Originally posted by BigBOSS
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Elder Scrolls V: Skyrim
Collapse
X
-
Καλησπέρα παιδιά! είμαι καινούργιος στην παρέα και έχω ξεκινήσει κι εγώ να παίζω την παιχνιδιάρα!!!
Μια παρατήρηση όμως!!!! ακούω πολύ κόσμο να παραπονιέται για τα controls με mouse στο pc και έχετε απολυτό δίκιο!το ίδιο ένοιωσα κι εγώ την πρώτη φορά που ξεκίνησα το παιχνίδι! Ξέρετε ότι η bethesda έβγαλε day one patch 1.1 το οποίο διορθώνει τα προβλήματα με το mouse στο pc; τέρμα τα scroll down μόνο με το W και S. Πλέον μπορείς να τα κάνεις όλα με το ποντίκι! Ένα μεγάλο μπράβο στην Bethesda που από την πρώτη μέρα διόρθωσε ένα μεγάλο ομολογούμενος ζήτημα για pc!!
Comment
-
Bγήκε patch day one; Το θεμα με το binding των Favorites διορθώθηκε; Είχε κάτι θέματα του στυλ ενώ μπορούσες για παράδειγμα να κάνεις dual wield στο Flames, δεν μπορούσες να κάνεις στο Fireball, πατούσες το αριστερό κλικ του ποντικιού να γίνει equip στο ένα χέρι οκ, πατούσες το δεξί να γίνει και στο άλλο, κλάιν.
Τέσπα, θα το πω στο bro που παίζει k/m αν δεν το έχει κατεβάσει ήδη, too late για μένα πλέον.
//Καλησπέρα κιόλας και καλως ήρθες!sigpic
Comment
-
Και για του λόγου το αληθές σας παραθέτω τις αλλαγές που προσθέτει το εν λόγω patch 1.1
2. Manual Addendum
Page. 20
Containers - To open a container, press E.
General:
-Tab exits most menus or moves focus back one level
-In most cases E also works as ENTER
-0 works as ENTER on the Keypad
Character Menus:
-The mouse can be used to exit Item/Magic/Skills menus by clicking on the edge of the screen nearest to the Character Menu.
Inventory:
-Mousewheel can be used to scroll through inventory lists in items/magic menu.
-Mousewheel can be used while highlighting an item to zoom in and inspect it.
Containers:
-Items can be used/equipped directly from containers.
-Shift+Click will use/read/equip depending on the item.
-If the item is a weapon and Shift+RMB is used the item will be equipped in the left hand.
Books:
-Right mouse button can be used to advance to next page. Left mouse button to turn back a page.
Dialogue:
-Moving the mouse to the edge of the screen will allow you to look around while in a conversation.
Απλά μου κάνει εντύπωση 5 μέρες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού να υπάρχουν άτομα που παραπονιούνται για το κονσολάδικο interface (που ήταν αρχικά δεν διαφωνώ) ενώ έχει ήδη διορθωθεί από την πρώτη μέρα!!Ελπίζω να βοήθησα μερικούς να το περάσουν!!
Comment
-
wow, δηλαδή δεν μπορούσες να κάνεις scroll down το inventory με το mouse; Μωρέ μπράβο....
Mμμμ δε βλέπω πουθενά κάτι για αυτό που έγραψα, όπως ούτε αν όντως μπορείς πλέον να κάνεις zoom για inspect σε κάποιο item. Το πιο περίεργο απ'όλα είναι ότι σου απαντά άτομο που παίζει με gamepad αλλά οκ xDsigpic
Comment
-
Πολύ απλά δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα στην αρχή με το ποντίκι!!Τόσο απλά!! Εγώ είπα να το μοιραστώ επειδή όταν πήγα να το ξεκινήσω ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!!Λέω δεν μπορεί μια εταιρεία σαν την Bethesda να έκανε τέτοιο πράγμα!!Δεν είναι κάτι που απλά το ξεχνάς ρε γαμώτο!Εκεί είσαι το παίζεις το ζεις το νοιώθεις το βλέπεις!ΕΛΕΟΣ!!!Epic fail της εταιρείας προς τους pc gamers!!!Τουλάχιστον το διόρθωσαν άμεσα!!
Comment
-
The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Μαλιστα, αν κρινω απο τη λιστα, κατεβασα τη πατσαρισμενη εκδοση - way to go pirates!
Παρ'ολα αυτα εξακολουθω να χω θεματα αλλα συνεχιζω να παιζω με ποντικι/πληκτρ γιατι το 360 pad ειναι στο σαλονι και βαριεμαι να παω να το παρω...
Comment
-
Κι εγώ έχω πατσάρει κανονικά το παιχνίδι και η ανταπόκριση του αριστερού κλικ στα μενού είναι σαν το Προπό - κι αν σου κάτσει?
Απλά περιμένω το 1.1 να δω αν θα γίνει ξκάτι.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
-
Nα κάνω μια ερώτηση είχα ακούσει ότι θα βγουν Dlc στο άμεσο μέλλον τα οποία θα είναι για 30 ημέρες μόνο για τους χρήστες του Xbox και μετά για τους υπόλυπους ,ξέρεται τι παίζει με αυτά πότε θα κυκλοφορίσουν και περι τίνος πρόκειτε;But, There's one they fear. In their tongue, he's Dovahkiin: Dragon Born!
Comment
-
Originally posted by Ramparter View Post1.1 ειμαστε τωρα, στο 1.5 με 1.6 βλεπω να στρωνουν τα πραματα...
Περιπλανήθηκα λίγο στα γύρω βουνά, τώρα είμαι στα μπουντρούμια στην κορυφή του βουνού για το quest του έμπορου που του έκλεψαν το golden claw. Η ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος όντως ξεπερνά όποιο open world RPG έχω δει, ακόμα και το λατρεμένο μου Gothic 3. Για την ακρίβεια μου δίνει την εντύπωση ενός Gothic 3 με καλύτερα γραφικά, περισσότερο crafting και πολύ χειρότερο battle system. Μου φαίνεται πως θα το γυρίσω σε μάγο.
Και τώρα σκάει η ερώτηση ρόμπα - πώς μαθαίνω και κάνω ξόρκια?Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Ξορκια μονο απο βιβλια, δηλαδη πληρωνεις γιατι να βρεις βιβλιου spell σε loot πολυ χλωμο...
Ενα μικρο χωριο λιγο βορεια απο εκει που ξεκινας εχει trader με βιβλια.
@Dragonicus, για τα dlc δεν υπαρχει κατι πιο γνωστο απο αυτα που εγραψες ο ιδιος. Συμφωνα με τον Todd θελουν πρωτα να δουν το feedback του κοινου και επειτα θα επιλεξουν τι κατευθυνση θα παρουν με τα dlc.
edit
επισης: http://gruntsrus.com/game/skyrim/tod...skyrim-dlc.133
As opposed to the rapid-release form of the Fallout 3 content, Bethesda would rather release less frequent downloads on a larger scale: "Right now I can say that we’d like to do less DLC but bigger ones -- you know, more substantial. The Fallout 3 pace that we did was very chaotic. We did a lot of them -- we had two overlapping groups -- and we don’t know what we’re going to make yet, but we’d like them to be closer to an expansion pack feel.
Comment
Comment