Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Elder Scrolls V: Skyrim
Collapse
X
-
εκανα γυρω στις 150 ωρες στο ps3 και πηρα το platinum χωρις προβληματα, ενταξει μην πιστευετε και οτι υπερβολη διαβαζετε για unplayable , με την 1.2 εχουνε διωρθωθει σε μεγαλο βαθμο τα πραγματα με το lag αν και μερικοι ακομα παραπονιουνται, εγω ειδα μεγαλη διαφορα ,παντως εχει ακομα καποια bugs ελπιζω με την 1.3 να εξαλειφθουν πληρως , οπως το περιφημο backwards fly στους dragon που ευτυχως δεν το συναντησα
dead thrall best spell in the game btw, με conjuring και destruction εκανα περιπατο στο adept
Comment
-
Originally posted by Vaynard View Postεκανα γυρω στις 150 ωρες στο ps3 και πηρα το platinum χωρις προβληματα, ενταξει μην πιστευετε και οτι υπερβολη διαβαζετε για unplayable , με την 1.2 εχουνε διωρθωθει σε μεγαλο βαθμο τα πραγματα με το lag αν και μερικοι ακομα παραπονιουνται, εγω ειδα μεγαλη διαφορα ,παντως εχει ακομα καποια bugs ελπιζω με την 1.3 να εξαλειφθουν πληρως , οπως το περιφημο backwards fly στους dragon που ευτυχως δεν το συναντησαΤι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΟ BigBOSS το παίζει σε πισί νομίζω.) δεν συνάντησα κάποιο τρομερό bug, κάτι που να με εμπόδισε να ολοκληρώσω κάποιο quest. Tώρα το προβλημα με το lag το διόρθωσα βλέποντας κάποια βίντεο στο youtube, απ'οτι θυμάμαι ειχε να κάνει με την απουσία ενός dxd9.dll και με τον περιορισμό στην ram που χρησιμοποιούσε το game. Mετά απο αυτή την παρέμβαση δεν έχω προβλήματα με lag κτλ. Σχετικά με την πορεια μου στο game θα επανέλθω αύριο.
Πάντως ρίξτε μια ματιά εδώ http://www.skyrimnexus.com/index.php , υπάρχουν πολύ αξιόλογα mods, ακόμη και αλλαγή του κονσολάδικου μενου για όσους τους ενοχλεί πολύ.
Comment
-
XAXAAXXAXAXA
XAXAXAAXXAXAXA
AXXAAXXA
XAxaXAAXXAXA
AXXAAXXAXA
Comment
-
Πλέον είμαι 39 lvl (103 ώρες) και πάω για το 40ο. Εξακολουθώ (και έτσι θα συνεχίσω) να παιζω stealthy/sneaking έχοντας αναπτύξει τα ανάλογα skill, archery, light armor, sneaking κτλ και φυσικά one handed weapon. Ως προς τα όπλα εξακολουθώ να χρησιμοποιώ τα ίδια που ανέφερα και σε προηγούμενη δημοσίευση με την διαφορά ότι με τα dagger mehure's razor (το αποκτάς σε σχετικό quest) κανώ πλέον 12x dmg όταν πρόκειται για stealth χτύπημα, απέκτησα δηλαδή το ανάλογο perk. Eξοπλισμό έχω αλλάξει ως προς το armor που χρησιμοποιώ, πιο συγκεκριμένα χρησιμοποιώ δύο πανοπλίες.
Έχοντας μπει στην Dark Brotherhood μου έχει παραχωρηθεί μια enhanced shrouded armor, δηλαδή η πανοπλία που φοράνε τα μέλη της "σκοτεινής αδελφότητας", η συγκεκριμένη πανοπλία έχει τα εξής στατιστικά:
#armor rating 200
- shrouded cowl (enchanced) / +20% dmg με τόξο
- // armor // / +50% poison resistance
- // gloves // / backstab double dmg
- // boots // / silently move
ή χρησιμοποιώ scaled boots που με δίνουν +35 χώρο για αντικείμενα
για καταστάσεις με περισσότερο ξύλο και λιγότερο στελθ χρησιμοποιώ εναν συνδυασμό glass και scaled armor:
#armor rating 272
- glass helmet (enhanced) / 24% faster magicka regen
- // armor // / το ίδιο
- scaled bracers // / +30% one handed dmg
- scaled boots // / +35% capacity
στο stealth ένα spell που βοηθάει ιδιαίτερα είναι το detect life με το οποίο, αν και τρώει πολύ magicka εάν δεν έχεις ανεπτυγμένο το ανάλογο skill, μπορείς να δεις για 2-3 δευτερόλεπτα μέσα από τους τοίχους τους Npcs εχθρικούς ή μη, επίσης και το clairvoyance είναι ιδιαίτερα χρήσιμο καθώς σου δείχνει τον δρόμο προς τον στόχο του quest σε περίπτωση που έχεις χαθεί ή μπερδευτεί, ιδιαίτερα μέσα στα dungeons. Έχοντας μπει στους Companions και ολοκληρώνοντας ένα σχετικό quest έχω αποκτήσει το power που μετατρέπει τον ηρωα με τον οποίο παίζει ο παίχτης σε λυκανθρωπο. Τις τελευταίες δύο - τρεις μέρες ασχολούμε με τα quests της Dark Brotherhood, ενώ με το κυρίως quest έχω να ασχοληθώ κάτι βδομάδες. Γενικά τα δευτερεύοντα quests του Skyrim κάλλιστα θα μπορούσαν να αποτελέσουν main quests για άλλα rpgs.
Comment
-
Εγώ είμαι σε ένα άλλο δίλημμα. Είμαι lvl 41 και έχω πάνω από 25 perk points. Τα skills που χρησιμοποιώ συνέχεια είναι πάνω από 90 οπότε αργούν σχετικά. Το τελευταίο cap για leveled αντικείμενα είναι το 46. Αυτό που με προβληματίζει είναι το ποιά είναι η καλύτερη στιγμή να ασχοληθώ με enchanting, smithing και alchemy που είναι πολύ χαμηλά ώστε και να βελτιώσω τον εξοπλισμό μου και να ανεβάσω level γρήγορα και άνετα. Τα magic skills μου είναι χαμηλά και η στιγμή που θα το γυρίσω σε μάγος αργεί ακόμα, αλλά έχω να λαβαίνω και από εκεί level up. Αυτό που με πιέζει είναι τα fortify carry enchantments που γίνονται όλο και πιο απαραίτητα και πρέπει να τα βάλω οπωσδήποτε.
Προβλήματα...Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Skyrim online mod
[YOUTUBEHD]abs_yGod5MQ&feature=player_embedded[/YOUTUBEHD]
Titus - Και link για το mod από το Skyrim Nexus.
Θέλει κάποια δουλειά ακόμα αλλά θα πρέπει να μετράει πάρα πολύ. Εκτός αυτού γίνεται εδώ και χρόνια στα GTA. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα είναι συμβατό με τα updates της Bethesda ή θα δούμε τις ίδιες καφρίλες με το LAA mod...
Comment
Comment