Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Το έχω "αγοράσει" και εγώ, όμως αν και φαίνεται να δουλεύει ok, ο ήχος είναι αρκετά χαμηλός, σε σημείο να πρέπει να ανοίξω πολύ την φωνή για να είναι ok. Συμβαίνει σε κάποιον το ίδιο?
Σιγά ρε παιδιά με τα animations του Skyrim, δηλαδή άλλα rpg όπως το Dark Souls σιγά τα υπερ animations που έχουν; δεν γίνεται όλοι να είναι Uncharted 3
Λυπάμαι Big Boss αλλά το Dark Souls έχει πιο πιστευτά animations από το Uncharted. Ο Drake συμπεριφέρεται και επηρεάζεται απο τα χτυπήματα λες και είναι σφουγγάρι.
Αυτά που λέγονται για textures που φορτώνουν ή φαίνονται μούφα όταν "σκληραγωγήσεις" τον τίτλο στην έκδοση για xbox 360 ισχύουν ή το πατσάρανε;
Παίδες θα είναι όλα τα λεφτά να βγει G.O.T.Y. αντί του νέου Zelda με την πρασινοσκουφίτσα, τον Doki το πίθηκο και τις πλαστικές μπάλες Wii για μωρά.LOLA.
Nintendoripper old memories mode enabled.
Παίδες θα είναι όλα τα λεφτά να βγει G.O.T.Y. αντί του νέου Zelda με την πρασινοσκουφίτσα, τον Doki το πίθηκο και τις πλαστικές μπάλες Wii για μωρά.LOLA.
Aν και δεν το έχω παίξει ακόμη, διότι δεν μου έχουν στείλει ακόμη το game λόγω της γνωστής καθυστέρησης αφίξεως του στην Ελλάδα (ωστόσο το κατεβάζω τορρεντ γιατί δεν μπορώ να περιμένω με αυτά που διαβάζω), μάλλον θα είναι GOTY πόσο μάλλον όταν έχει κατενθουσιάσει και gamers που ήταν επιφυλακτικοί όπως ο deus dope
Δεν έχω διαβάσει κανένα review, και ούτε πρόκειται πριν τελειώσω τον τίτλο, καίγομαι όμως να μάθω που στέκεται σε σύγκριση με το Oblivion.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Πειρατικο σε PC αλλα θα το παρω 360 αμεσα, θελω να το απολαυσω 100%.
ΥΓ: Ασ' το το Oblivion, δεν εχει σχεση. Οι περισσοτεροι λενε οτι κανει σωστα οτι το Oblivion εκανε λαθος. Μονο βηματα μπροστα εχουν κανει. Τα μεγαλυτερα και ισως μονο παραπονα αφορουν σε bugs. Σε οτι αφορα το gameplay καθ' αυτο μονο διθυραμβικα σχολια εχω διαβασει.
Ναι, στο πρώτο δευτερόλεπτο που δεν μπορείς να πατήσεις το New Game με το ποντίκι το καταλαβαίνεις. Έχει χαλάσει και το enter στο πληκτρολόγιο μου και αναγκαστικά πατάω το enter που είναι στο numpad, έλα που οι βλαμένοι που φτιάξανε το παιχνίδι μάλλον δεν ξέρουν οτι υπάρχει και εκεί τέτοιο κουμπί...
Καλά στις 2 πρώτες ώρες οι μάχες είναι πολύ μούφα, νταξ τι να πω, φαντάζομαι θα ανέβει δραματικά στην συνέχεια, κατά τα άλλα η ατμόσφαιρα και το Art Direction μετράνε.
Comment