Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Elder Scrolls V: Skyrim
Collapse
X
-
Ρε πούστη μου... Δηλαδή με το ίδιο ξέρω γω σκεπτικό και ο Williams είναι το ίδιο κωλόζωο που έβγαλε Zelda την κόρη του. Εκτός κι αν οι γονείς "θαμπώθηκαν" από τα - ΟΥΑΟΥ!- τσάμπα εφόρου ζωής παιχνίδια της Bethesda και είπανε "επιτέλους πιάσαμε την καλή!" γιατί η αποδοχή ηλιθιότητας αυτό καταδεικνύει. Το πιθανότερο είναι να καθήσανε κάτω, να συμφωνήσανε ότι το Dovahkiin είναι και γαμώ τα ονόματα, να πείρανε τα λεπτά δημοσιότητάς τους, να τη χαρήκανε τη φάση και ο καθένας μετά σπίτι του. Στο κάτω κάτω τα ονόματα των Αμερικάνων δεν σημαίνουν τίποτα όπως είπε και ο Μπουτς, οπότε θα κάνει και μόστρα ο Dragonborn πιτσιρικάς.sigpic
Comment
-
Originally posted by deus_d0pe View PostΡε πούστη μου... Δηλαδή με το ίδιο ξέρω γω σκεπτικό και ο Williams είναι το ίδιο κωλόζωο που έβγαλε Zelda την κόρη του. Εκτός κι αν οι γονείς "θαμπώθηκαν" από τα - ΟΥΑΟΥ!- τσάμπα εφόρου ζωής παιχνίδια της Bethesda και είπανε "επιτέλους πιάσαμε την καλή!" γιατί η αποδοχή ηλιθιότητας αυτό καταδεικνύει. Το πιθανότερο είναι να καθήσανε κάτω, να συμφωνήσανε ότι το Dovahkiin είναι και γαμώ τα ονόματα, να πείρανε τα λεπτά δημοσιότητάς τους, να τη χαρήκανε τη φάση και ο καθένας μετά σπίτι του. Στο κάτω κάτω τα ονόματα των Αμερικάνων δεν σημαίνουν τίποτα όπως είπε και ο Μπουτς, οπότε θα κάνει και μόστρα ο Dragonborn πιτσιρικάς.
Comment
-
Κοίτα εγώ δεν διάβασα το λινκ και νόμιζα ότι ονομάσαν το παιδί τους Skyrim. Εξ'ου και η ερώτηση περί ηλιθιότητας. Γιατί πιστεύω να συμφωνείς ότι αν ονομάζανε το παιδί τους Skyrim κάτι θα πήγαινε τελείως στραβά. Τώρα αν του δώσαν το όνομα ενός χαρακτήρα αλλάζει το πράγμα. Κάνει την Bethesda πιο ηλίθια που τους δίνει τσάμπα παιχνίδια χωρίς λόγο.
edit: Τώρα είδα ότι ήταν ιδέα της Bethesda. Κάτι που ξανακάνει τους γονείς πιο ηλίθιους.
Comment
-
Originally posted by deus_d0pe View PostΔεν το 'χω το θέμα, όποιος το'χει και κατηφορίσει προς Falkreath θα βρει τον κόπρο στη μέση του δρόμου.
1) Όπως πήγαινα αμέριμνος ένας τύπος κατέβηκε τρέχοντας το λόφο, μου πέταξε μια πανοπλία, μου είπε "αν την κρατήσεις θα σε ανταμείψω, θα έρθω να την πάρω μετά, αν με προδώσεις σε σκότωσα" και κάπου τρύπωσε. Αμέσως μετά κατέβηκε ένας άλλος τύπος που είπε πως κάποιος του έκλεψε κάτι κλπ. Σε μια επίδειξη τεχνικής του Radiant AI, ο τύπος Α είχε κρυφτεί σε ένα βράχο εκεί δίπλα οπότε ο τύπος Β τράβηξε το τόξο και άρχισε να του ρίχνει. Εννοείται πως το όλο σκηνικό ήταν εντελώς γελοίο γιατί ο μεν Α έριχνε με το τόξο και ο δε Β πήγαινε από βράχο σε βράχο χωρίς να απομακρύνεται.
2) Αν ανέβεις το απότομο μονοπάτι βγαίνεις σε ένα πλάτωμα. Εκεί στέκεται ένας γερο-Ορκ ανάμεσα σε δυο νεκρές Sabre Cats και περιμένει μια ένδοξη μάχη για να πεθάνει εν ειρήνη.
3α) Σκάει μια ομάδα bandits με 4 άτομα
3β) Σκάνε δύο Bandits και βρίσκεις το πτώμα ενός Breton που του είχαν κλέψει ένα φυλαχτό κι έψαχνε να το βρει (ψύλλοι στ'άχυρα). Ίσως είναι το ίδιο με το προηγούμενο encounter.
