... ή ακομη χειρότερα αυτός που δεν τα βλέπει αν και έχει αυτό το ρόλο;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Elder Scrolls V: Skyrim
Collapse
X
-
-
Οι NPCs είναι σχεδόν το ίδιο ηλίθιοι με του Oblivion, το σύστημα μάχης είναι επίσης σχεδόν το ίδιο με αυτό του Oblivion, η οικονομία είναι σχεδόν ανύπαρκτη (το αναφέρουμε επειδή μας έλεγαν ότι θα παίζει ρόλο), η έκδοση του PC είναι κάκιστη, οι εκδόσεις των κονσολών υπέφεραν από τεχνικά προβλήματα (που τα τελευταία patches έχουν γενικά διορθώσει), η κεντρική ιστορία είναι μικρή σε διάρκεια και τα quests επαναλαμβανόμενα, ενώ τα bugs είναι τόσα πολλά που δεν είναι καν αστείο.
bugs και τεχνικα προβληματα διορθωνονται ολο και περισσοτερο σε καθε patch το λενε και οι ιδιοι εντομεταξυ, gamebreaking bugs στις 200 ωρες που επαιξα δεν συναντησα ειμαι τοσο τυχερος?
η κεντρικη ιστορια ειναι οντως μικρη αλλα epic να προσθεσω,.....η οποια καταλαμβανει το...5% του game? δεν παιζεις τετοια games για την κεντρικη ιστορια ετσι?
quests επαναλαμβανομενα...οσο επαναλαμβανομενα ειναι και στo 99.99% στα υπολοιπα rpgs , ακομα και στο witcher 2 δεν ειναι ποια τοοοοσο διαφορετικα μεταξυ τους , ας μας πουνε ενα προσφατο rpg με την ποσοτητα των quests του skyrim που εχει μεγαλυτερη ποικιλια...oh wait ΔΕΝ υπαρχει
το συστημα μαχης οντως δεν απεχει και παρα πολυ απο του oblivion εδω θα συμφωνησω τους δινω εναν ποντο , παραμενει ομως σχετικα ευχαριστο κυριως λογω του βελτιομενου animation, του dual wield, των finishing moves αλλα και των spells, δεν ασχοληθηκα πολυ με το stealth αλλα κακο δεν μου φαινεται
η οικονομια σχεδον ανυπαρκτη θα συμφωνησω επισης αλλα λογος για να σε απογοητευσει ενα game? περισσοτερο απο καθε αλλο σε μια χρονια.... rly??
τελειο game το skyrim δεν ειναι, απεχει πολυ βασικα απο το τελειο ,εχει τα γνωστα θεματα προς συζητηση και τις γνωστες εμμονες της bethesda, απεχει εξισου ομως στο μυαλο μου απο το να χαραχτηριστει και απογοητευτικο ποσο μαλλον τοπ 3 απογοητευση της χρονιας,γιατι εχει κανει βηματα μπροστα στη σειρα και ειδικα σε σχεση με το oblivion
Αν σου είχαν τάξει τούρτα σοκολάτα επειδή σου αρέσει πολύ η σοκολάτα και σου έδιναν τελικά μια Lacta απογοητευμένος θα ήσουν. Δεν είμαι στο μυαλό τους για να ξέρω αλλά πολύς κόσμος, όπως κι εγώ, έχει βρει μειονεκτήματα στο Skyrim αλλά συνεχίζει να παίζει.
EDIT - Με πρόλαβαν
το 80% απο αυτα που γραφανε στην αρχη ισχυουνε το υπολοιπο 10% ητανε για το hype, και το υπολοιπo 10% μας τρολαραν απο την bethesda, μαλλον ο ποιο σωστος παραλληλισμος ειναι οτι μας ταξανε μαυρη σοκολατα τουρτα που ειναι και η αγαπημενη μας και τελικα μας δωσανε ασπρη που...δεν μας χτυπαει καλα στο ματι το χρωμα της...:troll:
Comment
-
Vaynard συμφωνώ με όσα λες, απλά το σχόλιό μου αφορούσε την απογοήτευση γενικά και όχι την απογοήτευση του SkyrimΤι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Μια που λεμε για απογοητευσεις, θα το πω δε μπορω να το κραταω αλλο: Το Fallout 3 με ειχε πορωσει πολυ περισσοτερο και ειχε ανεβασει ψηλα το πηχη.
