Announcement

Collapse
No announcement yet.

Castlevania Saga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Μηπως να σας δωσω τα κλειδια του σπιτιου μου να τελειωνουμε;
    Η Limited του SOTN δε μου κανει τρελη αισθηση, την ανταλλαζω με την απλη (και 100 ευρω ).

To PSP μου ειναι διαθεσιμο οντως βεβαια αν το θελει καποιος γνωστος, με αυτα δεν εχω καποιο κολλημα, ο σκοπος βεβαια (FFT) αγιαζει τα μεσα.

Πωπω ποσο καιρο εχω να ποσταρω καμια αγορα σε αυτο το τοπικ.. ξεπεσμος.
    Ελπιζω να βρω κατι αξιο αγορας πριν τελειωσει και το καλοκαιρι .

Comment

Βασικά δεν είναι εδώ το θέμα για τις αγορές.

Τη συλλεκτική του SOTN την ανταλλάζεις με την απλή του Dracula X Chronicles;:xp:
      Carpe diem

Comment

To SOTN tou PSP prosfata to termatisa me Maria, alla ton Galamoth den mporw na ton nikhsw, vgainei me afthn?
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

Μόλις τελείωσα το Castlevania Dawn of Sorrow με τον κακό τερματισμό.Αύριο θα κάτσω να δω και τους άλλους 2.
          Αν και μου άρεσε περισσότερο από circle & harmony είδα ότι πλέον δεν είχα πολύ όρεξη να ψάχνω να βρω τι και πως.Υποθέτω κάπου κουράστηκα μετά από 4 τίτλους σερί.Πάντως γενικά μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω.Το μόνο αρνητικό ήταν το art direction.Πολύ φλούφλικο το κάνανε ρε γμτ.
          Carpe diem

Comment

Εντάξει το έχω ξεφτιλίσει το ξέρω αλλά ήθελα να το γράψω γιατί με δυσκόλεψε πολύ περισσότερο από ότι περίμενα.
            Μόλις τερμάτισα το Castlevania Dawn of Sorrow και με τον τρίτο τερματισμό (και καλύτερο).Με δυσκόλεψε πολύ ο τελικός κάτι που δεν περίμενα έχοντας συνηθίσει στους λαπάδες τελικούς των symphony,harmony,aria.Γενικά θεωρώ πως η δυσκολία του τίτλου ήταν λίγο πιο κάτω από το Circle of the moon.
            Ότι κατάφερα το κατάφερα χωρίς grinding για level up οπότε είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα έτσι.Πάμε για K.O.T.O.R τώρα.
            Carpe diem

Comment

CooL, αμα ποτε γουσταρεις παίξε το Julius mode, εκεί έχεις Julius, την γκόμενα και τον αρχιμουτσούναρο στο avatar σου! Μου έκανε εντύπωσε που σε μερικά μέρη σε αυτό το mode έβαζε άλλες μουσικάρες!
              The illusion of free will is an illusion.

Comment

Ναι το ξέρω.Κάποια στιγμή ίσως ασχοληθώ.Το ξεκίνησα βέβαια αλλά δε νομίζω να κάτσω να το τελειώσω.
                Δείτε και αυτό το τρικ.

Fake αλλά ας υπάρχει.
                Carpe diem

Comment

Fake mexri ekei pou den paei, alla kai gia na to epivevaiwseis monos sou des to teleftaio defterolepto tou video (Ofcourse this is a Hoax).
                  "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                  But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                  Kindred, this blade and I.
                  "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                  Greek Gaming Videos
                  Greek Final Fantasy Forum

Comment

Δεν το είδα όλο.Έκατσα και είδα μόνο το πρώτο τρικ,το άλλο δε με ενδιέφερε.
                    Carpe diem

Comment

• Εντάξει δεν είναι μόνο το sotn.Υπάρχουν και τόσα άλλα όπως το order of ecclesia που έθεσε τα δικά του standards.
                      Nintendo I.D.: paixtis
                      3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• που μοιαζει στο Sotn το παραπανω κι επισης τι εννοεις? το Order of Ecclesia ειναι παρομοιου επιπεδου με το Sotn?
                        " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• Originally posted by Scatman View Post
                          που μοιαζει στο Sotn το παραπανω κι επισης τι εννοεις? το Order of Ecclesia ειναι παρομοιου επιπεδου με το Sotn?
                          Εγώ νομίζω ότι το μόνο παιχνίδι που μπορεί να συγκριθεί με SOTN είναι το Portrait of Ruin. Και αυτό ακόμα είναι λιγότερο σε περιεχόμενο, κυρίως επειδή είναι μέσα σε ένα μικρό cartridge.
                          Insert Coin

Comment

• Originally posted by Scatman View Post
                            που μοιαζει στο Sotn το παραπανω κι επισης τι εννοεις? το Order of Ecclesia ειναι παρομοιου επιπεδου με το Sotn?
                            Εννοούσε νομίζω πως το OoE είναι ξεχωριστό με το δικό του τρόπο. Έθεσε, είπε, τα δικά του στάνταρ.

Comment

• Αν κατάλαβα καλά, ο paixtis δε συγκρίνει τους τίτλους από ποιοτικής πλευράς, αλλά το τεχνικό κομμάτι αυτών.

Ένα καινούργιο 2D Castlevania σε HD θα το ήθελα κι εγώ πάντως.
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Απο γραφικά, ειδικά το OoE δεν με χάλασε καθόλου. Απίστευτο ήταν.
                                Μόνο τα 3d backgrounds λιγάκι..-_-

Comment

Working...
                                X