Το animation τελικά είναι προβληματικό. Εμφανίστηκαν τα γνωστά ελάφια 4x4 που πηγαίνουν σα συγκρουόμενα χωρίς να κουνάνε τα πόδια τους, στέκονται σε περίεργες θέσεις και γενικά είναι ηλικίας 10 - 15 ετών μέσα στο νερό από θέμα κίνησης. Τέλος πάντων.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Για το animation δε με κοφτει, αυτο που δε μπορω με τιποτα ειναι το ηλιθο pathfinding των NPCs. Μερικες φορες νομιζω οτι πανε να χτυπησουν καποιον αλλο πισω μου και οχι εμενα με τη πορεια που ακολουθουν, ασε που ειναι αστειο να βλεπεις ενα λυκο να πηγαινει πρωτα καθετα στη πορεια σου και επειτα να στρεφεται προς εσενα...
Comment
-
1. Πόσο GTP ΑΙ μπορεί να έχουν βάλει στους Companions;;; Κοίτα μωρή μούργα Bethesda τα βασικά που έκανε η Obsidian στο NV και κάντα! Τα βασικά!!
2. Πόσο GTP ΚΑΒΑΛΑ μπορεί να είναι η melee μάχη. First Person Fail. Third Person Fail. Ε αφού τόση ανικανότητα, βάλε μια ισομετρική, είναι αδύνατο να το κάνεις ΚΑΙ εκεί λάθος!sigpic
Comment
-
Πωπω καηκα, το looting ειναι πολυ καλυτερο απ' το Oblivion και τα dungeons πραγματι μεχρι στιγμης ποικιλουν. Μπηκα σε ενα ορυχειο με bandits χωρις να εχω καποιο quest εκει και δεν απογοητευτηκα. Και bandits σκοτωσα, και gold βρηκα, και αλλα ενδιαφεροντα items.
Στις μαχες ενα προς ενα χρησιμοποιω κυριως destruction και conjuration (summon familiar). Οταν οι εχθροι ειναι περισσοτεροι κανω fury spell για να χτυπηθουν μεταξυ τους. Στα σκοταδια ο συνδιασμος sneak και archery ειναι καλος για first blood ενω αν στη wilderness βρεθει κανενας επικυνδυνος αντιπαλος (πχ Frosbite Venom αραχνη), ακολουθω το δρομο μεχρι να βρεθει καποιος φρουρος κανοντας παραλληλα conjure familiar για να καθυστερησω τον εχθρο.
Ειναι απολαυση το game...
Comment
-
Είμαι μέσα στον κόσμο του εδώ και 2 περίπου μέρες. Όταν έκανα το πρώτο quest, με το Golden Claw, ένιωθα τόσο overwhelmed από την ατμόσφαιρα, τόσο συγκινημένος, τόσο ζεστά, τι ομορφιά θεέ μου δηλαδή... Έλιωσα.
Είναι το πιο όμορφο παιχνίδι που έχω αντικρίσει ποτε. Τα γραφικά του είναι τα ανωτερα μετά τα Crysis, έτσι σε σχέση με τα τοπια και το animation το αποτέλεσμα είναι ότι ανώτερο. Έχω και ένα PC που το σηκώνει full οποτε... WOW. Πραγματικά WOW!
Και μιας και το ανέφερα, ευτυχώς δεν μου έκατσε βαρύ καθώς ήμουν πρώην player του WoW, έτσι είμαι κάπως familiar με τέτοιες καταστάσεις. Γενικά τέτοια παιχνίδια έχουν κάμποσες ομοιότητες.
Δεν πάω να κάνω το main quest, που είναι οι Gaybeards, για να κάνω όλα τα αλλα που έχω ήδη.
Το παίζω στο Expert difficulty, και σαν level 5 σκότωσα έναν δράκο μονος μου (αυτόν με το Iced Breath). Τον "κατατρόπωσα" με στρατηγική, μένοντας πίσω από μια πελώρια κολόνα (βοηθησε και το ότι μπορείς να κανεις save οποτε γουστάρεις).
Γενικά είναι ίσος το πιο ΕΠΙΚΟ παιχνίδι που έχω γνωρίσει, σίγουρα το ομορφότερο, και είμαι μονο στην αρχή. Παίζω και κοντοστέκομαι να κοιτάξω την ομορφιά τον τοπίων, του καιρού, μα τι έργο τέχνης.
Τελικά μετά από 3-4 σβησίματα τον saves και ξαναρχίζοντας από την αρχή, επέλεξα να γίνω High Elf - Mage (αποκλειστικά, τουλάχιστον για την ώρα).
Κάποια glitches υπάρχουν, και αναμενόμενο είναι πιστεύω. Κόλλησα π.χ σε έναν βράχο και δεν μπορούσα να βγω με τίποτα, ή ξαφνικά βλέπω ένα Mammoth να πέφτει από τον ουρανό στα 4 και να προσγειώνεται κανονικότατα σαν να μην συμβαίνει τίποτα, και μετά να γκέρνι και να πέφτει νεκρό (πρέπει να του έκανε Shoryuken ένας γίγαντας που περιφερόταν εκεί κοντά ντυμένος Ken).
