Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Haters ξε-haters BB το Morrowind το έχω τερματίσει και το Oblivion το έπαιξα 42 ώρες τουλάχιστον.
    Και γω έπαιξα το morrowind και δεν μου άρεσε όσο το Oblivion. To Morrowind μου φάνηκε οχι τόσο ευχάριστο στο παιξιμο όσο το Οblivion.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Haters ξε-haters BB το Morrowind το έχω τερματίσει και το Oblivion το έπαιξα 42 ώρες τουλάχιστον. Προφανώς και κάποιος είναι προβληματισμένος για πιθανές επιλογές και μετά το φιάσκο του Oblivion τίποτα δεν πρόκειται να με πείσει μέχρι να κυκλοφορήσει ο τίτλος. Άπειροι τίτλοι φαίνονται κορυφαίοι από videos και στην πράξη αποδεικνύονται μετριότατοι.

Πέραν τούτου, καλά τα add ons αλλά ένας τίτλος κρίνεται πρώτα από όλα από το περιεχόμενο που βάζουν οι ίδιοι οι devs, αν φτάνουμε στο σημείο να μιλάμε για fanmade patches που προφανώς και θα αλλάζουν τα πάντα τότε το χάσαμε.

Καλά να πω τα κλασικά στον vaynard, δεν κατηγορώ κανέναν, απλά εξέφρασα μία απορία.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Οπως εχω ξαναπει μετα το Oblivion υπηρξε το Fallout 3 και αυτο ειναι αρκετο για να μου φυγουν οι σκεπτικισμοι. Χωρις βεβαια να απορριπτω το ενδεχομενο να κανουν νεες πατατες, αισθανομαι οτι δεν εχω λογο αυτη τη στιγμη να ειμαι αρνητικος.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    εγω θα του εκανα ενα replay του oblivion μονο στο pc ομως και κατεβασμενα τα καταλληλα addons που χρειαζονται και...αυτα που χρειαζονται ειναι και απειρα πιστεψτε με υπαρχουνε ομως

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Γιατί τόση τρέλα αλήθεια; Καταλαβαίνω την αγάπη προς τη σειρά, αλλά μετά το TESIV μόνο σκεπτικοί θα έπρεπε να είστε.
    τι σημαίνει ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είμαστε; μας κάνεις και υποδείξεις; ή το τι αρέσει στον καθένα είναι θέμα αντικειμενικότητας; σε πάρα πολύ κόσμο άρεσε το Oblivion και έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές.

haters gonna hate, αφήστε τους άλλους ήσυχους

Originally posted by Vaynard View Post
    ομως δεν παυει να ειναι ομως φοβερη free world rpg εμπειρια και ενα απο τα σημαντικοτερα wrpgs των τελευταιων χρονων μη τα ισοπεδωνουμε και ολα
    έτσι πες τα. Τώρα αν άλλοι διαφωνούν με τον τρόπο που γίνεται αυτό δικό τους πρόβλημα, άλλοι δεν έχουν αυτό το πρόβλημα.

Το Skyrim θα σκίσει.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    απολυτως φυσιολογικη την βρισκω την τρελα, περα απο το γεγονος οτι οι εικονες και τα vids του skyrim μιλανε απο μονα τους,υπαρχει μεγαλο και ενδοξο παρελθον για την σειρα,το oblivion μπορει σε σχεση με το 3 να casuaλοποιηθηκε και να απλοποιηθηκε παρα πολυ, μπορει να διαφωνουμε στο τροπο με τον οποιο λειτουργουσε το gameplay και το lvl up system ομως δεν παυει να ειναι ομως φοβερη free world rpg εμπειρια και ενα απο τα σημαντικοτερα wrpgs των τελευταιων χρονων μη τα ισοπεδωνουμε και ολα

και μονο τo content που εχει μπει τοσα χρονια τωρα απο παιχτες να δει κανεις,τον ογκο των δεδομενων και των addons που υπαρχουν θα καταλαβει, αν δεν του αρκει αυτο που ειχε ηδη δηλαδη

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Γιατί τόση τρέλα αλήθεια; Καταλαβαίνω την αγάπη προς τη σειρά, αλλά μετά το TESIV μόνο σκεπτικοί θα έπρεπε να είστε.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Aπλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    EDIT

EXTENDED GAMEPLAY FOOTAGE

Νεες εικονες:

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    lal, game of the forever incoming

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ....και πολυ καλα κανεις μην εχεις τυψεις γι αυτο

χαθηκε ο κοσμος να περιμενανε 1 χρονο παραπανω και να δινανε αυτη τη μηχανη γραφικων στο new vegas?

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Έχω παραδοθεί κανονικότατα στην αγκαλιά του hype.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Παρτε και ενα Gameplay Walkthrough απο την E3 για να γουσταρετε ακομα περισσοτερο ;)

[GT]714851[/GT]

Και με Dragon battle στο τελος

Leave a comment:

• Ramparter
    replied

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Αναρωτιεμαι πως γινεται να υπαρχουν ακομη ατομα που δυσκολευονται να αναγνωρισουν ποσο μπροστα ειναι αυτο το game. Η μαχη του φετινου GOTY εληξε τη μερα που ανακοινωθηκε ο τιτλος. Μιλαω παντα για μας που ξερουμε και καταλαβαινουμε 5 πραγματακια παραπανω.
    ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
    Όχι σαν κάτι Dragon Age 2 που το κατάντησαν ΓΤΠ game.Ντροπή στην BioWare για αυτόν τον αχταρμά 99 Nights, Bayonetta, Dynasty Warriors, Diablo και άλλες μπαρούφες.

Leave a comment:

Working...
X