους καλύτερους launch τίτλους του GBA.Κάποιοι μέχρι να βγουν τα επόμενα της σειράς το θεωρούσαν από τα καλύτερα παιχνίδια του GBA.[/b]
Leave a comment:
-
Μέτρια σχόλια όμως όχι από παντού. Κάποιοι μέχρι να βγουν τα επόμενα της σειράς το θεωρούσαν από τα καλύτερα παιχνίδια του GBA. Το HoD θυμίζει έντονα SotN στη λογική και το σχεδιασμό του. Στο CotM ο Nathan μου θυμίζε άσχημα πράματα από το X όπου οτιδήποτε στην οθόνη ήταν πιο γρήγορο από σένα! Ευτυχώς μόλις πήρα το dash έστρωσε κάπως και στα άλματα... Ο Juste πάλι είναι ευκίνητος σαν σκίουρος που έχει πιεί Red Bull! Επίσης διαφορετικό στο σχεδιασμό των χώρων. Το CotM σαφώς λιγότερο στριμωγμένο. Θετικό στοιχείο για μένα.
Leave a comment:
-
Ωραιος Chaos.
Περυσι τετοια εποχη περιπου εγω τελειωσα το CotM και αν και ειχε παρει μετρια σχολια περιεργως το χαρηκα πολυ.
Μετα πηγα να ξεκινησω το HoD, αλλα κατι με χαλασε πολυ στην αισθητικη του για καποιο λογο και απο τοτε δεν ετυχε να ξαναεπιχειρησω να το παιξω.
Ειναι το μονο φορητο CV (απο τα σχετικα προσφατα) που δεν εχω τελειωσει και ελπιζω καποια στιγμη να του δωσω αλλη μια ευκαιρια.
Εσυ Altair ποια CV εχεις ή εχεις τελειωσει και ποια ξεχωριζεις;
Leave a comment:
-
Τελείωσα το Harmony of Dissonance και ξεκίνησα το Circle of the Moon.
Leave a comment:
-
Τελειωσα το Castlevania: Dracula X Chronicles (μαζι με τα alternative levels) και μαζι και το original Rondo of Blood.
Φοβερη εμπειρια και προσωπικα το remake μου αρεσε παρα πολυ.
Γενικα μου αφησε την εντυπωση του καλυτερου old school castlevania.
Leave a comment:
-
-Castlevania (NES)
-Rondo of blood, Super Castlevania (SNES)
-SOTN (PS)
-Dawn of Sorrow (DS)
και κάποιο του GBA που δε θυμάμαι...
Αυτά έχω παίξει. Πλέον η σειρά φαίνεται κάπως κουρασμένη (με εξαίρεση τους 3D τίτλους που προσπάθησαν κάτι διαφορετικό αν και με προβλήματα) και θα ήθελα να δω κάτι φρέσκο σαν ιδέα. Ίσως άλλο ένα 3D αλλά χωρίς τα προβλήματα των παλαιότερων... Το Portrait of Ruin αν θυμάμαι καλά, διάβαζα ότι έχει αρκετά ενδιαφέρουσες τοποθεσίες και εκτός κάστρου.
Η μουσική της σειράς είναι από τις αγαπημένες μου! Ειδικά οι συνθέσεις της Michiru Yamane στοιχειώνουν!
Τοπ αποτελούν το OST του SOTN και τα Dracula Perfect Battle Selection 1 & 2 που είναι επιλεγμένα κομμάτια της σειράς σε metal εκτελέσεις από μια μπάντα της KONAMI που λέγεται KuKeiHa Club.
Επίσης δείτε αυτό: Bloody Tears. Έπαθα πλάκα και έβαλα σκοπό να το καταφέρω. Κάπου προς το τέλος είναι λίγο δύσκολο όταν αυτοσχεδιάζει...
Leave a comment:
-
Castlevania X cronicles για psp. Δεν ήταν κακό αλλά περίμενα καλύτερη δουλειά από τη konami στο θέμα του voice-acting και τον cut-scenes (μετά το Symphony έχω απαιτήσεις!!!)
Leave a comment:
Leave a comment: