Announcement

Collapse
No announcement yet.

Castlevania Saga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• wesker
    replied
    pote vgeni xeri kanis?

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To kserw, giafto elegan pws kai to ecclesia tha einai to epomeno gia kinhta lol.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Για κινητά έχει βγει το Order of Shadows.Όντως μοιάζουν οι τίτλοι.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Hksera ton titlo alla legane pws tha einai gia kinhta, katoxeirwthike kai to DS twra?

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Nέο Castlevania για το ds?Γιούπι!Άντε και κάτι που θα παίξω για το ds μετά από καιρό.Πολύ λίγα αυτά που με ενδιαφέρουν τελευταία στο ds.Βγάλτε ένα mario kart ds 2 λέμε και να είναι έτσι όπως πρέπει!

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Castlevania: Order of Ecclesia για το NDS
    από το Gamelife.gr

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ta grafika einai oloidia, apla exoun alaksei ta xromata se orismenes epitheseis (xarakthristika to yasutsuna pou twra einai xalia) kai ton hxo pou einai mera me thn nyxta (klashs anoteros) akous treles leptomeries pou den eixes ksanakousei pote sou. Epishs h taxythta einai elfros kaliterh.

Leave a comment:

• Shinigami
    replied
    H σειρά Castlevania θα έχει πάντοτε μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου καθώς το πρώτο μέρος της σειράς ήταν ένα απο τα πρώτα παιχνίδια που αγόρασα στο NES όταν πήγαινα στο δημοτικό.
    Θεωρώ το Symphony ώς ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια που έπαιξα ποτέ μου (άνετα είναι μέσα το τοπ 3 μου όλων των εποχών) αλλά για μένα η σειρά μετά απο αυτό το απίστευτο και εξαιρετικό βήμα δυστυχώς έχασε την αίγλη της.

Για να το θέσω απλά και να μήν σας κουράζω με αναλύσεις,έχοντας ασχοληθεί με ΟΛΟΥΣ τους τίτλους Castlevania της μετα-SOTN εποχής,με εντελώς προσωπικά κριτήρια πάντα,τους βρίσκω στην καλύτερη περίπτωση μετριότατους και -το χειρότερο- "άψυχους". Πραγματικά δέν ξέρω με τι λόγια να το εκφράσω σωστά,αλλά όλα μα όλα μου άφησαν μία ακοθόριστη αίσθηση κενού και ανικανοποίησης παρόμοια με εκείνη που έχει κανείς όταν του σερβίρουν ένα μπώλ λαχταριστούς κεφτέδες και τρώγωντάς τους ανακαλύπτει ότι είναι απο σόγια (καλά τι είπα πάλι,ξεπέρασα τον εαυτό μου :icon_twisted.

Τώρα σχετικά με το Dracula X για το psp δέν μπορώ να εκφέρω γνώμη (το αγόρασα απο την πρώτη μέρα που βγήκε αλλά δέν κατάφερα να το παίξω ακόμα).
    Συμφωνώ απόλυτα για την νέα φωνή του Alucard απο το βίντεο που είδα πρίν λίγο στο tube,πραγματικά η παλιά ήταν σκάλες ανώτερη... Τα γραφικά όμως μου φαίνονται ΠΟΛΥ καλύτερα (στο SOTN) σε σχέση με την έκδοση του Playstation ή είναι απλά ιδέα μου και δέν θυμάμαι καλά??? Νομίζω τα έχουν ρετουσάρει αρκετά...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Paizw kai egw to chronicles ton teleftaio kairo kai exw porwthei me to game, o hxos einai apisteftos (h fwnh tou Alucard einai mapa BTW) akous pragmata pou den akouges sto parelthon, ta kainouria grafika ta spane, o elenxos tou Belmond einai poly kalos kai kanei to paixnidi arketa efkolotero apoti thn palaia tou ekdosh.

Kapoia bosses einai poly paloukia though (Dullahan gia arxh).

