Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• highlight του σημερινού questing...!

sigpic

Comment

• Πες μου οτι τον ονομασες τον σκυλο εσυ Μπαρμπα και οτι δεν ειναι ετσι απο την Bethesda...
      :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Originally posted by Dj Solid View Post
        Πες μου οτι τον ονομασες τον σκυλο εσυ Μπαρμπα και οτι δεν ειναι ετσι απο την Bethesda...
        ΠΕΘΑΝΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟ BARBAS ΠΕΘΑΝΑ.
        ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
        ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
        ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧ
        ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ
        ΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑ

Comment

• δηλαδή θα με κάνεις να ψάχνω τα credits για να δω πόσοι και ποιοί Έλληνες δούλεψαν στο Skyrim?

Το επόμενο quest θα στο δώσει η Theitsa, η γυναίκα του Μπάρμπα.

Παρεπιπτόντως, κατεβαίνει...
          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Ίσα ρε Μπάρμπα που μιλάς κιόλας!
            Originally posted by Squall Leonhart
            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
            Originally posted by 丹野
            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
            Originally posted by Ryu_gr
            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Ο Μπάρμπας ήταν random encounter εκεί που περπάταγα ανέμελος. Που να ακούσετε και voice over σε γρέτζα, μαγκιόρα φωνή χαχαχαχα!!!!
              sigpic

Comment

• Originally posted by deus_d0pe View Post
                Ο Μπάρμπας ήταν random encounter εκεί που περπάταγα ανέμελος. Που να ακούσετε και voice over σε γρέτζα, μαγκιόρα φωνή χαχαχαχα!!!!
                Άσε ξέρω...Ιατρόπουλος I guess.

Comment

Ο Μπάρμπας ήταν random encounter εκεί που περπάταγα ανέμελος. Που να ακούσετε και voice over σε γρέτζα, μαγκιόρα φωνή χαχαχαχα!!!!
                  Τράβα τώρα video για το κανάλι.

Τώρα όμως.
                  There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                  Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Δεν το 'χω το θέμα, όποιος το'χει και κατηφορίσει προς Falkreath θα βρει τον κόπρο στη μέση του δρόμου.
                    sigpic

Comment

• Ήρθα κι εγώ στην παρέα σας!

Πρώτες εντυπώσεις, χωρίς να έχω ολοκληρώσει ούτε το tutorial - είμαι με τους Βίκινγκ κάτω στα υπόγεια και προσπαθούμε να φύγουμε.

1) Ελαφριά μηχανή γραφικών που αποδίδει αρκετά καλά. Στο μπρίκι μου παίζει πολύ ομαλά, με μόνο υπαρκτό θέμα το flickering των σκιών που δε με απασχολεί πολύ. Στα ίδια περίπου settings τα γραφικά είναι εμφανώς χειρότερα από του Witcher 2 αλλά ο κόσμος είναι όντως όμορφος, ενώ μου άρεσε αρκετά ο πρόλογος με την άμαξα, το δράκο κλπ. Ένα κείμενο του Digital Foundry που διάβασα (εδώ το Link ---> http://www.eurogamer.net/articles/di...ace-off-skyrim ) μιλά διεξοδικά για τις κονσόλες (που δε μπορώ να κρίνω και δε με ενδιαφέρουν) και για το PC. Δε μπορώ να παίξω σε high settings αλλά όταν διαβάζω τα ακόλουθα

1) although native screen-space ambient occlusion (SSAO) is not officially supported in the advanced control panel, the effect is possible on NVIDIA cards by means of tweaks to driver settings ή το .ini του παιχνιδιού, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις σκιές - ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να απαιτούνται tweaks από τους χρήστες για τα αυτονόητα. Άλλο το να υπάρχουν προβληματικοί drivers (Rage, Witcher 2 κ.α.) και άλλο αυτό το...πράμα. Και τι πάει να πει "δεν υποστηρίζεται επίσημα" το SSAO? Είμαστε σοβαροί?

2) The lack of support for quad-core processors - αρνούμαι να σχολιάσω. Επιστροφή στο 2006, 5 χρόνια πριν.

3) we made the most of the situation by forcing a 30FPS cap to avoid the wild fluctuations in response - 30 FPS cap στο PC. Ακόμα και αν δεχτώ ότι το DF το έβαλε για λόγους ομοιογένειας στο test, το ότι από μόνη της η μηχανή δε μπορεί να τα κρατήσει σταθερά είναι πολύ συζητήσιμο.

