Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Καλά το τελευταίο δεν υπάρχει!:resp:

Comment

• Ο Technoviking μοιαζει απιστευτα στους γιγαντες του Skyrim.
      Do a barrel roll!

Comment

• Heh, ναι. Το σώμα του πολύ καλο πάντως.

Δες όμως τώρα και κάτι που μοιάζει στους δράκους, αλλα σε F A I L mode.

Comment

• Ερώτηση. Έχει καταφέρει κανείς να σκοτώσει δράκο σε υψηλά επίπεδα δυσκολίας πρόσωπο με πρόσωπο/ in your face beyatch προσέγγιση? Παίζω με τόξο και είναι εντελώς αδύνατο να σκοτώσω δράκο χωρίς να κάνω κατάχρηση κάλυψης. Έχω ebony bow και skill στα 56.
          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Τουλαχιστον εσυ τον σκοτωνεις μονος σου. Εμενα, να ναι καλα οι Flame Atronachs, με βγαζουν παντα ασπροπροσωπο...
            Do a barrel roll!

Comment

• Είμαι 19 Level, και πρέπει να σκότωσα καμια 12ριαμέχρι τώρα. Αρκετούς από αυτούς ήταν μονος μου. Άλλους, με έχουν βοηθήσει από guards, μέχρι γίγαντες και μαμούθ.

Comment

• Ψαχνω να βρω το Frenzy Spell και δε το βρισκω πουθενα και το Fury ειναι αρκετα χαμηλου level πλεον για να πιασει. Τι σκατα κανω λαθος. Υπαρχει ενας τυπας στο college που υποτιθεται οτι θα το χε γιατι ειδικευεται σε Illusion αλλα μλκς, τιποτα. Μου δωσε ενα quest τωρα αυτος, αντε να το κανω να δουμε μηπως βγει τιποτα.
                Do a barrel roll!

Comment

• Είμαι lvl 32 στο expert και έχω 19 αχρησιμοποίητα perks, είμαι εντελώς κάφρος.

Επίσης έχω σοβαρό πρόβλημα με το inventory. Παίζω χωρίς follower και αναγκαστικά έχω βάλει 2 αυξήσεις στο stamina για να πάει 310. Το πρόβλημα είναι πως το λιγότερο που μπορώ να χρησιμοποιήσω είναι 230, με προοπτική να γίνει 237. Τόμπολα δηλαδή, ήδη έχω σκιστεί στο fast travel γιατί αποθηκευω πράγματα στα σεντούκια των μπουντρουμιών για να τα πουλήσω αργότερα.

Κάτι άλλο που μου αρέσει είναι πως, επιδεικνύοντας την ίδια τσιφούτικη/ συλλεκτική συμπεριφορά όπως σε κάθε RPG, δεν έχω πολλά χρήματα. Είχα φτάσει μέχρι τα 13+ χιλιάρικα, έπεσα σε έναν Kaijiit έμπορο με 5 γεμάτες Grand Soul Gems και κάτι άλλα πράγματα, ανέβηκα στα 10+, αγόρασα ένα ζευγάρι γάντια και τώρα είμαι στα 8500 που είναι λίγα. Έχω φουλ εξοπλισμένο σπίτι στο Whiterun βέβαια με σεντούκια φίσκα σε όπλα, συλλογές πανοπλιών, μέταλλα, υλικά αλχημείας, βιβλία (θέλω να μαζέψω κάθε βιβλίο του παιχνιδιού σε ΕΝΑ σεντούκι, πόσο μανιακό είναι αυτό?), πετράδια (δεν έχω πουλήσει ούτε ένα κόσμημα από την αρχή) και διάφορα άλλα αναμνηστικά και συμπράγκαλα, οπότε στην ανάγκη μπορώ να ρευστοποιήσω μερικά.

