Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• σιγά ρε να ουμε GOTY είναι το Skyrim
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Το έχω "αγοράσει" και εγώ, όμως αν και φαίνεται να δουλεύει ok, ο ήχος είναι αρκετά χαμηλός, σε σημείο να πρέπει να ανοίξω πολύ την φωνή για να είναι ok. Συμβαίνει σε κάποιον το ίδιο?

Comment

• Originally posted by BigBOSS View Post
        Σιγά ρε παιδιά με τα animations του Skyrim, δηλαδή άλλα rpg όπως το Dark Souls σιγά τα υπερ animations που έχουν; δεν γίνεται όλοι να είναι Uncharted 3
        Λυπάμαι Big Boss αλλά το Dark Souls έχει πιο πιστευτά animations από το Uncharted. Ο Drake συμπεριφέρεται και επηρεάζεται απο τα χτυπήματα λες και είναι σφουγγάρι.

Straier +1. Όσοι δεν έχουν παίξει δεν γνωρίζουν.

Comment

• oκ νταρκσολάδες μην με βάλετε και πίσω από τα σίδερα

ας μιλήσουμε για skyrim

Comment

• Αυτά που λέγονται για textures που φορτώνουν ή φαίνονται μούφα όταν "σκληραγωγήσεις" τον τίτλο στην έκδοση για xbox 360 ισχύουν ή το πατσάρανε;
            Παίδες θα είναι όλα τα λεφτά να βγει G.O.T.Y. αντί του νέου Zelda με την πρασινοσκουφίτσα, τον Doki το πίθηκο και τις πλαστικές μπάλες Wii για μωρά.LOLA.
            Nintendoripper old memories mode enabled.

Comment

• Ima gonna SHOUT!! RAWR!!!~~~~ κάψιμο το παιχνίδι, ΚΑΨΙΜΟ!
              sigpic

Comment

• Originally posted by Ren_of_Heavens View Post
                Παίδες θα είναι όλα τα λεφτά να βγει G.O.T.Y. αντί του νέου Zelda με την πρασινοσκουφίτσα, τον Doki το πίθηκο και τις πλαστικές μπάλες Wii για μωρά.LOLA.
                Aν και δεν το έχω παίξει ακόμη, διότι δεν μου έχουν στείλει ακόμη το game λόγω της γνωστής καθυστέρησης αφίξεως του στην Ελλάδα (ωστόσο το κατεβάζω τορρεντ γιατί δεν μπορώ να περιμένω με αυτά που διαβάζω), μάλλον θα είναι GOTY πόσο μάλλον όταν έχει κατενθουσιάσει και gamers που ήταν επιφυλακτικοί όπως ο deus dope

deus dope στο pc δεν το παίζεις;

Comment

• Nαι PC.
                  sigpic

Comment

• Ραμπίδη τι έκανες το άρχισες;

Δεν έχω διαβάσει κανένα review, και ούτε πρόκειται πριν τελειώσω τον τίτλο, καίγομαι όμως να μάθω που στέκεται σε σύγκριση με το Oblivion.
                    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Πειρατικο σε PC αλλα θα το παρω 360 αμεσα, θελω να το απολαυσω 100%.

ΥΓ: Ασ' το το Oblivion, δεν εχει σχεση. Οι περισσοτεροι λενε οτι κανει σωστα οτι το Oblivion εκανε λαθος. Μονο βηματα μπροστα εχουν κανει. Τα μεγαλυτερα και ισως μονο παραπονα αφορουν σε bugs. Σε οτι αφορα το gameplay καθ' αυτο μονο διθυραμβικα σχολια εχω διαβασει.
                      Do a barrel roll!

Comment

• Δεν ξέρω για ποια bugs μιλάνε όλοι...

http://www.youtube.com/watch?feature...v=MeWYN2xiyRo#!
                        (ΕΠΟΣ)

Comment

• Αυτό που λένε για πολλά προβλήματα στην ανταπόκριση του ποντικιού και κάργα optimised χειρισμό για gamepad το έχετε παρατηρήσει?
                          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Ναι απο οτι ξερω οντως το παιχνιδι ειναι optimised για gamepad.
                            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Ναι, στο πρώτο δευτερόλεπτο που δεν μπορείς να πατήσεις το New Game με το ποντίκι το καταλαβαίνεις. Έχει χαλάσει και το enter στο πληκτρολόγιο μου και αναγκαστικά πατάω το enter που είναι στο numpad, έλα που οι βλαμένοι που φτιάξανε το παιχνίδι μάλλον δεν ξέρουν οτι υπάρχει και εκεί τέτοιο κουμπί...

Καλά στις 2 πρώτες ώρες οι μάχες είναι πολύ μούφα, νταξ τι να πω, φαντάζομαι θα ανέβει δραματικά στην συνέχεια, κατά τα άλλα η ατμόσφαιρα και το Art Direction μετράνε.

Comment

• Christop νομιζω πως αντι για Enter δουλευει και το E κανοντας ακριβως την ιδια λειτουργια στα menu και ειναι και πιο βολικο για το αριστερο χερι.

Με το ποντικι εχω κι εγω bug.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X