...όταν διαβάζω τα προηγούμενα λοιπόν, δε μπορώ να πάρω στα σοβαρά όλο το hype για τα γραφικά που είχε δημιουργηθεί. Το DF δεν είναι - προφανώς - Ευαγγέλιο και δεν το έβαλα εδώ σαν επίκληση στην αυθεντία (είστε ελεύθεροι να τ θάψετε αν θέλετε), αλλά όταν ένα σοβαρό site καταγράφει τέτοια προβλήματα κάτι σε κάποιο βαθμό θα ισχύει. Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος πάντως που θα ασχοληθεί με τον τεχνικό τομέα στο βαθμό που δεν κρασάρει συνέχεια, οπότε από τα γραφικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Το animation (όσο είδα) είναι απλά καλό αλλά σίγουρα με περιμένουν πολλά μπροστά μου.

2) ΑΘΛΙΟΣ χειρισμός. Πραγματικά ΑΘΛΙΟΣ. Εμετικός. Απαράδεκτος. Λόγος να πετάξεις το CD από το παράθυρο. Δεν υπάρχουν επαρκείς ρυθμίσεις για mouse sensitivity, τα μενού είναι εντελώς κονσολέ πράγμα που, όπως πάντα, στα PC μεταφράζεται σε κάτι τρομερά άβολο, μου λέιπει τρομερά το dummy ή τα inventory slots για τον εξοπλισμό ώστε να κάνω τη δουλειά μου εύκολα και γρήγορα (δε μπορώ αυτό το γελοίο scrolling, έλεος, από το Mass Effect 1 είχα να δω τέτοιο χάλι), η περιήγηση στα μενού είναι στο ίδιο επίπεδο, και το καλύτερο για το τέλος: το ποντίκι δουλεύει μια στις 10. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΕΛΕΟΣ. Αυτό δεν είναι ανικανότητα, είναι ένα τεράστιο "άντε γαμήσου" στους PC users.

3) Είναι πολύ πρώιμη εντύπωση, αλλά η μάχη σώμα με σώμα μου φάνηκε μετριότατη, για να μην πω κάτω του μετρίου (ή για το μαύρο...εχμ). Καμία αίσθηση του βάρους του όπλου, καμία διαφορά σε ταχύτητα, καμία ύπαρξη combos (δεν εννοώ pit fatalities αλλά έστω ένα left - right - left - κίνηση, κάτι να δίνει ζωντάνια) και το μεγάλο πρόβλημα που είχα, ίσως λόγω προοπτικής, είναι να υπολογίσω την απόσταση από τον αντίπαλο. Θα ψάξω να δω αν υπάρχει επιλογή τρίτου προσώπου και αν βολεύει, και θα δοκιμάσω πολλά διαφορετικά στοιχεία για να καταλήξω σε συμπέρασμα, αλλά η πρώτη εντύπωση είναι καθαρά αρνητική. Βλέπω το ίδιο animation με τσεκούρι, mace, σπαθί και dagger χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως διαφορά στην κίνηση.

4) Το lockpick μου άρεσε αρκετά σαν υλοποίηση αλλά μου έδωσε την εικόνα πως περιέχει περισσότερη τύχη από το απαιτούμενο, με την εξής έννοια. Όταν ξεκινάς από το μηδέν και προσπαθείς να βρεις προς τα πού πρέπει να στρίψεις, η μόνη επιλογή ειναι το να δοκιμάσεις τυχαίες θέσεις. Ακόμα και σε novice κλειδαριές σπάω lockpicks άδικα. Νομίζω πως προτιμώ το lockpicking του Oblivion (το μοναδικό πράμα από αυτό το σίχαμα που μου άρεσε).

Μαγεία δε δοκίμασα. Τέλος πάντων, σε άλλα νέα θυμήθηκα γιατί μου τη σπάει το character building των Elder Scrolls. Έχει 10 διαφορετικούς ανθρώπους, 2 - 3 ξωτικά και κάτι περιφερόμενους σουρεαλιστές. Πού διάλο είναι η διαφοροποίηση??? 10 άνθρωποι??? Δεν ξέρω πολλά για το lore της σειράς, συμπαθάτε με, αλλά όταν βρέθηκα στο character creation ένιωσα μια τόσο μεγάλη ξενέρα που πήρα το default γατούλη που τον συμπάθησα με τη μία και άφησα τους Redguard, τους Imperial και τους γαμωχίππηδες να πάνε να κουρεύονται. Είναι πολύ θετικό το ότι ο πρόλογος κλιμακώνεται σωστά και δεν αφήνει τον παίχτη να νιώσει ξεκρέμαστος, του δίνει κατεύθυνση και εξηγεί πέντε πράγματα για το Βορρά.

