Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δράκο να πετάει κώλο έχετε δει? Θα δείτε τώρα.

Σκόπευα να βάλω το patch μήπως μου διορθώσει το ποντίκι, που δεν το περίμενα, αλλά τα όσα αναφέρονται είναι της πλάκας. Την άλλη φορά ας κυκλοφορήσουν μόνο τις μηχανές ΑΙ, γραφικών και φυσικής μαζί με τα texture packs και ας αφήσουν τους modders να φτιάξουν το παιχνίδι.
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Προβοκατσια...
      Do a barrel roll!

Comment

• Η γουντ ελφίνα μου 31 lvl

Ως τώρα έχω παιξει κοντά στις 70 ώρες. Ο χαρακτήρας μου έχει health 320, stamina 240, Magicka 170. Στα επόμενα lvl up θα ανεβάσω το stamina διότι θέλω να έχω ακόμη μεγαλύτερη χωριτηκότητα (500+). Από τα skills, archery 79, sneak και light armor 65, one handed 64, lockpicking και speech 51, smith 45 και alchemy 40. Χθες, σήμερα ασχολήθικα αλλά και τις επόμεμενες μέρες θα επικεντρωθώ στο smith, για αυτο άλλωστε πάω και στα κάτα τόπους ορυχεία και κάνω εξόρυξη μεταλλικών ορυκτών ώστε να τα μετατρέψω σε ignots και στην συνέχεια να φτιάξω όπλα, πανοπλίες κτλ που τα πουλάω, εκτός και αν αυτό που έχω φτιάξει είναι κάτι που θέλω να το έχω.

Μάλιστα τελευταία έπαψα να πουλάω τους πολύτιμους λίθους και πετράδια που βρίσκω ώστε μαζί με τα ignots να φτιάχνω περιδαίρεα, δαχτυλίδια κτλ για να ανεβει ακόμη περισσότερο το smith. Δειλά δειλά άρχισα να ασχολούμαι και με το alchemy όπου εδώ πέρα των potions κτλ που φτιάχνω ο ίδιος απο βότανα και φυτά έχω εκπαιδευτεί και απο σχετικούς χαρακτήρες πχ απο την γυναίκα που πουλάει potions σε ένα κατάστημα του Whiterun. Προς το παρόν με το enchancing δεν έχω και τόσο ασχοληθεί.

Όσον αφορά την light πανοπλία έχω armor rating 172. Συγκεκριμένα η πανοπλία μου αποτελείται απο:
        - enhanced elven θώρακα με +13% γρηγορότερο magicka regen
        - // elven κράνος με +25% bow dmg
        - // scaled bracers με +30% one handed dmg
        - // scaled boots με +35% χωριτηκότητα για αντικείμενα

επίσης ο χαρκτήρας μου φοράει ένα δαχτυλίδι ring of major health που δίνει +40 health καθώς και ένα περιδέραιο gaudul amulet που δίνει +30, health, magicka και stamina.

Εάν είμαι εξοπλισμένος και με την light glass shield of dwindling fire, που δίνει +40% fire resistance, τότε το συνολικό armor πάει +44 δηλαδή 215 armor rating ενώ με την χρήση του spell oakflesh παίρνω +40 στο armor για 60 δευτερόλεπτα.

Σχετικά με τον οπλισμό, προς το παρόν τουλάχιστον, χρησιμοποιώ:

- το glass bow (αναβάθμιση σε superior) που προκαλεί 56 dmg x3 sneak
        - το glass sword (superior) που προκαλεί 35 dmg με +15% πιθανότητα για critical
        - το mehrunes razor, που κέρδισα απο quest, το οποίο προκαλεί 20dmg x6 sneak

Πριν λίγη ώρα απέκτησα ένα πολύ ωραιο περκ με το οποίο αν φοράς εξολοκλήρου light armor η stamina αναπληρώνεται 50% γρηγορότερα.