Και μια που ειμαι σε negative post θα πω κατι ακομα. Αυτο που δε μπορω να συγχωρησω στο Skyrim ειναι το τραγικο unbalance των εχθρων που συναντας: Οι περισσοτεροι ειναι για κλαματα, 3 hits και κατω ενω καποιοι ειναι τοσο δυνατοι που θελουν 3 hits για να σε αποτελειωσουν...
Comment
-
Originally posted by Titus View PostVaynard συμφωνώ με όσα λες, απλά το σχόλιό μου αφορούσε την απογοήτευση γενικά και όχι την απογοήτευση του Skyrim
Αυτο που δε μπορω να συγχωρησω στο Skyrim ειναι το τραγικο unbalance των εχθρων που συναντας: Οι περισσοτεροι ειναι για κλαματα, 3 hits και κατω ενω καποιοι ειναι τοσο δυνατοι που θελουν 3 hits για να σε αποτελειωσουν...
Comment
-
Οι θέσεις του authority είναι ξεκάθαρες.Αλήθεια διαβάσατε πως δικαιολογούν την άποψή τους;Δεν λέει ότι ο τίτλος είναι κακός,αλλά ότι δεν προσέφερε όσα όφειλε να προσφέρει,κάτι το οποίο για αυτούς είναι απογοητευτικό όχι επειδή δεν είναι πολύ καλό,αλλά επειδή δεν είναι ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό,κάτι το οποίο θα μπορούσε να πετύχει.Απλά και κατανοητά.
Εγώ δεν θα σχολιάσω τα του παιχνιδιού γιατί δεν το έχω παίξει,αλλά με αυτά που έχω δει και διαβάσει πείστηκα ότι δεν είναι για εμένα.Αν είναι να παίξω elder scrolls θα ξαναβάλω το morrowind.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
οι npcs δεν διεκδικουνε oscar σιγουρα και προσωπικοτητες στο στυλ του witcher δεν υπαρχουνε, memorable χαραχτηρες ομως υπαρχουνε, και σε καμια περιπτωση δεν ειναι ηλιθιοι, τουλαχιστον ο μεσος ορος αν λαβουνε υποψην και την ποσοτητα npcs που υπαρχει σε ολο το skyrim σιγουρο δεν ειναι ηλιθιος
bugs και τεχνικα προβληματα διορθωνονται ολο και περισσοτερο σε καθε patch το λενε και οι ιδιοι εντομεταξυ, gamebreaking bugs στις 200 ωρες που επαιξα δεν συναντησα ειμαι τοσο τυχερος?
quests επαναλαμβανομενα...οσο επαναλαμβανομενα ειναι και στo 99.99% στα υπολοιπα rpgs , ακομα και στο witcher 2 δεν ειναι ποια τοοοοσο διαφορετικα μεταξυ τους , ας μας πουνε ενα προσφατο rpg με την ποσοτητα των quests του skyrim που εχει μεγαλυτερη ποικιλια...oh wait ΔΕΝ υπαρχει
η οικονομια σχεδον ανυπαρκτη θα συμφωνησω επισης αλλα λογος για να σε απογοητευσει ενα game? περισσοτερο απο καθε αλλο σε μια χρονια.... rly??Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
straier δεν κρινω το review τους , κρινω την επιλογη τους για ενα απο τα απογοητευτικοτερα game της χρονιας, και παρεθεσα στα περισσοτερα (υποκειμενικα) τους μειονεχτηματα καποιον αντιλογο, επισης αν μπορεις να μου βρεις παιχνιδι που διαρκει 200 ωρες και δεν επαναλαμβανεται - πλατειαζει ως ενα βαθμο σε κερναω μπυρες
η επαναληψη αλλωστε ειναι η μητηρ πασης μαθησεως
Comment
-
Originally posted by Deus View PostΔεν λέει ότι ο τίτλος είναι κακός,αλλά ότι δεν προσέφερε όσα όφειλε να προσφέρει,κάτι το οποίο για αυτούς είναι απογοητευτικό όχι επειδή δεν είναι πολύ καλό,αλλά επειδή δεν είναι ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό,κάτι το οποίο θα μπορούσε να πετύχει.Απλά και κατανοητά.
αντανακλά οτι και γω ένιωθα παιζοντας το game.
άλλωστε και διαφορετικά να το πάρετε και εδώ μέσα όσοι έπαιζαν και παιζουν Skyrim τους άρεσε έως τους πόρωσε και σίγουρα δεν νομιζω να το βλέπουν ως μια απο τις απογοητεύσεις της χρονιάς.