H SOTN ekdosh tou chronicles den einai oute h ekdosh gia PS1 oute tou Saturn, einai h iapwnikh ekdosh me merika extras H maria einai boss sto roloi px.
    O elenxos kai oi kinhseis ths Maria einai diaforetikes, twra mporei na parei 2 sub weapons.

To synhstw anepifylakta.

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Παίδες τελείωσα το remake και παίρνω πίσω αυτό που είπα...

Υπάρχει μια συμαντική διαφορά με το πρωτότυπο παιχνίδι η οποία περιμένει τους καλούς παίκτες να την ανακαλήψουν και δεν θέλω να τη spoil-άρω...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Nαι κι αυτό παίζει...

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Υπάρχει και η πιθανότητα να ήταν το Castlevania Chronicles για psone. ;)

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δε πολυγνωρίζω τη σειρά Castlevania όπως κάποια άλλα παιδιά εδώ μέσα καθώς δεν έχω πολυασχοληθεί με αυτήν. Πριν κάποια χρόνια στο playstation έπαιξα το castlevania:symphony of the nigτht το οποίο κατά πολλούς θεωρείτε πως είναι το καλύτερο castlevania το οποίο έχει κυκλοφορήσει. Πάντως (lol) τότε όταν έπαιζα το Castlevania:SOT δεν ήξερα πιο game ήταν (διότι μάλλον δεν θα είδα καν το όνομα του παιχνιδιού!!), μέχρι και πέρυσι θυμόμουν πως ήταν ένα game 2d στο οποίο ο ήρωας κρατούσε ένα μαστίγιο και σκότωνε κάτι τέρατα. Τώρα τελευταία με αυτά που έχω διαβάσει και ακούσει κατάλαβα (επιτέλους) πως το 2d game που έπαιξα τότε (χωρίς να το τερματήσω) ήταν το Castlevania:SOTΝ.

[/b]

Ean ksekinouses apo thn arxh, eixes ena termatismeno save file kai egrafes RICHTER gia onoma tote epaizes kai olo to paixnidi me Richter
    [/b]

υποθέτω από τα παραπάνω πως μάλλον είχε παίξει μόνο τις αρχές του παιχνιδιού.να πρόλαβε να το τερματίσει και να ήξερε και τον κωδικό ενώ δεν ήξερε καλά καλά τι έπαιζε μου φαίνεται κάπως...

Leave a comment:

• belmont
    replied
    BigBOSS μάλλον έπαιξες το Cronicles. To Castlevania 64 το θεωρώ ψιλομούφα. Το Castlevania για το Dreamcast ακυρώθηκε.

Μόλις αγόρασα το Dracula X Cronicles.

Το Remake είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του remake καθώς είναι το ΙΔΙΟ ακριβώς με πολύ καλύτερα γραφικά. Ακόμη και ο χειρισμός και η κίνηση του Ρίχτερ είναι ίδια. Πολύ διασκεδαστικό αν και οι βετεράνοι της σειράς ίσως να μην δυσκολευτούν ιδιαίτερα να το τερματίσουν, τουλάχιστον με τη Μαρία. Πάντως έχει κρυμμένα στις πίστες δίσκους που ανοίγουν τραγούδια στο music player και μπορείς, αν τα βρεις, να βάλεις σε όποιο πίστα θες όποιο τραγούδι θες!!!! Έβαλα το Bloody Tears σε όλες...

Τα άλλα δύο πορτ είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια με τις PC Engine και PSX εκδώσεις αντίστοιχα με λίγο αλλαγμένους τους διαλόγους...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    συγνώμη αλλά δε θυμάμαι στο symphony of the night να είχες πουθενά μαστίγιο...είχε βέβαια κάτι morning stars etc που μοιάζανε με μαστίγια αλλά μαστίγιο δεν είχε καθόλου.εκτός κι αν είχες παίξει μόνο την εισαγωγή με τον Richter Belmont... [/b]
    Ean ksekinouses apo thn arxh, eixes ena termatismeno save file kai egrafes RICHTER gia onoma tote epaizes kai olo to paixnidi me Richter

Leave a comment:

Working...
X