Αν και δεν έχω κάνει ακόμη Dark Brotherhood (έστειλαν δύο φορές δολοφόνο να με καθαρίσουν) Thieves Guilds κτλ quests στην μέχρι τώρα πορεία μου στο game έχω ολοκληρώσει 24 quests, έχω καθαρίσει 49 dungeons, ανακαλύψει 161 μέρη και συνεχίζω:dwarf:
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Διάβασα όλα τα ποστ όπου κάποιοι παραπονιέστε για το interface και, αν και μέχρι ένα βαθμό έχετε δίκιο, κάτι τραγελαφικά που ακούω του στυλ "...πατούσες το αριστερό κλικ του ποντικιού να γίνει equip στο ένα χέρι οκ, πατούσες το δεξί να γίνει και στο άλλο, κλάιν..." με έκαναν να σκεφτώ ένα πράγμα... ΠΕΙΡΑΤΕΣ!!!

Το παιχνίδι το είχα προπαραγγείλει, αλλά επειδή το amazon άργησε μία μέρα, το "αγόρασα" πρώτα πριν έρθει. Όντως αυτή η έκδοση ήταν τραγική, με το interface να σπάει και να μην κάνει equip/unequip κανονικά. Όταν όμως έβαλα το dvd την επόμενη μέρα, και με το ίδιο patch εγκατεστημένο, το 90% των προβλημάτων εξαφανίστηκε. Τα μόνα προβλήματα που έχω τώρα με το interface (εκτός από το ηλίθιο design του) είναι πάνω σε conversations που δεν μπορώ πάντα να κάνω μια επιλογή highlight και μετά να την πατήσω. Πάω να πατήσω "sure, let me pay the fine" και πατάω "I will never surrender!!!". :kill:

Βτς, όσοι έχετε original και έχετε ακόμα πολλά προβλήματα με το mouse, έχει ένα option στο μενού που λέει xbox controller ή κάτι τέτοιο, και είναι on στο default. Απενεργοποιήστε το και βελτιώνει την συμπεριφορά του ποντικιού αρκετά, χωρίς βέβαια να εξαλύφει εντελώς το πρόβλημα.

Comment

• Τρομοκρατία σκέτη! Έβγαλα τον πρώτο μου δράκο χωρίς να κάνω κατάχρηση cover (βοήθησε πολύ το +50% fire resistance, έπρεπε να με πάρει τρεις φορές για να με φέρει κοντά στο 0 health) και ένιωθα τούμπανος. Απ'ό,τι φαίνεται η φήμη μου εξαπλώθηκε στους δράκους, οπότε ο επόμενος με το που με είδε έπεσε νεκρός μπροστά μου χωρίς να του ρίξω ούτε βέλος. Του πήρα κανονικά την ψυχή, τα κόκαλα και τις φολίδες και μόλις κοίταξα στον ουρανό ο κλώνος του συνέχιζε να κόβει βόλτες αμέριμνος.

Σκοτώνω μ'ένα μου βλέμμα, μα ποιός είμαι, ο Αλέν Ντελόν?

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Do a barrel roll!

Comment

• Αυτό ακριβώς. Γι'αυτό δε πάω και τη μαγεία σε τέτοια. Θέλω up close and personal εγώ. Αν δε νιώθω το μέταλλο να κόβει κάτι, δε τη βρίσκω!
                Παίζω εδώ και 4-5 μέρες. Όλη μέρα, εννοώ. Πέρα απο τα μικρά διαλείμματα ενδιάμεσα, για συγκεκριμένες ανάγκες. Και κορεάτικες σειρες...

Οι Daedric Princes είναι και πολύ ψωνάρες. Κρίμα που δε μπορείς να ανοίξεις και σε αυτούς καμμιά καινούργια. Και ο γάμος είναι άσε κατάσταση.

Οι δράκοι είναι ψιλοαπογοήτευση. Τους περίμενα ως τα πιο δυνατά πλάσματα και είναι αηδιαστικά εύκολοι. Τουλάχιστον οι απλοί και οι Blood Dragons.
                Έχω ψοφήσει απο ληστές, μάγους και άλλα τέτοια αρχ... αία πλάσματα, οπότε μου φαίνεται λίγο fail. Να είναι πιο εύκολοι απο κάποιον κακόμοιρο ληστή.

Και να τους ξεπαστρεύεις και σε ρυθμό που θα σου επέτρεπε να ανοίξεις μαγαζί με δρακικά είδη. Τσάντες, κοσμήματα, καλλυντικά, οτι θες θα έφτιαχνες.