Πλέον μπορώ να βγάλω μέχρι και Snow Troll με λίγη προσοχή σε melee one-handed-και-μαγεία αλλά απέναντι στους δράκους εξακολουθώ να είμαι φλώρος, τόξο και κάλυψη μέχρι αηδίας. Επειδή είμαι και γκαντέμης, αγόρασα ένα ζευγάρι μπότερ +50% fire resist και...ο επόμενος δράκος που έσκασε ήταν frost. Έχω ebony bow, glass mace, elven gilded armor και όλα τα υπόλοιπα παραλλαγές heavy armor (είμαι κινούμενο τσίρκο, με καταλαβαίνουν ότι είμαι Kaijiit μόνο από την ουρά, απορώ πώς δε μου την έχει κόψει κανένας κακούλης), έχω archery στο 69, one-handed στο 70+ και sneak λίγο πιο κάτω από 80, επειδή θέλω να το γυρίσω σε full light θα αγοράσω τα αντίστοιχα smithing perks που βγάζουν σε dragon στο τέλος και με enchanting θα φτιάξω τον εξοπλισμό. Με alchemy δεν ξέρω τι θα κάνω ακόμα αλλά με τόσο στοκ που έχω ανοίγω μαγαζί και γίνομαι ζάπλουτος.

Συνεχίζει όμως να μου τη σπάει η κλασσική λογική των Elder Scrolls. Είσαι ένας ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟΣ τύπος (είμαι Kajiit στο Βορρά, ακόμα και οι Argonians σαν ερπετά είναι πιο σχετικοί με το Dragon lore, έλεος) που αποδεικνύεται Dragonborn και μπορεί να γίνει αρχηγός της Warrior Guild, της Τhieves Guild, της Mages Guild, της Assassins Guild, αρχηγός της επανάστασης, να ενώσει όλο το Βορρά υπό την κυριαρχία του, λυκάνθρωπος, βρικόλακας (τα δύο τελευταία ταυτόχρονα κι άλλο έλεος, μα πού είμαστε, στο Underworld???),

ΤΕΡΑΣΤΙΑ SPOILERS!!!! να τον ακολουθούν τα SS των Dragonborn αυτοκρατότων, να δολοφονήσει τον Αυτοκράτορα του Tamriel και ουσιαστικά να πάρει τη θέση του στο Βορρά ΤΕΡΑΣΤΙΑ SPOILERS ΛΕΜΕ!!!!!!!
                  και όλα αυτά με αμελητέες συνέπειες αν είσαι λογικός και, κυρίως, χωρίς κανένα περιορισμό. Αυτό δεν είναι ελευθερία, ασυδοσία είναι. Να μου λείπει.

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Do a barrel roll!

Comment

• :wha::wha:

Comment

• Titus Έπαθες ψύχωση ή κάτι? Τελειομανής ε? Προσπάθησα να κάνω παρόμοια, όμως ως ένα βαθμό, δεν θέλω να χαλάσω την εμπειρία τόσο. Ήδη με κάποια πράγματα που κάνω την χαλώ πιστεύω. Στο Expert παίζεις? Το έβαλα στο Adept εγώ πριν κάποιες μέρες, καθώς στο Expert μου φαινόταν δύσκολο σε σημείο που να μην μπορώ να κινηθώ φυσιολογικά στο παιχνίδι. Ίσος αν το ξαναβάλω τώρα που έμαθα καλύτερα να παίζω και είμαι πιο δυνατός να είναι καλύτερα τα πράγματα. Πάντως στο Expert θυμάμαι να τελείωνα dungeons ολόκληρα μονος μου που δεν ήταν καν για το χαμηλό μου level, αλλα δεν ήταν εύκολο.

Τους δράκους ποτε δεν είχα πρόβλημα, εύκολοι σχετικά.

Bartman
                        Καλά τα videos κορυφή ε.

Comment

• O Hannibal Lecter παίζει Skyrim...

Is that you, clarise...?

Comment

• bart εδώ κοίτα

[YOUTUBEHD]4FOJ7md7n9Y&feature=related[/YOUTUBEHD]

θα επανέλθω σήμερα-αύριο σχετικά με την πορεια μου στο game, διότι πρέπει πρώτα να κρατήσω σε χαρτί κάποια πράματα
                            Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• BigBoss, ζουμ στο τόξο με το αντίστοιχο perk και δεξί κλικ δεν κάνεις?

Όσες φορές έχω πατήσει δεξί κλικ δεν έχει ζουμάρει ούτε για πλάκα.

Comment

• Περιμενε το νεο patch, μπορει να ναι bug.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X