Announcement

Collapse
No announcement yet.

Castlevania Saga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chief
    replied
    Χα, χα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    O enas tha kanei ton Belmont kai o allos to mastigio?

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Εγώ θα ανεχόμουν co-op σε Castlevania.
    Αρκεί να μην είναι unplayable το solo, όπως το Resi5.

Leave a comment:

• N-TG
    replied
    Μερικά παιχνίδια δν πρέπει να έχουν multiplayer...Το castlevania δν νομίζω να χρειάζεται...

Επίσης σε κονσόλα της Νιντέντο παίζει να έχουμε και καινούριο παιχνίδι επειδί βγήκε το DSi

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Ένα δισδιάστατο Castlevania στο PSP με full online coop θα με έκανε να βάλω official firmware...

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Πάντως- λίγο off topic- αν και τείνω να συμφωνήσω με Scatman για διάδοχο του SotN( για πολλούς λόγους) θεωρώ πως σε psp θα μπορούσε να βγει κάτι αντάξιο ή και καλύτερο σε 2d. Πάντως το Dawn of Sorrow μου άρεσε πάρα πολύ. Απλά σαν ατμόσφαιρα/αισθητική θεωρώ το SotN πολύ ανωτερο. Πιστεύω πως πρέπει στην konami να επανεξετάσουν το θέμα της αισθητικής για τα 2d games( κάτι πλησιέστερο σε Ayami Kojima ή gothic/ μελαγχολικό παρά σε anime αισθητική των Portrait/ Dawn of Sorrow)

ΕDIT
    Αν θέλετε συνεχίζουμε στο Castlevania θέμα στο General Discussion.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Originally posted by Jedah View Post
    Εγώ νομίζω ότι το μόνο παιχνίδι που μπορεί να συγκριθεί με SOTN είναι το Portrait of Ruin. Και αυτό ακόμα είναι λιγότερο σε περιεχόμενο, κυρίως επειδή είναι μέσα σε ένα μικρό cartridge.
    Το βλεπεις και μονος σου. Ειναι μια συγκριση ανιση. Το Portait of Ruin Ηταν οντως πολυ φιλοδοξη προσπαθεια αλλα υστερει σημαντικα, κυριως τεχνικα απτο Sotn.

Δε μπορω να καταλαβω τι εννοουσε ο παικτης, ακουστηκαν ηδη 2 διαφορετικες αποψεις, παντως το επερχομενο παιχνιδι δε φαινεται να εχει οπτικη..σχεση με το Sotn. Και δε μπορω να καταλαβω γιατι οι χαρακτηρες ειναι τοσο υποβαθμισμενοι σε σχεδιο.

Επισης, καλο-χρυσο το Οrder αλλα οπως ειπε κι ο Ground
    To OoE htan ontws to deftero kalytero se afto ton tomea, alla makria akomh.
    Δυσκολα θα βρεθει ισαξιος διαδοχος του Sotn γιατι εχουν αλλαξει πολλα στην Κοναμι και γενικοτερα στη βιομηχανια.

η δικη μου σειρα παει, Chi no Rodo, Sotn, Portrait, Order

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den einai mono ta grafika, alla kai h leptomeria sto sxedio kai h poiothta tou animation.
    To na mporeis na deis ola ta frame ths kinhshs pou thn kanoun toso smooth einai ola ta lefta, to kalytero paradeigma pou mporw na dosw meta to SOTN einai to Street Fighter, 3d strike kai to King of fighters 12, h epitomh tou 2D animation.

To OoE htan ontws to deftero kalytero se afto ton tomea, alla makria akomh.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Απο γραφικά, ειδικά το OoE δεν με χάλασε καθόλου. Απίστευτο ήταν.
    Μόνο τα 3d backgrounds λιγάκι..-_-

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Αν κατάλαβα καλά, ο paixtis δε συγκρίνει τους τίτλους από ποιοτικής πλευράς, αλλά το τεχνικό κομμάτι αυτών.

Ένα καινούργιο 2D Castlevania σε HD θα το ήθελα κι εγώ πάντως.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Originally posted by Scatman View Post
    που μοιαζει στο Sotn το παραπανω κι επισης τι εννοεις? το Order of Ecclesia ειναι παρομοιου επιπεδου με το Sotn?
    Εννοούσε νομίζω πως το OoE είναι ξεχωριστό με το δικό του τρόπο. Έθεσε, είπε, τα δικά του στάνταρ.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Originally posted by Scatman View Post
    που μοιαζει στο Sotn το παραπανω κι επισης τι εννοεις? το Order of Ecclesia ειναι παρομοιου επιπεδου με το Sotn?
    Εγώ νομίζω ότι το μόνο παιχνίδι που μπορεί να συγκριθεί με SOTN είναι το Portrait of Ruin. Και αυτό ακόμα είναι λιγότερο σε περιεχόμενο, κυρίως επειδή είναι μέσα σε ένα μικρό cartridge.

Leave a comment:

• Scatman
    replied

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Εντάξει δεν είναι μόνο το sotn.Υπάρχουν και τόσα άλλα όπως το order of ecclesia που έθεσε τα δικά του standards.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δεν το είδα όλο.Έκατσα και είδα μόνο το πρώτο τρικ,το άλλο δε με ενδιέφερε.

Leave a comment:

Working...
X