Παίζω version απο το θείο, βέβαια, αλλά μια χαρά μου πάει εμένα. Κάτι μικροπροβλήματα, αλλά φτιάχνονται με console commands μέχρι στιγμής. Και παίζω με το controller του 360. No complaints.
                sigpic

Comment

• Και να τους ξεπαστρεύεις και σε ρυθμό που θα σου επέτρεπε να ανοίξεις μαγαζί με δρακικά είδη. Τσάντες, κοσμήματα, καλλυντικά, οτι θες θα έφτιαχνες.
                  PETA wants to talk to you... Λευτεριά στους δράκους!
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Αμα δεν έκαναν προσγείωση πάνω μου και δε προσπαθούσαν να με κάψουν, παγώσουν, φάνε, φιλετάρουν, θα τους λυπόμουν. Έτσι όπως είναι τα πράγματα όμως, θα τους έκανα απίστευτες τσάντες!
                    Μάλλον το ξέρουν, γι'αυτό και γίνονται καπνός και αφήνουν μόνο κόκαλα. Αν και κάτι μου λέει οτι τα μαζεύουν αυτά οι κάτοικοι και κάνουν dragonbone soup... Ίσως θα έπρεπε να κάνω ένα διάλειμμα...
                    sigpic

Comment

• Skyrim trailer lyrics revealed

Comment

• Για να λεμε την αληθεια, περισσοτερο ακουγεται σαν Mustard Jar παρα Fus Ro Dah...
                        Do a barrel roll!

Comment

• Μου αρέσει περισσότερο από το κανονικό

Στο παιχνίδι έχω χωθεί για ένα quest στα μπουντρούμια της Solitude. Μετά από εκεί θα κάνω λίγο dungeon crawiling για να βγάλω cleared μερικά μπουντρούμια και μετά μάλλον Riften για το main quest. Ανάλογα με την εξέλιξη θα μπω στη Thieves Guild και θα κάνω μερικές ωραίες αποστολές και αν με φέρει ο δρόμος μέχρ το Whiterun θα ξεκινήσω παράλληλα και τις αποστολές της Dar Brotherhood. Είμαι level 35 πια με 21 αξόδευτα persk (καφρίλες ολκής...), έχω armor rating γύρω στο 100 γιατί παίζω χωρίς ασπίδα και ο εξοπλισμός μου είναι αν θυμάμαι καλά

Glass dagger of Tipota
                          Glass mace of Tipota
                          Ebony bow of Tipota
                          Ebony helmet of Tipota (heavy)
                          Elven gilded mail of Tipota (light)
                          Orkish gauntlets of +30% bow damage (heavy) που κάνω τράμπα καμιά φορά με light gauntlets of +20% one-handed damage
                          Orkish boots of +50% fire resistance (heavy), το αντικείμενο που μου επέτρεψε να σκοτώσω δράκο χωρίς να κρύβομαι και να νιώθω τουμπανιάρης
                          Ring of +20% one handed damage
                          Amulet of +30% one-handed damage που κάνω τράμπα με Amulet of +25% magica regen

Παρά το άθλιο armor rating δεν έχω προβλήματα ενώ τα light και heavy armor ratings είναι ισορροπημένα ακριβώς λόγω του εξοπλισμού μου. Επειδή δε χρησιμοποιώ stamina έχω μόλις 310 χώρο και μια heavy armor θα με διέλυε (σε sneak ακόμα και τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα, με βλέπουν όταν θέλω ή όταν πλησιάσω πάρα πολύ και είμαι άτυχος). Ανάλογα με το πώς κυλήσει το παιχνίδι θα δω τι dragon armor θα φτιάξω. Έχω ακούσει πάντως πως η daerdric είναι καλύτερη ενώ η καλύτερη του παιχνιδιού είναι μια Ancient Blades Armor. Ξέρει κανείς τίποτα?

Comment

• Comment

• Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τον τίτλο και δε μπορώ να απαντήσω ο ίδιος, μεταφέρω απορία φίλου: Πόσο έντονα είναι τα RPG στοιχεία στο παιχνίδι;
                              "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Αρκετα ωστε να μη μιλαμε για στοιχεια απλα, αλλα για RPG τιτλο ο οποιος ομως μπορει ευκολα να παιχτει και απο καποιον που απλα αποζητα κατι σε action adventure.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X