Επίσης σαν Mage, δυσκολεύομαι στις μάχες όταν υπάρχουν γύρο άλλοι καθώς σχεδόν πάντα εκεί που μπορεί να αρχίσω παλεύω με έναν καταλήγω να παλεύω με 2-3 που έτυχε να είναι τριγύρω και να τους χτύπησα καταλάθος.
Comment
-
Originally posted by Aion View Post
1) Είναι το πιο όμορφο παιχνίδι που έχω αντικρίσει ποτε. Τα γραφικά του είναι τα ανωτερα μετά τα Crysis, έτσι σε σχέση με τα τοπια και το animation το αποτέλεσμα είναι ότι ανώτερο.
2) Το παίζω στο Expert difficulty, και σαν level 5 σκότωσα έναν δράκο μονος μου (αυτόν με το Iced Breath).
3) Γενικά είναι ίσος το πιο ΕΠΙΚΟ παιχνίδι που έχω γνωρίσει, σίγουρα το ομορφότερο, και είμαι μονο στην αρχή. Παίζω και κοντοστέκομαι να κοιτάξω την ομορφιά τον τοπίων, του καιρού, μα τι έργο τέχνης.
4) Κόλλησα π.χ σε έναν βράχο και δεν μπορούσα να βγω με τίποτα, ή ξαφνικά βλέπω ένα Mammoth να πέφτει από τον ουρανό στα 4 και να προσγειώνεται κανονικότατα σαν να μην συμβαίνει τίποτα, και μετά να γκέρνι και να πέφτει νεκρό (πρέπει να του έκανε Shoryuken ένας γίγαντας που περιφερόταν εκεί κοντά ντυμένος Ken).
2) Πού τον βρήκες? Είναι ο πρώτος δράκος που βλέπεις στην εισαγωγή?
3) Προσυπογράφω για την ατμόσφαιρα, έκανα βλακεία που ονόμασα τον χαρακτήρα μου Titus και όχι CONAN!!! Αλλά από την άλλη είμαι γάτος, όχι Κιμμέριος. Τέλος παντων...
4) ΕΠΟΣ! ΑΠΛΑ ΕΠΟΣ!!! Κράτα και κανά fraps ανοιχτό! Το glitch που μου έτυχε εμένα ήταν να βγω από την καλύβα στο Pinewatch και με το που τέλειωνε το load να βρω έναν εντελώς ξεκάρφωτο Imperial Messenger που άρχισε να τρέχει (μα τόσο άσχημος είμαι?). Τον κυνήγησα, του μίλησα και ήθελε να με ψήσει να βοηθήσω τους Imperials. Δε με βλέπω όμως.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Δεν τα έχω παίξει τα συγκεκριμένα ρε εσύ. Όμως και να το κάνω, πραγματικά αμφιβάλλω αν συνδυάζουν τόσο όμορφα τα γραφικά με τον όλο σχεδιασμό τον τοπίων και γενικά του παιχνιδιού. Και το WoW για παράδειγμα έχει πολύ καλοσχεδιασμένα τοπία, ατμοσφαιρικά, όμως δεν έχει τα γραφικά. Το Skyrim έχει και τα δυο.
Ο δράκος που λέω, προς ευχάριστη έκπληξη μου, δεν βγάζει φωτιά, αλλα πάγο, παγωμένη ανάσα. Είναι ο δεύτερος δράκος που σκοτώνω, και αυτό έγινε κάνοντας ένα quest που μου έφερε ένας αγγελιοφόρος από άγνωστο άτομο, λέγοντας μου να πάω να κοιτάξω για μια δύναμη που πηγάζει σε κοντινό βουνό. Είναι χιονισμένα, και με την άφιξη του δράκου το όλο τοπίο γίνετε πανέμορφο και χαώδης.
Εγώ στην αρχή είχα κάνει Wood Elf με το όνομα Λεοντόκαρδος.
Χαχα λες να τρόμαξε από το όνομα του χαραχτήρα σου? Πλακα κάνω. FRAPS αποφεύγω να ανοίξω μην καταντήσω σαν το Crysis, να σταματώ συνεχεια να βγάζω photos και να χάνω από την εμπειρία του παιχνιδιού, ενώ ταυτόχρονα γεμίζω ολάκερα GB με ένα σορό αδιάφορες photos το HD μου.
Ένα άλλο glitch, βασικά, πρέπει να είναι, και με ανησύχησε κιόλας μπας και έχασα κάτι, είναι το εξής: Βγαίνω από την πόλη του Whiterun, και ξαφνικά πιάνει το μάτι μου κάτι κοκαλένιο να μου ξύνει το κεφάλι. Γυρίζω τι camera να δω τι είναι, και προσγειώνεται ΟΛΑΚΕΡΟΣ σκελετός ΔΡΑΚΟΥ (!!!) μπροστά μου. Δεν ξέρω από που προήλθε, ποιος τον σκότωσε, ή οτιδήποτε. Η guards ήταν calm, και όλα ήταν σαν να μην συνέβηκε τίποτα. Έκανα load game λίγο πριν και ξανά τα ίδια, να πέφτει κοκαλένιος δράκοντας. Πάντως με άφηνε να κάνω loot.
Comment
Comment