Σα σούμα το παιχνίδι μου αρέσει, με προδιαθέτει να ασχοληθώ μαζί του και μου αρέσει η "αντρίλα" του παγωμένου Βορρά που έχει. Μου βγάζει μια ατμόσφαιρα Κιμμέριας, Υπερβόρειας, Ασγκάρντ και Βανιρ, Πικτών (Ακούς Deus Dope? ;) ) που μόνο θετικό είναι. Το Oblivion δε με είχε κερδίσει καθόλου σε αυτό τον τομέα. Από την άλλη έχει, για εμένα προσωπικά, προφανή ελαττώματα (αφήνω απ'έξω τον τεχνικό τομέα και το χειρισμό που κάπως θα προσαρμοστώ, αν και ο σωστός χειρισμός είναι αυτός που δε χρειάζεται προσαρμογή) που δεν ξέρω αν και πόσο θα επισκιάσουν τα θετικά του σημεία.

Πάντως εδώ είμαι και θα τα λέμε!
                      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• 1,2,3,4, Σωστός.

Ακούω αγορίνα, για αυτό δε βγάζω μιλιά για τα αρνητικά του στο ύφος που τους αρμόζει, ακριβώς επειδή αυτή η γαμημένη ατμόσφαιρα είναι ΤΟΣΟ καλή.

Ο αδερφός μου πάντως το πάλεψε και πλέον έχει εξοικειωθεί με τον άθλιο χειρισμό σε Keyboard/mouse, περιμένοντας βέβαια το ανάλογο patch που θα κάνει, τουλάχιστον, responsive το ποντίκι.
                        sigpic

Comment

• θα πω μια άλλη μέρα πρώτες εντυπώσεις, απλώς εχώ μια απορία,

οταν στέκομαι μπροστά σε έναν χαρακτήρα δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου η φωνή του, ενώ όταν στρέψω τον χαρακτήρα μου λιγο αριστερά ή δεξιά και ο npc είναι στην δεξιά η αριστερή άκρη της οθόνης η φωνή του ακουγεται κανονικά, έχετε τέτοιο πρόβλημα; έχω 5.1 ηχεία

edit:

για όποιον έχει παρόμοιο προβλημα με 5.1 σύστημα βρήκα αυτό

Skyrim Sound Problem?

I purchased Skyrim a few days ago. I started it up, and whenever it got to the main menu, it would always crash before i could click start new game. I discovered that someone else had the same problem as me, and fixed it by going to Control Panel, clicking Sound, and changing their speaker settings from 192000 24 bit to 41000 24 bit. I did that, and it fixed my problem immeadiatley. Unfortunately, now, whenever i look at an NPC or talking character, they sound extremely quiet to the point where i cannot understand them. I must turn my character fully around or off to the side to hear them. Can anyone help me out?

απάντηση

I was having the same problem. Come to find out, my speaker settings were set for 5.1 surround sound in the sound card settings application (front left and right, front center, rear left and right speakers, plus subwoofer), and I only have 2 channel stereo. Skyrim will utilize surround sound systems if they are set up. I changed my speaker settings back to 2 channel stereo and the problem cleared up. Hope that helps.
                          The search engine that helps you find exactly what you're looking for. Find the most relevant information, video, images, and answers from all across the Web.
                          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Έχω και εγώ γενικό πρόβλημα με την φωνή, πρέπει να την ανοίξω πολύ για να ακούγεται γενικά, και κυρίως οι φωνές τον χαραχτήρων. Επίσης πριν λίγο κατάλαβα ότι για να κανεις loot πρέπει να είναι το pointer πάνω σε αυτό που θέλεις και όχι απλά να σταθείς από πάνω του.

Comment

• Originally posted by Aion View Post
                              Έχω και εγώ γενικό πρόβλημα με την φωνή, πρέπει να την ανοίξω πολύ για να ακούγεται γενικά, και κυρίως οι φωνές τον χαραχτήρων. Επίσης πριν λίγο κατάλαβα ότι για να κανεις loot πρέπει να είναι το pointer πάνω σε αυτό που θέλεις και όχι απλά να σταθείς από πάνω του.
                              δεν χρειάζεται να ανοιξεις πολύ την φωνή απλώς το game απ'οτι κατάλαβα έχει προβλημα με 5.1 ηχεια, γύρνα το σε 2.1 stereo, ψιλοξενέρα αλλά εντάξει μόνο έτσι θα ακούγονται απο μπροστά οι φωνές των npcs, ελπίζω με patch να διορθωθεί και αυτό.
                              Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

highlight του σημερινού questing...!

ine simantikos xaraktiras gia ena sidequest

Comment

Working...
                                X