Originally posted by straier View PostΑν ο άλλος σου έχει τάξει τον ουρανό με τ' άστρα και δεν είναι ο Μολυνώ νομίζω δικαιούσαι να απογοητευτείς όσο καλό και να είναι το τελικό αποτέλεσμα... Νομίζω πως αυτή είναι και η λογική τους δεδομένου ότι το παιχνίδι πήρε 8.
απλώς σε όποιον δεν αρέσει ένα game ας μην κάνει αγγαρεία να το παιξει, το οτι δεν έχει 101% οτι θέλει αυτος ώστε να πει "μου αρέσει" δεν το κατατάσει στις απογοητεύσεις της χρονιάς.
Comment
-
Καμία αντίρρηση σε όλα όσα λες,μαζί σου και εγώ,αφού γουστάρεις το game μαγκιά σου,αυτό που σου λέω είναι ότι οι του authority έχουν το δικαίωμα να διατυπώσουν γνώμη διαφορετική από την δική σου και σημείωσε ότι την θέση τους την δικαιολογούν και πάρα πολύ καλά.Αυτό που κάνεις εσύ από την άλλη,το να μειώνεις δηλαδή και να ακυρώνεις την θέση του άλλου επειδή δεν συμφωνείς δεν είναι και ότι καλύτερο.Όπως εσύ,έχουν και αυτοί το δικαίωμα να υποστηρίξουν θέση η οποία δικαιολογείται,επαναλαμβάνω,εξαιρετικά καλά.Δεν πολυσυμπαθώ το authority αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω ότι έχουν δίκιο.Τουλάχιστον τα επιχειρήματά τους είναι λογικά.
Επίσης να πω ότι το τοπικ το παρακολουθώ και διαβάζω τις εντυπώσεις για τον τίτλο και απορώ με το ότι έχει αναγορευτεί goty.Μιλάτε όλοι για άπειρα bugs,μέτρια μάχη,δύσχρηστα μενού...Μόνο το ότι αναφέρθηκαν εδώ αυτά δικαιώνετε το authority στην θέση του,έτσι δεν είναι;Δεν λέω ότι δεν είναι καλό το παιχνίδι,ίσα ίσα,απλά υποστηρίζω ότι υπάρχει μια λογική πίσω από τα γραφόμενα στο authority.
Τέλος,παιδιά πρέπει να καταλάβουμε κάτι.Η σωστή και αυστηρή κριτική είναι ΜΟΝΟ προς όφελος του καταναλωτή όταν οι καινούριοι τίτλοι κοστίζουν το λιγότερο 50 ευρώ.Τα λεφτά βγαίνουν δύσκολα,τα games είναι πανάκριβα και ας μην γελιόμαστε,οι εταιρείες όσο πάει μας σέβονται και λιγότερο ως καταναλωτές με την κυκλοφορία ανολοκλήρωτων games κτλ κτλ.
Tidy!
In Matsuno we trust.
Comment
-
δεν ακυρώνω τίποτα απλώς δεν συμφωνώ καθόλου με το "απογοήτευση" της χρονιάς.
Originally posted by Deus View Postόταν οι καινούριοι τίτλοι κοστίζουν το λιγότερο 50 ευρώ.Τα λεφτά βγαίνουν δύσκολα,τα games είναι πανάκριβα και ας μην γελιόμαστε,οι εταιρείες όσο πάει μας σέβονται και λιγότερο ως καταναλωτές με την κυκλοφορία ανολοκλήρωτων games κτλ κτλ.(στο pc).
Έως τώρα έχω παιξει 120 ώρες περίπου και δεν συνάντησα κανένα bug που να χαλά την εμπειρία ή να μην με αφήνει να ολοκληρώσω κάποιο quest.
Comment
-
Αυτό το ξέρεις εσύ που ασχολείσαι με το παιχνίδι.Εγώ πάντως προτιμώ 30 ώρες ουσιώδεις χωρίς bugs,με ενδιαφέροντα quests και χαρακτήρες και όχι 300 τίγκα στα προβλήματα που όπως λέτε υπάρχουν.Για εμένα ποιότητα>ποσότητα.
Τέλος,αν θέλεις value over money παιχνίδι civilization 4.Χιλιάδες ώρες ευφυέστατου και βαθύτατου gameplay μόνο για 10 ευρώ.
Tidy!
In Matsuno we trust.
Comment
-
Originally posted by Deus View PostΕγώ πάντως προτιμώ 30 ώρες ουσιώδεις χωρίς bugs,με ενδιαφέροντα quests και χαρακτήρες και όχι 300 τίγκα στα προβλήματα που όπως λέτε υπάρχουν
Comment
Comment